52658
-
#39943 VAN frissítés az a http://alpha.ets2mp.com/ oldalon. Lassan megy, de megy elvileg, hajrá -
#39942 passzolok, én friissítettem, a multiplayert is, és habár nem megy a játék, pont ugyanúgy nem, mint bárki másnak. 0.1.4.1-es verziót vár mindenki, várd meg te is, aztán meglátjuk -
#39940 még mindig szar. Írták, hogy lesz frissítés hamarosan , itt a facebookos felületet érdemes frissíteni. Nekem már időm sok nincs, de nektek ajánlom -
Tikudvar #39939 your client protocol version doses not much with server one.
Ez mit jelent?
Nektek se jó mér a multi? -
#39938 nekem működik -
peta19901010 #39937 Ezzel csak annyi a dolgom, hogy beaktiválom és kész? Vagy valahonnan valamit le is kell szednem, mert kerestem ilyet de nem találtam.
Válaszodat előre is köszönöm. -
szgabe #39936 Szevasztok!
És mik a tapasztalatok a mod-okkal való kompatibilitásról? Vajon az 1.9.24.1s-sel használt modok futnak az 1.10.1 patch alatt is rendesen???
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#39935 Egyelőre a hivatalos fórumot olvasom, mindenkinek hiba, kidob, szar, majd alakítanak valamit, be lesz ide linkelve, ha megy, gondolom -
BhityHD #39934 Külön DLC. A World Of Trucks profilodban kapsz egy kódot, azt kell steamen aktiválni, és kész is. -
#39933 Mennek a szerverek engem viszont 2x levágott már :( Szal valami nem jó. -
#39932 AI nem lesz még ? -
#39931 A metál festés benne van az 1.10-ben, vagy egy külön DLC? Kicsit bonyolult dolgokat hallottam róla... -
#39930 Új verzió kell neki a szever egyenlőre nem fut ill. én fent vagyok, de nem csatlakozik... Dolgoznak a srácok... -
#39929 Valami tölthető bár gyök2-vel jön .) -
#39928 0.1.0.4 változások:
- Indult 2 új szerver, az Európai 2-es és az Észak-Amerika 1-es.
- Az adminok kaptak néhány hasznos új parancsot amivel könnyebb lesz rendet tartani.. :D
- A Multi már a a legfrissebb 1.10.1s játékverziót használja.
- A játékosok azonosítószáma megjelenik a tab-os listában. (a reportolás könnyítésére)
- A nevek immáron megjelennek az elhagyott pótkocsikon is.
- Új játékindító menü készült. (Valószínűleg a szerver kiválasztáshoz..)
- Az új festés dlc-ket is támogatja multi. (Metálfestés és a zászlós)
- Javították az eredeti játék ellenőrzését és újra bekapcsolták. (Most már talán nem okoz megint lag-okat és nem kell újra kikapcsolni.. Igen.. amióta megy a multi, végig ki volt kapcsolva.. :)
- Javították a kick-elés kódját is.
- Javítottak néhány hibát ami stabilitásgondokat eredményezett.
- A kirúgási időt 10percre növelték az 5percről..
A szerver frissítés után tölthető lesz majd az új verzió..
(lemaradt az utolsó 2sor amikor átmásoltam ide, plusz átírtam a multis részt, így talán egyértelműbb lesz, az előzőt törölheti aki tudja, köszi :) -
#39927 Update alatt a kliens verzió gondolom kell pár perc míg feltöltik aztán tölthetjük és telepíthetjük :) -
Hungarykum #39926 Má kigyütt? -
cxaxoxc #39925 Jól hangzanak a változtatások. Már csak letölteni kellene tudni Viszont ha támogatja az új festéseket is, akkor már az 1.10-es frissítés is kell neki. Jól gondolom? -
#39924 0.1.0.4 változások:
- Indult 2 új szerver, az Európai 2-es és az Észak-Amerika 1-es.
- Az adminok kaptak néhány hasznos új parancsot amivel könnyebb lesz rendet tartani.. :D
- A Multi már támogatja 1.10.1s játékverziót.
- A játékosok azonosítószáma megjelenik a tab-os listában. (a reportolás könnyítésére)
- A nevek immáron megjelennek az elhagyott pótkocsikon is.
- Új játékindító menü készült. (Valószínűleg a szerver kiválasztáshoz..)
- Az új festés dlc-ket is támogatja multi. DLCs. (Metálfestés és a zászlós)
- Javították az eredeti játék ellenőrzését és újra bekapcsolták. (Most már talán nem okoz megint lag-okat és nem kell újra kikapcsolni.. Igen.. amióta megy a multi, végig ki volt kapcsolva.. :)
- Javították a kick-elés kódját is.
- Javítottak néhány hibát ami stabilitásgondokat eredményezett. -
lenhoffer #39923 Mikor lesz. Már a tsm map Nak új verziója talán most valami nagyot alkotnak hogy enyit kell várni rá segítséget előre is köszönöm
-
vajo #39922 Gondolom valamit frissíthetnek az SG-sek, aztán ilyenkor előfordul sok furcsa dolog. Én se tudok velem mit csinálni. -
#39921 az SG háttérképet kérded? Nálam jó. -
#39920 kösz az infót, zöld gomb nyomi nyomi
-
#39919 Csak nekem esik szét az oldal háttérképe? :D -
Hungarykum #39918
-
#39917 néhány év alatt biztos el is készülnének az első bétával.. :D -
Dévid112 #39916 Hétvége hogy telik? :)
-
#39915 Azért vedd figyelembe, hogy még alpha állapotban van! -
Tramdriver #39914 Sziasztok.
Lenne egy problémám. Miért nem lehet délebre vinni a térképet? Ezáltal a déli garázsokat nem lehet üzemeltetni. -
Bazsio #39913 Hát igen mert ha az SCS csinálná sokkal jobb volna szerintem! -
#39912 mod
a játék fejlesztők elmondták hogy nem lehet multi-t csinálni a játékhoz, így néhány unatkozó lengyel megcsinálta... :DDD -
Diopapa #39911 A multi valamelyik hivatalos betában van, vagy ez valami mod? -
Gyurma77 #39910 Sziasztok!
Három kép az elmúlt napok történéseiről:[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Mandoki Punky, Norby, Bazsio, Patrik, Botto: -
fbalfonso #39909 Ezt a videót "szeretettel" küldöm mindazon lámáknak, akik állatkodni járnak a multiba, elsősorban azoknak a kedves Valakiknek (de boldogok lennének, ha hallanák...), akik a tegnapi hollandiai tömegkatasztrófát okozták:
-
Tom Polsky #39908 Allig várom, hogy kijöjjön az új térképbővítés!
A híd a második képen: Farøbroerne/E47/E55 Dániában
GoogleMaps képen -
Hungarykum #39907 #39861 -
94Patrik94 #39905 -
#39904 A bitly.com egy url rövidítő oldal, onnan nem lehet letölteni semmit. Arra használják, hogy az eredeti, nagyon hosszú, bonyolult linkeket jobban lehessen kezelni. TSM oldala, ProMods oldala, regisztrálsz rájuk és megkeresed a régebbi verziókkal kompatibilis verziót. TSM-et lehet máshonnan is tölteni, google a barátod, de ProMod csak a hivatalos oldalról (elvileg, gyakorlatilag biztos találsz máshol). -
Carl Davies #39903 Helló!
A bitly.com oldalról hogyan lehet letölteni? A TSM map-ot szeretném leszedni, de fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni.
De ha valaki tud 1.8.2.5-höz Promodot, vagy TSM map-ot máshonnan, az is jó.
Választ előre is köszi. -
#39902 Szép! Csak szerintem a sárga oldal spoilert szedd le.