52658
-
Axtros #39524 Ja, igen, innen. -
Axtros #39523 Igen, ez tényleg használható, de abból szempontból hibás, hogy akkor, amikor egy ilyen kocsi jön veled szemben, akkor csak egy bizonyos távolság után "csapja hozzá" a spoilert a kabinhoz. Addig láthatóan nincs rajta. De amúgy használható. -
#39522 dat Sparos pótkocsi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
smog15 #39521 Tegnap este Cambridge-be álltunk meg.
-
Mandoki72 #39520 Igen.köszi de már találtam is egyet itt.
http://www.mediafire.com/download/1lglqjbjczugjan/MAN+TGX+XLX+Fixed+by+Sib3rius.rar
(letöltő link) orixonnak 1.9.22 kompatibilis! is.
Misuka963 Köszi az instrukciókat. Ezt hoztam ki belőle.
Ezzel már elfogadható a hézagméret 3.kép
Meghívlak egy kávéra ha elfogadod. 5.kép
-
danyr #39519
-
#39518 Meglepően tetszett az angliai utam, lehetett haladni is, meg nem is basztam el a munkát valami balesettel. Le vagyok égve, nem jönne jól még egy elkésett fuvar vagy lenullázott pótkocsi.
Newcastle-ban lőttem is pár képet ennek örömére:
0.1.2-es multiplayer fájlt futtattam továbbra is -
orixon #39517 Udv. Tettel egy kepet egy XLXes mannal (wabis) es ahoz a temahoz hogy hatul hosszabb mint eredetileg a jatekban. Azt honnan tudom megszerezni en is..mert en is XXLes fulkevel jarok az a hiba miatt, hogy az XLX csunyan nez ki az a hosszabitas nelkul.
Valaszodat elore is koszonom. -
Deutsch84 #39516 Amióta Win 7 64bit-et használok, nekem azóta szaggat a játék. Lehet, hogy visszaállok 32 bit-re. -
SkiiZoOfReEn #39515 Sziasztok! tudna nekem valaki egy picit modellezni? nem észvesztő nagy dologról van szó, csak egy kis plasztikázás :)
-
metaxx #39514 Nem kell beírni többet a kulcsot, csak 1x steamen. Sőt, ha a windows-t újrarakod, akkor se kell semmi mást csinálni, csak felrakod a steam-et, és a könyvtáradban már ott lesz az aktivált játék, csak a letöltés gombra nyomsz és kész. -
XxXcsabi1987XxX #39513 mármint a játékban
-
XxXcsabi1987XxX #39512 köszönöm szépen a választ,akkor majd a játék el indításánál nem kell mindig be írjam a kulcsot? (ha már azt aktíváltam a steament) -
#39511 egy kicsit nekem is megrángat néha a belső nézet. A külső nem vészes, sőt rendben van. A belső nézetben nem sínen közlekedő, előre kiszámított AI-kat jelenít meg a tükör, biztos, ez is odabasz, meg már jó előre számítani kell a majd közeledő 5-600 méteren belül levő autót. Festése, adatai, mittudomén. Szerintem a multiplayer önmagában jobban odabasz, mint az AI-val teletűzdelt egyjátékos mód. Nem értek hozzá, csak próbálom kitaláln, megismerni, mivel játszom. -
Axtros #39510 Ilyet keresel?
-
fs9pilot #39509 Nem szállítja ki senki, ez DIGITÁLIS.
What I'm mean in Digitális? ... I explain it:
Megveszed X összegért a kiválasztott játékot, jelen esetben ETS2. Miután megvetted, és fizettél PayPal-al, vagy sima bankkártyás fizetési lehetőséggel, megkapod a kulcsot EMAILBEN, majd ezt a kulcsot megfogod és bevágod a Steam játék aktiválási részébe, hogyan?
Így:
Steam elindít -> Felső menüben -> Játékok -> Termék aktiválása a Steam-en...
Ide beírod a kapott kulcsot, leokézod, és TÁDÁÁÁM! Tölti lefelé az ETS2-t. -
#39508 Nálam is akad belső nézetből,de nem tudom én sem miért.A játék eredeti és eddig nem csinálta. -
#39507 Mit csinálnak már a multival? Letöltésre megint a 0.1.0.2.-est szedi le. Az meg azt írja töltsem le az újat. -
XxXcsabi1987XxX #39506 humblebundle >> itt hogy kell megvásárolni? megveszem és ki szállítja a postagalamb? xD úgy értem itt ez hogy működik? KÖSZÖNÖM előre is a választ annak aki ezt megválaszolja nekem -
Axtros #39505 Van arról valakinek valamilyen információja, hogy az Euro 6-os DAF-ot mikor adja ki a SCS? -
Bazsio #39504 Dupláért bocsánat de Steam-s se megy rendesen! -
Bazsio #39503 Más ötlet?? -
Bazsio #39502 Most már nincs!A dobozos akad bentről ennyi! -
#39501 nem megy nálunk se -
Ubi52 #39500 Most működik a multi? Fent van a ma esti verzió, de azt írja látogassak fel a honlapukra. Persze mindezt 20 perc szenvedés után... -
#39499 többmillió felhasználó használja, de furcsamód csak nálad szar.. biztos a Steam-el van a gond... :DD -
Bazsio #39498 Én a Steamot úgy kivágtam még most se kapom mert megkeserítette az életem!! -
#39497 Itt most akciós dlc vel együtt
ugyanúgy steamos
Bundle -
#39496 Nem -
XxXcsabi1987XxX #39495 gyerekek érdemes Steamről megvásárolni az ETS2 Going East game-t? -
Deutsch84 #39494 Most frissítenek? -
#39493 helló akinek megvan a legújabb mp frissítés az írjon már rám léccives :) -
#39492 -
#39491 pfúúú haverokkal 5ös konvojba megyünk erre lebaszott a szero minket egyszerre, de előtte még azért totálkárt kaptunk :DDD -
Bazsio #39490 Lehúztam mindent de úgy is bent akad de kint nem!Újat kezdtem azon is ezt csinálta! -
#39489 Grafikai beállításokban állítgass, hátha segít. :) -
Bazsio #39488 VALAKI NEM TUDJA MI VAN??Újra vágtam a játékot nincs mód de belőlről akadozik!Külső nézetből semmi baj de benrtől akad mindegyik kamionnál!Zorba, vagy valaki irjon már valamit vagy írjak a supportnak vagy MIT CSINÁLJAK?? -
Bowie #39487 Köszi Sure,közben olvastam már,és már várom hogy 2-hét múlva jöjjön a frissítés Magyar mapra.
Folyamatosan tesztelem a pályát,csak 1-2 km. maradt bejáratlanul. -
Bowie #39486 Ez egy szimpla billencs Scania,kőszállító am. trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.3_eng.
mód amit hozzádobtam a Tsm hez,abban vannak ezek és tandemes Ai-k.
-
Mandoki72 #39485 Szép estét.
Bowie, Bazsio, 94Patrik94
Irány Tatabánya.