Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép estét<#wave>
Mert ez még Ro(mánia)<#nyes>

Szép napot<#wave>
Gabonázás <#vigyor2>

Gonosz Ördög
Igen ismerőstől kaptam (megvettem) tőle. Mivel régebben nem volt olyan oldal hogy Steam, így ő nem aktiválta a lemezt a mai napig sem.
Így azért tudom használni Steam nélkül is. Szerintem még mindig jobb lenne ha lemezzel adnák ki,mert ha nem is akarja valaki regisztrálni,
akkor is tudd- tudna vele játszani Steam nélkül is.
Ismerek olyan embert aki már csak simán a serial kódott vette meg,be is aktiválta a steam-en,de mivel időközben megváltozott a email címe és a
régi megszűnt,most már nem tudja használni a játékot mert a régi email címmel érzékeli ami már nem létezik,és új email címmel meg nem engedi,
mivel 1x már aktiválva volt a régi email-el. Így aztán kidobott pénz az ablakon.
Akárhogy is szerintem a lemezes változat a legjobb,<#eljen> mert még aktiválás után is,ha előveszi az ember bármikor játszhat vele.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.08. 10:04:43
Szép estét<#wave>
Ákos ,Punky <#eljen><#eljen>
Megy a ROMAN haza az 1.31 román térképen.<#eljen>

macleody
Azt írtad egy ismerősödtől kaptad, mert neki már nem kell. Ha ő beregisztrálta steamen akkor te már nem tudod használni. Hacsak nem adta vele együtt a steam accountját is.
SimaSuna
1.32-re NINCS promods...
Bocs, az általad leírtak alapján úgy lehetett érteni, hogy tört verzióval próbálkozol.
Ebben az esetben miután telepítetted a steam klienst a gépedre és létrehoztál egy felhasználói fiókot, akkor tudod aktiválni a lemezes játékot, és onnantól kezdve egyrészt friss lesz, másrészt meg tudod venni a kívánt DLC-ket, illetve aktiválni a modokat.

Játékok/Nem steames játékok hozzáadása könyvtárhoz menü segítségével
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2018.10.07. 15:09:13
Gonosz Ördög
Nekem még mikor vettem az ETS2 játékot az megvásárolt,eredeti,csak amikor kijött ez a játék anno,még híre se volt olyannak hogy STEAM akkoriban még lemezzel adták ki,tehát nekem nem üres dvd tok van,mint manapság megvett játékoknál,hanem normális lemezes.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.07. 14:21:01
A játék nem tolerálja a warez verziókat. Vedd meg steam-en és automatikusan a legutolsó verziót tölti le.
A térkép DLC-ket és egyéb kiegészítőket (Cabin-, Festések-, Special Transport-, pót DLC-ket külön kell megvenni, majd a kapott kóddal steamen aktiválni, letölteni)
A Big Maps... mod nem egy mod, hanem a Promods, Southern REgion, Rusmap, Turkey, stb mapok összefűzése. Ez lehetséges, amennyiben a map-ok kompatibilisek egymással.

A DLC-khez steam aktiváló kódot vagy a steamen vagy pl. a cdkeys.com, mmoga.com vagy magyar netes áruház oldalakon tudsz vásárolni!!
Gonosz Ördög
Értem,akkor várunk míg ki adják majd.
Viszont lenne más kérdésem is.
Időközben próbáltam egy 1.32-es verziót belőle,de valahogy nem értem hogy mért nem fogadja el a mód mappába betett .scs fájlokat,
Big Map pre promods térképre értem. Mikor elindul a játék,módkezelőbe
kiválasztom az összeset csinálok egy új profilt hozzá,és mikor betölt félig hirtelen le is áll a játék. Érdekes mert maga a játék 1.32-es,
és a térkép is elvileg mennie kellene.

Másik kérdés pedig hogy a 61 DLC-t le lehet tölteni egy pack-ban s feltenni a játékba? Van ilyen oldal valahol ahol mind megtalálható?
https://eurotrucksimulator2.com/update.php

Az 1.32-esre azt hiszem még várni kell.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2018.10.06. 19:55:47

hangacsi.blog.hu

SimaSuna
YT-on találsz SKIN-ezési videót..
Gonosz Ördög
Üdv!
Olyan kérdésem lenne a topichoz,hogy nemrég kaptam egy ismerősömtől ajándékba egy ETS2 még (lemezes) játékot,mivel neki már nem kell,így
nekem adta. Na most ezzel az lenne a kérdésem,hogy ezt fel lehet frissítéssel a legújabbra,például az 1.32.3.-ra frissíteni ?
És ha lehetséges akkor azt update-t honnan lehetne letölteni ? És melyik a legutolsó az a frissítés ami 32bit-hez is jó.
Válaszokat előre megköszönöm.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.06. 11:05:23
SLICK
Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok egyedi, általam szerkesztett cég logót betenni a játékba? A pótkocsit szeretném egyedivé varázsolni.
Még nincs meg a Logó, gondolom valami fájlt kell átbuherálni és beleszerkeszteni Photoshoppal. Tehát maga a folyamat érdekelne mit, hogyan 😊

Köszi előre is a segítséget 😊

hotwheels

Akos, Zoci <#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

TopGun
Hello! Leirnad hogy kell beallitani a modokat v1.32-re? hogy mukodjon a jatek? Szerintem masokat is erdekli ennek a problemanak a megoldasa.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Üdv srácok. Segítsêgre volna szükségem. Találok-e régebbi váltós kamionokat az Ets 2höz? Egy régi Scania-t találtam, de még időm nem volt kipróbálni. (7,5-es is jöhet) Kutakodnék én, de telefonom sok oldalt nem hoz be, ha meg otthon vagyok és a számítògéphez jutok, akkor inkább a pedált nyomom. Megértéseteket és a segítséget előre is köszönöm.
Üdv. Írtam fékpedál ügyben a support-nak, de ők is írtak két olyan megoldást, ami nem segített 😄

De aztán megnéztem, és működik a fék anélkül, hogy beállítom a gomboknál, szóval be se kell állítani... mondom fasza 😄

Ádám - HRF1RT.hu

SimaSuna
Át kell írni a forgalmat, nem nehéz. Restacar oldalon van segítség hozzá..
Nekem is az 1.32-es hasít a gépen, Hungary Map + hotfix: egyelőre működik a dolog. Ehhez a Hun Map-hoz kellene nekem valami jó traffic mod, mert elég gyér a forgalom az utakon. 1.28-as verzióban szép nagy kocsisorok voltak mindenhol, az jobban tetszett.

bajuszati

SimaSuna
Majd 30+ moddal használom az 1.32-t, eddig 2x dobott ki, ez 2 mod hibája volt amit ki akartam próbálni..
Nem tudom, hogy másnál miért lép ki a játék...
vissza lett frissítve 1.31-re mivel máshogy játszhatatlan. ahhoz képest azt mondták végleges verzió ugyanúgy kidob 5p után minden mod nélkül. pedig kíváncsian vártam ezt a saját pótkocsis dolgot.. :/
akos25
Helló mindenkinek!
Rég jártam erre, gondoltam hozok egy képet:

Ami 1.32-t illeti, amikor feldobtam, modok nélkül próbáltam először és nálam alvásnál fagyott ki a játék... Mióta beállítottam a modjaimat
1.32-re, és elkezdtem használni őket, gond nélkül megy... Csak még nem jöttem rá melyik javította ki a hibát... :-)

az fasza... 😞

Ádám - HRF1RT.hu

SimaSuna
My name is line...longline. -.-
1.32^^^
lacica
Ne idegeskedj,ue.van nálam is !!! 😞 😞

Érdekes módon nekem sem a bétáknál, sem most az új verziónál nem jelentkezik semmilyen hiba.
SimaSuna
1.31 vagy szenvedj még egy kicsit. 😄
oké frissítve van elvileg végleges 1.32es verzióra. 5 perc után ugyanúgy kifagy mint eddig, most ilyenkor mivan? játék eredeti, egy mod sincs benne. azt mondták várjam meg a véglegest biztos csak a béta szar erre tessék. várom a hozzáértő válaszokat
Hello.

DFGT kormányom van, és nem érzékeli a fékpedált a játékban. Legalább is a gombkiosztásnál.. irányitásnál érzékeli, és megy a sárga csík is, ha nyomom... Rákerestem neten nem egyedi hiba.. de valahogy nem jön össze a megoldás sehogy sem. Ötlet?

köszi.

Ádám - HRF1RT.hu

Köszi.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Pontosan.

Szerintem konkrétan odaadni nem lehet, hanem kiosztod egy garázsnak, és mindenki elviheti szabadon, aki ott dolgozik.

Köszi szépen a választ. Volna még egy kérdésem. Vettem egy pótkocsit amit most én húzok, viszont vennék többet, de nem tudom "odaadni a sofőrömnek", hogy kell átadni másik garázsba lévő sofőrnek? Köszi.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

SimaSuna
PROMODS oldalán fent van, IGEN csak azzal.
De hamarosan jön a fix hozzá.
SirHiggins
Hallo.
Azt jól gondolom, hogy az éppen aktuális Promods map csak .31-el működik?

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

Azt nekem is csinálta. Frissítés után.
Olyan mint neked, "változás történt a játékban..." a szokásos szöveg, ha fuvarközben voltál..
Nekik is elveszett az a fuvar, ezért újbóli nekifutásra mennek.
Következőleg már nem lesznek mínuszban.

SimaSuna
Nincs.
Állítsd vissza 1.31-re.
Hali!

A legutóbbi frissítéssel minden rendben van? Mert nálam fuvar közben jönnek az üzenetek egyfolytában, hogy ez a sofőr meg az a sofőr nem talál munkát és így levonás a vége, illetve a bevételek jó része mínuszos (milliós tétel)! A játék eredeti. Mód csak kettő van.

Csak 3 Áru fajta van? (Hűtött, Száraz, és a Platós)

Jó éjt. Egy kis belföldezés a mai napról.<#wave>
nekem semmilyen mod nincs benn teljesen alap az egész
gumikacsa
Ezt a kérdést fordítva is fel lehetne tenni... Egyébként tegnap végleges lett a frissítés, és kijött a krone trailer DLC.
A játék bétáját senkinek nem kötelező tolni, sőt a frissítési lehetőségeket is ki lehet kapcsolni, és manuálisan megoldani, amikor nem visz az ember fuvart. Nálam automatikusan frissít, bétákra is, nem volt még soha gondom a játékkal, béta alatt sem, igaz nekem nincs is telehányva moddal. A promods szokott fent lenni, és ha van normális korabeli kamion akkor az (de nem nagyon szokott lenni, bár most van egy öreg Volvom, de ez sem tökéletes). Illetve egy grafikát javító mód.

Renault magnum http://kamionszim.hu

ja és ismét elveszett egy 230ezer eurós fuvarom olyan indokkal hogy új verzióra firssült a játék, de sehol semmi változás saját pótkocsik stb. komolyan érdemes még támogatni ezt ilyen értelmi fogyatékos fejlesztőkkel az élen?!
nem lehet vele élni mivel folyamatosan kidobált ezért lett vissza frissítve
SimaSuna
A Béta azért az mert tele van buggal...
Majd a hivatalos 1.32 nem lesz...addig vagy vele élsz, vagy vissza állsz 1.31-re...
sziasztok! valaki tud valami infót azal kapcsolatban hogy kijavították e már a hibás béta verziót? nem találok róla semmit
bullseye9
Szia, Zoli!

Jó újra látni téged is.
Ritkán, de előfordulok, sajnos nincs már annyi időm a játékra, mint a régi időkben.

Hali.Miért ne. Ha külföldi telephelyes Waberer's is van, akkor miért ne lenne Horváth Rudolf nak is.Eu s bérrel.
Köszi.