52658
-
Skrupi #41254 Hát azokkal a lámpákkal kapcsolatban én is úgy voltam hogy nem tudom mi legyen de aztán csak rajt maradtak de már én is néztem hogy az ott nem valami jó :D Tőled is szép képek és vagányan össze van rakva a csőri :))) -
Skrupi #41253 Úton Hamburg felé jégkrémmel majd a mélybölcsős kocsikkal Liège-nek vettem az irányt de betértem egy benzinkútra pár apróságért.
-
Bazsio #41252 ÉÉÉÉÉÉÉ,HÓÓÓÓÓÓÓÓÓ beleléptem a tejfölbe
Hollandiába döcögök
Punky
Skrupi azokat a felső lámpákat vedd le ott fent hátul azt a négyet én szerintem de így is jó -
#41251 Szép a járgány! -
Skrupi #41250 Köszönöm :) remélem a tiedről is mihamarabb láthatok(unk) képet :) -
twinr #41249 oh, ez klassz. nicnsenek is botok. az miért van hogy elvállaltam egy fuvart, rendesen leszállítottam, és azt mondja 114 órát késtem? -
PetiM44 #41248 Igen, az lesz az. A 184-es érték az annyira még nem vészes, tehát szerintem nem az lesz a baj. -
Tikudvar #41247 lehet ez az:184 ms -
Tikudvar #41246 És ott hol írja azt a ping számot? -
twinr #41245 köszi! Bár ha még azt is írtad volna hogy a SteamApps-ban találom, még három percig se tartott volna. :)
El is indítottam, írja hogy muliplayer ... alpha, ezek szerint az úton már nem csak botok vannak? -
#41244 10 M es nettel Ausztráliába is átlag 200 a ping ami még az elmegy kategória, akkor ott más lehet más lesz a probléma...www.speedtest.net és www.pingtest.net itt futtasd le a teszteket .....ha itt is magas akkor vagy a géppel vagy a nettel van baj
-
Tikudvar #41243 már jó csak magas ez a ping szám -
PetiM44 #41242 Legjobb tudomásom szerint a multihoz mindig az éppen aktuális legfrissebb játékverzió kell. Ez eredeti (és Steamre beaktivált) játék esetén kb. csak annyit jelent, hogy hagyni kell automatikusan frissíteni. -
Tikudvar #41241 milyen torrentet?és ezt amit mondtál Marcinko ezt hogy kell használni, mert Installed állapotban ugyanúgy nem indul a multi -
Tikudvar #41240 ti melyik verzióval játszatok?Nekem nem indít a játékvverzió miatt. -
Debilon #41239 kikapcsolod a torrentet pl. -
Tikudvar #41238 és köszi a segítséget -
Tikudvar #41237 10 megás asszem -
Mandoki72 #41236 Zsír, sirály,király -
#41235 Az eredeti játékomat a steamben már aktiváltam, letöltöttem, frissítettem, körbenyaltam, majd a mutliplayert letöltöm, ahogy kell, a telepítő fájlt indítom, és a steam common mappája mellé telepítem a multiplayeres mappát, és szépen mellé megadom az alapjáték mappáját, mintegy igazolva, hogy ott a játékom -
#41234 leatrix latency fixet telepíted......, de milyen neted van ? -
Tikudvar #41233 És ez ellen mit lehet tenni? -
twinr #41232 Köszi, letöltöttem, a következő lépés ahol elakadok a telepítésnék, mikor ki kell választanom a könyvtárat. De semmi nem jó neki, folyton azt mondja válasszak érvényes ETS2 path-t. Hm? -
Bazsio, Dawe, Mandoki, Patrik - -
PetiM44 #41230 Túl magas a pinged. Vagyis túl nagy a válaszidő a szerver és a számítógéped között. -
Skrupi #41229 Első két fuvar illetve kapott egy új belsőt
-
Tikudvar #41228 too high ping ez mit jelent? -
Skrupi #41227 Köszönöm!! :))
Még pár apróság és kész van :) -
Mandoki72 #41226 Köszi
A te MAN-od is király -
Bazsio #41225 Jó reggelt!!
Milyen színűre fessem vagy piros jó lesz??
Visszük a sört
Skrupi és Dawe
Dawe Azt há!! -
#41224 szerk: már a küszöbön a 0.1..8-as frissítés 12 újdonsággal. Hamarosan érkezik a cucc -
#41223 http://ets2mp.com/ Itt van sok info angolul a multiplayerről. Igazából annyi a lényeg, hogy bármely formájú eredeti játékunkat a steamben aktiváljuk, az letölti szépen, aztán letöltöm az alpha.ets2mp.com oldalról a multiplayert, és annak az indítójával indítjuk a játékot, és kész.
Itt egy videó multiból például:
http://www.youtube.com/watch?v=u6V8l_T4kyE&list=PLAVBGrJztlsda0JU06iiT_95EUjOLUrL5
Kb hogy is néz ki, azt le lehet szűrni -
Bazsio #41222 Tudod miről maradtál le???
Letöltöd a multit tudod a a kicsi programot és elíndítod mert neked steam-os akkor csak el kell inditsd a a multit.
Vajo csinálj egy GIF videót és abba legyen, hogy mit kell csinálni!! -
#41221 A Mercit hamarosan lecserélem, de addig is egy kép a német túrámról :)
-
#41220 Azt mondod? xd -
Skrupi #41219 -
sewy21 #41218 üdv, vki leírná hogy lehet a nyílt bétára feliratkozni? -
twinr #41217 Üdvözlet!
Kicsit lemaradtam, hogy is van ez a multiplayer dolog? Lemaradtam valami patch-ről? Elvileg a steam frissíti automatikusan, szóval az nem lehet. De akkor miről maradtam le!? -
Hunarnold #41216 ezer köszönet -
#41215 Mercedes Atego ;)