Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Be lehetne esetleg venni az OLVASS_EL.txt -be az installációs instrukciók közé 4-es pontként, vagy a 3-asba, hogy
"FIGYELEM! Az alapjátékkal, vagy más térkép moddal készült profilt NEM tudsz folytatni evvel a moddal!"
Isten nem bottal, hanem VMware.
mit lehetne azzal a map-al tenni,ami nekem kéne hogy az kompatibilis legyen a legújabb verziókhoz?
valami valami tanács? pl.hiába kerestem az 1.9.22-höz egyszerûen nem találtam
ebben valaki tudna segíteni nekem? annak megköszönném 😊
Úton vagyunk Budapestre...<#hamm>#hamm> Már Pest megyében <#vigyor5>#vigyor5>
HosszúGábor <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Gyalogosok valószínûleg ki vannak kapcsolva a beállításokban.
http://modscenter.pl/temat-renault-magnum-black-interior-gps--13645
http://modscenter.pl/temat-renault-magnum-2009--23835
King Of The Road SCANIA 124L420
mi nem mozgott? ezt nem értem amúgy nálam miért nincsenek ott a gyalogosok?
ott a megállóban ahol neked is állnak a villamosnál

http://simgamemod.com/america-map-v1-2/
mellesleg állítólag azért nem megy ez nekem,mert Linuxos és nem win hetes :/
szóval nem tudom,ahoz hogy az menjen azt át kell írni win hetesre? valaki tudna segíteni?

Visszaolvastam már a fórumon, hogy volt valakinek ezzel probléma és a hozzá kapcsolódó tanácsot is kipróbáltam, de továbbra sincs eredmény, a mentésem viszont nem szeretném elveszíteni, ha egy mód van rá.
Elõre is köszönöm!
Az elõzõ is rettentõ bugos volt eleinte, a 0.9.1H-ra egy gondtalanul játszható mod lett, és örömmel látom, hogy az 1.9x-hez konvertálás mellett a bõvítésre is maradt erõforrás és figyelem. <#puszis>#puszis>
Isten nem bottal, hanem VMware.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
"Nulla tenaci invia est via"
lunk
Ha már volt bocsi!
Szerintetek átverés?Ha nem mi a véleményetek róla?
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
kellene nekem az a map,ami a képen látható út van (persze 1.9.22-höz) ami kompatibilis,nos íme a kép:
hol találok ilyet? hiába keresgélek,egyszerûen nem találok ha valaki segítene,vagy valami annak megköszönném 😊
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Knight Rider mód?xd
azért nem semmi mutatvány 😄D
Egy kicsit elfújta a levegõt ,így 2 perc kispad lett a vége

Ez megy ma arra felé ?

Hû ez a fasor kellemesen hat ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
most látom hogy a 164kb ban van 34 MB .scs <#banplz>#banplz>
ezt fejtsd ki egy kicsit bõvebben ,ha lehet ...
ez 32 MB