52658
-
Skrupi #41123 Sziasztok!
Új vagyok itt de már tegnap raktam képeket ide(Zöld Mercedes MP4) és nagy sietségembe nem írtam hozzá semmit és ezt most szeretném pótolni. :) Azok a képek még régebbről vannak mert már többször elkezdtem a játékot de valahogy mindig abba maradt.Most megint elkezdtem és mivel már akkor beleszerettem abba a Mercedesbe így most is viszont akartam látni.Többé kevésbé sikerült is újra megalkotni és még pár apróságot is beújítani rajta és végül megszületett a MonkeyTrans vezérgépe.a MonkeyTrans egyenlőre még egy kis cég amit szeretnék a jövőben folyamatosan fejleszteni.A többi kamion ehhez a géphez fog igazodni tehát a flotta szín az zöld lesz ,bár ahogy magamat ismerem lehet hogy ez a szín változni fog :D De hosszútávra tervezek ezzel a színnel.Kiegészítőkben nem fog egyezni a vezérgép és a többi kamion.Kamiontól fog függni hogy mit kap :) De ez még csak a jövő zenéje.De most lássuk a gépet :)
És az első fuvar :)
-
#41122 Mire gondolsz??
-
Mandoki72 #41121 Szép napot
Aki egyszerre akar Mercedes Axorral, Iveco Hi-Way-el ,és MAN TGX -el közlekedni
annak ajánlom az új Kamaz 5490-et
-
Hungarykum #41120 Steam kliens -> bal alsó sarok -> Termék aktiválása a Steamen -> Kódot beírod. -
#41119 Dobozos ETS2-t hogy tudok beaktiválni steamre? ^^, -
Bazsio #41118 Hétvége előtti mozgások szeretett járgányokkal
Olyan kanyarok vannak, hogy a cucc lehet megmozdult
Másik Nagy Johny-t szeretem a legjobban
Kassel-be lesz a hétvége de közbe le kell kezeljem a pótot rozsdaoldóval
Misukának Igaza van szép a MP4-S MB nekem tetszik!
-
atiika111 #41117 Rendben köszike a dicséretet és segítséget is -
#41116 Fúúúha ezek nagyon szép szerelvények,grat :)
Kép beszúrása : Direkt linket kimásolod ide a kép beszúrása fülhöz és kész ;) -
atiika111 #41115 Sziasztok sajnos képet még nem tudok felrakni ide szóval ha érdekelnek képeim titeket akkor itt megleshetitek őket :) Folyamatosan frissítve lesz az oldal
https://www.flickr.com/photos/125075008@N05/sets/72157645470120171/
-
Bazsio #41114 Drága ronso uram, a Scania tunningolása nem lett a legjobb mert azok a lámpák szerintem nem kellenek elég felől és a lökhárító meg törvényellenes ebben az esetben, mert takarja a számokat Német,Román,Olasz jóskáék simán belekötnek!És a lámpa style meg jobb lehetne és az interiort elkérhetem?? -
Skrupi #41113
-
Hungarykum #41112 Nem tűnt el csak átalakult. Kis moddolás meg visszahozza. -
#41111 Csak az a baj,hogy eltünt az a jo kis öblös motorhang.. -
Megvettem az uj verdát......... -
#41109 sziasztok -
#41108 Egy kis emelkedő a benzinkút előtt :)
-
atiika111 #41107 -
atiika111 #41106 -
#41105 Szerintem azokra a kék-zöld-lila elszíneződésekre gondol a kapcsolókon, inkább textúra hibának néznek ki, mint autentikusnak, bár én se sok Volvó kamiont láttam élőben belülről...na meg az a rikító kék "fedélzeti kompjúter" kivágná nálam is a biztosítékot. -
#41104 Köszönöm drága uram..... -
Bazsio #41103 Tikudvar Nem tudom mi a fos benne ilyen egy Volvo belsője!??
De szép a nagy kék!
Reggeli és egy friss fuvar
Majd megyek tovább Bicskére addig irodai munka és közbe elgurul a tandem is
Na ezt szeretem a hosszú cuccot
Kasselből kifele és meg nem állok Hamburg-ig
-
Tikudvar #41102 Neem ez a volvohoz volt, csak látod milyen fos?
-
Lacika1992 #41101 Ez a belső skin saját készítésű?
Csak mert sehol se találom. -
Tikudvar #41100 Heló mindenki, rég voltam. Most hozok egy két képet.
1.Ezzel a géppel jártam 3 percig, mert ha elnéztem jobbra, ez a látvány fogadott.
Na de mind1 akkor megyek az xl fülkével
Ma itt alszok
Szép gépek/képek -
Gábor55 #41099
Szép képek! -
Bazsio #41098 Kell szereljünk hétvégén olyan kis ablaktörlőt! -
A daf tükrénél nagyobb a Scania tükre, de a Premium is elég nagy, mondjuk ha ráesik az eső, akkor mindegy, azzal se látok sokat Hirtelen eszembe jutott, mert pont vettem egy Scaniát, de már el is adom, mert nem tetszik, csak kipróbáltam.
A Magnummal mentem éppen, levideóztam:
Korábban mentem a Premiummal is, azt is levideóztam, két darab lett:
youtube
youtube
A memóriával túl sokat nem tudtam trükközni, mintha multiban nem változna semmi, a videózás meg mindig ilyen volt, aztán gondoltam, miért ne vehetnék fel hosszú videót, elvégre akad így is, úgy is, szóval felvettem pár fuvart. -
Bazsio #41096 Jó reggelt tegnapi képek kipróbáltam a franky féle mestermüvet....
Hát csesszet jó csak én nekem a belfödizés nem nagyon fekszik, de jók a távolságok és az idő realisztikusabb érezni lehet Budapesten a nyüzsgést tehát jó!
Franky csinálna egy eu mappot szenté avatattnám
Már jó nehéz menő fuvarom van
Hát de most Franky hátrafele is oda érek!
Eső van
25t és 360 Le hát nem sok de elment valahogy de annyi pénzt keresek mint valami utcaseprő!48Euró pfáj de sok
Saját kamion és következik a második fuvar..
Ronso ha müszerfalra gondolsz akkor tessék
http://ets2.lt/en/dashboard-for-all-scania/
-
#41095 Hát érdekes a hozzáállása a játékhoz az scs nek.A patch ekkel nincs gond szépen javítgatják a játékot. De a tartalmi kiegészítők nagyon nehezen jönnek. Csak igérgetik az új kamionokat hónapok óta.
-
metaxx #41094 Vicces fiú korán reggel. 8-10-en próbáltuk odébb lökdösni, de mind hiába... :S
-
#41093 Ú bazdmeg,ez a körforgás :/ :D -
#41092 nagyon egyszerű a válasz, mert a festéseket egy ember egy délután alatt megcsinálja és valószínű lesznek néhányan akik meg is veszik.. a kamionokkal és területekkel hetes-hónapos munkák vannak, a kaminokat már ingyenesnek beigérték, így abból pénzt nem látnak, a területeket meg elöször ki kell még egésziteni ingyen, hogy a következőért majd újra kérshessenek pénzt :D -
#41091 :D Na meg a kutyát nem érdekli a fos Amerika,ezért sem értem ezt a lépésüket :/ -
Tücsök2008 #41090 Meg pont amcsi? há a kutyát nem érdekli az amcsi festés :) -
#41089 De azt mondja meg már valaki,hogy miért ilyen kis pitiáner dolgokat fejlesztenek,inkább a fizikával kellene foglalkozniuk,ez teljesen felesleges lett :( -
#41088 Új festés :P Szerintem eddig a legjobb :)
-
#41087 szerintem elég gagyik lettek ezek az amcsi festések :D -
#41086 július 4.. tippelj.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hungarykum #41085 Nem azt, amit kéne. -
#41084 nekem is 10.4 MB-t frissít, tölt éppen.