Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hotwheels
😉 Zalába még nem voltam, csak Bp, meg Móvár! 😛

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Misuka963
Aha akkor nem szóltam 😉

punky: Nagyon paszuj <#eljen>
Az anyacég Wabinak ha jól tudom 3 telepe van M.o.-n : Budapest,Mosonmagyaróvár és Zalaegerszeg 😊

hotwheels
Köszi! 😊 <#wave> 😉

Norby646
<#eljen> Nagyon baba! 😊

Amúgy köszi!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

hotwheels
Tegnap arra jártam...<#idiota> 😊

Amúgy, egyik wabi telep ott van! 😉

Punky.
Nemrég láttam Mosonmagyaróváron egy ugyan ilyen DAF-ot 😊
(Teljesen ugyan így nézett ki még a tükrök is sárgák voltak)
hotwheels

Norby - <#eljen>

Norby646
Köszi! "improved weather" modot használok és abban alapból ilyen a naplemente idõnként. Persze a ps miatt intenzívebb lett, tehát a játékban kicsit szolidabb. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Misuka963
Szép szerelvény 😊 <#eljen>
A harmadik képen kicsit rózsaszínesek aok a felhõk vagy az abban a körzetben megszokott ? 😊

Közben leteszteltem, de úgy tûnik nem okoz hibát, ha kiveszem.
Vittem 1-2 fuvart a mod-ból, majd mentettem és kivettem, de nem lett baja.

Norby646

<#wave>

A köszönöm lemaradt. 😊

Terveztem másolatot csinálni..
Bármilyen változtatás elõtt.

maujuri
Igen, de mielõtt leszeded a Dokumentumok mappából másold ki a Euro Trck Simulator 2 mappát.
Biztonsági másoloat inkább legyen.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Ostoba kérdés, de...
Mielõtt a Steam-en regisztrálom és majd telepíti.. elõtte célszerû leszedni a játékot?

maujuri
[/url][/img]

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Akinek kell töltheti és viheti.

Sárga Vonalak

Fehér vonalak

Integrált az összes vegetációs textúra és brutálosítva.
Oda-vissza kompatibilitás miatt a megnövelt fényudvar (a lámpák aszfaltra világítása) kiszedve de a távolról való láthatás megmaradt.
A környezet zaja vezetés közben hallkítva (0.75-rõl 0.51-re) akinek ez sem felel meg majd tovább halkítja ha akarja.
AZ összes Kamionnak feljavított hangja lett!
A Teszt-hez használt mocim (20K LE) 10.000 Lóerõ lett. Sajnos Használata 1.8.2.5-ben csak szekvenciális váltóval javasolt, azonban az 1.9.x-ben teszi mind a kétfajtával a dolgát szépen rendesen.
További hang finomítások.

Akinek kell a Brutal-os NO demage annak itt a link
Egyéb demage mod-ok íberelhetik a külsõ hangok brutál beállítását!
http://www.stewen.hu/X-Brutal-No-demage.scs

Szabi
tapasztalatom alapján bármikor ki lehet venni, csak érdemes 1-2-t aludni utána 😄

nálam még ezek a módok még nem okoztak hibát

"Nulla tenaci invia est via"

Az nem számít, de én arra értem, hogy ha kiveszem, akkor a mentést nem rontja el és ugyanúgy lehet folytatni.
Régebben volt 1 tréler, amit ha beraktál nem tudtad kivenni, mert ha kivetted, akkor használhatatlan lett a mentés emiatt kérdem.
De szerintem csinálok egy új profilt, amiben csak ezek vannak a régi meg marad gyári.

Ördögpalanta62
én úgy tapasztalta,hogy bármilyen trailer packot kiveszel vissza dob a telephelyre

A 2 Jazzycat-es tréler csomag hatással van a mentésre vagy bármikor kilehet venni?

Helló!
Valaki rá tudna rakni egy pótkocsira 60-,70-,80,-as táblákat+DAS feliratot? Hálás lennék neki, elõre is köszi 😊
Zola NFK
Köszi!

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Ha átküldöd a modot, megnézem! 😊

///M I Love BMW. :)

Szabi
amiket én használok:
TRAILER PACK with Realistic Textures
Trailers and Cargo Pack v 2.2
Military cargo pack v1.3
Real 3D logos/badges for Boxer and Mini (dlc-s autók)
Real 3D AI Vehicles logos (a többi autó)

a R3D meg remélhetõleg hamarosan megjelenik majd publikusan is 😄

fg

Ertem, mivel egybe van a kamion az interioral. Az interiort nem lehet valahogyan kivenni, kifeszegetni belole? 😄
Kivedtem az osszes modot ugyis megprobaltam 😉
Sippie
félig meddig igen 😄
Mit érdemes felrakni a játékhoz amúgy? Vannak modok, kamionok, bármilyen hasznos kiegészítõk, amik élvezetessebbé teszik a játékot?
Sippie
amcsi VPN-en keresztül regeltem, így dollár lett az alap fizetõ eszköz font helyett. Azonban azzal is 2375 lett volna, viszont van egy 10euro/font/dollár feletti vásárlásnál 20%-os kupon (kint van az oldalon, az mindenkinek elérhetõ, nem egyedi kód), ami persze fontban nem lett volna meg, mert úgy 6,45, dollárban viszont 10,8 körül volt, abból lejött a 20% és ennyi 😊
Jó napot!
Autópályán

Frankfurt-tól Keletre megyek Varsóba de már 4 órája esik!

Lengyelországban

Mivel újraraktad a gépet, registry-bõl sem lehet a kódot már megnézni. Ha digitális formában vetted meg, akkor nem kaptál mailt a kóddal? Esetleg, a vásárlást igazoló "bizonylattal" írhatsz emailt a supportnak, hátha tudnak segíteni a kódod kiderítésében. Mert nekik a rendszerben megvan, a Te vásárlásodhoz tartozó product key.

csaba90
sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy még jó régen megvettem neten a hivatalos oldalrol az ETS 2-õt.
És újraraktam a gépem, viszont nem találom PRODUCT KEY kódot... tudtok valamit, esetleg hogyan tudnám kideríteni/megnézni?

Csaby

Egyenlõre nem tudni még konkrét dátumot. Blogon azt írták hogy a napokban szeretnék kiadni a végleges patchet. Addig pedig marad a Steames public béta patch javítgatása, jelenleg 1.9.5s -nél jár. 😊 Mivel rengeteg mindent javít, így célszerûbb volt a nagyközönséggel teszteltetni "saját felelõsségre", hogy haladósabb legyen a munka, valamint már ítélték annyira stabilnak hogy egy public bétában kidobják. Szerintem jövõhétnél hamarabb nem lesz kint a végleges, de lehet hogy tévedni fogok és már ma kijön. 😊)

Az új patchel (feltételezem hogy fent van?) új UV mapok kerültek a játékba, interior és exterior részen is. Illetve a meglévõek át lettek szerkesztve. Ezért a régi, és pont ezeket a mapokat használó modok nem mûködnek vele, ezért lesz piros a textúra. Kerék modok közül sem fog mind mûködni, mert ott is UV-t használ. Az is piros lesz. Legalábbis az én kerékmodomat ki kellett venni, mert ilyen színû volt. 😊

Szabi
alapból ~2500ft fontba véve, õ gondolom dollárba vette 😄

Zola NFK
szia!
valami kuponkóddal? vagy hogy sikerült ilyen olcsón?

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

De patrik, lehet, hogy nem Man-nal kapcsolatos mod a hibás hanem más!<#nezze>Szerintem az interior cuccok okozzák.Vedd ki azokat!
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni. BEraktam ezt a Man-t de a belselye piros, azt valahogy meglehet csinalni hogy normlais legyel, Kivetem minden Man-al kapcsolatos modot )es valamiert nagyon pixeles is :/)
Igy nez ki:

Elore is koszonom
Sippie
Na kis trükközéssel 1902 Ft-ért meglett a kettõ <#taps>
Sippie
elcseszték a 75%, meg 66% kevergetéssel 😄
Szabi
nem, ez csak az alapjáték+kelet európa.. viszont azt ígérték, hogy lesz még DLC-s térkép, de sok-sok ingyenes kamiont is ígértek még.. bízzunk benne hogy tényleg még jó sokáig jön majd a hivatalos tartalom és frissítés, megjelenés óta már sokat fejlõdött a játék 😊

nem, tényleg olcsóbb külön 😄

Sippie
Danke. Már csak az a kérdés, hogy ha goldot veszek, a késõbbi DLC-ket is megkapom automatikusan? Vagy miért van már most gold belõle, ha még jön ki késõbb DLC <#fejvakaras>

Itt néztem egyébként, és az a furcsa, hogy a gold drágább, mintha beraknám kosárba a játékot, és a DLC-t 😄 vagy csak el van írva, és nem figyeltek rá
Sziasztok.

Nekem az 1.8.5-ös patch-ig jó volt az 1.9.4s-el a városokba nem ritkán lemegy 17-19-re az fps-em.Semilyen modot nem használok a beállításaim is ugyan azok.Remélem ezt javítani fogják.De lehet hogy ez csak nekem jött elõ!?A másik meg az hogy találkoztam olyannal hogy az AI balra irányjelzõzött és jobbra kanyarodott.
Szabi
a lemezes játék kulcsa aktívázható a játék oldaláról letöltött játékba és a steam-en beregisztrálva tölthetõ a steam-en keresztül is a játék, elõbbihez külön kell keresgélni a frissítéseket, majd letölteni és telepítgetni, utóbbi megcsinálja automatán 😄

steam-en keresztül gyorsabb és egyszerûbb a frissítéseket publikusan tesztelni, mert akármikor kiadhatnak egy gyors foltozást és települ is automatán a játékosoknál

viszont, ha "steam kulcsot" veszel, azt ugyanúgy használhatod a játék oldaláról letöltött játéknál is

Sippie
ja semmi, lehet aktiválni a dobozos verziót is, ok 😄
Sippie
?? most akkor a steamen más játék van, mint a dobozos verzió? Akkor steam kulcsot nem is érdemes venni?
Mondhatni még semmi nem jelent meg róla, hogy mi van vele, vagy hogy mely országok lesznek benne.
Szerintem még jó néhány hónapot biztos hogy várni kell.

maujuri
Esetleg lehet tudni hogy hivatalos DLC mikor jelenik meg?