52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kigyi
    Nincs gond, de letöltötted az új multi csomagot??? Mert azt is frissíteni kell ám, a nálad kiírt feliratból arra következtetek, hogy nem frissítetted a multi-t csak a játékot. (a multi fejlesztése ugye csak egy nem hivatalos mod sőt még annál is kevésbé hivatalos talán még azt is kitalálják egy idő után, hogy illegal...) Na de a lényeg, hogy mindig le kell tölteni és kézzel telepíteni a multi frissítését amikor nem szerver oldali javítgatás van csak.
  • V43 1105
    Kábel megmozgat újra kihúz, bedug. VGA sőt a gép egészét kitisztítod hogy por mentes legyen, ha esetleg van tuningolva a kártya akkor érdemes visszavenni röviden ennyi.
  • maujuri #39991
    Monitorkabelt mozgasd meg menet kozben es ha ugral a kep tuti kabelhiba
  • motown
    Uj videokartya,es az elozovel is csinalta ((.Mindent csereltem a gepbe,csak procit nem.De a monitor csatlakozot,megprobalom lecserelni,hatha..
  • Szabi #39989
    a monitor csatlakozása rendbe van ?
  • Toby0501
    Döglődik/melegszik a videokártyád, esetleg a monitorod kezdi megadni magát. (ha jól látom, telefonos felvétel, ezért nem zárható ki a monitor)
  • motown
    erre gondoltam.
  • motown
    sziasztok..valakinek ezt csinalja jatek kozben?
  • macleody
    Nálam temporary 1101 van, megy a multi is, a metal festések is. Dobozos verzió.
  • Robert24
    Sziasztok!

Olvasgattam lentebb a hozzászólásokat de nekem sem igazán akar működni az átállás.
    ETS2-tulajdonságok-béták fülnél kiválasztva, hogy egyik sem kijelentkezés minden béta programból. Ez alapján a steam csinált egy frissitést de ahogy a multit megnyitnám azt írja ki, hogy unsuported game version detected. To play ETS2mp you need to have ETS2 1.9.24.1s. Szóval hivatkozik a korábbi verzióra amin multiztam de az már megszünt.
    Csináltam olyat, hogy steamen töröltem majd ujratelepítettem de nem segített. Amúgy én is dobozos verziós vagyok amit később steamen aktiváltam. Ahogy észrevettem inkább azoknak van gondja ezzel a multi frissitgetésekkel akik dobozosok és úgy aktiválták steamen a játékot.
  • kigyi
    Ha beaktiváltad Steam-en a játékot onnantól úgy kell viselkednie mint, ha ott vetted volna szóval ebben kicsit kételkedek, hogy gondot okozna, ha így van azt jelenteni kell a supportnak, de még ilyennel nem találkoztam. Kevertem már többször is dobozos játékhoz vettem kulcsot és kulccsal vett játékhoz vettem dobozos kieget.
  • Tirdi
    Lejjebb olvastam olyasmit, hogy ha mondjuk az alap játékom dobozos, a DLC-t ne vegyem Steamen. Tényleg lehet valami hátránya, ha valami dobozos, valami neten, Steamen vásárolt?
  • kigyi
    Kicsit off, de nem értem mi köze a játék minőségéhez annak, hogy honnan vásárolja meg az illető???
    Mindegy honnan veszed, ha a sarki ABC-ben árulnak kulcsot hozzá akár onnan is beszerezheted teljesen mindegy a játék teljesen ugyanaz lesz mint annak aki a steamstore-ból veszi meg direktbe. Én is a Humble-ből vettem olcsóbb volt és kész beaktiválod a steam fiókodba és ugyanazt kapod mint a dobozos verzióban megvásárolt.
  • chilios
    Teljesen mindegy honnan vásároltad, beaktiváltad steamre onnantól a tied, bármit csinálsz nem kell megvenned még egyszer.

Manuálisan meg ne patcheld, a steam megteszi ezt helyetted, csak lépj ki a beta verziókból. -> ([URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=39972]#39972[/URL])

• tutuhawer #39979
    A going east kódomat nem engedte aktiválni, amíg az alapjáték nem volt telepítve. Kiírta a steam, hogy az alap kell előbb, utána a DLC. Nálad nem így van, ez furcsa.
    Csak nálad nem OK az aktiválás-letöltés, szerintem a neten nem a http://hu.wikipedia.org/wiki/Humble_Bundle oldaláról kell rendelni. A második eredeti játékom valaha ez a játék, de még én is tudtam, hogy furcsa a humble bundle. CD galaxisból vettem, nincs is gond. Csaba, kérdezel a fórumban, aztán rögtön megcsinálod a szart, a rosszat, amit senki se csinál, mert rossz. Aztán kapod a szar, rossz végeredményt, amivel meg nekünk megint küzdeni kell. A szar, rossz, elkúrt, szemét eredményedet innen nehéz kijavítani, ha szar, fos alapokról csináltad. Értem én, hogy sikerült már játszani a játékkal, de lehet, hogy csak ideig-óráig. Sok a furcsaság nálad Csabi, én egy ideje ismerlek, 2010-ben együtt mentünk már NFS-ben, akkor megjegyeztelek magamnak.
  • AudiQuattro
    Fekete volvoval

Kis tuning,szép az új metál szín.

• chilios
    Menj rá arra amit a képen látsz, majd töröld le steamen és telepítsd fel újra, akkor biztos hogy a legfrissebbet szedi le.

Én még azt tudom elképzelni hogy esetleg fent van a játék többször, és a multi a másikat indítja el.
    Szóval töröld le a játék minden példányát!
  • XxXcsabi1987XxX
    azt is megcsináltam és ugyan az a hiba
    -_-"
  • chilios
    Nem igaz hogy ez annyira nehéz.

• tutuhawer #39971
    Csaba,
    nekem is 2 darab CD-lemezből áll a játékom. Soha elő se vettem a 2 lemezt, csak a steamen aktiváltam a 2 kódot. Nálam nem így néz ki, mint nálad, egy játék van és kész. Frissítette automatikusan a játékomat a steam a legújabb verzióra, ahogy kell. Nálam nem ír ki mellé semmit, főleg nem azt, hogy temporary, ami aggodalomra ad okot. Jelentése ideiglenes. Valami nem OK nálad, szerintem kezdj elölről minden telepítési folyamatot, de előtte törölj le minden eddig feltett micsodát. Innen csak azt tudjuk megmondani, mi a helyes. Mi a szart nem láttuk sose, csak a helyes megoldást. Tedd újra az egészet helyesen, és menni fog.
  • XxXcsabi1987XxX
    szerintem mindent jól csináltam még is ugyan az van
  • I73770K
    Nyisd ki szemed, tártsd ki szád.

• tutuhawer #39968
    és megbüntettél minket , mert rosszul lettünk a színtől.
  • Sordoran
    Nos érdekes karambolba keveredtem multiban ma. Konvojban haladtunk, de én pót nélkül, mert később csatlakoztam utánuk. Az egyikük streamelte is, akivel ütköztem, ezért később visszanéztem nála (fél perc stream csúszás), és totál mást láttunk:
    - Én szemszögem: elkezdtem kielőzni a sort, tab-al néztem, hogy nincs más a közelben, és biztonságban végig is mentem mellettük, majd kereszteződésben megálltam, igaz másik sávban az első mellett. Ekkor bumm, repültem egyet én, és aki a második volt, aki streamelte a játékot.
    - Nála, bár látszódott, hogy jövök, de nem előztem ki, haladt előre, majd a kereszteződés előtt bumm beleszálltam hátulról. Holott az én játékomban már rég mögöttem volt.
    Nem tudom hova tenni az esetet, mert én nem hibáztam, nálam nem laggoltak ők, és elvileg én se, de majd újra visszanézem ha felkerül a stream teljesen. Szerencsére megbeszéltük, nincs gond, de azért bosszantó, hogy ilyen előfordul. Jah, és büntetésül ezzel mentem utána velük :
  • Hungarykum
    Elvileg jók, de ha mégsem, akkor azt jelzi a játék a konzolban és game_log-ban is.
  • tutuhawer #39965
    nem értem, mi a baj a steammel. Pont olyan, mint az origin. Egy kezdőlapnak tekinthető, ahonnan a különböző játékokat indítja a játékos.

Van egy ETS2 magyar szoba a teamspeaken, ahol a többi nemzet és a brazilok meg a lengyelek szobája is van, oda nekem nem kellett jelszó.
  • szgabe
    Szevasztok!

És mik a tapasztalatok a mod-okkal való kompatibilitásról? Vajon az 1.9.24.1s-sel használt modok futnak az 1.10.1 patch alatt is rendesen???
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Hungarykum
    Steambe ETS2 tulajdonságok -> Béták fül -> Legördülő menü -> public_beta
  • PDes
    Nem hinném. Csak azaz 1 megoldása van tudtommal. :)
  • Ördögpalanta62
    a public_beta t tölsd le
  • 94Patrik94
    Igen eredeti, csak az a baj hogy nem akarja letolteni a steam-et. Nem tudom meggyozni hogy szedje le. Anelkul nem lehetne?
  • Robin22
    Ki kellene venni a BETA verziókat..... Ne használjon onnan semmit, utána pedig a frissítést bekapcsolni...
  • botto0604
    Szép estét!

Alagútban:

Mindenkinek szép gépe van. Grat.
  • Bazsio
    Sziasztok!
    Esti gurulás

A pihenőben csak leültem és gondolkoztam!

Gyurma
  • peta19901010
    Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy TS-en az Ets2 Multi Magyarok! szobának mi a jelszava. Ha valaki itt vagy privátban tudna válaszolni az nagyon megköszönném.
  • PDes
    Leírták már párszor, attól hogy "dobozos" még eredeti a játékod. Attól, hogy nem steamen vetted még játszhatsz multival igen. :) Nincs más dolgod mint steam-be megadni a kódot így aktiválod ott is.
  • 94Patrik94
    Sziasztok, lenne egy olyan kerdesem hogy csak akkor lehet multizni ha steam-es a jatek? (az egyik haverom kerdezni, mert neki dobozos)
  • botto0604
    Na, akkor úgy látszik, hogy foltozgatják rendesen. :D
  • Szabi #39947
    0.1.0.4.1 változások:
    - Javítva a DLC festések miatti kifagyás.
    - Javítva a force feedback hibák és az ffb miatti kifagyások.
  • chilios
    F11-et nyomd meg, akkor előjön.