Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a link ahol tudsz tájékozódniTSM Map
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Amitõl tudok katonai jármûveket szállítani.
Erre van "orvosság"? Vagy szedjem inkább ki?
///M I Love BMW. :)
Miért piros az összes kerék? Rikító piros. Csak az alap kerék nem piros.
Amióta a Steam-en játszom, a 1.9.5óta.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Szép <#eljen>#eljen>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Térj át manualára Ördögpalánta én mióta e game megvan azóta avval megyek!
A megrendelés éppen feldolgoz. Kap további információkat pedig egy külön e-mailt.
1 Euro Truck Simulator 2
Total: 29,95 €
Köszönjük megrendelését!
A megrendelés éppen feldolgoz. Kap további információkat pedig egy külön e-mailt.
Rendelési szám: SCS130920-5319-74648
1 DLC - Going East!
Total: 9,95 €
mit kell módosítani a válton ahhoz,hogy nagyobb fordulat számnál kapcsoljon fel illetve le?
Megkérdezhetem, hogy hol lehet letölteni ezt a kamiont?
Választ elõre is köszi!
Három-Az a kis csapat is két részre van osztva!
Négy-De azért jó, hogy mindig frissitik mert mi volna ha az 1.00 Verzió olyan lett volna a mind a 1.8 vagy 1.9 akkor az lett volna a BAJ mert akkor nincs újítás akkor sok gyerek megunja mert nem változik semmi 2 év alatt.Õk megcsináltak egy alapot és azt mindig újítják és ált.-ba a felhasználó kedve szerint mert õk játszanak és úk tudják mi kell még!!Ha mi is addig zaklatnánk az SCS-t avval, hogy lehetne felezõ meg stb.akkor egyszer kiadnak egy 2.0-át úgy!!<#nezze>#nezze>Az olcsó hús híg leve pedig nem igaz, mert ára az van és 10/8-as az össz játék szerintem.<#vigyor5>#vigyor5>Ha akarsz olcsóbatt ott van a Haulin meg ezek azok olcsók!!És a maguk kora szerint azok is jók!Ha pedig nem teszik akkor töltsd le a King of The Road-ot azon kicsit gurulsz és akkor aztán nem lesz olyan rossza ETS2 sem a sok javítás!<#nezze>#nezze>Ha pedig nem tetszik a motor....csinálj eggyett és akkor menj avval vajon az milyen lesz??
Pozitív kicsengése is van a dolognak, legalább is felénk, hogy nem felejtettek el minket!
Mennyivel egyszerûbb lenne az élet, ha nem azt az ócska kódhalmazt kellene toldozgatni foltozgatni amit a játék motorjának neveznek és gondolom itt köszön vissza az - olcsó húsnak híg a leve - mondás...
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A vontató gyári, csak megastore-al tuningoltam+ beraktam egy dartomeks-es skint, amin picit javítottam. A beltér pedig szintén egy letöltött mod amit átdolgoztam. Ha tetttszik szívesen átküldöm neked privátban.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Berserker8814, Mandoki72, The Best, Bazsio, kisfüsi <#eljen>#eljen>

Megkérdezhetem, hogy honnan töltötted le a Volvót? Nagyon szép, fõleg a mûszerfal tetszik, ami a gyári verzióban valahogy nem az igazi.
Csaby
Mandoki <#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
Pokmike <#eljen>#eljen> Van Merci jeled?
Gábor <#ijedt>#ijedt><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Két Nagy Fehér
Pihi van Németország elsõ parkolójában Lengyelektõl számítva<#idiota>#idiota>
Baszzus!!Nem ég a hátsó lámpa egy éjjelt így jöttem Németben.....nahát?!<#csodalk>#csodalk>
Mannheimben
Itt lesz a hétvége!!

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
ˆ bigmacHD Fórumtársunk is teszi.