Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#38295: a festésen lehet festeni rá, amint lesz rá egy kis idõm összerakom a festésem a játékban festhetõre és festegetheted ahogy akarod 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy varázsoljak rá plasztikus hûtõrácsot, de ilyenre nem találtam modot. 😞
Mercedes Logo
Válaszokat elõre is köszönöm.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ts moderátor.. tehát tud, sõt kötelessége a rendbontókat megfegyelmezni.. 😊
Bár a képen a Bugatti látszik elõrébb, vegyük figyelembe azt is hogy nincs a seggére kötve 13 tonna nyomtatópapír.
Quick & Fire
ügyvezetõ igazgató
sk
//A képet veronai autópályarendõrség készítette
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
ts: szinte már csalódtam benned amikor megláttam a gyári játékos képeket 😊
N3suten: igen, az akár én is lehettem ott a parkolóban 😄D
nálam több trailerpack-os mod van együtt, még nem találkoztam összeakadással, fagyással stb, pedig jónéhány órát levezettem már velük, többféle játékverzióval is 😊
elméletileg holnap jön a magyar térkép új verziója.. kíváncsian várom 😊
16 millió másik hely létezik ahová képeket tudsz feltölteni - nem meglepõ módon maga a játék is biztosít erre lehetõséget mint már írtuk, ennek ellenére itt megy részedrõl a folyamatos butáskodás.
Az 1. kanyart sikeresen megcsináltam ezekkel a fuvarokkal:
Magyar-Olasz-Francia-Svájc-Német-Lengyel-Cseh-Magyar-Magyar <#hamm>#hamm>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Köszönöm Szépen! <#eljen>#eljen><#smile>#smile>
HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]
Kár hogy nem lett jobban kidolgozva ez a rész, a fuvaroknál is jobban tetszene ha csak onnan lehetne szállítani ahol már jártál - aka fedezd fel, add le a névjegyed a szállítmányozó cégeknek és akkor kapsz ajánlatot.
GTA V (*.*)
HosszuGabor, Punky, Nagyi, Maujuri<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
King Of The Road SCANIA 124L420
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Tud valaki valamit, hogy Frank csinálja-e még a magyar mappot?
1 kép tõlem is:

King Of The Road SCANIA 124L420
Valaki segítene átrakni egy kamiont ETS-bõl ETS2-be? Elõre is köszönöm!
TOVÁBBI KELLEMES ÜNNEPEKET!
Nem törölni kell, hanem az 1.9.22 frissítéssel érkezett újítások szerinti elõtagokkal kell kiegészíteni / módosítani a szkriptet.
Sokszor egyszerû megoldást jelent, ha az adott fájlra hivatkozva hibát ír a log fájl, ha egyszerûen a gyári megfelelõje szerint kiegészíted az újításból eredõen hibásnak titulált részt / részeket.
Az új elõtagok használatáról John Bart jóvoltából itt olvashatsz bõvebben magyarul:
Változások a leírókban, hivatkozásokban, stb 1.9.x verziótól kezdõdõen
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Kell hozzá Steam kliens és felhasználó fiók
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
itt van nem drága ! <#smile>#smile>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Az lenne a kérdésem, hogy csak az eredeti játéknál mûködnek a módok, mert nekem valahogy egyik se akar.
Néztem direkt az én verziómhoz valókat is (1.9.22s), de semmi se akar összejönni.
A módokat a dokumentumokETS2mod mappába másolom.
Mit csinálok rosszul?
HUN_IMREX - PS HYB [Hungarian_Forces]
Elõre is kössz a válaszokat !!!
Mert nem vagy egyedül ...

én azt vettem észre ,hogy bizonyos modok ütik egymást ,és ilyenkor újra kell aktiválni a modokat ...
viszont ,amit említettem ,hogy az addon_hookup_storage.sii -bõl csak a legújabb kell és ki lehet törölni más modokból tévedés ,mert ilyenkor bizonyos kiegészítõk nem lesznek elérhetõek ....
most két napo ment rá hogy kiderítsem mi is a baj és most ,hogy egyenlõre zökkenõmentes az utazás még mindig nem világos mit is kell tényleg csinálni ...
így a továbbiakban is csak okoskodni tudok a hibamegoldás ügyében ....
de ahogy te is írtad " a hiba nem az ön készülékében van " még nehezebb a dolog ...
@TopGun
A villogók bekapcsolását az F4 lenyomása után tudod bekapcsolni ,a villogók kipipálásával
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
[/url][/img]
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Ez abban az esetben szokott elõfordulni, ha a mód készítõje több helyrõl összeollózva készíti el a "saját" módosítását, nem ismeri kellõen a használandó szkripteket, és egyszerûen mindent bemásol a mappába, mondván amit használni akar majd a mód, azt használja, a többit úgy sem érzékeli a program.
Sajnos ez nem egészen így mûködik.
A játék mindent "lát", ami a mod mappán belül van, függetlenül attól, hogy épp aktív, vagy épp offline az adott mód.
A különbséget a felhasználó által beállított prioritás jelenti, ami jelen esetben abban merül ki, hogy a játékos épp használja-e az adott kiegészítõt, vagy nem.
(Ebbõl szokott aztán a gond lenni. Erre tökéletes példák a különbözõ giga, mega, stb store módok és társaik, kivéve a nem összeollózott példányokat.)
A játék log fájljában mindig csak az aktív módokkal kapcsolatban találsz írásos bejegyzést, de pl.: a hashFS
(hashFS: Applying Hashing to Optimize File Systems for Small File Reads) mellett megjelenített szummákat visszafejtve, amik ehhez hasonlóan néznek ki:
((119200D533255404FB3761E9258210FK985123EEDBD80D4D7C4CBA9E74890C45))
szintén kiderítheted a hiba okát.
(Az elõzõ példában szereplõ szumma FIKTÍV csak a szemléltetést szolgálja!)
Igen meglepõ helyekrõl kerülnek elõ bizonyos "alkatrészek, összetevõk" a különbözõ "saját" módok kapcsán.
Erre tökéletes példa mondjuk ez a valós szumma:
AF5067D5F6CF0DA51FA752D52761DCAB3AE22B9BD14D2FFA29732A94ED72CC6
Ha bemásolod a Google-ba, rögtön láthatod, hogy a ProMod saját generict-je, ennek ellenére több trélerpakkban, és a készítõ által "Standalone" = önálló jelzõvel ellátott módosításokban szerepel, mint hivatkozás.
Pedig eredetileg a DLC-vel való kompatibilitást szolgálja a ProMod esetében.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.