Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#36532: Köszi szépen! 😊

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Régi kollégával néha összefutok, õ szokott mesélni. Gyenge a lové, a kamionok is elég lepusztultak!
Én 2007tõl-2009ig dolgoztam ott, akkor még jó volt!
Mert jól néznek ki, a sárga vonalakkal és piros kockás fehér csíkokkal együtt.
És ugyebár ez egy játék, akár mennyire is szeretné magát szimulátornak kikiáltani...
lehet mindenben hibát kivetni valót keresni, max ezekrõl az emberekrõl az szokott az eszembe jutni,, hát igen,,, az arcuk tökéletes összhangban van a szarral a fejükben.
😊))
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nekem magas ez a dolog,már ott elakadtam,hogy hogyan csináljak belõle dds. fájl-t.Itt tartok:
http://kepkezelo.com/images/nk141lu8x1am3notf9ie.png
a brutálba és egyéb módokba is fõként azt nem értem, hogy miért csinálnak olyan úttextúrákat Európába ami nincs Európában.. 😄
(sárga csíkok, útszélén a piros csíkok stb)
"Nulla tenaci invia est via"
Van kapcsolatod ezzel a fuvarozó céggel? Volt itt anno egy srác, azt hiszem a faterja ott dolgozott.
Renault magnum http://kamionszim.hu

Még nem 100%.😊

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Olasz rádió stream-et ha tudna valaki ajánlani .
Elõre is köszi!
UI: Belegondolok ha együtt, õsszefogva mit tudnátok tenni a játékért..... Ehhh.
Egy dologban javítanálak ki,,, az 1.3 vagy 1.4-tõl semmiféle "RED" nincs benne és nem arra épûl a 0-ról kezdtem újra. Az vesse rám az elsõ követ, aki a Brutálban 1 sort RED-es scriptet textúrát vagy bár mit! fel lel.
Köszi.
Nem azt mondom én hogy a Brutál a tökéletes, csak azt hogy szart nem adok ki. lehet devloper konzolozni se errorok se warningok a Brutál enginbõl és ez nem kevés munka. De fõleg nem szar.
Láttam az elb...tt gyári kódot mert annak a hackelése nélkül neki sem lehetne állni modokat gyártani ugyebár. úgy hogy veled ellentétben aki csak a látványból indul ki, én beleláttam a kódjaikba és hegyekben javítottam ki csak az utolsó 3.1 hang részen is.
Akkor fikázz és hulladékozz valamit ha tudod mibõl áll mi van mögötte, ergo: pl te dolgoztál vele.
Álíts ide fel saját munkát, ellenpéldát, igérem atomjaira szedem kielemzem, és elmondom milyen ember is vagy te.
Biztos sokat dolgoztál vele, hogy így elszúrd az eredeti gáma viszonylag reális plasztikus színeit, de sztem kár volt.
Persze biztosan tetszeni fog jónéhány embernek és akkor azért nem dolgoztál hiába, de hasznosabb golgokra is használhatnád a tudásod.
Egy fuvar az oregharcosal 😊
Szep gepek skacok<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Valami mod miatt lehet?
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Azt belehet állítani a játékba, hogy ne essen annyit az esõ?
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Tartottam tõle hogy KB pont annyi embernek NEM JÖN BE a gyári feljavított kamion motor hang, (hangosabb fülke motor zaj, bekapcsolt turbó hang ami sok esetben pl scania, daf, iveco gyárilag a fülkében nem is hallatszott) mint ahány ember viszont direkt ezt is kérte.
2 lehetõség van saját hang használatára vagy a gyári vacak visszaállítására.
1: Van egy kiskapu hagyva az "X" után pl Y, Z ami pont ezért és így lett kitalálva. Tehát valakinek van egy megszokott és szerinte verhetetlen VOLVO.SCS hangmintája amit szeret, semmi más dolga nincs mint átneveznie Y-VOLVO.SCS-re vagy Z-VOLVO.SCS-re és voila. már mûködik is mert le kerül a modok között a Brutál Environment Enginem alá és felûlírja a Brutál Volvo hangmintáit.
2: Kitörli pl. Total Commanderrel megnyitva (Rá enterel) a Brutal Environment Kamionos javított hangmintáit amik a SOUND-TRUCK- alatt találhatóak a kamionok nevei szerint vagy akár az egész TRUCK alkönyvtárat is és akkor az összes kamion hang a gyári hangon röfög újra.
😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

"Nulla tenaci invia est via"
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173