Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új városok:
-----------------
RÁCALMÁS
DUNAÚJVÁROS
DUNAFÖLDVÁR
SÁRBOGÁRD
SÁROSD
SIMONTORNYA
DÉG
KÁLOZ
ENYING
POLGÁRDI
De ez a verzió majd a május végi frissítéssel lesz teljes, amiben még egy kis alföldi részt szeretnék beletenni!
Ami újdonság:
------------------
-1.9.22 kompatibilis,
bár a körforgalmaknál néha kicsit túl gyorsan megy körbe az AI, ami szerintem az új patch miatt van. A készítõje igérte, hogy majd kiad egy frissitett változatot! Ha kész, lecserélem õket!
-sok épületen lecseréltem és élesítettem a textúrákat
-a low-poly parkoló kocsik le lettek cserélve (INDIÁN jóvoltából) Ai kocsikra és egy részük véletlenszerüen generálódik!
-rengeteg új AI kocsi (sprinterek, buszok, rendõr- és mentõkocsi)(Indián érdeme)
-sok vonatot lecseréltem személyvonatra (RETOUCHER-nek köszönhetõen)
-két gyönyörû híd is rákerült a pályára (INDIÁN alkotásai)
-új, magyaros vasúti átjárók (köszönet INDIÁN-nak és GUMIKACSÁnak)
-új üzletek(Aldi, Lidl, Profi) (RETOUCHER-tól)
bár ezekbõl még kevés van, majd rakok még be belõlük!
-ezenkívül még pár új modell
- új betöltõ képek
"Nulla tenaci invia est via"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
mi lehet a gond? le szedtem azt,ami ugye kell nekem be raktam a megfelelõ mappába,a játékban azt aktiváltam erre valami mentési/betöltési hibát írt ki,valaki valami tanács? esetleg segítene valaki? KÖSZÖNÖM
http://www.ets-2.com/edit-europe-v1-0/
www.ets-2.com/edit-europe-v1-0/
na szóval
ez a map mód kellene nekem 1.9.2.2-höz és 1.9.24.1-hez
http://trucksim-map.com/filebase/index.php/Entry/292-TruckSim-Map-4-7-1-f%C3%BCr-for-Patch-1-9-x/
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
ez a map mód kellene nekem 1.9.2.2-höz és 1.9.24.1-hez
Prága elõtt nem sokkal és ha megy az internetes rádió kifagy a cucc ...
e mellett ,megjelent a TSM 4.7.2 506MB verzió
kb. 3mp alatt meglett ezzel a keresõszóval "Europe Map V1.2"
ITT TALÁLOD
tudnátok segíteni?
1.9.2.2-höz és 1.9.24.1-hez szeretnék Europa v1 vagy Mapv1.2 map-ot
hol találok valamelyik patch-hez? a kettö közül
KÖSZÖNÖM ELÕRE IS ANNAK,AKI SEGÍT!!
Szegény Ford Transit találkozása egy sziklával.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
#38295: a festésen lehet festeni rá, amint lesz rá egy kis idõm összerakom a festésem a játékban festhetõre és festegetheted ahogy akarod 😊
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy varázsoljak rá plasztikus hûtõrácsot, de ilyenre nem találtam modot. 😞
Mercedes Logo
Válaszokat elõre is köszönöm.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ts moderátor.. tehát tud, sõt kötelessége a rendbontókat megfegyelmezni.. 😊
Bár a képen a Bugatti látszik elõrébb, vegyük figyelembe azt is hogy nincs a seggére kötve 13 tonna nyomtatópapír.
Quick & Fire
ügyvezetõ igazgató
sk
//A képet veronai autópályarendõrség készítette
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
ts: szinte már csalódtam benned amikor megláttam a gyári játékos képeket 😊
N3suten: igen, az akár én is lehettem ott a parkolóban 😄D
nálam több trailerpack-os mod van együtt, még nem találkoztam összeakadással, fagyással stb, pedig jónéhány órát levezettem már velük, többféle játékverzióval is 😊
elméletileg holnap jön a magyar térkép új verziója.. kíváncsian várom 😊
16 millió másik hely létezik ahová képeket tudsz feltölteni - nem meglepõ módon maga a játék is biztosít erre lehetõséget mint már írtuk, ennek ellenére itt megy részedrõl a folyamatos butáskodás.
Az 1. kanyart sikeresen megcsináltam ezekkel a fuvarokkal:
Magyar-Olasz-Francia-Svájc-Német-Lengyel-Cseh-Magyar-Magyar <#hamm>#hamm>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Köszönöm Szépen! <#eljen>#eljen><#smile>#smile>
HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]
Kár hogy nem lett jobban kidolgozva ez a rész, a fuvaroknál is jobban tetszene ha csak onnan lehetne szállítani ahol már jártál - aka fedezd fel, add le a névjegyed a szállítmányozó cégeknek és akkor kapsz ajánlatot.