52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Ördögpalanta62
    a google és a yuotube a barátod,ha hiszed ha nem.
  • BhityHD
    Fankfurt. Te most hol jársz?

Botto

• botto0604
    A kép lemaradt. ( legalábbis nekem nem jeleníti meg)

• botto0604
    Üdvözlet!

Gyuri bácsinál kaptam állást.

Szép képek/gépek!

• lenhoffer
    ujj jatekot keztem a multiplayeren es miert nincs elerheto fuvar
  • Bazsio
    Bhity melyik német városba mész??
  • tutuhawer #39769
    van a teamspeak oldalán magyar nyelvű fájl, azzal fordítottam magyarra, nehogy nehézségeim legyenek. Meg van egy nemzetközi kamionos chat, oda benéztem, minden nyelven mentek a szobák.
    Szabad beírni a Mudatruckers teamspeak szerverének címét? Vannak magyar játékosok online mindig
  • cxaxoxc
    Így fogok tenni:) Feltettem Off-ban a kérdést, ha valaki segítene azt nagyon megköszönném, mert nem akarom a TeamSpeak-es szerencsétlenkedésemmel telespammelni a fórumot. Mégegyszer elnézést kérek a tegnapi "rendbontás" miatt is
  • Bazsio
    Köszönöm!
  • BhityHD
    Légyszíves, ha nem a játékról írsz, akkor tedd spoilerbe!

Kösz, Bazsio, a te géped sem semmi.
  • cxaxoxc
    Köszi:) Feltenni már feltettem, csak azon belül nem tudom hogyan tudok csatlakozni. De lehetséges, hogy már megtaláltam a megoldást Steam-en:P Próbálkozom, aztán kiderül mennyire vagyok szerencsétlen
  • PDes
    https://www.youtube.com/watch?v=IrJaP3y9JK0 , IP-t nem tudok :)
  • cxaxoxc
    Elnézést kérek, jogos a lecseszés. Többet nem fordul elő:) Viszont mivel még új vagyok a multiban szeretném megérdeklődni valami hozzáértőtől, hogy ez a TeamSpeak pontosan hogyan is működik? Csak hogy valamilyen módon tudjak kommunikálni én is az épp multiban lévőkkel. Nem volt még szerencsém korábban ehez a programhoz
  • Bazsio
    Töröld az ilyen megnyilvánulásokat szépen!
  • vajo
    EZ NEM CHAT BASZKI! Menjetek szobára vagy mit bánom én hová, de ne a fórumot szemeteljétek szét!!
    Igen! Nektek szól Csabi1987 és cxaxoxc! Normális fórumozást kérek szépen!
  • cxaxoxc
    Budapest is benne van, ha megvan hozzá a Going East. Én a Goldot vettem meg, így nekem benne van. Most épp úton vagyok Liége-be:P Sajna Skype-om nincsen:( Egyébként ti hogyan szoktatok kommunikálni multi közben? Mindenki Skype-ol? :D
  • XxXcsabi1987XxX
    Hungarykum

egyébként nem kaptam semmi kódot :)
    szimplán megvettem az eredetit aztán elvileg steamről töltöttem le ennyi :)
  • cxaxoxc
    Valaki van most Budapesten? Én egy sárga-fehér Iveco Stralis-sal vagyok. Most próbálom meg először a multit, annyira nem értek hozzá:P
  • Hungarykum
    Másrészt, ha megy a multi, akkor miért kérded, hogy kell telepíteni az ETS2-t Steamről, ha már fel van telepítve onnan?
    Csak azért kérdem, mert ha Steamről nincs feltéve, akkor el sem indulna, de ahogy látom megy a multi.
  • Hungarykum
    ETS2 Telepítés Steamről:

Bal alsó sarok -> Játék hozzáadása -> Termék aktiválása Steamen -> Kódot beírod kész.
    DLC-nél ugyan így.
    Utána feltelepíted és automata települ vele a DLC is.
    Telepítés után -> Játék tulajdonságok -> Béták fül -> Legördülő menű -> "public_beta"
    Letölti ezt is, majd tedd fel a multit és már játszhatsz is.

Ha csak simán adtad hozzá, akkor azt a 2 izét töröld a listából és csináld meg úgy, ahogy fent leírtam.
    Az is jó kérdés, hogy a Going East DLC hogy kerül a játéklistába, de inkább ne mond el.
  • macleody
    Letoltam egy Aberdee-Praha fuvart, valahol találkoztam magyarokkal, volt köztük egy Resta-s is :)
  • tutuhawer #39749
    kiváló kép. Ami nagyon bántja a szemem, az a kamu végek logója a pótkocsikon. Jó, hogy van, de tetszene sima fehér vagy fekete pót is, ahogy látni olyat a közúton is. "no_logo_trailer.jpg" vagy mi lehetne a neve éppenséggel. Majd valahol javasolni fogom
  • Kenny85
    Hasonló bandázásba én is belefutottam. Egyedül álltam a parkolóban, ők meg jöttek egyszerre :D
  • AudiQuattro
    valaki van liege felé?
  • XxXcsabi1987XxX
  • XxXcsabi1987XxX
    Hungarykum

Steam-ről hogy kell telepíteni az ETS2-öt?
    a többi szerintem menni fog
    bár mutatnék valamit,íme:

Steam...
  • SimaSuna #39743
    Zürich fele voltunk..
  • AudiQuattro
    Merre vagytok ?:)
  • SimaSuna #39741
    Maszim társaság újra együtt :)

Amikor 7-8 srác nekiáll Konvojozni, majd még csatlakoznak 3-4en, és előtted és mögötted is libasorban mennek...na az feeling.

• Hungarykum
    Nem rágódok rajta, meg nem is sértődtem meg. Inkább csak nevetek rajta
    Tudtam, hogy TS-en beszélnek és gondoltam azért nem írtak semmit.
    De túléltem TS-t újra feltettem. Boxer is visszaigazolt. Fülest még be kell üzemelni.
  • botto0604
    Szép gépezet.
  • Atti0822
    Sziasztok! Köszi maujuri az információt az akcióról, nem lehetett kihagyni! További szép napot! :)
  • tutuhawer #39737
    multiplayer
    Én vezetni lépek be. Menjünk kicsit konvojban, esetleg vállaljunk fuvart egy irányba, egye fene. Csak azért nem lépek be, hogy együtt menjünk. Megyek erre, megyek arra, köszönök a magyaroknak, ahogy többen is. A mondanivaló lényege, hogy ha együtt megy mindenki, annyira megy a duma TS-en, és annyira figyel mindenki a másikra teljesen értehető okokból, hogy nincs iőd köszönni, mert csak a bátrak köszönnek menet közben /én szoktam/ :D. Semmi sértés nincs ám, nem kell ezen rágódni. TS-en nyomta, dumált, vezetett, mögötte jöttek, odafigyelt, másra figyelt, nem köszönt, kész. Én mondjuk mindenkinek köszönök, de megértem, ha egy 5-6 fős gárda nem ksözön, mert mentem velük, tudom, hogy nem könnyű. Ellenben: "hopp, én lerakodtam, jött egy magyar srác, ráköszöntem, visszaköszönt, mentünk tovább." Nem az a lényege a multinak, hogy a csetben köszöngetek, hanem inkább legyen teamspeak, mint CB rádió. Ha nincs ez, akkor még adott a pihenőkben a steam chat, ami jó. Nem azért multizok, hogy együtt menjek mindenáron. Csak ha sikerül... Addig meg pont a nemzetközi ember a lényeg,akikkel együtt megyek tök jól
  • maujuri #39736
    Iszony eksön a bundlen: 5,5€
    ETS2+DLC
  • Ördögpalanta62
    hát ebben nagy igazságod van:)
  • Bazsio
    This is elegant!
  • BhityHD
    Debrecenben felpakoltak, irány Németország.
  • Szabi #39732
    én csak baráti társaságban mutlizok 4-5en mindig vagyunk fent TS-en, most épp 8-an és még vagyunk páran akik most épp nem érnek rá játszani :D
  • Bazsio
    A tartályok szállítása még folytatódik

És minek US szerver?Nem hiszem, hogy olyan sokan szeretik Eu-t járni az Eu-s kamionokkal az AEÁ nép!
  • Hungarykum
    De így igen. Így tényleg nem sok értelme van a multinak, ha még írni sem írnak egy szót sem hiába magyarok.
    Így mindegy ha az ember a single-t csinálja, ott legalább van civil forgalom.