Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Nulla tenaci invia est via"
Szentedre felett a jobbos kanyarban,az uttesten parkolnak.Ezt ki kerülni sem tudtam.
Itt:
Pesti központban,benyúlik az útra a parkoló kocsik aszfaltja,de ki lehet kerülni
Itt:

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Hi-Way:
[/url][/img]
Streamline:
[/url][/img]
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
illetve a garázsomhoz vezetõ út közepén egy fa áll....
De tetszenek a 2emeletes buszok és az ikaruszok is 😊
Már csak észak fele kellene városokat készíteni 😊

nagyon ott van,szuper alig várom h én is kipróbáljam a legújabb térképét 😄
kíváncsi vagyok rá 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Szedd le ezt: Mod
Én is ezt használom, szinte minden kamiontípusnál mûködik... :-)
sikerült le szedjem
viszont az a gond,hogy sérült a fájl...
valami ötlet? tanács? vagy segítség? esetleg?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Az új városok:
-----------------
RÁCALMÁS
DUNAÚJVÁROS
DUNAFÖLDVÁR
SÁRBOGÁRD
SÁROSD
SIMONTORNYA
DÉG
KÁLOZ
ENYING
POLGÁRDI
De ez a verzió majd a május végi frissítéssel lesz teljes, amiben még egy kis alföldi részt szeretnék beletenni!
Ami újdonság:
------------------
-1.9.22 kompatibilis,
bár a körforgalmaknál néha kicsit túl gyorsan megy körbe az AI, ami szerintem az új patch miatt van. A készítõje igérte, hogy majd kiad egy frissitett változatot! Ha kész, lecserélem õket!
-sok épületen lecseréltem és élesítettem a textúrákat
-a low-poly parkoló kocsik le lettek cserélve (INDIÁN jóvoltából) Ai kocsikra és egy részük véletlenszerüen generálódik!
-rengeteg új AI kocsi (sprinterek, buszok, rendõr- és mentõkocsi)(Indián érdeme)
-sok vonatot lecseréltem személyvonatra (RETOUCHER-nek köszönhetõen)
-két gyönyörû híd is rákerült a pályára (INDIÁN alkotásai)
-új, magyaros vasúti átjárók (köszönet INDIÁN-nak és GUMIKACSÁnak)
-új üzletek(Aldi, Lidl, Profi) (RETOUCHER-tól)
bár ezekbõl még kevés van, majd rakok még be belõlük!
-ezenkívül még pár új modell
- új betöltõ képek
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
mi lehet a gond? le szedtem azt,ami ugye kell nekem be raktam a megfelelõ mappába,a játékban azt aktiváltam erre valami mentési/betöltési hibát írt ki,valaki valami tanács? esetleg segítene valaki? KÖSZÖNÖM
http://www.ets-2.com/edit-europe-v1-0/
www.ets-2.com/edit-europe-v1-0/
na szóval
ez a map mód kellene nekem 1.9.2.2-höz és 1.9.24.1-hez
http://trucksim-map.com/filebase/index.php/Entry/292-TruckSim-Map-4-7-1-f%C3%BCr-for-Patch-1-9-x/
ez a map mód kellene nekem 1.9.2.2-höz és 1.9.24.1-hez
Prága elõtt nem sokkal és ha megy az internetes rádió kifagy a cucc ...
e mellett ,megjelent a TSM 4.7.2 506MB verzió
kb. 3mp alatt meglett ezzel a keresõszóval "Europe Map V1.2"
ITT TALÁLOD
tudnátok segíteni?
1.9.2.2-höz és 1.9.24.1-hez szeretnék Europa v1 vagy Mapv1.2 map-ot
hol találok valamelyik patch-hez? a kettö közül
KÖSZÖNÖM ELÕRE IS ANNAK,AKI SEGÍT!!
Szegény Ford Transit találkozása egy sziklával.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz