52658
-
#39901 Esküdni mertem volna, hogy légkürtöt hallottam, mert némelyik olyan hangos volt mintha a saját kürtöm szólt volna :) -
#39900 Sziasztok
-
#39899 -
#39898 Lehet, hogy a különböző hangok miatt hittem azt. -
Tom Polsky #39897 A DAF kamionoknak a rendes kürthangja ugyanaz mint a Thunder nevű légkürtnek. -
#39896 nem lehetetlen, de nem is túl valószínű, mindegyik kamionnak más a dudahangja, viszont a kürt hang nincs szinkronizálva, tehát nem hallhatnád mások kürtjét :) -
#39895 Szóval lehetetlen, hogy hallottam valaki légkürtjét légkürtnek? Tudtam már ezt a dolgot régen, de mégis úgy vettem észre, hogy szólnak azok a légkürtök. -
Tom Polsky #39894 Mai multis fuvarom
Voltak idióták nálam is, de szerencsére problémamentes volt az út.
Egyébként észrevettem, hogy ha a többi kamionom közül kiválasztok egyet vezetni, akkor kb 3500 órát felszámol a cserére. Ez idő alatt jönnek új fuvarok, na meg egy rakás pénz, ha vannak alkalmazottai az embernek.
Így kaptam ma 22 000 000-t.
-
#39893 a saját az jó, de a többiekét dudálásnak lehet csak hallani (még) :D -
#39892 Saját kamionnál is vagy csak a playereknél? Nem tudom most elindítani a játékot. -
#39891 Sziasztok!
Kicsit kidíszítettem belülről a Daf-ot.
Szép képek/gépek! -
#39890 a légkürt hangja még egyik verzióban se működött, az sima duda amit hallasz, a légkürt helyett is az szól :) -
#39889 A légkürt valami új hiba? Nálam eddig légkürt hangja volt. Némelyik úgy nyomja mint süket a csengőt. -
#39888 Jelenlegi hibalista a multi módban
terv szerint ezek lesznek majd javítva.. :)
- A motor hangok nincsenek szinkronizálva.
- Az időjárás nincs szinkronizálva.
- A fizetőkapuk nincsenek szinkronizálva.
- Garázs ajtók nincsenek szinkronizálva.
- A fuvarok nincsenek szinkronizálva.
- A légkürtök hangja ugyanaz mint a sima dudáé.
- Néhány helyről hiányzik az ütközés mentes zóna.
- Nincsenek jelölve a játékosok a térképen.
- Nincs sofőr a többi játékos kamionjában.
- Nem mozog a többiek pótkocsijának a kereke.
- Nincs fénycsóvája a többi játékos kamionjának. -
#39887 Olvastam, mit tartalmaz az új 1.10-es patch.
Tudnátok abban segíteni, mit is jelent pontosan az hogy
A nyereg konfigurálható a physics.sii- fájlban.
A segítségeteket előre köszönöm! -
#39886 -
#39885 Nem megy valami konvoj ahova lehetne csatlakozni, esetleg valaki nem szeretne jönni velem? -
Bazsio #39884 Akkor majd megveszem!
-
#39883 tesztelni kell, erőltetni, a szellemváros elég vicces. Az ütközős város meg egyáltalán nem vicces, és épp itt a lényeg: nem vicces, hanem komoly, az új verzióban talán kiszűrheted a komolytalan játékosokat. Aztán idővel meglátjuk a sebességkorlátozást is, az is komolytalan most, szóval erőltessék csak kicsit, azt mondom. -
#39882 Leigében találkoztam szellemzóna nélküli városban. Jó nagy hülyeség. Lehetetlen meglenni. -
Hungarykum #39881 Ez nem talált -
#39880 a frissítés óta nem léptem be, kérdezem, hogy még mindig csak lengyelben van kikapcsolva a teljes szellemváros vagy az unióban is átkapcsoltak ütközős módba? -
#39879 Bocsánat, képek:
-
#39878 Magyar Multiplayer Team konvoja.
-
#39877 Ha steamon van a gamed akkor érdemes ott megvenned majd. ha dobozossal játszol akkor dobozosan
-
#39876 Én azt mondom, ha ügyesen foltozgatnak, meg bővítenek, akkor meg is veszem a plusz területeket -
#39875 Jobban megnézve a játék könyvtárában a base.scs fájlt kibontva találtam egy térképet, és lőőőn mik vannak bejelölve. az eredeti, meg az előző dlc útvonalai, és talán a következőé is???
[IMG][/IMG] -
Bazsio #39874 És azt külön dobozba kapom meg??És meg kell vegyem? -
#39873 Ha hivatalos DLC akkor fizetős. Kb 3000 ft
-
Bazsio #39872 Ja az jó, hogy lesz DLC-de azt akinek megvan eredetibe az akkor nem kell megvegye ugye??
Itatás
Majd még elgurultam Frankfurtig és ott töltöm a hétvégét!
-
#39871 Oresundsbröni-híd esetleg,ha helyesen írtam le ?! :D -
Hungarykum #39870 Eszembe sem volt -
#39869 gondolom nem véletlenül kerestek skandináv tesztelőket.. :) -
Hungarykum #39868 Még nem írták, hogy merre mentek világot látni, de elég nagy vizes részek vannak a képeken, így lehet Skandináv lesz, de kitudja.
Ezért is keresgéltem a híd után, de eddig semmit nem találtam. -
peta19901010 #39867 Köszönöm -
#39866 majd a skandinávban lesz :D -
Hungarykum #39865 Az új DLC térképbővítésben lesz, de még nem jött ki. Ha minden jól megy, ezen az éven kijön. -
peta19901010 #39864 Ez milyen vagy melyik DLC-ben van? -
#39863 -
vaksimuksi #39862 Egy kép tőlem is: