Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Ami Steam-en van az csak nyílt béta. Most kijavítgatják a kisebb-nagyobb hibákat és utána kiadják a hivatalos verziót is.
De akinek van Steam az aktiválni tudja a dobozos verziót is rajta.
Akinek nincs az ingyen letöltheti, csinál egy profilt, majd aktiválja.
Punky ne rakj fel ilyen kepeket mert elrondittod az enyimet <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
///M I Love BMW. :)

///M I Love BMW. :)
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Szabi hol tudom megnézni mi van a patchokban?Mert szinte naponta frissíti a játékot.
Valaki tudna adni 1 címet ahonnan letölthetem a magyar térképet ?!!
köszönöm
Én is avval megyek és elég pontos és jó!
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
"Nulla tenaci invia est via"
A Dokumentumok/ETS2 mappában megkeresed a config.cfg-t és megnyitod a Jegyzettömbbel.
Megkeresed ezt a 2 sort:
uset g_developer "0"
uset g_console "0"
A 2db 0-át írd át 1-re és mentsd el.
Mikor a kamionnal az úton vagy, akkor nyomj egy "Ö" betût és az egérrel és a Numerikus gombokkal elrepülhetsz egy benzinkútig (vagy bárhova) vészhelyzet esetén.
Ha megérkeztél, akkor nyomj F9-et, hogy lezuhanj. <#vigyor3>#vigyor3>
Ui.: Zuhanással óvatosan
Egyszerûbb megoldás: Tankolj idõben <#vigyor3>#vigyor3>
Az aktiválással nem lesz semmi gond. A Steam-es verziót elindítod, beírod a kódot és kész.
Ha a DLC is megvan, akkor telepítés elõtt aktiváld és a telepítés során az is települ.
A mentés miatt meg ne aggódj, mert ugyan azt használja, mint a dobozos.
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
véletlenül sikerült egy villogós képet csinálnom 😄
Eredeti játékom van. Most aktiváltam a kódot Steam-en. De kéri, hogy töltsem le, mikor már fenn van a gépen. Ha letörlöm és leszedem Steam-en ugyanúgy tudok majd játszani? Mi a teendõ? Elõre is köszi!
Meglett az új vas!
SZABI Próbálkozz!!
AttilaRo,Punky és többiek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Highdanger<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Frissen Milánoból!!<#hawaii>#hawaii>
Pár névtábla és kész!!
Repcsivel vitetetem haza!Budapestre.<#vigyor2>#vigyor2>
Az új patch jó de amit én szerettem volna az nincs benne....<#sir>#sir>
éjszakai 60tonnás fuvaromról egy kis életkép 😄
(nem látszik a villogó fénye akárhogy fotózgatok :-/)