52658
-
Hungarykum #39729 Akikkel találkoztam, ők TS-en beszélgetnek csak lusták voltak írni chaten :D -
#39728 ez azért van mert nem férsz be a csapatba,én ma legalább 5 magyarral találkoztam az utakon,és még vissza se dudáltak.ukrán ,lengyel szlovák némettől több humánusságot kapsz.sajnos ez magyar mentalitás:( -
Bazsio #39727 Ezért kellenének a privát szerverek!Erre csak ez a megoldás! -
Hungarykum #39726 Az US námbör ván is az ETS2-höz lesz?
Tegnap beléptem multira. Lengyelben találkoztam 7-8 magyarral. Köszönök, erre nuku válasz csak valami orosz kezdett irkálni XD
Van chat, de szinte csak álló helyzetben lehet használni. Vezetés közben nem biztos, hogy a kamion és a pót életben marad.
Utána kiléptem, multis profilt töröltem, mert így semmi értelme a multinak. Csak ott állok és nézek, de senki nem ír semmit csak dudál XD
Itt max csak TS-en lehet valamit kezdeni.
Tudom van TS, de töltsem le, meg állítsam be, fülest is vegyem elő. Ez qva sok meló egyszerre -
#39725 Néhány nap múlva indul 2 új szerver az Eu#2 és az US#1.
Illetve jön majd még előtte az 0.1.0.4-es frissítés is.. :) -
#39724 Nem érted a lényeget barátom..Te mindent megkérdezel magadtól nem jössz rá semmire mindenre segitséget vársz,és ebből szerintem elég sok embernek elég volt már itt,hetek óta nyaggatod a népet az idiota kérdéseiddel,ahelyett,hogy használnád az internetet keresgélésre és válaszokra...És még nem voltam bunkó:)
És a fórum nem azért jött létre,hogy neked megtanítsák ,hogyan kell telepiteni és játszani..Véleményem ennyi..passz
És még finom voltam.. -
Hungarykum #39723 Steamről is fel kell telepíteni az ETS2-t, majd utána a multit.
Telepítés után a kliensben belépsz a játék tulajdonságaiba, majd béták fül és a legördülő menüből kiválasztod a public_beta-t. Ezt is telepíti és 1.9.24.1 verzió lesz.
Multi telepítésekor mikor kéri, akkor be kell tallózni a Steames ETS2 mappát.
(Program Files/Steam/SteamApps/common/ETS2) -
XxXcsabi1987XxX #39722 legalább akad itt egykét olyan normális fazon,akik segítenek és hajlandók válaszolni a kérdéseimre illetve nem flegmáznak (vegyél róluk példát) ;) és nem érdekel a véleményed ronso...
nem értem minek kell egy egyből bunkózni,tudtommal ez a fórum is azért jött létre,hogy itt mások segítsenek olyan személyeknek,akik valamit nem értenek de látom te nem közéjük tartozol -.-"
na mindegy nem is húzom tovább a szót úgyhogy erről ennyit
(azért annak örülök,hogy itt akad pár segítőkész emberke) :) -
Bazsio #39721 De én pontosabban tudnék mert ugye román és én tudok románul. -
Áki18 #39720 Bocs 1.0.3.3 van fent. Valaki valami tippet? -
#39719 Alacsonyan cirkálnak a kaminyonok :) -
#39718 -.-
-
#39717 finomítják, foglalkoznak vele, az már jó előjel. Ha kijavítják, akkor is rám fog esni a kanyarban az ellefnél, mert nem túl gyorsan megy <- ez .png -
#39716 combined pedals -
itya #39715 Sziasztok először megyek kormánnyal és olyan probléma van ha sebeségbe van forog a hajtott kerék ha üresbe meg bőg a motor.
-
I73770K #39714 Üdv!
Az alábbi videóban látható az adminok szerint kijavított előzési zóna bugja.
-
fs9pilot #39713 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy is lesz még ma dolgom arra, ha esetleg ott hétvégézik mivel sima ponyvás, ezért esély meg van rá, akkor rákérdezek egy belső fotóra is esetleg, meg beszélgetek kicsit vele. :)
-
lenhoffer #39712 tud valaki valami infot a tsm maprol hogy mikor lessz uj verzio segitsegetek koszonom -
#39711 Reggeli multizás...
a Maszim.hu csapata..
-
fs9pilot #39710 Nem akartam zavarni sem, igaz nem aludt, de el volt húzva a függöny. :) -
Bazsio #39709 Kár, hogy nem voltam veled!Akkor töbett tudtunk volna meg, mert elbeszélgettem volna a kollégával! -
peta19901010 #39708 Meg van. -
peta19901010 #39707 A stames játéknak a frissítését hova szedi le a program? -
#39706 Már 0.1.0.3.3 as van -
peta19901010 #39705 Ez engem is érdekelne. -
94Patrik94 #39704 Csabi, ez nem multi. Nem latod a modolt potkocsit meg a modolt kereket, MAN belsot? :) -
#39703 +1 -
Krisz1117 #39702 Heló
Map készítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit, nagyon örülnék, hogyha tudna valaki segíteni.
Még év elején elkezdtem csinálgatni egy mapot, elsősorban csak úgy magamnak, mindenféle földi jóval, stb, most a napokba újra akartam kezdeni, de valamiért nem tudok menteni..
Ezt írja ki egy kis hibaüzenetben, ha a save map-ra megyek;
"Failed to mount the base in read-write mode - the map IS NOT saved."
Ezzel egyidőben kijön egy másik kis ablak, hogy Save progress, és abban írja, hogy Map preprocessing..., de igazából semmi sem történik.
Emlékszek rá, hogy régen bizonyos időközönként volt auto-save, de az sincs most, szóval teljesen meg vagyok lőve. Újra kicsomagoltam a base és def fájlokat, hátha az újítások miatt volt a gond, de azután se változott semmi. -
Áki18 #39701 Sziasztok!
Felraktam a multiplayer 1.0.3-as verzióját. Ha elinditom azt irja, hogy Unsuported game version detected. ETS2MP you need to have ETS2 1.9.24.1s (steam release).
Eredeti játékom van 1.9.24.1s patch-el, steambe be vagyok jelentkezve? Akkor mi a baj? -
Facebookról a multisoknak:
Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
Server-script update is coming later today - changes:
* Reports system.
* Temp bans. -
#39699 Csabi ha nem értesz a számitogéphez akkor vegyél PS-t,vagy Boxot ott nem kell bonyolult dolgokat letörölni telepiteni,nem is értem mindenhez segitség kell,ha a nevedben az a születési éved akkor sajnállak mert a fiam 99 es de magátol csinál mindent még win reinstallt is...Bocs az offért.. -
Bowie #39698 Jó reggelit. Meg tudod változtatni a neved,ha ráméssz a profilodra a fényképed és neved mellett jobbról,van egy pici nyíl,katt rá és ott tudsz megadni magadnak több "álnevet".Mindig az aktuális álneved fog szerepelni multiban amit éppen kiválasztottál.Vagy profil szerkesztésénél is át tudod írni,csak ne felejtsd el elmenteni a beállítást.
-
#39697 Legalább azzal legyél tisztába hogy saját magad mit írsz, ugyanis arra válaszolt.
"94Patrik94
nem mondod komolyan,hogy multiban megy neked a belső világításos mod?! :o"
-> "Szia, nem multi :)"
Viszont haladunk, már nem warez a téma^^ -
XxXcsabi1987XxX #39696 amúgy meg ez sztem multi mert ott van alul a "chat" ha észre vetted volna...
na mindegy én azért remélem ez multi mert amúgy végre ONLINE... -
XxXcsabi1987XxX #39695 nem értelek titeket,ebben mi a "trollkodás"
meg mi az,hogy nem "multi"? nem értem
most nem kell itt sértegetni senkit,csak azért mert vmit nem ért -
94Patrik94 #39694 Szia, nem multi :) -
#39693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt, hogy köszönöm, én is gyakran használom, ha kérek valamit itt a fórumon. Csak, ő tényleg nem tudja értelmezni a dolgokat, meg össze-vissza irkál szavakat, amik nem is kapcsolódnak egymáshoz. Én csomószor nem tudom eldönteni, hogy ő most troll, vagy komolyan csinálja.
-
#39692 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azok, akik "a válaszokat előre is köszönöm" fordulatot használják, általában write-only userek. Én kizártnak tartom, hogy képes volt megvenni egy angol nyelvű oldalról, mikor az itt feltett kérdéseire magyarul kapott válaszokat sem tudja értelmezni...ez csak porhintés, hogy a nyaggatását hátha így meghallgatja valaki. Én már kénytelen voltam privátban is blokkolni, mert elkezdett a hülyeségeivel szpemmelni. Érdemes megnézni az értékelését, ehhez igen keményen kellett trollkodni, hogy odáig jusson... -
XxXcsabi1987XxX #39691 ezek meg hova lettek a fülkéből? :"''"DDD azért érdekes,hogy csak én ülök benne elég fura :)
-
XxXcsabi1987XxX #39690 94Patrik94
nem mondod komolyan,hogy multiban megy neked a belső világításos mod?! :o
egyébként hungarykum...
nem,nem steamról szedtem le hanem egy másik oldalról mégpedig innen: gold edition
mellesleg nem kért nekem semmi kódot csak letöltötte (megvettem) és úgy töltöttem le utána be regisztráltam elvileg Steam-be és azzal indítom el a game-t illetve ha nagyon multiznék akkor a multit indítom el :) viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy Steam-en meglehet változtatni a profil nevem? ha meg is lehet,akkor az a nevem fog látszani a multiban? mármint mások számára...