Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Patrik, kisfüsi, Bazsio - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Gyonyoru gepek vannak itt 😊 <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#wow1>#wow1><#szeret>#szeret>
Igy tovabb
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
viszont azt jó móka lesz megoldani hogy legyen forgalom is <#vigyor3>#vigyor3>
"Nulla tenaci invia est via"
Elõre is köszi !
<#bohoc>#bohoc>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

///M I Love BMW. :)
Am szép gép.
Kisfüsi,Punky <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Gondolom majd lesz az új Volvo-ról is videó, mert egy ideje az is kint van Twitteren.
Új hír a Blog-on!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Én mentem a duplakerekessel vittem kontinert és nem különbözött nagyon csak annyi, hogy könnyebb irányítani.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Vigyázat! Más térkép moddal (mint pl. a TruckSim) nem lehet együtt használni!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Attól függ a dupla tengely is hogy 6X4 vagy 6X2-es.A 6X4-est általában nagyobb súlyú,méretû fuvaroknál ajánlatos használni vagy hûtõfuvaroknál (Lásd a dánokat vagy a hollandokat példaként)
A 6X2-es-nek pedig a középsõ általában egy emelhetõ bogitengely ún.: "segédtengely",fõleg konténerezéshez már a legtõbb országban kötelezõvé is tették 😉
http://ets2downloads.com/maps/trucksim-map
illetve jó törthöz is és a régi mentés nem tûnik el?
mert már 11es vagyok, nem akarom elölrõl nyomni 😄
nem baj ha többször kell megállnom tankolni, legalább változatosabb lesz a játék...
fõleg ha megvárom míg átmegy pirosba az üzemanyag jelzõ 😄😄😄
am jó kis game... de nagyon sok lehetõség hiányzik belõle...
hiányolom pl... a rendõrautókat, tûzoltókat, mentõket az utakról akiket el kell engedni...
hiányolom pl. a baleseteket, ahol torlódás van és várni kell, meg rendõr irányítja a forgalmat....
hiányolom pl. az útépítéseket.... útjavításokat esetleg úthibákat....
hiányolom pl. hogy a leállósávban sosincs egy darab meghibásodott autó vagy kamion sem...
na kb. ennyi 😊

Alváz fejlesztés????
mitõl lesz jobb h nem egy tengely van hátul hanem kettõ?

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Nagy távolság és ADR ami sok pénzt hoz.
<#vigyor2>#vigyor2>
Sok sok world of tanks-os szopás után találtam ezt a nyugtató gamet...
a kérdésem fõleg veteránabb gamerekhez szólna, de aki ért hozzá az is írhat persze 😊
1.Mit érdemes a saját kamionon fejleszteni?
2.Milyen skillekre érdemes rámenni? Nagy távolsági, és azzal lehet nagyokat kaszálni?
köszi 😊
Gratulálok. <#guluszem1>#guluszem1><#taps>#taps><#eljen>#eljen>

Te nem tudsz engem meggyõzni arról hogy amit csináltam az "szar".
De mondhatsz bármit. Akinek a véleménye érdekelt azokat már meghalgattam.
Tudod olyan ez mint ha az utcaseprõ akarná a séfnek elmondani hogy hogyan kell fõzni...
Saját munkát nem villantottál, innentõl kezdve akár mit is mondasz az értéke = 0-val.
sõt már azzal se...
😊
Ember, te tényleg úgy gondolod, hogy tojást kell tudjak tojni ahhoz, hogy eldönthessem egy rántottáról, hogy az szar? Ne legyél már nevetséges...
Egyébként meg csinálj amit akarsz. Lásd olyan színesnek a világot, mint egy matyóhímzés vagy egy tulipános-láda, engem nem tudsz meggyõzni arról, hogy ezek színek természetesek.

Szép estét mindenkinek.
Tomi,Csizi,Punky-Szép gépek srácok <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.