Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://ets2.lt/en/mercedes-benz-mega-mod-v2-0/
Én ezt a merci módot ajánlanám, ez biztos nem akad össze semmivel! Merci logo, plusz a 3as, 4es modell sok extrát kap!!!
dutchvictor
A Mercedes-emblémát. Ugye eredetileg nincs benne a játékba. Számos móddal próbáltam. De nagyon gyanakszom arra az új traffic mod-ra amit az imént írtam, mert kivettem, akkor jo volt, pedig megnövelte a forgalmat, meg elõnyére változtatta a játékot, de akkor lehet h valamit valamiért kell, így le kell mondjak, csak nem tûnt logikusnak miért üti egymást a 2 dolog 😞

Kár, hogy máma nem gurultam de attól Punky<#eljen><#eljen>
CsisziTucker <#taps><#taps>
Mi a probléma amit nem old meg?

///M I Love BMW. :)

CsiziTrucker, Kisfusi, Madoki, Gabor<#taps><#eljen><#szeret><#wow1>
dutchvictor
Valaki nem tudna segíteni a #36277 -as kérdésemmel kapcsolatban?

Egyenlõre pontos megjelenési dátumot még maga az SCS sem közölt sehol. Legalábbis nekünk. Ha ki van adva béta tesztelésre, márpedig ki van, akkor a teszterek esetleg tudnak némi infóval szolgálni a várható megjelenésrõl.

Sziasztok!

Várhatóan mikor fog megjelenni az 1.9 patch frissítés a játékhoz? 😊

Köszönöm elõre a választ aki megírja. <#worship>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Mandoki72<#eljen> Azok a kiskerekek nagyon feldobják a vasat!
Bazsio<#eljen> Jó az a pót

hotwheels

Gábor, Bazsio, Mandoki72 - Szép gépek/képek! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Szép estét.<#wave>

kisfüsi, CsiziTrucker, Gábor55, fs9pilot <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Kedves frank007 mester, áldásos munkádból, mikor kapunk újabb bõvítést ?

sure
Én anno a Test Drive Unlimiteddel jártam úgy, hogy az eredeti, topcd.cz által forgalmazott CD-ben levõ kulcs egy 20 számjegyû kód volt, amit el kellett küldeni a support címére, és erre küldtek egy 16 számjegyû aktiváló kódot...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Mentem eggyett<#nevetes1>
Kielt hagyom el este

Pirosnál<#whatever>

Szeretek a naplementébe menni<#vigyor2>

Luxembourg-ból kifele

Már csak kb100km és ott vagyunk Dijonnál

Gábor55<#eljen>
Ördögpalanta62
szasztok

egy kis segítség kellene nekem.

egy helyre az utolsó mapba van a color file.a háromtengelyesen kijön a hûtõdíszrács fényezése a kéttengelyesen pedig nem.ha valaki tud rá megoldást megköszönném.

Az is lehet, hogy tényleg elgépelted. Y-Z, 0-O, S-5, ezek nagyon könnyen elcserélhetõk. Vedd fel a szemüveget, úgyis kell a vezetéshez😊. Én is jópárszor elgépeltem, mire jó lett
Nem is arra értem. Mivel írtad hogy megvásároltad. 😄 Hagyd a lemezt, tedd be a sufniba vagy a polcra. Rakd fel a steam-et, és írd be oda a kapott termék kulcsodat. Ekkor ha elfogadja a Steam, automatikusan letölti a Gold Bundle -t, és már játszhatsz is. Ez esetben a frissítéseket is magától fogja telepíteni a kliens, még ezzel sem kell foglalkoznod. 😊 Ha nem szeretnéd a Steam-et, és továbbra sem fogadja el a kulcsot a telepítés után írj a CD galaxis supportnak, vagy az SCS supportnak.

Ja neem virágboltban vettem!<#ejnye1>

Szép gépek!<#eljen>
ronso
Nem ide tartozik csak érdekesség,ennyire voltam csak az éjjel megpakolva....rakományrögzitõ nem kellett.

Sakkoo.......Baszkiiii

Cd galaxis

Hoztam három képet.

Le a lejtõn:

Fel a hajóra:

A hajón leparkolva:

Egy fontos, és talán mindent eldöntõ kérdés, honnan vásároltad meg?

Sziasztok!

segítség kellene megvásároltam az ets2 goldot és feltelepítés után nem fogadja el a kódot azt írja elgépeltem de már 12-edjére sem sikerül és tuti jó a kód valaki tudja hogy mi lehet a gond?
elõre is köszi!

Misuka963
Nagyon karaj 😉 <#eljen><#eljen>

Estét! LiTTLee <#eljen>
Fehéroroszország

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

Sziasztok!
Szeretnék egy olyan Volvóhoz (a játékban szereplõ mind2 Volvohoz) való modot, ahol le lehet venni a hátsó sárvédõt. Valaki tud ilyenrõl?

(ilyesmire gondolok: http://images.truck.pl/photos/49840253/large/DF582790544280CDD688AA098502C67F.jpg)
<#szeret><#eljen><#eljen>
Ördögpalanta62
Nincs mit szívesen <#vigyor2>

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

ronso
Ezaz ebben van extra ai vehicles néven...KÖSZÖNÖM<#worship>

Sakkoo.......Baszkiiii

dutchvictor
Sziasztok!

Tudnátok tanácsot adni mitõl lehet, hogy bármelyik Mercedes logo-mod-ot rakom be a játékba, nem oldja meg a problémát? Köze lehet hozzá, hogy a Kilroys_Multi_Traffic_Mod -ot használom?

Köszi a segítséget elõre is! 😊

ronso
Köszi megnézem

Sakkoo.......Baszkiiii

Ördögpalanta62
Ebbe elvileg benne van az a hat sprinter ami neked kell.(dhl,ups,fedex,dpd,gls és a tnt)
http://sfshare.se/me8ah1t005d3

ronso
Köszönöm szépen
Igen nekem megvolt ez egy mod 4 db sprinter volt csak benne más nem ,hasonloan a magyar sprinter packhoz csak azt nem tudom festeni mert ha megnézed a képet róla a háta minden sprinternek más szinü,én probálkoztam már mindennel de nem lehet átfeasteni ezért nem jo,de az eredeti logos packot hibátlanul lehet festeni,csak én barom letöröltem a modot.......és azóta nem találom..<#falbav><#falbav>

Sakkoo.......Baszkiiii

persze, lejebb lehet tekerni a fényt, de várom még a paraméterekre Vajotól hogy a RED-ben az mennyi.
a gyári érték azonnal használható ha valaki azt akarja a DEF-Vehicle alkönyvtár törlésével.. mert annyi csak a fény buhera.

Nekem modolva van hogy ne legeny ilyen durva de beraktam ezt a modot és reflektorként üzemelnek a lámpák -.- esetleg tudnál valamit kezdeni vele ??

Misuka963
<#eljen>

Sziasztok! Az mért van, hogy nem kapok Magdeburgba fuvart? Még nem jártam abban a városban és mindig végignézem az aktuális fuvarokat abból a városból ahol vagyok de nincs Magdeburgba irányuló, Liverpoolba is csak nagy nehezen kaptam 1 szer fuvart de legalább fel van fedezve. Tudom van megoldás menjek oda fuvar nélkül de az nem poén részemrõl 😄 Kb. 120.000 km alatt nem sikerült oda fuvart találnom... Elõzõ profilomban is volt 2 ilyen város, nem tudom másoknál is van ilyen? 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Kedves Játékosok, A Brutal Environment HD enginem 3-as verziójához keresek Önként jelentkezõket tesztelésre.
Kompatibilis ETS2 1.8.2.5 + Összes TSM map.
A végleges 3-as verzió az 1.9-es patch megjelenése és az új textúrák beleinvertálása után készülne el.

Aki kéri dobjon meg egy privivel... és küldöm a linket.

Szép estét.

kisfüsi,Bazsio,tomi0113,devid13,BhityHD,punky<#eljen>
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

A trailer pakkban van benne a képen látható 4db festés, illetve maga az AI verda, csak ki kell szedned, és átírni a leíróban az elérési útvonalat arra az elérési útvonalra, ahova bemásolod.

Itt egy különálló verzió: (Ez csak az AI jármû. Sajnos saját skin pakk nincs hozzá)
MB Sprinter Long AI

Ebbe a módban is benne vannak, az általad kért festések, de ez is egy pakk:
(Itt a kisebbik csomagot linkelem, hogy ne kelljen fölöslegesen az ettõl jóval nagyobb Multi T. pakkot leszedned)
Multi Trafic mod (Light)

Amennyiben kellenek a long verzióra is elkészített festésvariációk, akkor itt az elõzõ pakk teljes változata is:
Multi Trafic mod (Full)
A normál tengelytávú Sprinterekre az alábbi festések vannak benne: UPS, TNT , DHL , SDA , BRT
Ezek mellett benne van a csomagban a long verziója is a jármûnek.

Sajnos többet nem találtam.

Neked megvolt ez a kiegészítõ önálló módként, vagy csak láttad valahol?
Még a nagyobb modder oldalakon sincs róla infó, mint önálló módosítás.
Az általad írt skinpack önálló módként szintén nem elérhetõ...

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Ördögpalanta62
én ezt találtam neked
http://ets2.lt/en/mod-bus-sprinter/

Besztercebánya után:

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Sziasztok valami ujdonsag 😊
Scania:

Most tervezem visz terek a mercibe ti mit szoltok?
ronso
Ez trailer pack 😞

Sakkoo.......Baszkiiii