Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ez még Ro(mánia)<#nyes>#nyes>
Gabonázás <#vigyor2>#vigyor2>
Így azért tudom használni Steam nélkül is. Szerintem még mindig jobb lenne ha lemezzel adnák ki,mert ha nem is akarja valaki regisztrálni,
akkor is tudd- tudna vele játszani Steam nélkül is.
Ismerek olyan embert aki már csak simán a serial kódott vette meg,be is aktiválta a steam-en,de mivel időközben megváltozott a email címe és a
régi megszűnt,most már nem tudja használni a játékot mert a régi email címmel érzékeli ami már nem létezik,és új email címmel meg nem engedi,
mivel 1x már aktiválva volt a régi email-el. Így aztán kidobott pénz az ablakon.
Akárhogy is szerintem a lemezes változat a legjobb,<#eljen>#eljen> mert még aktiválás után is,ha előveszi az ember bármikor játszhat vele.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.08. 10:04:43
Ákos ,Punky <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Megy a ROMAN haza az 1.31 román térképen.<#eljen>#eljen>

Ebben az esetben miután telepítetted a steam klienst a gépedre és létrehoztál egy felhasználói fiókot, akkor tudod aktiválni a lemezes játékot, és onnantól kezdve egyrészt friss lesz, másrészt meg tudod venni a kívánt DLC-ket, illetve aktiválni a modokat.
Játékok/Nem steames játékok hozzáadása könyvtárhoz menü segítségével
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2018.10.07. 15:09:13
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.07. 14:21:01
A térkép DLC-ket és egyéb kiegészítőket (Cabin-, Festések-, Special Transport-, pót DLC-ket külön kell megvenni, majd a kapott kóddal steamen aktiválni, letölteni)
A Big Maps... mod nem egy mod, hanem a Promods, Southern REgion, Rusmap, Turkey, stb mapok összefűzése. Ez lehetséges, amennyiben a map-ok kompatibilisek egymással.
A DLC-khez steam aktiváló kódot vagy a steamen vagy pl. a cdkeys.com, mmoga.com vagy magyar netes áruház oldalakon tudsz vásárolni!!
Viszont lenne más kérdésem is.
Időközben próbáltam egy 1.32-es verziót belőle,de valahogy nem értem hogy mért nem fogadja el a mód mappába betett .scs fájlokat,
Big Map pre promods térképre értem. Mikor elindul a játék,módkezelőbe
kiválasztom az összeset csinálok egy új profilt hozzá,és mikor betölt félig hirtelen le is áll a játék. Érdekes mert maga a játék 1.32-es,
és a térkép is elvileg mennie kellene.
Másik kérdés pedig hogy a 61 DLC-t le lehet tölteni egy pack-ban s feltenni a játékba? Van ilyen oldal valahol ahol mind megtalálható?
Az 1.32-esre azt hiszem még várni kell.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2018.10.06. 19:55:47
hangacsi.blog.hu
Olyan kérdésem lenne a topichoz,hogy nemrég kaptam egy ismerősömtől ajándékba egy ETS2 még (lemezes) játékot,mivel neki már nem kell,így
nekem adta. Na most ezzel az lenne a kérdésem,hogy ezt fel lehet frissítéssel a legújabbra,például az 1.32.3.-ra frissíteni ?
És ha lehetséges akkor azt update-t honnan lehetne letölteni ? És melyik a legutolsó az a frissítés ami 32bit-hez is jó.
Válaszokat előre megköszönöm.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.06. 11:05:23
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok egyedi, általam szerkesztett cég logót betenni a játékba? A pótkocsit szeretném egyedivé varázsolni.
Még nincs meg a Logó, gondolom valami fájlt kell átbuherálni és beleszerkeszteni Photoshoppal. Tehát maga a folyamat érdekelne mit, hogyan 😊
Köszi előre is a segítséget 😊

Akos, Zoci <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
De aztán megnéztem, és működik a fék anélkül, hogy beállítom a gomboknál, szóval be se kell állítani... mondom fasza 😄
Ádám - HRF1RT.hu
bajuszati
Nem tudom, hogy másnál miért lép ki a játék...
Rég jártam erre, gondoltam hozok egy képet:
Ami 1.32-t illeti, amikor feldobtam, modok nélkül próbáltam először és nálam alvásnál fagyott ki a játék... Mióta beállítottam a modjaimat
1.32-re, és elkezdtem használni őket, gond nélkül megy... Csak még nem jöttem rá melyik javította ki a hibát... :-)
Ádám - HRF1RT.hu
DFGT kormányom van, és nem érzékeli a fékpedált a játékban. Legalább is a gombkiosztásnál.. irányitásnál érzékeli, és megy a sárga csík is, ha nyomom... Rákerestem neten nem egyedi hiba.. de valahogy nem jön össze a megoldás sehogy sem. Ötlet?
köszi.
Ádám - HRF1RT.hu
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Azt jól gondolom, hogy az éppen aktuális Promods map csak .31-el működik?
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Olyan mint neked, "változás történt a játékban..." a szokásos szöveg, ha fuvarközben voltál..
Nekik is elveszett az a fuvar, ezért újbóli nekifutásra mennek.
Következőleg már nem lesznek mínuszban.
A legutóbbi frissítéssel minden rendben van? Mert nálam fuvar közben jönnek az üzenetek egyfolytában, hogy ez a sofőr meg az a sofőr nem talál munkát és így levonás a vége, illetve a bevételek jó része mínuszos (milliós tétel)! A játék eredeti. Mód csak kettő van.

A játék bétáját senkinek nem kötelező tolni, sőt a frissítési lehetőségeket is ki lehet kapcsolni, és manuálisan megoldani, amikor nem visz az ember fuvart. Nálam automatikusan frissít, bétákra is, nem volt még soha gondom a játékkal, béta alatt sem, igaz nekem nincs is telehányva moddal. A promods szokott fent lenni, és ha van normális korabeli kamion akkor az (de nem nagyon szokott lenni, bár most van egy öreg Volvom, de ez sem tökéletes). Illetve egy grafikát javító mód.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Majd a hivatalos 1.32 nem lesz...addig vagy vele élsz, vagy vissza állsz 1.31-re...
Jó újra látni téged is.
Ritkán, de előfordulok, sajnos nincs már annyi időm a játékra, mint a régi időkben.