52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    Ja, igen, innen.
  • Axtros
    Igen, ez tényleg használható, de abból szempontból hibás, hogy akkor, amikor egy ilyen kocsi jön veled szemben, akkor csak egy bizonyos távolság után "csapja hozzá" a spoilert a kabinhoz. Addig láthatóan nincs rajta. De amúgy használható.
  • Szabi #39522
    dat Sparos pótkocsi
  • smog15
    Tegnap este Cambridge-be álltunk meg.

• Mandoki72
    Igen.köszi de már találtam is egyet itt.

http://www.mediafire.com/download/1lglqjbjczugjan/MAN+TGX+XLX+Fixed+by+Sib3rius.rar

(letöltő link) orixonnak 1.9.22 kompatibilis! is.

Misuka963 Köszi az instrukciókat. Ezt hoztam ki belőle.
    Ezzel már elfogadható a hézagméret 3.kép

Meghívlak egy kávéra ha elfogadod. 5.kép

• danyr

• tutuhawer #39518
    Meglepően tetszett az angliai utam, lehetett haladni is, meg nem is basztam el a munkát valami balesettel. Le vagyok égve, nem jönne jól még egy elkésett fuvar vagy lenullázott pótkocsi.
    Newcastle-ban lőttem is pár képet ennek örömére:

0.1.2-es multiplayer fájlt futtattam továbbra is
  • orixon
    Udv. Tettel egy kepet egy XLXes mannal (wabis) es ahoz a temahoz hogy hatul hosszabb mint eredetileg a jatekban. Azt honnan tudom megszerezni en is..mert en is XXLes fulkevel jarok az a hiba miatt, hogy az XLX csunyan nez ki az a hosszabitas nelkul.
    Valaszodat elore is koszonom.
  • Deutsch84
    Amióta Win 7 64bit-et használok, nekem azóta szaggat a játék. Lehet, hogy visszaállok 32 bit-re.
  • SkiiZoOfReEn
    Sziasztok! tudna nekem valaki egy picit modellezni? nem észvesztő nagy dologról van szó, csak egy kis plasztikázás :)
  • metaxx
    Nem kell beírni többet a kulcsot, csak 1x steamen. Sőt, ha a windows-t újrarakod, akkor se kell semmi mást csinálni, csak felrakod a steam-et, és a könyvtáradban már ott lesz az aktivált játék, csak a letöltés gombra nyomsz és kész.
  • XxXcsabi1987XxX
    mármint a játékban
  • XxXcsabi1987XxX
    köszönöm szépen a választ,akkor majd a játék el indításánál nem kell mindig be írjam a kulcsot? (ha már azt aktíváltam a steament)
  • tutuhawer #39511
    egy kicsit nekem is megrángat néha a belső nézet. A külső nem vészes, sőt rendben van. A belső nézetben nem sínen közlekedő, előre kiszámított AI-kat jelenít meg a tükör, biztos, ez is odabasz, meg már jó előre számítani kell a majd közeledő 5-600 méteren belül levő autót. Festése, adatai, mittudomén. Szerintem a multiplayer önmagában jobban odabasz, mint az AI-val teletűzdelt egyjátékos mód. Nem értek hozzá, csak próbálom kitaláln, megismerni, mivel játszom.
  • Axtros
    Ilyet keresel?
  • fs9pilot
    Nem szállítja ki senki, ez DIGITÁLIS.

What I'm mean in Digitális? ... I explain it:

Megveszed X összegért a kiválasztott játékot, jelen esetben ETS2. Miután megvetted, és fizettél PayPal-al, vagy sima bankkártyás fizetési lehetőséggel, megkapod a kulcsot EMAILBEN, majd ezt a kulcsot megfogod és bevágod a Steam játék aktiválási részébe, hogyan?

Így:

Steam elindít -> Felső menüben -> Játékok -> Termék aktiválása a Steam-en...

Ide beírod a kapott kulcsot, leokézod, és TÁDÁÁÁM! Tölti lefelé az ETS2-t.
  • AudiQuattro
    Nálam is akad belső nézetből,de nem tudom én sem miért.A játék eredeti és eddig nem csinálta.
  • Tirdi
    Mit csinálnak már a multival? Letöltésre megint a 0.1.0.2.-est szedi le. Az meg azt írja töltsem le az újat.
  • XxXcsabi1987XxX
    humblebundle >> itt hogy kell megvásárolni? megveszem és ki szállítja a postagalamb? xD úgy értem itt ez hogy működik? KÖSZÖNÖM előre is a választ annak aki ezt megválaszolja nekem
  • Axtros
    Van arról valakinek valamilyen információja, hogy az Euro 6-os DAF-ot mikor adja ki a SCS?
  • Bazsio
    Dupláért bocsánat de Steam-s se megy rendesen!
  • Bazsio
    Más ötlet??
  • Bazsio
    Most már nincs!A dobozos akad bentről ennyi!
  • Szabi #39501
    nem megy nálunk se
  • Ubi52 #39500
    Most működik a multi? Fent van a ma esti verzió, de azt írja látogassak fel a honlapukra. Persze mindezt 20 perc szenvedés után...
  • Szabi #39499
    többmillió felhasználó használja, de furcsamód csak nálad szar.. biztos a Steam-el van a gond... :DD
  • Bazsio
    Én a Steamot úgy kivágtam még most se kapom mert megkeserítette az életem!!
  • maujuri #39497
    Itt most akciós dlc vel együtt
    ugyanúgy steamos
    Bundle
  • chilios
    Nem
  • XxXcsabi1987XxX
    gyerekek érdemes Steamről megvásárolni az ETS2 Going East game-t?
  • Deutsch84
    Most frissítenek?
  • tomi161996
    helló akinek megvan a legújabb mp frissítés az írjon már rám léccives :)
  • Szabi #39492
  • Szabi #39491
    pfúúú haverokkal 5ös konvojba megyünk erre lebaszott a szero minket egyszerre, de előtte még azért totálkárt kaptunk :DDD
  • Bazsio
    Lehúztam mindent de úgy is bent akad de kint nem!Újat kezdtem azon is ezt csinálta!
  • Tirdi
    Grafikai beállításokban állítgass, hátha segít. :)
  • Bazsio
    VALAKI NEM TUDJA MI VAN??Újra vágtam a játékot nincs mód de belőlről akadozik!Külső nézetből semmi baj de benrtől akad mindegyik kamionnál!Zorba, vagy valaki irjon már valamit vagy írjak a supportnak vagy MIT CSINÁLJAK??
  • Bowie
    Köszi Sure,közben olvastam már,és már várom hogy 2-hét múlva jöjjön a frissítés Magyar mapra.
    Folyamatosan tesztelem a pályát,csak 1-2 km. maradt bejáratlanul.
  • Bowie
    Ez egy szimpla billencs Scania,kőszállító am. trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.3_eng.
    mód amit hozzádobtam a Tsm hez,abban vannak ezek és tandemes Ai-k.
  • Mandoki72
    Szép estét.

Bowie, Bazsio, 94Patrik94

Irány Tatabánya.