Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3suten

A Hun mappot tesztelésre akarom használni ...
Valaki tud valami csítet a magyar.zip -hez mert nálam a money nem megy az ízi level az mint állat de a péz csít nem ...
Abban az esetben ,ha nincs mód rá ,hogy legyen eleg money testelni testelek a TSM -ön
Elõre is kössz

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

sure
... akárcsak a valóságban, pont ezek az apró részletek teszik igazán fílingessé a magyar mapet!

Isten nem bottal, hanem VMware.

ronso
Lehet meg nekem bent volt valami Reworked traffic mod,ezt kikapcsoltam és most határeset...Csak az ember nem ezt várja egy játéktol,hogy igy akadjon:(

Sakkoo.......Baszkiiii

sure
Egy cseppet sincs genya helyen ez a trafi.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Szabi
a forgalom mennyiségén változtattak, az okozhat akár fps csökkenést

"Nulla tenaci invia est via"

ronso
Kérdés
Amiota feltettem az uj patch-et ugy szaggat a játék ha beérek egy városba mint állat.Az 1.8 semmi baja nem volt ugy ,hogy tele volt modokkal.Mindenkinél van fps csökkenés az 1.9 el?

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
oké köszönöm.átfestettem benne sok trailert de egyel sem találkoztam:) viszont tényleg baromi sok van benne...

Sakkoo.......Baszkiiii

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Több megoldás is létezik, íme néhány:

Próbáld ki a "Z" betûs trükköt.
Az általad készített festést tartalmazó mod elé tegyél néhány "z" betût. Amennyiben a jelenlegi trélerpakkod is használ "Z" betûket, akkor arra figyelj, hogy az általad készített mód elõtt legalább eggyel több legyen.

Alternatív megoldás:
Látom a 38412. hozzászólásodban írod, hogy a 2.3-at használod. Ez gondolom Jazzycat 2.3 pakkja.
Amennyiben igen, akkor csak simán cseréld le valamelyik kevésbé szimpatikus festés dds fájlját a sajátodra, és onnantól biztos hogy mûködni fog.
Ha a festés nevét (dds neve) is szeretnéd megváltoztatni a sajátodéra, akkor arra figyelj, hogy azt az sii fájlban is át kell írni.

Jazzycat pakkja több mint 200 önálló festést tartalmaz. Az is könnyen lehet, hogy elsõ körben nem tudja megjeleníteni a sajátodat a játék emellett a pakk mellett.
Ha nem ír a log erre vonatkozó hibát, (Error) vagy elavult adatdefiníciós hivatkozásra utaló figyelmeztetéseket, akkor nem a saját festéseddel van gond, hanem annyi festés van jelenleg a játékban, hogy elsõ körben nem került megjelenítésre.
(A betöltött festések számát a log fájlban a load trailer sor melletti szám mutatja.)

Amennyiben így van, több lehetõséged is van. Vagy állíts prioritást, vagy rendeld hozzá minél több céghez, illetve fuvarhoz a festésedet használó félpótkocsit, tandemet, stb, és a Jazzycat pakkból pedig vagy töröld, illetve nevezd át az általad festett trélert, vagy a szokásos név_a név_b stb megoldásokat használva többszörözd meg õket, és az egyiknek a leírójában csak a saját festésed dds elérési útját add meg.

(Egyébként ha jobban megnézed Jazzycat is a név_a, név_b módszert használja, így abból el tudod lesni, hogy miként mûködik.)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

ronso
Azt én tudom,hogy lehet öket skinezni csak ami most van trailer pack bent abban hiába festek át bármit nem jelenik meg a játékban.Azért kérdeztem,hogy van e olyan pót ami müködik a trailer packkal együtt.

Sakkoo.......Baszkiiii

PDes
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a magyar pályán miért csak kis fuvarokat kapok a balaton közelében? :)

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

KamionosItaly
a rendõröket hogy tetted be ?
NagyiBMX
Hoztam én is pár képet. :)

Lenyugvó Nap utolsó sugarai

Megyek Casablanca felé, puszta sivatagon keresztül, amikor jelzi a sofõröm, hogy szívesen hunyna már egy pár percet, pont akkor jött egy benzinkút, mondom megállok. Teljes sötétség, furcsálltam, hogy az út a benzinkút után véget ér, gondoltam, hogy majd reggel megnézem mi a helyzet. Felkelt az úr, és az elsõ dolog ami az eszembe jutott az az, hogy: "Azt a k**va!" (Nyilván nem a rendõrök láttán, ne adj isten igazoltassanak! :D)

Hanem ezért:

Területet elhagyván:

TSM 4.7 <#worship>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

YoGabN
Nem bánom, csak a kérdésemre ha tudsz választ, adj kérlek! :D

Haters gonna hate!

N3suten

Remélem nem bánjátok a képeket ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten

...

N3suten

Na ezen van meg mit javítani ... rossz template ...

YoGabN
SrácoK! FEltettem a Magyar pályát, de betöltésnél kifagy a játék.. Mit csináljak?: (

Haters gonna hate!

Sziasztok!
Kipróbálom ezt a Scaniát <#smile>
(Bocs a sok képet!)

Tetszetõs az interior

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

akinek kell még a magyar pálya az innen le töltheti:

http://www.oriaslevel.hu/files/get/UNRrLu2xzf/hungary-map-byfrank007-v0.9.2.rar
Nincs hozzá telepítõ, így sehogy, de másolni lehet a "music" mappába.
(A Jáksó Lacis GPS mod egy baromság, mivel alapból sem beszél a GPS)

N3suten
regisztrálni kell

YoGabN
A Magyar pályához van valakinek másik linkje? Restcar.hu-ról nem engedi.

Haters gonna hate!

Sziasztok.Hogyan kell telepítení Jáksó hangját?Elõre is kösz.
tudtok nekem mercedes-hez logot? amit én találtam,attól egyszerûen ki fagy a game :/
1.9.22-höz kellene... KÖSZÖNÖM elõre is :)
N3suten

N3suten

Készül a Kawasaki Racing Team MAN TGA XXL a TGX XXL Fülkével

Az eredeti MAN TGA XXL Kawasaki Racing Team Kamionja

N3suten
1. az OGG fájlokat rakd be a Dokumentumok/ETS2/music mappába majd R betû és zenelejátszás ha nem megy át kell konvertálni MP3-ba nekem nem kellett és mûködik.

NagyiBMX
Lecseréltem a Volvo-t :)

Bazsio <#eljen> , Mandoki <#eljen> , retoucher <#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Jó estét!!
Eggyett Svájcba!

Kicsit fura helyzet

Wroclaw közelébe

Pihenek Prágától nem messze!

Dévid,Punky,Mandoki<#eljen><#eljen><#eljen>
skacok
találtam egy olyan cuccost,amivel a GPS-ben lehet hallani a Jáksó Laci hangját :D
vagyis be mondaná,hogy merre menjek stbi
szóval azt hogy kell telepíteni? valaki segítene? itt egy link ahol találtam:
http://euro.truck-simulator.hu/downloads.php?cat_id=11&download_id=772
tomsolo
Minden pótkocsit meglehet "festeni".

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

A gyáriak mind ilyenek <#idiota>

ronso
Tud valaki olyna pótkocsit ami müködik a 2.3 tralers packal együtt és meg lehet festeni,és meg is jelenik fuvarba..,?

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Nálunk itt nincs DAF kersekedés,pedig itt lakom pár éve :))

Sakkoo.......Baszkiiii

Köszönöm szépen a választ!
Igen. Budaörs. Szivesen.
Köszi.
norbee46
<#nevetes2>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Lehetne egy kérdésem? Hol van Daf kereskedõ? Elõre is köszi a választ!!! :)
További jó utat! ;)
http://www.youtube.com/v/08noEth27Oc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Szép napot mndenkinek.<#smile>

retoucher,Punky,Szabi,<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

Este lett mire körbejártam pestet a DAF-ért.
De gondoltam akkor is megnézem a dunaföldvári hidat.
Most pedig irány a városok látogatása. <#nevetes1>

Köszönet frank007 nek és segítõinek.<#worship><#eljen><#taps>

Szia! Csak egy kérdésem lenne. Miért nem teszel fel te is több képet mint régebben?<#nevetes1>
Punky: <#worship>

"motornak nagy gázzal, asszonynak bõ nyállal!!!"

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy kamiont, és miután kifizettem repülök a felhõk között...
Mitõl lehet?
A játékot a steam-on vettem a dlc-vel eggyütt.
Ha valaki tud segitsen már.
Elõre is köszönöm!
Norby646
<#wow1><#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Szerintem hagyjad... :)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

hát figyi
érdekes,1.3.1es patch alatt simán elindul de az 1.9.22 és a többi új verzió alatt NEM indul,szóval fura pedig ugyan úgy win7 alatt nyomtam azt a régebbi pecst... na errõl ennyit,úgyhogy az újabbaknál is el kéne induljon ugyan így win7 oprendszeren és ez az,amit nem értek :/ furcsálom mivel az egyik újabb pecsnél vagy ki dob a játékból vagy nem tölti be vagy hibát ír ki na mindegy
Aki csinálta, majd az megújítja (ha akarja) az új verzióhoz.
Ha kerestél és nem találtál újabb verziót, az azért lehet, mert nincs.

hotwheels

Bazsio, Gábor, AttilaRO, Szabi - Szép képek/gépek!! <#eljen><#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4