52658
-
#39776 a google és a yuotube a barátod,ha hiszed ha nem. -
BhityHD #39775 Fankfurt. Te most hol jársz?
Botto
-
#39773 A kép lemaradt. ( legalábbis nekem nem jeleníti meg)
-
#39772 Üdvözlet!
Gyuri bácsinál kaptam állást.
Szép képek/gépek!
-
lenhoffer #39771 ujj jatekot keztem a multiplayeren es miert nincs elerheto fuvar -
Bazsio #39770 Bhity melyik német városba mész?? -
#39769 van a teamspeak oldalán magyar nyelvű fájl, azzal fordítottam magyarra, nehogy nehézségeim legyenek. Meg van egy nemzetközi kamionos chat, oda benéztem, minden nyelven mentek a szobák.
Szabad beírni a Mudatruckers teamspeak szerverének címét? Vannak magyar játékosok online mindig -
cxaxoxc #39768 Így fogok tenni:) Feltettem Off-ban a kérdést, ha valaki segítene azt nagyon megköszönném, mert nem akarom a TeamSpeak-es szerencsétlenkedésemmel telespammelni a fórumot. Mégegyszer elnézést kérek a tegnapi "rendbontás" miatt is -
Bazsio #39767 Köszönöm! -
BhityHD #39766 Légyszíves, ha nem a játékról írsz, akkor tedd spoilerbe!
Kösz, Bazsio, a te géped sem semmi. -
cxaxoxc #39765 Köszi:) Feltenni már feltettem, csak azon belül nem tudom hogyan tudok csatlakozni. De lehetséges, hogy már megtaláltam a megoldást Steam-en:P Próbálkozom, aztán kiderül mennyire vagyok szerencsétlen -
#39764 https://www.youtube.com/watch?v=IrJaP3y9JK0 , IP-t nem tudok :) -
cxaxoxc #39763 Elnézést kérek, jogos a lecseszés. Többet nem fordul elő:) Viszont mivel még új vagyok a multiban szeretném megérdeklődni valami hozzáértőtől, hogy ez a TeamSpeak pontosan hogyan is működik? Csak hogy valamilyen módon tudjak kommunikálni én is az épp multiban lévőkkel. Nem volt még szerencsém korábban ehez a programhoz -
Bazsio #39762 Töröld az ilyen megnyilvánulásokat szépen! -
vajo #39761 EZ NEM CHAT BASZKI! Menjetek szobára vagy mit bánom én hová, de ne a fórumot szemeteljétek szét!!
Igen! Nektek szól Csabi1987 és cxaxoxc! Normális fórumozást kérek szépen! -
cxaxoxc #39760 Budapest is benne van, ha megvan hozzá a Going East. Én a Goldot vettem meg, így nekem benne van. Most épp úton vagyok Liége-be:P Sajna Skype-om nincsen:( Egyébként ti hogyan szoktatok kommunikálni multi közben? Mindenki Skype-ol? :D -
XxXcsabi1987XxX #39757 Hungarykum
egyébként nem kaptam semmi kódot :)
szimplán megvettem az eredetit aztán elvileg steamről töltöttem le ennyi :) -
cxaxoxc #39754 Valaki van most Budapesten? Én egy sárga-fehér Iveco Stralis-sal vagyok. Most próbálom meg először a multit, annyira nem értek hozzá:P -
Hungarykum #39753 Másrészt, ha megy a multi, akkor miért kérded, hogy kell telepíteni az ETS2-t Steamről, ha már fel van telepítve onnan?
Csak azért kérdem, mert ha Steamről nincs feltéve, akkor el sem indulna, de ahogy látom megy a multi. -
Hungarykum #39752 ETS2 Telepítés Steamről:
Bal alsó sarok -> Játék hozzáadása -> Termék aktiválása Steamen -> Kódot beírod kész.
DLC-nél ugyan így.
Utána feltelepíted és automata települ vele a DLC is.
Telepítés után -> Játék tulajdonságok -> Béták fül -> Legördülő menű -> "public_beta"
Letölti ezt is, majd tedd fel a multit és már játszhatsz is.
Ha csak simán adtad hozzá, akkor azt a 2 izét töröld a listából és csináld meg úgy, ahogy fent leírtam.
Az is jó kérdés, hogy a Going East DLC hogy kerül a játéklistába, de inkább ne mond el. -
#39750 Letoltam egy Aberdee-Praha fuvart, valahol találkoztam magyarokkal, volt köztük egy Resta-s is :) -
#39749 kiváló kép. Ami nagyon bántja a szemem, az a kamu végek logója a pótkocsikon. Jó, hogy van, de tetszene sima fehér vagy fekete pót is, ahogy látni olyat a közúton is. "no_logo_trailer.jpg" vagy mi lehetne a neve éppenséggel. Majd valahol javasolni fogom -
#39748 Hasonló bandázásba én is belefutottam. Egyedül álltam a parkolóban, ők meg jöttek egyszerre :D
-
#39746 valaki van liege felé? -
XxXcsabi1987XxX #39745 -
XxXcsabi1987XxX #39744 Hungarykum
Steam-ről hogy kell telepíteni az ETS2-öt?
a többi szerintem menni fog
bár mutatnék valamit,íme:
Steam... -
#39743 Zürich fele voltunk..
-
#39742 Merre vagytok ?:) -
#39741 Maszim társaság újra együtt :)
Amikor 7-8 srác nekiáll Konvojozni, majd még csatlakoznak 3-4en, és előtted és mögötted is libasorban mennek...na az feeling.
-
Hungarykum #39740 Nem rágódok rajta, meg nem is sértődtem meg. Inkább csak nevetek rajta
Tudtam, hogy TS-en beszélnek és gondoltam azért nem írtak semmit.
De túléltem TS-t újra feltettem. Boxer is visszaigazolt. Fülest még be kell üzemelni. -
#39739 Szép gépezet. -
Atti0822 #39738 Sziasztok! Köszi maujuri az információt az akcióról, nem lehetett kihagyni! További szép napot! :) -
#39737 multiplayer
Én vezetni lépek be. Menjünk kicsit konvojban, esetleg vállaljunk fuvart egy irányba, egye fene. Csak azért nem lépek be, hogy együtt menjünk. Megyek erre, megyek arra, köszönök a magyaroknak, ahogy többen is. A mondanivaló lényege, hogy ha együtt megy mindenki, annyira megy a duma TS-en, és annyira figyel mindenki a másikra teljesen értehető okokból, hogy nincs iőd köszönni, mert csak a bátrak köszönnek menet közben /én szoktam/ :D. Semmi sértés nincs ám, nem kell ezen rágódni. TS-en nyomta, dumált, vezetett, mögötte jöttek, odafigyelt, másra figyelt, nem köszönt, kész. Én mondjuk mindenkinek köszönök, de megértem, ha egy 5-6 fős gárda nem ksözön, mert mentem velük, tudom, hogy nem könnyű. Ellenben: "hopp, én lerakodtam, jött egy magyar srác, ráköszöntem, visszaköszönt, mentünk tovább." Nem az a lényege a multinak, hogy a csetben köszöngetek, hanem inkább legyen teamspeak, mint CB rádió. Ha nincs ez, akkor még adott a pihenőkben a steam chat, ami jó. Nem azért multizok, hogy együtt menjek mindenáron. Csak ha sikerül... Addig meg pont a nemzetközi ember a lényeg,akikkel együtt megyek tök jól -
#39736 Iszony eksön a bundlen: 5,5€
ETS2+DLC -
#39735 hát ebben nagy igazságod van:) -
Bazsio #39734 This is elegant! -
BhityHD #39733 Debrecenben felpakoltak, irány Németország.
-
#39732 én csak baráti társaságban mutlizok 4-5en mindig vagyunk fent TS-en, most épp 8-an és még vagyunk páran akik most épp nem érnek rá játszani :D -
Bazsio #39731 A tartályok szállítása még folytatódik
És minek US szerver?Nem hiszem, hogy olyan sokan szeretik Eu-t járni az Eu-s kamionokkal az AEÁ nép! -
Hungarykum #39730 De így igen. Így tényleg nem sok értelme van a multinak, ha még írni sem írnak egy szót sem hiába magyarok.
Így mindegy ha az ember a single-t csinálja, ott legalább van civil forgalom.