Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TRAILER PACK with Realistic Textures
Trailers and Cargo Pack v 2.2
Military cargo pack v1.3
Real 3D logos/badges for Boxer and Mini (dlc-s autók)
Real 3D AI Vehicles logos (a többi autó)
a R3D meg remélhetõleg hamarosan megjelenik majd publikusan is 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Mit érdemes felrakni a játékhoz amúgy? Vannak modok, kamionok, bármilyen hasznos kiegészítõk, amik élvezetessebbé teszik a játékot?
///M I Love BMW. :)
olyan problémám lenne, hogy még jó régen megvettem neten a hivatalos oldalrol az ETS 2-õt.
És újraraktam a gépem, viszont nem találom PRODUCT KEY kódot... tudtok valamit, esetleg hogyan tudnám kideríteni/megnézni?
Csaby
Igy nez ki:
Elore is koszonom
nem, tényleg olcsóbb külön 😄
Itt néztem egyébként, és az a furcsa, hogy a gold drágább, mintha beraknám kosárba a játékot, és a DLC-t 😄 vagy csak el van írva, és nem figyeltek rá
Nekem az 1.8.5-ös patch-ig jó volt az 1.9.4s-el a városokba nem ritkán lemegy 17-19-re az fps-em.Semilyen modot nem használok a beállításaim is ugyan azok.Remélem ezt javítani fogják.De lehet hogy ez csak nekem jött elõ!?A másik meg az hogy találkoztam olyannal hogy az AI balra irányjelzõzött és jobbra kanyarodott.
steam-en keresztül gyorsabb és egyszerûbb a frissítéseket publikusan tesztelni, mert akármikor kiadhatnak egy gyors foltozást és települ is automatán a játékosoknál
viszont, ha "steam kulcsot" veszel, azt ugyanúgy használhatod a játék oldaláról letöltött játéknál is
Szerintem még jó néhány hónapot biztos hogy várni kell.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Ami Steam-en van az csak nyílt béta. Most kijavítgatják a kisebb-nagyobb hibákat és utána kiadják a hivatalos verziót is.
De akinek van Steam az aktiválni tudja a dobozos verziót is rajta.
Akinek nincs az ingyen letöltheti, csinál egy profilt, majd aktiválja.
Punky ne rakj fel ilyen kepeket mert elrondittod az enyimet <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Szabi hol tudom megnézni mi van a patchokban?Mert szinte naponta frissíti a játékot.