Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Frank, vagy valaki, aki kapcsolatban áll vele:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Be lehetne esetleg venni az OLVASS_EL.txt -be az installációs instrukciók közé 4-es pontként, vagy a 3-asba, hogy

"FIGYELEM! Az alapjátékkal, vagy más térkép moddal készült profilt NEM tudsz folytatni evvel a moddal!"

Isten nem bottal, hanem VMware.

srácok
mit lehetne azzal a map-al tenni,ami nekem kéne hogy az kompatibilis legyen a legújabb verziókhoz?
valami valami tanács? pl.hiába kerestem az 1.9.22-höz egyszerûen nem találtam
ebben valaki tudna segíteni nekem? annak megköszönném 😊
Üdv!
Úton vagyunk Budapestre...<#hamm> Már Pest megyében <#vigyor5>

HosszúGábor <#eljen><#taps>
tomsolo
Nem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

A magyar map-ot tudom az eredetivel egyben futtatni? (Bár a Going East-al nem hiszem)
Sziasztok!
Újra robogok!
Most vissza Lengyelországba

Pihenek Staulandba

Közel a lerakóhoz

Szabi,Gábor,AttilaRo<#eljen><#eljen>

Tirdi
Elõször is használhatnád a válasz gombot. Nézd meg az elõzményt mire válaszoltam.
Gyalogosok valószínûleg ki vannak kapcsolva a beállításokban.
HosszúGábor
1.
http://modscenter.pl/temat-renault-magnum-black-interior-gps--13645
http://modscenter.pl/temat-renault-magnum-2009--23835

King Of The Road SCANIA 124L420

HosszúGábor
Szép napot

1-esen irány Tatabányára rakodni:

King Of The Road SCANIA 124L420

Tirdi
mi nem mozgott? ezt nem értem amúgy nálam miért nincsenek ott a gyalogosok?
ott a megállóban ahol neked is állnak a villamosnál
sziasztok! tolem is 2 kep,valaki tudna adni egy magnum belsot amelybe legyen egy gps is de mukodjon.pm be koszonom

én amúgy ezt keresem,csak 1.9.22-höz (ami kompatibilis)
http://simgamemod.com/america-map-v1-2/
mellesleg állítólag azért nem megy ez nekem,mert Linuxos és nem win hetes :/
szóval nem tudom,ahoz hogy az menjen azt át kell írni win hetesre? valaki tudna segíteni?
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Tirdi
Jó verziót raktál föl? Én egyszer tapasztaltam, mikor 1.9 alatt létrehoztam egy profilt, de nem indítottam el, hanem 1.8 alatt indítottam. És akkor nem mozgott.
Misuka963
Milktraderest belõle 😉

Szabi

Jaja <#vigyor3> csak vigyázni kell vele,nehogy feltoljam õket fékezésnél...
Szabi
rendõri felvezetést is kaptál a túlméretés szállítmányhoz ? 😄

Nem is merek közelebb állni hozzájuk <#nevetes1>
Szabi
<#eljen>

Isti1

Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy egy rendszer és játék újratelepítést követõen a fõmenün belül, miért nem mozog az egérkurzor????
Visszaolvastam már a fórumon, hogy volt valakinek ezzel probléma és a hozzá kapcsolódó tanácsot is kipróbáltam, de továbbra sincs eredmény, a mentésem viszont nem szeretném elveszíteni, ha egy mód van rá.
Elõre is köszönöm!
sure
<#eljen>

Az elõzõ is rettentõ bugos volt eleinte, a 0.9.1H-ra egy gondtalanul játszható mod lett, és örömmel látom, hogy az 1.9x-hez konvertálás mellett a bõvítésre is maradt erõforrás és figyelem. <#puszis>

Szabi
<#gonosz1>

sure
Try it in English then, igen, látjukl

Rayden02
<#vigyor3>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Szabi
nem átverés, tényleg megcsinálták a multy-t, viszont forgalom 99% hogy nem lesz 😄

Rayden02
Nemigazán szoktam ideirni,viszont követem néhanapján<#whatever> a topikot,ezt viszont nemtudom hogy láttátok-e már
lunk
Ha már volt bocsi!
Szerintetek átverés?Ha nem mi a véleményetek róla?

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

skacok
kellene nekem az a map,ami a képen látható út van (persze 1.9.22-höz) ami kompatibilis,nos íme a kép:

hol találok ilyet? hiába keresgélek,egyszerûen nem találok ha valaki segítene,vagy valami annak megköszönném 😊
akos25
Így van, csak kicsit összetömörítettem, hogy könnyebben le lehessen szedni... <#wink>

N3suten
uj profilt kell készíteni és az Euro modult a hunra állítani

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Pénteken jön a Magyar map-hoz a javítás, amiben javítva lett, az útra belógó parkolók, garázsok elõtti hordók és az út mellett közlekedõ AI-k.

Sziki Szökevény XD

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A képen nincs felakadva a kamion a sorompóra csak a vonat elõl ugrik el <#idiota>

Tud valaki uj mapoz ajálani a magyaro kivül az nem megy nekem.
Jó estét!<#integet2>
Megyek Doverbe

Stuttgartba a Merci szalonba pihenek

Luxembourgba vásároltam és utána itt lesz a hétvége

UK-ba

Szabi Mandoki<#eljen><#eljen><#eljen>
ez mi? az iiggeeen xD
Knight Rider mód?xd
azért nem semmi mutatvány 😄D
Misuka963
Jó masszív az a sorompó <#hehe>

tomsolo
😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

N3suten

Egy kicsit elfújta a levegõt ,így 2 perc kispad lett a vége

Ez megy ma arra felé ?

Hû ez a fasor kellemesen hat ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Halálos vonatbaleset Almásfüzitõ és Lábatlan között. Kerüljetek, mert az utat lezárták!

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Frequency
Köszönöm!Már nagyon vártam a mapot! 😄

Hehe. Amúgy ezek a képek a R3D-bõl vannak. Pavelék tesztelik nekem ATS-en, hogy jól fut e rajta. 😄 <#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi

N3suten

most látom hogy a 164kb ban van 34 MB .scs <#banplz>

N3suten

ezt fejtsd ki egy kicsit bõvebben ,ha lehet ...

N3suten

ok,küldöm