Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
punky: Nagyon paszuj <#eljen>#eljen>
Az anyacég Wabinak ha jól tudom 3 telepe van M.o.-n : Budapest,Mosonmagyaróvár és Zalaegerszeg 😊
Amúgy köszi!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Amúgy, egyik wabi telep ott van! 😉
Nemrég láttam Mosonmagyaróváron egy ugyan ilyen DAF-ot 😊
(Teljesen ugyan így nézett ki még a tükrök is sárgák voltak)

Norby - <#eljen>#eljen>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A harmadik képen kicsit rózsaszínesek aok a felhõk vagy az abban a körzetben megszokott ? 😊
Vittem 1-2 fuvart a mod-ból, majd mentettem és kivettem, de nem lett baja.
<#wave>#wave>
Bármilyen változtatás elõtt.
Biztonsági másoloat inkább legyen.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Mielõtt a Steam-en regisztrálom és majd telepíti.. elõtte célszerû leszedni a játékot?
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Akinek kell töltheti és viheti.
Sárga Vonalak
Fehér vonalak
Integrált az összes vegetációs textúra és brutálosítva.
Oda-vissza kompatibilitás miatt a megnövelt fényudvar (a lámpák aszfaltra világítása) kiszedve de a távolról való láthatás megmaradt.
A környezet zaja vezetés közben hallkítva (0.75-rõl 0.51-re) akinek ez sem felel meg majd tovább halkítja ha akarja.
AZ összes Kamionnak feljavított hangja lett!
A Teszt-hez használt mocim (20K LE) 10.000 Lóerõ lett. Sajnos Használata 1.8.2.5-ben csak szekvenciális váltóval javasolt, azonban az 1.9.x-ben teszi mind a kétfajtával a dolgát szépen rendesen.
További hang finomítások.
Akinek kell a Brutal-os NO demage annak itt a link
Egyéb demage mod-ok íberelhetik a külsõ hangok brutál beállítását!
http://www.stewen.hu/X-Brutal-No-demage.scs
nálam még ezek a módok még nem okoztak hibát
"Nulla tenaci invia est via"
Régebben volt 1 tréler, amit ha beraktál nem tudtad kivenni, mert ha kivetted, akkor használhatatlan lett a mentés emiatt kérdem.
De szerintem csinálok egy új profilt, amiben csak ezek vannak a régi meg marad gyári.
Valaki rá tudna rakni egy pótkocsira 60-,70-,80,-as táblákat+DAS feliratot? Hálás lennék neki, elõre is köszi 😊
///M I Love BMW. :)
TRAILER PACK with Realistic Textures
Trailers and Cargo Pack v 2.2
Military cargo pack v1.3
Real 3D logos/badges for Boxer and Mini (dlc-s autók)
Real 3D AI Vehicles logos (a többi autó)
a R3D meg remélhetõleg hamarosan megjelenik majd publikusan is 😄
Mit érdemes felrakni a játékhoz amúgy? Vannak modok, kamionok, bármilyen hasznos kiegészítõk, amik élvezetessebbé teszik a játékot?
olyan problémám lenne, hogy még jó régen megvettem neten a hivatalos oldalrol az ETS 2-õt.
És újraraktam a gépem, viszont nem találom PRODUCT KEY kódot... tudtok valamit, esetleg hogyan tudnám kideríteni/megnézni?
Csaby
Igy nez ki:
Elore is koszonom
nem, tényleg olcsóbb külön 😄
Itt néztem egyébként, és az a furcsa, hogy a gold drágább, mintha beraknám kosárba a játékot, és a DLC-t 😄 vagy csak el van írva, és nem figyeltek rá
Nekem az 1.8.5-ös patch-ig jó volt az 1.9.4s-el a városokba nem ritkán lemegy 17-19-re az fps-em.Semilyen modot nem használok a beállításaim is ugyan azok.Remélem ezt javítani fogják.De lehet hogy ez csak nekem jött elõ!?A másik meg az hogy találkoztam olyannal hogy az AI balra irányjelzõzött és jobbra kanyarodott.
steam-en keresztül gyorsabb és egyszerûbb a frissítéseket publikusan tesztelni, mert akármikor kiadhatnak egy gyors foltozást és települ is automatán a játékosoknál
viszont, ha "steam kulcsot" veszel, azt ugyanúgy használhatod a játék oldaláról letöltött játéknál is
Szerintem még jó néhány hónapot biztos hogy várni kell.