52658
-
#40121 A képre kattintva egy videómat lehet megnézni. Érdekes. érdemes:
-
Mandoki72 #40120 köszi a választ. -
#40119 Rottyratörtem a vasat az autópályán.... Az út szélén állt két kolléga és mivel lehúzódtak teljesen gond nélkül elmentem volna mellettük erre csatt... Nagyon nem ott állt a kamion mint ahol én láttam. Nagyon meglepődtem amikor még egy személyautó elfért volna közöttünk és mégis ütközés lett a vége. -
zorba3333 #40118 Sajnos ebben nem tudok neked segíteni.
Frank használ egyedi objektumokat, és átépített prefabokat is a térképén, ezért könnyen lehet, hogy az egyik gyáritól eltérő épületen jelenik meg hibásan az általad használni kívánt textúra, de ez csak tipp.
Szerintem kérdezd meg Franket, hátha tud valami használható tanácsot adni. -
#40117 Szevasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy a Frank007 féle magyar mapon (v0.9.21) elég kevés összegnyi pénzt kapni, pontosabban az összeg teljesen jó csak túl sok a levonás pl. 2% sérülésért már semmit nem kapok... Ez ellen van valami mod vagy valamit lehet csinálni vele? Előre is köszönöm! -
Mandoki72 #40116 Hali .Most más miatt kérdezlek.Van nekem egy céges kinézet csomagom ami
az európai térképen a helyén van.De a frank007 térképen valahol jó valahol meg fel van
cserélődve.(pl transinet épületen posped logo, trameri lkwlog épuleten bcp logo?
Mit kellene átírni,van valami ötleted?
-
Bal0924 #40115 Ezt a linket már régen is belinkelte valaki. :) -
#40114 Kösz akkor le merem tölteni pedig már idegbeteg módjára tiltottam ahogy láttam a letöltési frissítési sorban :D
Más:
Kamionos vetélkedő avagy így csinálják a profik azért még van mire gyúrni. -
#40113 3 új kamion készül, szerintem már egybe fogják kiadni őket: új DAF, Renault T és a Mercedes-Benz Actros MP4. Valami nagyobb patchben jön remélhetőleg. Viszont ha együtt adják ki, akkor lehet még pár hónap, nem szokták elkapkodni. Ha viszont külön, akkor a DAF már időszerű lenne, de még semmi hír. -
Tikudvar #40112 Nézd meg kinek írtam választ.
Amúgy már jöhetne az új DAF.
Egyébként észrevettétek hogy a DAFnak elég messze van a nyerge a fülkétől, és ezért a pótkicsi is.
A MAN pedig szélesebb mint a pótkocsik.
-
Tikudvar #40111 Egy multi van, az. -
-
XxXcsabi1987XxX #40109 mármint melyik multiŰ?
-
Tikudvar #40108 Nyugodtan le lehet tölteni, indul a multi. -
XxXcsabi1987XxX #40107 a játák le frissült 1.10.1.7-re? -
Robin22 #40106 Hello. Mi található az új frissítésben, lehet tudni? Mekkora méretről van szó? Én még nem engedélyeztem a letöltést, mert félek, hogy ismét nem fog tőle működni a Multi része.. Információt pedig még nem adtak róla, hogy most mit lehet vele kezdeni...
Kellemes estét... -
landwir #40105 Sziasztok meg jött az új frissítés és
azóta nem tudom használni az egeret valaki járt így? -
#40104 jött új játékfrissítés, elméletileg új DLC-nek készíti elő a játékot.. remélem lesz magyar zászlós festés is.. :D -
Bal0924 #40103 Eleve késéssel kezdem. Hétfőre kellett volna elvinni a fuvart, de már eleve péntek volt.. -
Bal0924 #40102 Elvittem a kezdő fuvart és azt mondta hogy késtem 100óra alatt vittem el.... :S
Pedig nem. határidőn belül vittem el. -
#40101 Én a gálya szerveren vagyok munkahelyen :) -
Bal0924 #40100 Ti melyik szereven vagytok? EU1-en vagyok. -
#40099 Y -
Bal0924 #40098 Köszi
Hogyan lehet társalogni más kamion sofőrökkel? -
#40097 Lehet, hogy lassan ki kellene rakni a fejlécbe a multi linkjét is :D
itt a multi -
Bal0924 #40096 Van multi a játékból?
Honnan lehet megszerezni? -
#40095 Igaz! Meg kell venned a játékot -
#40094 óránként 1100ft..+áfa.
hol hallottad ezt a hülyeséget? :)
-
itya #40093 Sziasztok azt halottam hogy a multi fizetős.Ez igaz?
-
#40092 A hivatalos oldalra, azaz az alpha.ets2mp.com oldalra lépek, felül a fórum, status, download, vágom én, és én mindig onnan töltöm, töltöttem. Simán klikkelek a letöltésre, beléptet a steam profilommal, kapom az emailt, megerősítem, hogy Budapestről/Szegedről és Pécsről játszom, és belép, download. A steam profilom meg továbbra is privát, csak a belépett tagok láthatják.
Valamiért nálam így OK és működött mindig. -
#40091 A 3.-ik kép nagyon szép ;) -
Bazsio #40090 Jó estét!
Viszem vissza majdnem oda, Debrecenbe
Pihenés után
Majd folytatom
Punky, Mandoki -
karradan #40089 megvan ;) -
karradan #40088 Hol van az?:D -
#40087 Azt írtad, hogy a multit akarod letölteni. Ha dobozos verziód van regisztráld be steamen. Játékok, termékkulcs aktiválása. Beírod a serialt és letöltöd a játékot. -
karradan #40086 Azt akarom megcsinálni :D -
#40085 Steames? -
karradan #40084 Minden nyilvános... ésmég igy se... (eredeti az ets2) -
#40083 Persze hogy megy, de a multis fájlokat a hivatalos oldalról csak akkor tudod letölteni, ha le tudják csekkolni, hogy megvan neked az ETS2. Ahhoz viszont látniuk kell a profilodat. Persze biztos le lehet tölteni máshonnan is, pl. a fácsebúkon lévő linkről is talán. -
#40082 Nekem a /common mappában van a játék, gondolom, így elérhető, nyilvános. A profilom viszont sosem volt teljesen nyilvános, csak a Steambe belépett tagok láthatják. Így is hibátlanul megy a játék, sose állítgattam. Nem tudom, miért megy, csak... megy :D