Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misuka963
<#eljen><#eljen>

patrik: Jó kép <#eljen>
norbi: Még mindig <#eljen>
punky: Jó a Wabis kombó bátyja 😉 <#eljen>

😊
Ördögpalanta62
Sziasztok

tudna nekem valaki ajánlani engine módot ami jó és hibátlan.(nem akad,és ami nem fagy le,nem dob ki)
elõre is köszönöm

Logitech g27-el játszok azon nem kell kikapcsolni semmit, minden müködik!!! Megy fullscreen modba is!! Az immcamnak nincs köze ehez! Nekem nem is volt a gépemre telepitve soha!
Az csak segit a beállitásban, amint leirtam az elöbb is, az csak a controls ba irja át a sorokat, amit mi is szabadon átirhatunk az immcam nélkül!
Nem okoskodni akarok, elöször nem jött be nekem se, de most már nem tudnék nélküle játszani!
itt meg én megyek,
wollnerd
Ráadásul! Teljesen ki kell kapcsolni a kormány FFB-jét... És ez nem tetszik...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Igen, de az a baj hogy az Immcam nem képes mûködni a fullsrceen módban, tudtommal... Csak ha ablakos módban futtatjuk a játékot.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bocsi de ez nem új dolog! Én régota használom! Az immcamnak van egy olyan változata is ami a controls.sii-ben a 132tõl, 139ig atirja a sorokat, és igy minden kamionnal érvénybe lesz!
Végülis a játékhoz nincs is köze hanem a kormány tengelyéhez van állitva a nézet!
Amit linkeltél, az a beállitás, szerintem nagyon rossz, mert kis mozdulatra is reagál a nézet az elég zavaró!
Tolatásnál vagy nézelõdésnél viszont én az egeret használom, amit bekell állitani, hogy mûkodjön,
(ha egy-két gomb nem akara mûködni a kormányon vagy az egéren azt 132es sorba bekell irni utánna tuti jó)
De csak ugy lehet például nézelödni ha közben nyomva tartjuk az egérgombot, elengedésnél viszont vissza ugrik normál nézetbe az viszont jó!
Meg kell szokni, fõleg ha valaki h-váltót is használ, de utánna sokkal élvezhetõbb a kanyarodás körforgóba, és a 90fokos kanyarogba én szerintem
Én sem az immcamm-al állitottam be hanem videon játszó kolléga külte át!
Ez igy elég jó az én véleményem szerint!
Francia hataron toltom a hetveget
Norby646
Ezt a modot láttam én is, de nekem a problémám azzal van hogy pl. egy elsõbbségadásnál el kell tekerni a kormányt, hogy körül tudj nézni (legalábbis az immcam-nál így volt, és a bemutató videóban is így láttam). egyébként ötletes, és jó hogy em kell hozzá külsõ program de számomra ez túl agy negatívum. fõleg mire a 2x450 fokot eltekergetem mindkét irányba már lehet, hogy jön egy AI.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

norbee46

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Köszi!
Akik szeretnének az eddigiektõl realisztikusabb vezetési játékélményt elérni a játékban, azoknak érdemes lehet elolvasni a következõ sorokat.

A napokban került kiadásra egy nagyszerû konfigurációs bõvítés a játékhoz. A szóban forgó kiegészítõ a kormányzással párhuzamosan, automatikusan mozgatja a fülkenézetet, külsõs segédprogram, vagy eszköz hozzárendelése nélkül, vagyis semmi nem kell hozzá a játékon kívül.
A lényeg, hogy olyan vezetési környezetet szimulál, mintha valóban forgatnád a fejed forduláskor, tolatáskor, kanyarodáskor, vagy épp telephelyre történõ beálláskor.

Mielõtt a régebbi játékosok elkönyvelnék magukban, hogy "igen, igen ezt ismerem ez az ImmCam nevû segédprogram" szeretném megjegyezni, hogy nem így van, hiszen, mint azt az elõbb már írtam is semmilyen külsõs alkalmazást nem kell futtatni.

Míg az ImmCam esetében szükség volt magára a segédprogramra, és minden vontató esetében külön kellett elvégezni a szükséges beállításokat, addig ennél a lehetõségnél semmi ilyesmire nincs szükség.
Minden vontatóval, (beleértve a modderek által bekonvertált jármûveket is) kompatibilis, így nem kell külön-külön bajlódni a beállítással.

A szóban forgó apró kis módosítás (mindössze 3kb) egy egyszerû config fájl, amit a C:\Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\Profiles\hosszú számsor elérési útvonalon lévõ, azonos nevû fájlra kell lecserélni.
Ennek következtében az eddigi kormánybeállításokat a játék indítása után ismét el kell végezni, hiszen ez a fájl tartalmazza ezeket a beállításokat.
Tehát az ismételt beállítások nélkül nem fog mûködni a kiegészítõ!

A jó hír, hogy azoknak is adott a lehetõség, akik egérrel kormányoznak, hiszen a módosítás a kormányérzékenység beállításait veszi alapul, és nem magának a fizikális kormánynak,mint vezérlõnek a paramétereit használja.
Ebbõl gondolom sokan rájöttetek, hogy a billentyûs irányítás esetén is használható, bár ott igen nehézkes a használata, mivel ennél az irányítási módnál csak két végpont létezik, vagyis nem valósul meg a fokozatosság.
Emiatt én, a billentyûzettel játszók számára NEM ajánlom, mert sokkal több bosszúságot fog okozni, mint játékélményt.

FONTOS:
Mielõtt kicseréled a meglévõ, és az "új" fájlt, készíts az eredetirõl, (vagyis amit eddig használtál) biztonsági másolatot, hogyha nem tetszik a módosítás, akkor pillanatok alatt visszaállíthasd a megszokott beállításaidat az eredeti fájl ismételt visszamásolásával.

Mivel az eddigiektõl eltérõen sokkal dinamikusabb mozgás lesz látható a képernyõn a különbözõ fordulási manõverek végrehajtásakor, ezért a kiegészítõ használata megszokást igényel!

Én gyári, dobozos játékkal használom, 1.8.2.5 játékfrissítéssel, TSM 4.5.9 bõvítménnyel, DLC nélkül.
Az irányításhoz DFGT korányt használok.

Akit netán érdekel, annak itt a bemutatóvideó, és az elérhetõség:
Camera Interior mod

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Jó napot! Rakodás London mellett, az Ikeában 😊 Punky-HosszúGabi-Gábor55 <#eljen><#eljen><#eljen>
tomi161996
Köszönjük nagyon jó lett <#worship><#worship>

Szabi
nem

"Nulla tenaci invia est via"

Ha nem eredeti a játék,akkor is tudok magamnak rendszámot csinálni?
Közben rájöttem. Bocsi!
Helló!

Hogyan lehet a játékba betenni a World of Trucks-on készített rendszámot? /A játék eredeti/
A Választ elõre is köszi!
Üdv. Mindenkinek!
Szép gépek/képek!
Hozok én is kettõt:

Szép napot!
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Valaki,aki ért a skinezéshez az írna nekem legyen szives!
Elõre is köszönöm!
HosszúGábor
Szép estét.

Megkezdõdött a hétvége:

King Of The Road SCANIA 124L420

Nincs mit,, legfeljebb lesz egy 3.1 ha kijön az 1.9-es patch bár az is igaz, a képeket róla elnézve nem is biztos hogy lesz benne új textura, mert az Orosz srác aki kipostolta is mintha csak a kontrasztal játszott volna 😊
de ki tudja majd ha jön meglássuk....

norbee46
Köszönjük! ;-)

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Nem várom meg az 1.9-es Patch-et mert maga az SCS sem tudja mikorra lesz meg...
Aki akarja vigye 😊

Direkt Linkek:

Sárga vonalak:
http://www.stewen.hu/X-Brutal-Environment-HD-engine-3-yelow-by-Stewen.scs

Fehér vonalak:
http://www.stewen.hu/X-Brutal-Environment-HD-engine-3-white-by-Stewen.scs

Kellemes játékot.

Torrentes játéknak is van aktiváló kódja
Igen, mert kell az aktivalo kod
Misuka963
A portás volt biztos a hibás 😉 <#hehe>

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_15_7s8nwislxi.jpg
Hali!

Valaki járt már így? Nem tudok a telephelyre beállni és lerakni a szállítmányt, zárva a kapu! (ETS2+DLS+TSMMAP 4.5) A hely a TSMMAP-n van (Görögország).

Rendben köszi!
World of Trucks-on csak azok tudnak csinálni akiknek eredeti a játék ugye?
Éjszakai mûszak<#szomoru1>

World of Trucks-on tutsz rendszamot csinalni magadnak
Hogy tudok magamnak magyar rendszámot varázsolni? 😄
Illetve,ha van olyan,aki tud festést csinálni kamionra az segítene nekem?Elõre is köszi!
hotwheels
Mint az új! 😄 😊

Ja ha lehetne akkor több fajta kamionhoz is kérném ha nem nagy gond.
Ha kell elküldöm az e-mail címem is.Köszi elõre is.
Sziasztok!Tud nekem valéaki egy ilyen skint csinálni mert sajnos nem értek hozzá és nem is találtam:
dutchvictor
Még annyi, hogy a mod-al hozzáadott 2 merci kamiont, amiken rendes logo található, de az alap gépeken sajna még mindig marad a régi 😞 De mind1, nem gond! 😊 Köszi még egyszer!

dutchvictor
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! 😊 Rendes tõled! Kellemes Hétvégét!

tomi161996
helló alakul a cégem 😊 és arra tudtok valami megoldást hogy a festés ne mosódjon el ahogy 2-dik képen látható 😊 ?

HosszúGábor
Sziasztok.

Szép gépek/képek

Rég raktam képet:

Kollega bácsival 😄D:

King Of The Road SCANIA 124L420

hotwheels

Szép gépek/képek! 😊

norbee46
Sziasztok!

Szép gépek/képek! <#eljen>

Végre a lerakón.

Szervusztok Elöször is grt nagyon szép kamionok .Az lenne a kérésem hogy legyetek szivesek leírni hogy mien modokkat használtok ? én is töltögtem le pár modot a verziószámnak megfelelöen de sajnos nagyon sok akad 😞 ezért ha lenne kedve valakinek ossza már meg mik azk a modok amiket használtok válaszotokat elöre is köszönöm
ÜDV zolee

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

Olyan nagy gondom van hogy nem tudom melyik kamionnal legyek mert mindegyik tetszik nem tudok választani köztük 😊

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket igen valószínû hogy a O meg az 5 volt a ludas .
Sikerült a dolog de most egy másik problémával állok szemben tsmap 4.5.9 et raktam a játékba de ez az elõzõ verziókban is így van sõt kiprobáltam mellõzni a tsm mapot és így is fenn ál a hiba mégpedig Bratislava és néhány ruhr vidéki város elõtt ki fagy a játék ezt mi okozhatja?
Elõre is köszi a segítséget!

Gyönyörû képek/gépek!<#eljen>
Bocsi, ezt elrontottam 😞 Szóval, üdv! 😄

Üdv! 😄
https://lh4.googleusercontent.com/ST9FeGoQBinCpd-TR11INA3LYiBGHp8rQquRnENaWg=w1044-h587-no