Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olasz rádió stream-et ha tudna valaki ajánlani .
Elõre is köszi!
UI: Belegondolok ha együtt, õsszefogva mit tudnátok tenni a játékért..... Ehhh.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Egy dologban javítanálak ki,,, az 1.3 vagy 1.4-tõl semmiféle "RED" nincs benne és nem arra épûl a 0-ról kezdtem újra. Az vesse rám az elsõ követ, aki a Brutálban 1 sort RED-es scriptet textúrát vagy bár mit! fel lel.
Köszi.
Nem azt mondom én hogy a Brutál a tökéletes, csak azt hogy szart nem adok ki. lehet devloper konzolozni se errorok se warningok a Brutál enginbõl és ez nem kevés munka. De fõleg nem szar.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Láttam az elb...tt gyári kódot mert annak a hackelése nélkül neki sem lehetne állni modokat gyártani ugyebár. úgy hogy veled ellentétben aki csak a látványból indul ki, én beleláttam a kódjaikba és hegyekben javítottam ki csak az utolsó 3.1 hang részen is.
Akkor fikázz és hulladékozz valamit ha tudod mibõl áll mi van mögötte, ergo: pl te dolgoztál vele.
Álíts ide fel saját munkát, ellenpéldát, igérem atomjaira szedem kielemzem, és elmondom milyen ember is vagy te.
Biztos sokat dolgoztál vele, hogy így elszúrd az eredeti gáma viszonylag reális plasztikus színeit, de sztem kár volt.
Persze biztosan tetszeni fog jónéhány embernek és akkor azért nem dolgoztál hiába, de hasznosabb golgokra is használhatnád a tudásod.
Egy fuvar az oregharcosal 😊
Szep gepek skacok<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Valami mod miatt lehet?
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Azt belehet állítani a játékba, hogy ne essen annyit az esõ?
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Tartottam tõle hogy KB pont annyi embernek NEM JÖN BE a gyári feljavított kamion motor hang, (hangosabb fülke motor zaj, bekapcsolt turbó hang ami sok esetben pl scania, daf, iveco gyárilag a fülkében nem is hallatszott) mint ahány ember viszont direkt ezt is kérte.
2 lehetõség van saját hang használatára vagy a gyári vacak visszaállítására.
1: Van egy kiskapu hagyva az "X" után pl Y, Z ami pont ezért és így lett kitalálva. Tehát valakinek van egy megszokott és szerinte verhetetlen VOLVO.SCS hangmintája amit szeret, semmi más dolga nincs mint átneveznie Y-VOLVO.SCS-re vagy Z-VOLVO.SCS-re és voila. már mûködik is mert le kerül a modok között a Brutál Environment Enginem alá és felûlírja a Brutál Volvo hangmintáit.
2: Kitörli pl. Total Commanderrel megnyitva (Rá enterel) a Brutal Environment Kamionos javított hangmintáit amik a SOUND-TRUCK- alatt találhatóak a kamionok nevei szerint vagy akár az egész TRUCK alkönyvtárat is és akkor az összes kamion hang a gyári hangon röfög újra.
😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

"Nulla tenaci invia est via"
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
http://www.eurotrucksimulator2.com/index.php
Bárki viheti most megelõlegeztem a bizalmat magamnak az 1 hetes folytonos Free camera teszteléssel 😊
Kellemes játékot.
Amúgy meg tudom érteni, dehát ilyen ez a popszakma. 😊 Viszont így tényleg mindenki magának alakítgathatja, és keveseben nyaggatnak ilyen faszságokkal mint én. 😊 Én a Test Drive Unlimited-hez kovertálgatok lassan 2 éve autókat, sok macera van azzal, hogy az ember minél több variációt tegyen elérhetõvé, pl carbon paneles beltér/fekte bõr-el, vagy fa paneles beltér, bézs színû bõrrel...stb. Egy jó ideje már én is úgy csinálom, hogy berakom a textúrákat minden szükséges variációhoz aztán kombinálgassa mindenki úgy ahogy akarja. Nyilván ez teljesen más kategória.
Na mind1, köszönöm a segítséget, további sok sikert az elkövetkezõ verziókhoz, amennyiben lesz. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Nos ha nem kell a korlátban a piros, sárga és fehér fényvisszaverõ akkor a model-railing-crash_barrier - eket töröld le.
Kivenni nem fogom, mert a piros, sárga és fehér világító kis kocka nem véletlenül került oda, folyamatosan kontrasztol a zöld tájjal és növényzettel, jó a szemnek, ahogyan a kék ég is a sárga csíkokkal. Nem akarok senkivel sem vitatkozni a szinharmonia táblázatról, akit érdekel keressen rá és nézze meg hogy mi az.
Grafikus alaptan.
Én a saját verziómat teszem fel és mivel le sem védtem mindenki úgy alakítgatja ahogyan akarja, már láttam a youtubeon olyan Brutál engines videókat is ahol a jól beállított fényeket felülírták a saját jó homályos orbitális fényudvaru szarabnál szarabb verzióikkal,,, 😊
ergó : mindenki azt csinál amit akar, csak ezzel pl hamis képet ad az enginemrõl mert az nem "olyan"
dehát ez van, ezt kell szeretni, végül is mi a gyári progit hackeljük a MOD-jainkal akkor mit is várhatunk ? 😊
Akit érdekel link priviben...
Javasolt nézet vezetés közben 6-os gomb mert a fülkében a külsõ zajokat nem hallani.
Amiket tartalmaz :
Sok új hang effekt régiek javarészt, cserélve feljavítva, + behelyezve a 20.000 LE enginem Level 10 tõl kinyitva, ( én ezzel teszteltem hogy lehessen haladni ) most már hozzáférhetõ 😊
Napkelte 5.00 Napnyugta 21.00