52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • NicoKoko759
    Gondolom nekem akartad intézni a kérdést. Nekem is 154 a maximum, de mivel bugos a multitól fogva a játék, nekem se egyjátékos, sem többjátékos módban nem dolgoztak, így kirúgtam mindet. Próbaképpen visszavettem néhány játékbeli nap után 1 alkalmazottat, adtam neki egy kamiont, hogy dolgozzon, erre 3 nap után küldött 1 levelet, hogy oké, jó lógatnia a lábát, meg ilyenek, de így nem lesz miből kifizetnie a számlát. :D Így újra kirúgtam és azóta nincs alkalmazottam. Nem tudom, hogy mikor lesz több alkalmazott a játékban, talán soha, talán a véghajrában. Fontosabb a csillogó-villogó kütyük, fények, festések, mint a tachográf, normális papírkezelés, vámellenőrzés, komphasználat és sorolhatnám a realitás hiányát még vagy 20 percig.
    Még egy kis szösszenet! Aki arról ír/beszél, hogy nincs jogosítványa csak gyalogtúrára vagy kerékpárra, ezért honnan tudná, hogy az adott országban mennyivel szabad maximum közlekedni, ( ezért bemutat a sebességhatároknak ) annak ajánlom a határátlépőknél a nem túl szép, de annál informatív hatalmas tábla szemrevételezését! Minden világosan ábrázolva van rajta! Menetirány szerinti jobb oldalon az út mellett.
  • Tom Polsky
    És neked minden kamionodhoz van sofőröd is, mert nekem 154-nél megállt a tudomány, nem akar több sofőrt megjeleníteni, hogy felvehessem őket, pedig az összes városban felvan fedezve a munkaközvetítő.
  • NicoKoko759
    410 db egyforma Renault Magnum parkol a játékomban. :) Kitartás! Kemény munkával minden megszerezhető!
  • kigyi
    154 db cöhh. Nekem 1 azaz 1 db classic Volvo-m van :D Mondjuk 1 hete van meg a játék :) Még a garázsom is csak 1 személyes.
  • Tom Polsky
    Én úgy vettem észre az enyéimen, 154 db, hogy multiban nem kapok tőlük pénzt sajnos. De ha a többi kamion közül kiválasztok egyett vezetni, akkor a csere alatti időben (ami 3550 óra alatt) egy rakás pénzt tudnak hozni, ezt a bugot még nem javították ki. :)
  • peti178

• kigyi
    Cégbővítés előtt állok, azt mondjátok meg multiban is van szerepe az alkalmazottaknak, vagy ott nem működnek és nincs értelme nagyobb garázsnak stb stb.. Inkább nézzek valami jobb vasat magamnak?
  • tutuhawer #40034
    rendben ment nálam.
  • katona660901
    köszönöm a válaszod akkor kár pénzt költeni rá
  • maujuri #40031
    Sajnos nem találkozhatsz az alkalmazottjaiddal.
  • kigyi
    Kiírta ugyan, hogy frissítsem, de nem találtam újabbat mint amivel ma játszottam előtte és aztán miután visszaléptem már online volt a szerver.
  • katona660901
    sziasztok nemtudja valaki hogyha alkalmazok embereket veszek nekik kamiont és ha azt átfestem találkozhatom vele az uton hogy felismerjem elöre is köszönöm a választ
  • Tirdi
    Elvileg kijött egy új multi, valami nagyon gyors javítás lehet. Az előbb mikor próbálgattam a DFGT-m, furcsálltam is, hogy offline. Verzió ugyanúgy 0.1.0.4.1, de más a letöltött fájlnév.
    LETÖLTÉS
  • kigyi
    Mondjuk real time lehet le is csuknak ilyen mértékű gyorshajtásért :D
  • AudiQuattro
    Már feloldottak,csak kicsit jogtalannak éreztem,hogy ezért bannolnak...
  • tutuhawer #40025
    jellemző... Akármikor összefutok valakivel, több magyar játékossal is véletlen összefutottam, lefagy a játékom... :(

KICK: hamis feljelentésért is kapott valaki megrovást, láttam, meg a dudálásért is. Nem tudom, mikor oldódik fel, de a kalózjátékkal játszó Coop-Landru 10X visszajött
  • AudiQuattro
    Valaki megtudná mondani mit lehet azzal kezdni,ha kibannolnak multiban?

Szellem zónában kicsúsztam összetörtem és szembe sávban álltam meg,próbáltam indítgatni a motort,hogy szervizig eljussak,de reportoltak h blokkolom az utat...^^ mikor simán átmehetett volna rajtam vagy 2 percet várt volna.

Feloldódik magától idő után?Vagy valahol kuncsorogni kell?
  • Robert24
    Sziasztok!

Valaki multizik most én Torino-ból indulnék valahová esetleg valakivel konvojban?
  • Misuka963
    Kevés lesz oda a 4X2-es hajtás :D
  • Bazsio
    De én azért irtam mert a gépem rég lejárt a garanciából!
    És ha kell javítani szerencsére még nem kellett akkor majd lesz valami...
    Még mindig a két MAN-t nyúzom de nem sokáig

Ha valaki meg mondja meg mire jó akkor azt köszönöm

Anniyra nagy a cucc, hogy Luxembougba elég menő lesz elmenni és egy 2 óra múlva pihenünk mert 10 óra csak egy országot tudtam legyűrni mert a Kárpátok nagyon megneheztík az életemet

• Misuka963
  • kigyi
    Mondjuk most tévedsz talán az egyetlen márka aminél van haszna annak a kódnak :) Sok dologban segít, ha gond van a géppel.
  • Norby646
    Köszi!
  • Bazsio
    Aj te Csabi olyan vagy mint Dell gépembe a serviz kód nem jó semmire.Ne haragudj de mindjárt azt is megkérdezed, hogy ettél-e, vagy fürödtél-e!
    Norby Szép a DAF!!
  • Norby646
    Pár kép:

Az új festés:

• Gyurma77
    Sziasztok!

Esetleg valaki meg tudja mondani, hogy az 1.10 es patch-csel kompatibilis a Promods 1.62. verziójú mapja? Jelenleg is azon tolom és, ha nem műkszik a frissítéssel, akkor inkább maradok az 1.9.22-nél.
    Sajna a Promods weboldalát pillanatnzilag valamiért nem tölti be, így ott nem tudok tájélozódni.
    Köszönet annak aki válaszol.

Üdv.
  • botto0604
    Ezt most direkt csinálod? -.-
  • Norby646
  • macleody
    Te kibaszott nehéz eset vagy baszki. Egyszer írom le, jól figyelj. Steamen bemész a játék könyvtáradba, jobb klikk a játékon, helyi tartalom törlése. Miután törölte, ráböksz a telepítésre és szépen letölti. Nem kell aktiválni, mert már aktiváltad egyszer és a steam megjegyezte. Ugyanezt megcsinálod a going east-el is.
  • Robert24
    Bal oszlopba van a játékod jobb egérklikk rá és helyi tartalom törlése. Majd még egyszer megerősíted és letörli a gépről. Nyílván újrarakásnál játék hozzáadása azon belül termék aktiválása steamen beírod a játék kulcsát és aktiválod. De momdom próbáld ki azt a megoldást, amit kigyi linkelt, töltsd le onnan az új multit és instaláld fel. Lehet, hogy neked is csak ez a gondod.
  • Robert24
    Azt nem tudom mit kell törölnöd de abban biztos lehetsz ha törlöd nem kell újra megvenned. Én is steamen töröltem vagy ha ugy tetszik uninstaláltam és újra raktam , mert egy ideig én sem tudtam a hiba okát de a megoldás ami lehet, hogy segít neked is lentebb olvasható. Nálam az volt a hiba, hogy a régi multival akartam indítani a játékot.
  • Misuka963
    Ne itt offolj már te f....kalap eriggy a Steam topikba aztán ott idegesítsd a népet,Merlin örülni fog neked
  • Robert24
    Én mennék szívesen viszont este jobb lenne. Jelenleg Torino-ban vagyok onnan fogok majd indulni valahova.
  • kigyi
    Remek akkor majd a multiban összefutunk, vagy nem :D

Amúgy valakinek kedve közös csapatásra vagy csatlakozni lehet konvoj-hoz? Jó dolog így is a multi bár nekem még új így persze, hogy szórakoztató. Angliában tegnap szállítottam először, de jó lenne lassan csapattal menni :)
  • Robert24
    Köszi, ez volt a hiba!
    Működik is!
  • kigyi
    Próbáld innen
  • Robert24
    Akkor valószínű az lehet a gond mert a régi letöltött multiról akartam eddig indítani.
    Lehet hülye kérdés de az újat hol tudnám akkor letölteni?
  • kigyi
    Ez csak természetes lopásért nem perel be senki max, ha nem viszed be időbe akkor nem fogsz érte annyi pontot kapni. Mondjuk fél év után leadott pótra ne is kapjál extra bónuszt bár lehet a megtett útra jár :D :D
  • chilios
    Arra mész vele amerre akarsz :)
  • Ryder159
    Sziasztok. Van arra valami mód hogy nem kelljen leadni a pótkocsit? Szóval felakasztok egyet és megyek amerre látok. Van ilyen?