Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Vagy csak random kicsúszott?
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Gábor - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Bazsio, botto0604, kalee, punky <#eljen>#eljen>
Isten nem bottal, hanem VMware.
:

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
én 3,199 Ft-ért vetem az alapjátékot tavaly januárban, a dlc-t megjelenéskor 1,693 Ft-ért.. ki nem volt elég körültekintõ ? <#beka2>#beka2>
"Nulla tenaci invia est via"
Szép képek/gép!
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
A gyártó oldalán általában drágábban lehet megvenni a játékot.
Én elõrendeléssel vettem mindkettõt, de nekem 9000 Ft-ba került összesen.
Neked 3000 Ft-al többe került ugyan ez. Szóval nem volt jó üzlet <#vigyor3>#vigyor3>
2012. 11. 14 illetve 2013. 09. 20. a játékot.Én a gyártó oldaláról töltöttem le.
A többi ország bõvítésérõl egyenlõre nincs információ, de hibajavítások lesznek.
Én megvettem 9000 Ft-ért ugyan ezeket.
CD GALAXIS oldalán megjelenéskor 6000Ft volt az alap játék és 3000Ft a DLC.
Itt a link ahol tudsz tájékozódniTSM Map
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Amitõl tudok katonai jármûveket szállítani.
Erre van "orvosság"? Vagy szedjem inkább ki?
///M I Love BMW. :)
Miért piros az összes kerék? Rikító piros. Csak az alap kerék nem piros.
Amióta a Steam-en játszom, a 1.9.5óta.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Szép <#eljen>#eljen>

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Térj át manualára Ördögpalánta én mióta e game megvan azóta avval megyek!
A megrendelés éppen feldolgoz. Kap további információkat pedig egy külön e-mailt.
1 Euro Truck Simulator 2
Total: 29,95 €
Köszönjük megrendelését!
A megrendelés éppen feldolgoz. Kap további információkat pedig egy külön e-mailt.
Rendelési szám: SCS130920-5319-74648
1 DLC - Going East!
Total: 9,95 €
mit kell módosítani a válton ahhoz,hogy nagyobb fordulat számnál kapcsoljon fel illetve le?
Megkérdezhetem, hogy hol lehet letölteni ezt a kamiont?
Választ elõre is köszi!
Három-Az a kis csapat is két részre van osztva!
Négy-De azért jó, hogy mindig frissitik mert mi volna ha az 1.00 Verzió olyan lett volna a mind a 1.8 vagy 1.9 akkor az lett volna a BAJ mert akkor nincs újítás akkor sok gyerek megunja mert nem változik semmi 2 év alatt.Õk megcsináltak egy alapot és azt mindig újítják és ált.-ba a felhasználó kedve szerint mert õk játszanak és úk tudják mi kell még!!Ha mi is addig zaklatnánk az SCS-t avval, hogy lehetne felezõ meg stb.akkor egyszer kiadnak egy 2.0-át úgy!!<#nezze>#nezze>Az olcsó hús híg leve pedig nem igaz, mert ára az van és 10/8-as az össz játék szerintem.<#vigyor5>#vigyor5>Ha akarsz olcsóbatt ott van a Haulin meg ezek azok olcsók!!És a maguk kora szerint azok is jók!Ha pedig nem teszik akkor töltsd le a King of The Road-ot azon kicsit gurulsz és akkor aztán nem lesz olyan rossza ETS2 sem a sok javítás!<#nezze>#nezze>Ha pedig nem tetszik a motor....csinálj eggyett és akkor menj avval vajon az milyen lesz??