52658
-
#41294 Én is a cd galaxis-ban vettem a játékot és gond nélkül be lehetett regisztrálni steam-en. -
#41293 Értem. Igen, itt is volt probléma belőle, meg több fórumban is. Szerintem legalábbis aggályos, hogy XY és még sokan tudják aktiválni, míg a másik vásárló, ugyanabból a boltból nem, és közlik, hogy nem olyat árulnak, ami aktiválható a steamen. Pedig de. -
Bazsio #41292 Bocsánat 1 0-ás elmaradt a 450.000 -
Bazsio #41291 Mandoki Értem ez a második Torpedom egy volt ETS1-be ott egy fehér volt az ADR volt és 450.00 Km-t belenyomtam!
Skrupi
-
Mandoki72 #41290 Hát mert Scania,csak abból kifolyólag hogy azzal jársz mostanában -
Bazsio #41289 Szép de most hogy jött ide nem kötekedésből de..??
-
Ubi52 #41288 Engem ugyan nem, csak olvastam, hogy sokan megszívták. :) Én még az 576-ban vettem meg két éve. -
#41287 Uhhh de szép szerelvény,a MAN-nak nagyon szép a színe -
#41286 Szerintem téged megkarositottak, nekem jó volt a galaxis, minden rendben ment. A prohardver fórumban is aktiválni tudta egy játékos a CD galaxis kódot. Én most hiszek az összeesküvés-elméletben, és valaki benyomta már a kódot a dobozodban -
Scania20 #41285 Sziasztok, konvoj-t keresek!!
AKI TUD JÖNNI ÍRJON!!!! -
Mandoki72 #41284 Mikor még az ETS 1 ben nyomtam az ipart kb 3 évig, akkor ez
volt a kedvenc Scania szerelvényem.
-
Mandoki72 #41283 Nem,csak ráhúztam egy másik festést. -
Ubi52 #41282 Csak ne a CD-Galaxis-ba vedd meg a játékot, mert akkor nem tudsz Steam-en regisztrálni és emiatt multizni sem. -
Skrupi #41281 Rendben.Nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
Grandius #41280 igen, csak azt majd aktiválni kell steamen, de a kod ott lesz a borito belsején. -
Skrupi #41279 Értem köszönöm.Még annyit hogy ha pl nem steamen akarom megvenni hanem pl 576-ban mert nekem az így praktikusabb akkor is jó nem? Mármin túgy értem hogy ugyan olyan mintha steamen vettem volna nem? -
Skrupi #41278 Jól van értem akkor megpróbálom minél előbb beszerezni.
#41276:Köszönöm,és igen tényleg jobb így.Amúgy szép képek csak nem másik Man-t hajtasz? -
Grandius #41277 Nem kell semmit átrakni, ugyanis mikor törlöd a tört verziot akkor a documentum mappában meg marad minden, modok meg mentés is. Fel rakod az eredetit és elinditod és ott lesz minden -
Mandoki72 #41276 Szép estét
Skrupi (tényleg jobb, hogy levetted felülről a lámpákat)
-
#41275 Nekem ment rendesen, minden oké volt, és multiban is azt a mentést játszom. -
Skrupi #41274 Értem megpróbálom minél előbb beszerezni.Igen, akkor már megkérdezem azt is hogy ha megveszem akkor azt a mentést amivel most játszok azt át tudom rakni valahogy az eredeti játékba? -
Bazsio #41273 Igaza van Misukának meg kő venni!! -
Grandius #41272 Szedj le hozzá egy skin modot és többé nem lesz rózsa szin, de érdemesebb tényleg meg venni. Tessék figyelni a steamet az akciók miatt:D -
Skrupi #41271 Terveztem hogy megveszem de akkor így már előrébb hozom a megvételt :D
Igen, akkor már megkérdezem azt is hogy ha megveszem akkor azt a mentést amivel most játszok azt át tudom rakni valahogy az eredeti játékba? -
#41270 Meg kő venni a játékot ;D -
#41269 Ha lesz akció akkor dlc vel együtt akár egy ezresért megveheted én nem lesz gondod. -
Skrupi #41268 Arra tud valaki megoldást hogy a kamionom színe menet közben egyszer csak átvált rózsaszínre?Ez mit lehet?Sajnos a játék nem eredeti- -
Skrupi #41267 Mandoki,Bazsio és a többiek:Szép képek :)))
És hogy én se maradjak ki :D
Mire megszomjaztak a lovak addigra az eső is elállt :D
-
Mandoki72 #41266 Szép napot.
Skrupi, Bazsio, Tikudvar, Punky,
Érd és környéke, átlagos forgalom.
Kicsit felpolíroztattam a tartályt
-
Bazsio #41265 Sziasztok!
Pihenünk a kollégával
Beérkezünk Párizsba
Skrupi
-
Tikudvar #41264 Igen, ki van kapcsolva. -
Scania20 #41263 Sziasztok,
tudnátok segíteni, a multiplayerben a fáradság ki van kapcsolva?
Nekem a beállításokba be van kapcsolva a fáradság szimulálása, de mégsem fárad el.
Köszi előre is..... -
twinr #41262 4:50 meg 10:45-ös figurákon elgondolkoztam. Képes hosszú perceket vezetni azért, hogy amikor találkozik valakivel hátulról belemenjen???? Ezzel dobja fel az unalmas kilométereket? furcsa....
De ugyanezek gondolom minden játékban ott vannak, iracingben is léteznek ezek az emberek, tanúsíthatom.:( -
#41261 Hey, igen, sok az ökörállat az utakon, de még több a baromarcú, óvatosnak kell lenni, hadd menjen előre, én inkább lassítok. Esküszöm nem promóció, de itt egy kiváló videó, amin látható, mire is kell készülni, ez a Budapest-Mannheim videóm második része, a pályán történik benne pár szituáció
BP-mannheim 2/3 -
twinr #41260 egen, meg is vettem hitelből, aztán egy nyíl egyenes szakaszon beleestem valami "gödörbe", szó szerint kiestem az útról pont egy olyan lehajtóra amiről nem lehet visszajönni sehogyan sem...sárga nyilakról lekoppanok.:) mindjárt kifogtam egy frankó bugot, pöpec.
De nagyon nagy feeling konvojban menni, dudálni előzés közben. Bár volt aki miközben pirosnál álltam fékezés nélkül belé, hátulról, gyakorlatilag áttolt a kereszteződésen. Sok ilyen elmerokkant van? -
#41259 Dlc oké, de modok nem. Saját autó nagyon kell! A hitel nem gáz, itt nem úgy megy az óra, nem fogsz csődbe menni -
twinr #41258 értem, szóval saját autó mindenképp. Akkor azzal már rendesen elszámol? Ja és nmodok nem, de DLC működik? -
#41257 Nincsenek se botok, se modok. Ami a késést illeti: a gyors fuvart hagyd, kicsit menj single playerben, míg meg tudsz venni egy saját autót. A gyors fuvar bezavar -
Tikudvar #41256 Most ezzel a Premiummal járok:
Szép gépek!
-
Tikudvar #41255 akkor nem értem---