52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • macleody
    Azt hogy nem publikus a steam profilod, csak az látja akinek engedélyezted. Tedd publikussá. Profil szerkesztése, adatvédelmi adatok, profil állapota. Ott válaszd a nyilvánost.
  • koppi2
    Nekem ugyan ez a problémám :/ nekem is ugyan ezt írja ki nem birok le tölteni ://
  • BhityHD
    Sziasztok!

Feltettem a ProMods-ot, viszont most a Forint nem elérhető, és Magyarország déli, illetve keleti országhatára is hiányzik? Ilyen esetben mi a teendő? Kérlek titeket, segítsetek!
  • karradan
    Sziasztok 3 napja probálok streamon letölteni a multit de nem megy ezt írja : Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again.

Ez mit jelentene?XD
  • Tikudvar
    Ilyenre gondolok: https://farm6.staticflickr.com/5460/13939214449_01f695c504_o.jpg
  • Tikudvar
    Hali,szoktam nálatok látni ilyen régi huncargós, (vagy másik magyar cég) fűzős ponyvás pótokat.
    Olyab nektek honnan van?
    Vagy ti csináljátok?
  • dawenine25
    Német - Cseh határon pihenő az új póttal. Este irány Prága aztán vissza pedig Angolba :)

• Fdm019
    Nekem is ugyanaz a problémám. Kiírja, hogy csatlakozik és várjak, de alatta ez van: Cannot initialize connection! Utána eltűnik, nem próbál csatlakozni, offline-ban marad. A legfrissebb verzió van fent amiben azt írják, hogy csatlakozik a szerverekhez. Nekem mégsem. Tudtok segíteni?
  • peta19901010
    Köszönöm
  • Mandoki72
    Igen.

http://ets2.lt/en/hungary-map-v-0-9-21/

• peta19901010
    Helló
    Ez gy magyar map lenne? Ha igen tudnál róla linket küldeni?

Am a korábbi Frenk007 (vagy Frank007 elnézést kérek de rén nem láttam a nevét hogy írja) mapja hogy áll, mert ha a gépemen jól néztem nekem egy tavaly márciusi verzió van fent.
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Mandoki72
    Szép napot

tutuhawer, punky, Bazsio, Dawenine25, Norby646

• tutuhawer #40069
    A metálfényezéssel tök szép árnyalatok lehet csinálni, nem is kell rögtön csilli-villi dologra gondolni

• kigyi
    Tegnap olyan dugót csináltak az oroszok.... Már megint mert nekik ez jön be. Pont a város határára egy kereszteződésbe oldották meg ahol már ütközési zóna van. Leálltam mögéjük, várakoztam kicsit nézelődtem közben képeket csináltam. Elakadás jelző majdnem kiégett annyit villogott már 10-15 perc után az ember már nagyon unja a dolgot hát beírtam chat-re, hogy figyeljenek az adminok, mert nem tudtam reportolni annál messzebb voltam mintsem lássam az elöl trollkodók nevét. Utána meg én voltam a szemét, mert tönkrement kamion-t szimuláltak terveik szerint már csak fél órát kellett volna várni.....

sure: köszi a választ közben összefarmoltam a garázs bővítésre a lét és 28 millát forintban így közel van a második kamion beszerzése bár akkor már valami jobbat akarok és azzal járok én a régit meg lepasszolom az alkalmazottnak :)
  • hodusu
    Szerintem érdemes némi hitelt betàntani,még akkor is ha picit szívàs.
    Elvégre veszel egy fain vasat amit a sajàt ízlésed szerint alakíthatsz.
    Arról nem is beszélve hogy azt a melót viszed amelyik szimpi.
    Sztem igy jobban fizet hamar össze lehet ràntani a taliga àràt.
    Én így csinàltam nekem bejött!
  • sure
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

SVSZ könnyedén lehet törleszteni, ha erre irányul a kérdés :)

Próbáltam a másik utat is, megvan a varázsa, hogy nem tartozik az ember a banknak. A gyors fuvarok is azért izmosabb járműveket adnak alád, szóval a típusokat érdemes jól kiismerni, mert ha megveszi az ember az első kamiont, utána gályázhat vele még jó ideig, mire az első sofőrt felbérelheti.

Szóval egyéni ízlés kérdése, ki melyik "iskolát" részesíti előnyben.

• hodusu
    Szevasztok
    Tudnàtok ajànlani egy grafikai modot ami ténylegesen sokat dob a jàték képén?
    Vagy esetleg mod packot?
    Ti mit hasznàltok grafika javítàs gyanànt?mit érdemes lehùzni és honnan?
  • Bazsio
    Mocsok ez a cucc ilyen fuvarom 3 éve volt ilyenem!

Nürnbergi pihenőbe vonulok be

Hát igen!

Punky,
  • Norby646
    Punky, Dawenine25
  • hotwheels

Norby, Bazsio -
  • Mandoki72
    Köszi.
  • kigyi
    Van értelme az elején hitelt felvenni? Vagy inkább farmoljak tovább?
  • hodusu
    [IMG][/IMG]
    végre meg van az új vasam:)
    Jó is szép is megy is!
    Kár hogy multi modban a modok miatt ledobál és elfelejt ezt azt:(
  • botto0604
    Hali!

Itt lehet megnézni, hogy melyik szerver online és melyik offline.
  • N3suten
    Légy szíves frissítsétek a banner kiírását ...
    Előre is köszönet !!!
  • zorba3333
    Írja az egyik készítő a kommentekben, hogy elszúrta a jelszavazást, ezért nem lehet kicsomagolni.
    Időközben készített egy frissített verziót, amit már fel is töltött az oldalra, de az portál adminisztrátora nem hagyta jóvá, így most újra próbálkozik a feltöltéssel.
    Amennyiben most is elutasítják, akkor feltölti máshová, de az elérhetőséget közzéteszi az ets2.lt-n is.
  • Mandoki72
    Szép napot.

Nem tudja valaki véletlenül ennek a Scania kombonak a kicsomagoló jelszavát?

http://ets2.lt/en/kopi-trans-combo-pack/
  • nono28
    Sziasztok!

Miért nem lép be a játék online módba?Probáltam mind a három szervert de semmi.
  • NicoKoko759
    Nincs! Ahogy írtam is, egyetlen alkalmazottam sincs. :) De amíg volt, 154 volt. Annyi a játékban a jelenlegi maximum elérhető.
  • Suba1993
    Van is hozzá annyi sofőröd? :D
  • Bazsio
    De pedig elég mert már túl vagyok a Kárpátokon!Elég jól eresztette!
  • kigyi
    A steamről a játék elindul, ha elmegy a net csak offline módba kapcsol a steam és kész.

Szabi: elvileg akkor is kell a steam sőt el is indítja a rendszer, ha a játék mappájából indítod el a játékot csak te azt nem látod maximum, de a steam minden esetben ellenőrzi a játék hitelességét, hogy jogosult vagy-e a használatára ez pedig a fiókinformációiddal együtt kerül mentésre.
  • Szabi #40049
  • dawenine25
    Az új masina :) Már csak a pót kell :P
  • precise
    Sziasztok, rég játszottam a gémmel, látom van Multiplayer, találni valahol valamilyen összefoglalót, hogy hogy kell használni?
  • NicoKoko759
    Ez királyság! Én az offline módra úgy gondoltam, hogy engem rak ki a barátlistákból off-ra. Köszönöm!
    Akkor ez kilőve, jöhet a sok térkép és kamion.
  • Szabi #40045
    van a steam-be offline mód ;)

a játék mappájából meg bármikor elindíthatod a játékot steam elindítása nélkül is

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Euro Truck Simulator 2/bin/win_x86/eurotrucks2.exe

a Steam tulajdonképpen kizárólag ahhoz kell, hogy a frissítéseket automatikusan letöltse és a dlc-ket egyhelyen összegyüjtse

akik a leghangosabban szidják a steam-et azokról derül ki mindig hogy egyáltalán nem ismerik a rendszert de még csak utána se akartak nézni, ez pedig sokmindent elmond róluk :p
  • NicoKoko759
    Ööö, kis korrekció. A Steam-et próbáltam, a többi folyamatot nem.
  • NicoKoko759
    Realitásban nem vagyunk egy hullámhosszon, de ez persze nem baj. Annyiban talán igen, hogy minél kevesebben vannak mellette, annál kevésbé foglalkoznak vele a fejlesztők, így soha nem lesz belőle semmi.
    Igen, kamionok jöhetnének, régiek újak egyaránt. Én pl. repesnék egy IFA L60-ért. Második teherautó, amit életemben vezettem, első egy 4 hengeres volt. :D
    Aztán, ha haladnának a térképpel, lehetne mondjuk Oroszország, ott meg kifogyhatatlan azon teherautók tárháza, amiből válogathatna a csapat. Aztán persze jöhetne sok klasszikus Scania, DAF, Iveco tralala. Én örülnék egy amcsimotoros Magnumnak is. :D Vagy limitált kiadások elkészítésének. Aztán kedvére válogathatna az ember. De ebből se lesz semmi, csak majd akkor, ha valaki megcsinálja esetleg.
    Én is áldoznék a játékra. Mondjuk nem havonta, de 3 havonta vennék egy dobozos DLC-t.
    Még nem próbáltam, de a logikám szerint a Steam egy nagy hülyeség. Internet nélkül nem indul el a játék? :O Ha egyszer unatkozom majd kipróbálom, hogy kikapcsolom a netet és úgy próbálom elindítani, de az a sejtésem, hogy nem fog elindulni. Ilyen egy ökörséget. Csatlakoztam a WoT-hoz, azt is megbántám. Minden indításnál kérné a jelszavam. Persze oké, megadtam, hogy jegyezze meg, nadekéremszépen... Net nélkül már semmi sem működik, amit egyszer beregisztráltam. Nem értem a logikát, miért nincs választási lehetőség. Persze hangsúlyozom, nem próbáltam még net nélkül.
  • Szabi #40042
    nekem a realitása már most is teljesen jó, szerintem ennél jobban bonyolítani nincs értelme

inkább jöjjön az a sok-sok új kamion amiről voltak a képek.. meg lehetne néhány régebbi klasszikus kamion is!
    nem értem mire kell nekik bő fél év egy kamionhoz amikor a hobbi modder 1-2 hét alatt blueprintből kész van vele úgy hogy még csak nem is látott igazit.. :D

a world of truck oldalon remélem hamarosan tényleg lehet majd közös cég és ezt látni is fogja majd egyszer a multi is :)

illetve készülhetnének gyorsabban is az új területek, ezt is siralmasan lassan csinálják, értem én hogy kell néhány új épületmodellt csinálni, de a térkép nagy részét csak össze kell dobálni a szerkesztőben.. ez nem kéne 1évig tartson...

ha a tartalom reális áron jönne dlc-ben akár havonta is, folyamatosan venném őket, csak csinálják már gyorsabban basszus, ha kell vegyenek fel több embert! :D