52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tutuhawer #39943
    VAN frissítés az a http://alpha.ets2mp.com/ oldalon. Lassan megy, de megy elvileg, hajrá
  • tutuhawer #39942
    passzolok, én friissítettem, a multiplayert is, és habár nem megy a játék, pont ugyanúgy nem, mint bárki másnak. 0.1.4.1-es verziót vár mindenki, várd meg te is, aztán meglátjuk
  • tutuhawer #39940
    még mindig szar. Írták, hogy lesz frissítés hamarosan , itt a facebookos felületet érdemes frissíteni. Nekem már időm sok nincs, de nektek ajánlom
  • Tikudvar
    your client protocol version doses not much with server one.
    Ez mit jelent?
    Nektek se jó mér a multi?
  • Gilb3rto
    nekem működik
  • peta19901010
    Ezzel csak annyi a dolgom, hogy beaktiválom és kész? Vagy valahonnan valamit le is kell szednem, mert kerestem ilyet de nem találtam.

Válaszodat előre is köszönöm.
  • szgabe
    Szevasztok!

És mik a tapasztalatok a mod-okkal való kompatibilitásról? Vajon az 1.9.24.1s-sel használt modok futnak az 1.10.1 patch alatt is rendesen???
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • tutuhawer #39935
    Egyelőre a hivatalos fórumot olvasom, mindenkinek hiba, kidob, szar, majd alakítanak valamit, be lesz ide linkelve, ha megy, gondolom
  • BhityHD
    Külön DLC. A World Of Trucks profilodban kapsz egy kódot, azt kell steamen aktiválni, és kész is.
  • kigyi
    Mennek a szerverek engem viszont 2x levágott már :( Szal valami nem jó.
  • Misuka963
    AI nem lesz még ?
  • Tirdi
    A metál festés benne van az 1.10-ben, vagy egy külön DLC? Kicsit bonyolult dolgokat hallottam róla...
  • kigyi
    Új verzió kell neki a szever egyenlőre nem fut ill. én fent vagyok, de nem csatlakozik... Dolgoznak a srácok...
  • kigyi
    Valami tölthető bár gyök2-vel jön .)
  • Szabi #39928
    0.1.0.4 változások:

- Indult 2 új szerver, az Európai 2-es és az Észak-Amerika 1-es.
    - Az adminok kaptak néhány hasznos új parancsot amivel könnyebb lesz rendet tartani.. :D
    - A Multi már a a legfrissebb 1.10.1s játékverziót használja.
    - A játékosok azonosítószáma megjelenik a tab-os listában. (a reportolás könnyítésére)
    - A nevek immáron megjelennek az elhagyott pótkocsikon is.
    - Új játékindító menü készült. (Valószínűleg a szerver kiválasztáshoz..)
    - Az új festés dlc-ket is támogatja multi. (Metálfestés és a zászlós)
    - Javították az eredeti játék ellenőrzését és újra bekapcsolták. (Most már talán nem okoz megint lag-okat és nem kell újra kikapcsolni.. Igen.. amióta megy a multi, végig ki volt kapcsolva.. :)
    - Javították a kick-elés kódját is.
    - Javítottak néhány hibát ami stabilitásgondokat eredményezett.
    - A kirúgási időt 10percre növelték az 5percről..

A szerver frissítés után tölthető lesz majd az új verzió..

(lemaradt az utolsó 2sor amikor átmásoltam ide, plusz átírtam a multis részt, így talán egyértelműbb lesz, az előzőt törölheti aki tudja, köszi :)
  • kigyi
    Update alatt a kliens verzió gondolom kell pár perc míg feltöltik aztán tölthetjük és telepíthetjük :)
  • Hungarykum
    Má kigyütt?
  • cxaxoxc
    Jól hangzanak a változtatások. Már csak letölteni kellene tudni Viszont ha támogatja az új festéseket is, akkor már az 1.10-es frissítés is kell neki. Jól gondolom?
  • Szabi #39924
    0.1.0.4 változások:

- Indult 2 új szerver, az Európai 2-es és az Észak-Amerika 1-es.
    - Az adminok kaptak néhány hasznos új parancsot amivel könnyebb lesz rendet tartani.. :D
    - A Multi már támogatja 1.10.1s játékverziót.
    - A játékosok azonosítószáma megjelenik a tab-os listában. (a reportolás könnyítésére)
    - A nevek immáron megjelennek az elhagyott pótkocsikon is.
    - Új játékindító menü készült. (Valószínűleg a szerver kiválasztáshoz..)
    - Az új festés dlc-ket is támogatja multi. DLCs. (Metálfestés és a zászlós)
    - Javították az eredeti játék ellenőrzését és újra bekapcsolták. (Most már talán nem okoz megint lag-okat és nem kell újra kikapcsolni.. Igen.. amióta megy a multi, végig ki volt kapcsolva.. :)
    - Javították a kick-elés kódját is.
    - Javítottak néhány hibát ami stabilitásgondokat eredményezett.
  • lenhoffer
    Mikor lesz. Már a tsm map Nak új verziója talán most valami nagyot alkotnak hogy enyit kell várni rá segítséget előre is köszönöm

• vajo
    Gondolom valamit frissíthetnek az SG-sek, aztán ilyenkor előfordul sok furcsa dolog. Én se tudok velem mit csinálni.
  • tutuhawer #39921
    az SG háttérképet kérded? Nálam jó.
  • tutuhawer #39920
    kösz az infót, zöld gomb nyomi nyomi
  • PDes
    Csak nekem esik szét az oldal háttérképe? :D
  • Hungarykum

• Szabi #39917
    néhány év alatt biztos el is készülnének az első bétával.. :D
  • Dévid112
    Hétvége hogy telik? :)
  • botto0604
    Azért vedd figyelembe, hogy még alpha állapotban van!
  • Tramdriver
    Sziasztok.
    Lenne egy problémám. Miért nem lehet délebre vinni a térképet? Ezáltal a déli garázsokat nem lehet üzemeltetni.
  • Bazsio
    Hát igen mert ha az SCS csinálná sokkal jobb volna szerintem!
  • Szabi #39912
    mod

a játék fejlesztők elmondták hogy nem lehet multi-t csinálni a játékhoz, így néhány unatkozó lengyel megcsinálta... :DDD
  • Diopapa
    A multi valamelyik hivatalos betában van, vagy ez valami mod?
  • Gyurma77
    Sziasztok!
    Három kép az elmúlt napok történéseiről:[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Mandoki Punky, Norby, Bazsio, Patrik, Botto:
  • fbalfonso
    Ezt a videót "szeretettel" küldöm mindazon lámáknak, akik állatkodni járnak a multiba, elsősorban azoknak a kedves Valakiknek (de boldogok lennének, ha hallanák...), akik a tegnapi hollandiai tömegkatasztrófát okozták:

• Tom Polsky
    Allig várom, hogy kijöjjön az új térképbővítés!

A híd a második képen: Farøbroerne/E47/E55 Dániában

GoogleMaps képen
  • Hungarykum
  • 94Patrik94
  • Sordoran
    A bitly.com egy url rövidítő oldal, onnan nem lehet letölteni semmit. Arra használják, hogy az eredeti, nagyon hosszú, bonyolult linkeket jobban lehessen kezelni. TSM oldala, ProMods oldala, regisztrálsz rájuk és megkeresed a régebbi verziókkal kompatibilis verziót. TSM-et lehet máshonnan is tölteni, google a barátod, de ProMod csak a hivatalos oldalról (elvileg, gyakorlatilag biztos találsz máshol).
  • Carl Davies
    Helló!
    A bitly.com oldalról hogyan lehet letölteni? A TSM map-ot szeretném leszedni, de fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni.
    De ha valaki tud 1.8.2.5-höz Promodot, vagy TSM map-ot máshonnan, az is jó.

Választ előre is köszi.
  • botto0604
    Szép! Csak szerintem a sárga oldal spoilert szedd le.