52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hunarnold
    valaki nem tud egy letöltő linket hozzá?
  • Skrupi
    Álom szép Man!! Gyönyörű képek :)
  • Bazsio
    Jó estét!
    Reggeli Nemzetközizés után jól esett eggyett hasítani

Egy kicsit a testvér gyorsan vette a kanyart és megcsúszott

Mandoki
    Dawe Mosd le kicsit az optikát
  • Hungarykum
    Steamen tesztelhető az 1.11-es új patch a nyílt bétában!
  • hotwheels
  • Mandoki72
    Szép napot

Dawe, Bazsio, 94Patrik94,

• Bazsio
    Persze!
  • Geri556
    Arról nem is beszélve, hogy rengeteg előnyt ad, ha eredeti és a fórumokon is jobban befogadják az embert.
  • Bazsio
    Aki szereti kicsit is a kamionozást az megveszi!
  • dawenine25
    Ihlet + Photoshop + ETS2 :D
  • Geri556
    Én is kemény 4,77 euróért csaptam le rá, meg is érte, azóta bele is tettem 21 órát :D
  • hotwheels
    xddd

Nem lehet h elírtad? :D Ha esetleg van benne 0 (nulla) akkor nézd meg "o" ként és fordítva ( nekem spec azért nem volt jo ) :D
  • V43 1105
    írtam az scs-nek, kaptam választ,

Hello,

We checked your activation code in our database and it is valid. Please ensure that you are entering it on STEAM properly, without any typo. Please ensure that you are using “–“ between parts of code and you are not leaving any blank signs (like SPACE) before or after the code.

Each copy of the game can be activated on STEAM once. The person who bought that copy of the game is the only one owner of the activation code. If you are the first owner of it and entered it properly, please ensure that you have not shared the key with anybody – especially somebody from your household or your friends.

If not shared it, please contact with STEAM Support for further help.

Best regards,

SCS Software Tech Support

Magyarul leszarnak :D
  • Skypack
    Nagyi kollégával, valahol Lengyel területen :)

• PetiM44
    Vagy ha nem akarod megvenni Steamen, akkor megveheted boltban is, a Media Marktban pl. 5000 forint a Gold Edition (alapjáték+DLC), és azt is ugyanúgy be lehet aktiválni Steamen.
  • Bazsio
    Sziasztok!!

Határhoz közeledek

Dunaföldvárra megyek

• Grandius
    Én is azt tudom tanácsolni mint a többiek, vedd meg, de ha lehet steamen mikor akciós. Jelenleg most 30euro az alap meg a going east, de én nyáron kemény 5euroért vettem:D órákig le sem lehetett tölteni annyian rá cuppantak!
  • Bazsio
    Nagyon ott van!!
    Vedd meg ember nem sok nálatok én nagyon drágán vettem meg, mert itt Románhonjába 10-9000 Ft nem mint nálatok, hogy kérsz otthonról pénzt iskolai kiflire egy hétig és megvan jobban jársz ha megveszed mert folyamatosan frissül és azt rögtön tudod kihasználni és van multi tehát érdemes megvenni nem akarok senkit és semmit megsérteni de egy COD MW3 megveszed és 2 óra múlva megvan nyerve!!Keves Ricsi vedd meg!
  • 94Patrik94
  • tutuhawer #41195
    ki kell írni a bannerbe, hogy Nincs warez, majd alá magyarul, hogy vedd meg, bmeg, alá pedig tutorial videó kell, ahogy vajo bemegy, leveszi a polcról és ungarische forinttal kifizeti. HD minőségben
  • Hungarykum
  • tutuhawer #41193
  • Rics123
    hát ő ez a játék nem ere.... úgy szedtem le torrent oldalról
  • Hungarykum
    Ez most CD-s verzió vagy Steames?
    CD-shez kell telepíten,i a Steames automatikusan letölti a frissítést.
  • tutuhawer #41190
    Kész lett a 3/3 darabból álló Budapest-Mannheim videóm, első része itt van, a lista új ablakban adja a többit is:
    youtube
  • Rics123
    leszedtem ahogy írtátok de sajna nekem azt írta hogy autómatikusan frissül tehát nem engedte felrakni aztán csináltam autómatikus viszont nem ír ta ki hogy 1.10.1 és minden járműnek közlekedési lámpáknak a világítása
    nagy rózsaszín kocka lett
  • Rics123
    köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Skrupi
    Köszönöm. :)

#41182 Köszönöm a Te képeid is szuperek :D
  • Hungarykum
    Az 1.10.1 teljes játékot nem, de a hozzá való 1.10.1 javítást igen.
    Dobozos verzióhoz: ETS2.com
    Steames verzió automata frissíti magát 1.10.1-re
  • Bazsio
    Kedves Ricsi le persze adok egy linket!
    Biztos, hogy jó!
    http://store.steampowered.com/
    Beírod a keresőbe és megvan!
    Szentis Letöltöd Steamról tudod regísztrálod a játékot és azt felrakod!!
  • Szentis fiu
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy mért nem tudok multiba játszani mikor eredeti a játék
  • Bazsio
    Folytatás
    Azta TGV!!

Lyonba beérkezés

Már indulás vissza Wroclawba ezekkel a tartályokkal

Skrupi
  • NagyiBMX
    A második szuper!
  • tutuhawer #41180
    szerintem érdemes belépni pár steames csoportba, van több is, ott látod, kik nyomják éppen. Szerintem a steam csoportos chat is kiváló, ahogy a hozzá tartozó mikrofonos chat is jó, nem értem, miért erőlteti mindenki a teen speaket. /az például lefagy a telefonomon/ A Skype is jó, de nekem még az is felesleges lenne a steam mellett. / a skype legalább stabilan megy telón /
  • itya
    Sziasztok mikor indultok multizni?hogyan tudom megnézni kik vannak fent multin?
  • tutuhawer #41178
    szerk: én normál sebességgel töltök fel videókat, frapsszel rögzítek, brutális nagy méretben.
  • tutuhawer #41177
    Én is dobok fel manapság ilyen videókat. A videó részletessége elviselhető, kicsit megbasztatja a youtube, ezért oda megy a piros pont a sokat szidott videómegosztónak. Igyekszem nem használni GPS-t, jobb oldali tükröt , betartom a szabályokat, és engem is elszórakoztat a saját videóm. Kicsit bohóckodtam néhány kábellel és rátükröztem a TV-re meg 5.1-re és úgy is elszórakoztatott, bár remegett a lakás. :D
  • Skrupi

• toni1981
    sőt én úgy tudom ilyenkor az van és nem elszomorítani akarlak, de ez sajnos tény mert ezt olyantól hallottam aki közel van a tűzhöz, na mindegy, a lényeg, feltörték korábban és valaki már azzal a kóddal játszik, hacker stb.... sajnos elég sűrűn előfordul, de olyanról is tudok, volt a 3 x vett meg egy játékot és mind a 3x így járt, ez van.
  • vajo
    Nekem van vagy 25 darab :)

#41172: Régebben gondolkodtam rajta, de nem jár ide már annyi ember mint korábban. Ott a facebook meg a Restacar. Képet feltölteni pedig nem egy nehéz dolog, a linket meg bemásolni pláne nem. :) De ha nagyon kell, majd csinálok ;)