Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gonosz Ördög
Üdv !
Egy olyan kérdésem lenne,hogy adott egy hologram gps mód,viszont részemről rossz helyre tervezték,mert mikor ki szeretném választani,
akkor a szélvédőnél lévő táblát váltja. Azaz ha ha gps-t választom akkor nincs tábla.
Na most az lenne a kérdésem hogy tudnám megoldani,hogy teszem azt áttenni a szélvédősarok kiválasztásra. Az .scs fájlban lévő írásokat
már próbáltam úgy hogy, átírtam a nevet Windshield Corner (szélvédősarok) névre, plusz a mappa nevét is. Viszont így se jelenik meg ott,
sőt most még a kiválasztásban sem jelenik meg a fotója. Eredeti neve volt a drv_plate (vezetőtábla).
Másik téma kérdésem,hogy az új magyar mapnál a 0928a verzió, 1.32-hez, mikor elindítom,egy kisebb betöltés közben
egyszer csak lefagy és kilép a játékból. Itt mi lehet a probléma ?.
Válaszokat előre is megköszönöm.
Ha magyarország is bejárható, akkor működik a dlc. Pest, Pécs, Debrecen és Szeged városokat lehet meglátogatni, ha jól emlékszem.

hangacsi.blog.hu

Szia !

Köszi ! Mind ketöt altiváltam,de csak a Euro Truck Simulator 2 fut.Amugy nagy térképem van,de mihez viszonyitva kel,hogy nagyobb legyen.Nem tudom,hogy eredetiben mekkorának kéne hogy legyen a térkép amit össze lehetne hasonlitani. ver: 1.32.3.14 ha jol emlékszek.
Közbe ránéztem, joypad-nél lehet ezt átállítani, szóval nem ez lesz. Az irányítás menüben felül az van kiválasztva, hogy csak billentyűzet? Én ha azt kiválasztom, akkor alapból csak a linearitást lehet állítgatni, nekem le van húzva teljesen. Próbáld meg a beállítás varázslóval.
Valószínűleg kormány van beállítva az irányításnál, nem pedig a billentyű, ezért nem áll be magától egyenesbe.
SimaSuna
A Going East CSAK DLC, tehát térkép részlet...ha aktiválod az alap mellé, nagyobb térképed lesz..
Üdv mindenkinek.

Steamnál van aktiválva a Euro Truck Simulator 2 és a Euro Truck Simulator 2 - Going East is.Hogy tudnám használni a Euro Truck Simulator 2 - Going East mivel ezt nem tudom használni a steamnál,csak a Euro Truck Simulator 2,amivel játszok most a másik csak aktiválva van és nem tudom használni.
Ki akarom probálni a goldot,de nem tudom,hogy hogyan,vagy miképpen lehet üzemeltetni.

A segitséget elöre is köszönöm.
Szia !

Köszi ! megprobáltam,igy is ugy is,de nem jön be.Majd 1 szer rájövök arra,amire most nem.
sure
Szerintem a kormányzás linearitással próbálj variálni, egyén függő, kinek mi jön be.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Üdv mindenkinek.

Egy gondom van a vezetéssel,hogy nehezen tudom a kormányt egyenesben tenni,ha gyorsan megyek,akár hogy állitom be a beállitás menüben.Nincs semmi segédem,csak a gombok.Hogy lehet beállitani,hogy tökéletes kormányzást hozzak ki belöle.Nehéz egyenessen tartani a kormányt.
Mostantól van néhány "spéci" autó is, sőt, olyan is van, ami csak országokra jellemző, például régi Reanult, amit eddig csak Franciában láttam.
Gonosz Ördög
Hali mindenkinek !
Valami nem stimmel ezzel az új magyar mappával,aminek megvan az új frissítése. Ahányszor elinditottam,betöltéskor lefagy a játék,és kikapcsol.
Kipróbáltam hogy kivettem a nem hozzá tartozó módokat,de ugyan az a hiba üti fel a fejét. Jelenleg csak ezek vannak benne a mód mappába,
plusz két saját kamion festésem semmi más. Mi lehet a probléma ?
Ezek a módok
Hali igen van ilyet 1.32-vel kerültek be! 😊
fuszhi
Üdv láttatok már ilyesmit, hogy kivan alul világítva a kocsi? Múltkor láttam egy élénk zöld Lamborghini-t. Igazából ezeket érdekességként tartom számon. Tehát eredeti jogtiszta a szimulátor, és semmilyen módot nem használok. Üdv.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Gonosz Ördög
Hát nekem a Sound mappa tartalma kellett volna,mert ebbe a pályába vannak orosz zenék,amikor belépsz a főmenübe,
vagy mikor fuvart választasz ki. Na de mindegy akkor,nem lehet hozzáférni,akkor nem sajnos 😞
Hali!
Na agy kis önszopatás után rájöttem a probléma okára. Az pedig a Real european companies volt.. Erre gondoltam utoljára.. De addig párszor újra kellett indítani. :|
Én használok. Próbáltam, hogy nem töltöm be a Realistic graphics mod-ot, de akkor meg be sem tölti a mentést..
fuszhi
üdv ilyet láttam és múltkor egy zöld lamót, láttatok már ilyesmit? Üdv.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Segíteni sajnos nem tudok, de ezt a kereszteződést ismerem, többször jártam már itt. Nálam nem volt gond. Esetleg annyit még, hogy semmilyen kiegészítőt, + térképet nem használok.
Hali!
Látott már valaki olyat, hogy hiányzik egy rész a pályából? Nálam pont a cél előtt hiányzik egy kereszteződés, és ha belemegyek kifagy a játék faszán.. Mit lehet ezzel csinálni?

Utoljára szerkesztette: r500, 2018.10.26. 18:38:01
SimaSuna
scs extractor
bár ha a modellek kellenek, akkor előtte érdemes engedélyt kérni a készítőktől.

A Rusmap, a promods készséggel állt a projectünk elkészítéséhez.
Gonosz Ördög
Hát valamit nagyon félre olvastál a posztomban,nem az a gondom hogy nem tudok vele játszani,éppen az ellenkezője van hogy hiba nélkül
tudok játszani vele,mert ez a pálya van betéve az ETS2-be jelenleg.
Itt azzal van problémám hogy az egyesével kicsomagolt .scs fájlokat nem tudom megnyitni. Mert kellene belőlük egy-két fájl amit ki szeretnék
venni belőle.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.26. 16:33:26
SimaSuna
Hát ha nem 1 darabot töltenél le, hanem az összeset, és azt bontanád ki ami előtt a rar ikon van, még lehet működne is...
SimaSuna
De...
Nem lehet, hogy darabolva vannak a fájlok és először egyesiteni kell(ene) őket, utána lehet kicsomagoln?! Más ötletem nincs, nem használom ezt a map modot . . .
Gonosz Ördög
Sajnos úgy se engedi. Arra hivatkozik ha átírom hogy nem nyitható meg archívumként.
Egyébként erről lenne szó.
Ami itt található : [url=https://www.modland.net/euro-truck-simulator-2/maps/russian-open-spaces-v7.0-<1.32>.html]Hivatalos old.
Érdekes módon az 5 fájlból csak egyet lehet megnyitni a többi 4-et nem. De még jelszósítva sincs. Azért furcsálom hogy nem lehet megnyitni.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.26. 12:06:11
Én is jártam így mostanában leszedhető kiegészítőkkel, hogy a régebbi kicsomagoló nem volt jó
leszedtem egy frisset aztán gond nélkül kicsomagolta, kivéve a kódoltat.
Az *.scs kiterjesztést írd át *.zip -re (mivel hogy az) így már meg tudod nyitni könnyedén, feltéve ha a készítője nem kódolta le. Nem kell konvertálni
Utoljára szerkesztette: Bukephalos, 2018.10.26. 07:18:56
Hali. Próbáld ki ezzel.
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1910&k=33
Gonosz Ördög
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne felétek. Hogy adott egy .scs mód, amit megszeretnék nyitni,kicsomagolni stb..
De viszont sem a winrar, sem a 7z nem nyitható meg. Azt írja ki hogy : Az archívum ismeretlen formátumú vagy sérült.
Nincs valami jó ötlet valakinek hogy más módon esetleg megnyitni ? vagy átkonvertálni más fájl formátumba és azt megnyitni.
Már próbáltam több kicsomagolót,át is konvertáltam más fájl típusba,még a winraron a javítást is próbáltam de semmi előre haladás.
csaba90
G2a lesz az, 7500-ért a 4 dlc mégis jobb mint 17 ezerért a steamen és még ott mondják mennyi kedvezmény van rajta 😮

Csaby

SimaSuna
Steam-en nemsokára Winter Sale...fele annyiért szerintem megvehető.
Vagy G2a és társai..
csaba90
már rájöttem, de köszönöm a választ. Hát akkor 15 ért meg lehet venni 😄

Csaby

SimaSuna
el kell olvasni a promods leírását.
Minden térkép DLC szükséges...
csaba90
sziasztok! na sikerült összehozni mindent a steammel kapcsolatban. olyan kérdésem van, hogy van ez a PromoMods és jó a legfrissebb ETS2-höz is azt írják, viszont ahogy berakom a mods mappába a dolgokat azt mondja nekem hogy nem kompatibilis a játékommal. Ez miért lehet? def fáljt kreáltam persze.

Csaby

Szia!

Én magát a játékot, a keleti és a skandináv dlc-ket lemezen, a francia és az olasz dlc-ket digitálisan vettem. Minden működik. Nálad valami gubanc lehet.
csaba90
sziasztok!
Ha nem steames a játékom, de eredeti. és veszek Steamen dlc-ket, (az eredeti játékot aktiváltam steamen) akkor miért nem tudom használni? most vegyem meg feleslegesen steames változatot? annyira imádom az ilyeneket

Csaby

Gonosz Ördög
Köszi a választ és segítséget.
De találtam azóta egy egyszerűbb módot - lehetőséget rá,hogy lehet megváltoztatni a rendszámot.
És Így sikerült megváltoztatni magyar rendszámra.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.20. 10:51:55
SimaSuna
WoT
http://worldoftrucks.com
Gonosz Ördög
Valaki esetleg tudd olyan lehetőséget,hogy a kamionoknál hogy lehet a rendszámot át szerkeszteni magyar rendszámra ?
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.19. 08:35:15
Nálam rendben van.
Próbálj meg Steamben egy játékfájl ellenőrzést. Hátha az segít.

hangacsi.blog.hu

Nem. Ha főmenüből egérrel megnyitom a fülke beállítások ablakot, akkor ott azon belül minden sötét szürke, nem enged rákattintani semmire. Megnéztem saját kamionnal, és gyorsfuvar közben is. Nem engedi állítani.
Utoljára szerkesztette: frankblack79, 2018.10.17. 15:37:33

Nézd meg a billentyűzet kiosztást, hogy nem-e az állítodott el. 😊
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.10.17. 14:58:43
Üdv mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni. Nemrégiben, kb. az 1.32-es update óta nem tudom a fülkét, az ülést állítani. ATS-el is ugyan ez volt a helyzet, de az egy pár nap után megoldódott (nem tudom hogyan, nem csináltam semmit) az ETS2-ben viszont azóta sem. Semmilyen mod nem megy a háttérben. Valakinek van esetleg ötlete, hogyan lehet megoldani?

Gonosz Ördög
Valaki nem tudja hogy lehet megoldani egy saját készítésű skin-t beilleszteni a játékba hogy az meg is jelenjen.
Mert próbáltam a régi ETS2 studióval normálisan megcsináltam,be is illesztettem a mód mappába,módkezelőbe kiválasztva természetesen.
De viszont a szervízelésben a játékon belül nem jelenik meg,ahol ki lehetne választani.
Vagy már változott a szerkesztési mód ?
Steam már volt és üzemelt, amikor az ETS2 kijött. Steam támogatás nem volt akkor még.

hangacsi.blog.hu

Gonosz Ördög
Szerintem nem volt meg anno. Mivel akkor a játék tokon rajta lenne (sajáton) a steam
felírat.Ha régen lett volna akkor nem adják ki lemezzel,már akkor sem. Lásd képeket.
SAJÁT JÁTÉKOM
STEAM LÉTREJÖTT KIADOTT
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.10.16. 10:53:28
macleody
Ezzel csak az a baj, hogy a Steam már üzemelt mikor kiadták az ETS2-t.
Gonosz Ördög
Köszönöm a tippet,az volt az első úgymond, mikor elővettem újból a játékot. (magyar térkép)