Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Szeretnék egy olyan Volvóhoz (a játékban szereplõ mind2 Volvohoz) való modot, ahol le lehet venni a hátsó sárvédõt. Valaki tud ilyenrõl?
(ilyesmire gondolok: http://images.truck.pl/photos/49840253/large/DF582790544280CDD688AA098502C67F.jpg)

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Tudnátok tanácsot adni mitõl lehet, hogy bármelyik Mercedes logo-mod-ot rakom be a játékba, nem oldja meg a problémát? Köze lehet hozzá, hogy a Kilroys_Multi_Traffic_Mod -ot használom?
Köszi a segítséget elõre is! 😊
http://sfshare.se/me8ah1t005d3
Igen nekem megvolt ez egy mod 4 db sprinter volt csak benne más nem ,hasonloan a magyar sprinter packhoz csak azt nem tudom festeni mert ha megnézed a képet róla a háta minden sprinternek más szinü,én probálkoztam már mindennel de nem lehet átfeasteni ezért nem jo,de az eredeti logos packot hibátlanul lehet festeni,csak én barom letöröltem a modot.......és azóta nem találom..<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Sakkoo.......Baszkiiii
a gyári érték azonnal használható ha valaki azt akarja a DEF-Vehicle alkönyvtár törlésével.. mert annyi csak a fény buhera.
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Kompatibilis ETS2 1.8.2.5 + Összes TSM map.
A végleges 3-as verzió az 1.9-es patch megjelenése és az új textúrák beleinvertálása után készülne el.
Aki kéri dobjon meg egy privivel... és küldöm a linket.
Szép estét.
kisfüsi,Bazsio,tomi0113,devid13,BhityHD,punky<#eljen>#eljen>
Itt egy különálló verzió: (Ez csak az AI jármû. Sajnos saját skin pakk nincs hozzá)
MB Sprinter Long AI
Ebbe a módban is benne vannak, az általad kért festések, de ez is egy pakk:
(Itt a kisebbik csomagot linkelem, hogy ne kelljen fölöslegesen az ettõl jóval nagyobb Multi T. pakkot leszedned)
Multi Trafic mod (Light)
Amennyiben kellenek a long verzióra is elkészített festésvariációk, akkor itt az elõzõ pakk teljes változata is:
Multi Trafic mod (Full)
A normál tengelytávú Sprinterekre az alábbi festések vannak benne: UPS, TNT , DHL , SDA , BRT
Ezek mellett benne van a csomagban a long verziója is a jármûnek.
Sajnos többet nem találtam.
Neked megvolt ez a kiegészítõ önálló módként, vagy csak láttad valahol?
Még a nagyobb modder oldalakon sincs róla infó, mint önálló módosítás.
Az általad írt skinpack önálló módként szintén nem elérhetõ...
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Scania:
Most tervezem visz terek a mercibe ti mit szoltok?

MB Sprinter skin pack (DHL, DPD, UPS, GLS)
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
végül is,,, nektek készûl nem magamnak 😊
Gondolom a headlights paramétereire gondolsz,,, én csak ezt a kettöt módosítottam..
headlights_intensity_min: 6.0
headlights_intensity_max: 19.5
a gyári elég húrka volt aszem 0,7 meg 2.5
nálad mennyi?
Tud valaki linket az AI Sprinter pack-hoz,de nekem nem ez a magyar csoda kellene ami a restán van hanem a dhl,dpd és társai.Egyszerüen nem találom...Köszönöm elõre is..
Sakkoo.......Baszkiiii
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Őrült vagyok? Lehet :D
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Szép képek srácok!<#eljen>#eljen>
Itt van a kutya elásva és a kezdetektõl nem értem miért így oldották meg....
sajnos a legtöbb modban ami fényeket matat vagy a gyári van vagy annak valami átalakítási próbálkozása, én ezért is gyártottam sajátot.

Szóval amit látsz,, az egy béta...
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Mondjuk még most is azzal vacakolok.
Vajo mesterünknek egy kis motiváció 😊

tovabi szeo estet en ellteszem magam holnapra jo ejszakat sziasztok!