Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maujuri
Szép napot, és jó utat mindenkinek.
[/url][/img]
[/url][/img]

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

HosszúGábor
Szép napot!
Szép gépek/képek

Telik a hétvége a telepen 😊.:

King Of The Road SCANIA 124L420

Jó reggelit.Csak azért hogy, ne lógjak ki a sorból <#crazya>
Üdv. Mindenkinek!
Elõzés limiterrel. Persze nem sikerült. Mire vissza tudtam volna jönni elé, addigra megtalálta a gázpedált a Peugeot gazdája is. 😊

Szép gépek/képek. <#eljen><#eljen><#eljen>
sure
Már várom a "miért vált rózsaszínre a pótos", illetve "utas mod nincs?" kérdéseket...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

gumikacsa
"Itt a topikban mindenki speed limiterrel játszik" - na persze, meg jogtiszta játékkal... 😛

Én is kikapcsolt limiterrel megyek, igaz, nem 150-el, de 110-ig fel szoktam menni (mint ahogy a való életben is).
Igaz, nem vagyok már annyira aktív a topikban, csak olvasom, és szörnyülködöm.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Norby646
Az elsõ képet nagyon eltaláltad! <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

KamionosItaly
amúgy meg látszik hogy hackeled a gamet ! ugyhogy lehet azért van ez mert ez az összeg durva : 999 754 650 ez hack
kis kindertojás
Estét!
Kezdõdik a mûszak!

Szépek a gépek!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

N3sut3n

Na végre meg van a sok száz közül ... <#beka3>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

N3sut3n

Szép képek ,köszönet a megosztásukért !!!

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Misuka963
Ez már franchise,bejön,de ha a Schmitz fehér volna akkor még jobb lenne de így is fasza nagyon <#eljen>

Köszi.Nekem is.
Nemrég dobtak be egy Schmitz Hûtõst ETS 2 be.
Így azokra rá tudom ültetni az ETS 1 skinjeimet.

Íme

Misuka963
Vigyázz a cigányok meg ne lopjanak ott 😄

Szép estét! Egy kis esti pihi a büfé mellett.
Misuka963
Ez a szerelvény nagyon bejön <#eljen>

én amúgy pont azt bírom,hogy éjszaka kurváraa világos van a game-ben szóval olyan mód kéne nekem csak nem tudom hogy keressek rá :/
sure
4. túl alacsonyak a grafikai beállításaid (bár nem eléggé ahhoz, hogy .png-képmentés készítés lefagyassza)

Szabi
<#eljen>

N3sut3n

Egyenlõre így néz ki a Kawasaki Racing Team ,MAN TGX

sure
Szeretnék konstruktívan is reagálni a felvetett problémára:
1. Lehet, hogy pont éjfél van egy borús éjszakán, és kint vagy a pusztában. ahol nincs fényszennyezés sem. Ez esetben ez így van jól.
2. ha Stewe Brutal modja fenn van, az elvileg javít a napszakok közti átmeneten. Nekem ez az egyik dolog, ami nem tetszik benne, szerintem túl világos van éjszaka.
3. Ha nincs fenn, házi feladat: megkeresni Stewe Brutal modját, letölteni és aktiválni a játékban, megnézni, fennáll-e a hiba.

sure
Azért, mert 152-vel mész, ott már bármi megtörténhet! Itt a topikban mindenki speed limiterrel játszik, így nem tudja senki megmondani, mi történik, amikor a kamion átlépi a 133 km/órás sebességet.

sure
Próbáld meg napszemüvegben játszani, hatha úgy nem vetül át a gépre!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsapni is a fater szokta még, vagy néha sikerül megoldani vagy rákeresni erre-arra már önállóan is? (ha a nickben a szám a születési éved, és édesapád esetleg már nem él, és/vagy olyan minõsített testi fogyatékossággal élsz, mely az elõzõeket explicite megkívánja, akkor elnézést az elõzõért)

Szép estét.<#wave>

Király képek,gépek.

Nagyi,Punky,HosszúGábor,retoucher,Dévid112,xaxoimi,<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

kis kindertojás
Szép estét!

nálam amúgy miért van ez a fúl sötétség? miért nem látszanak nálam a csillagok? valaki segítene?
http://kephost.adatbazis.eu/images/01115874328006372418.png
HosszúGábor
Sziasztok szép gépek/képek.

Enyémrõl is 1.:

King Of The Road SCANIA 124L420

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

N3sut3n

N3sut3n

Görögország Patra városában a kutyák csendélete okozta a balesetet ...
Az AI kamionos kicsit besatuzott a látványtól ...

NagyiBMX
Gyárilag benne vannak a 4.7-es mapban, ezek mindig itt állnak, ha megint erre mennék ugyanúgy ott lennének. 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Bizony-bizony... <#papakacsint>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

ronso
Szuperzöld minden

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Köszi

Sakkoo.......Baszkiiii

Abszolút hazai 😊

Jól látom, csak nem egy E99 "sunnyog" mögötted Eurolines festéssel? 😄

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Szép kép/gép! <#eljen><#eljen><#eljen>
Nem szálltam ki, nehogy elázzak <#hehe>

kamionos dzsó, 94Patrik94, ronso, sure, Punky, Nagyi, Bazsio, Mandoki72 <#eljen><#taps>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Sziasztok!
Számomra ez a Scania egy vadállat!! <#vigyor>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

A cheat engine használatával érdemes óvatosan bánni!
Mivel igen népszerû a játékosok körében, ezért rengeteg a vírusos kamuverzió belõle.

Alapesetben semmit sem veszel észre, nem rombol/pusztít semmit a gépeden, nem töröl fájlokat, stb, csak csendesen kémkedik a gépeden.
Mivel nem kártékony vírus, spyware, vagy rootkit, ráadásul felhasználói engedéllyel települ, így a vírusirtók sem bántják!
Egyébként errõl még valamikor az elmúlt õsszel többször is cikkeztek különbözõ fórumokon.

Célszerû használat elõtt feldobni a virustotalra ellenõrzés céljából. Itt 51 motor nézi át a fájlokat. Ha minden érték zöld, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog kémkedni a gépeden.
Itt éred el:
Virustotal

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Punky, ronso, sure<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
N3suten: Te aztan tudod mi a jo, en mondjuk KX-es vagyok (motorcross)<#hehe><#vigyor3>
Szabi
hangulatos ez az MF Cargo-s szerelvény 😊

ronso
Én kiprobáltam nálam megy a cheat engine..ugyan én nam használom de a kölcsönöm kifizettem 😊

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso

Jo az uj patch,javitottak az AI.n...csak 10 perce állunk itt

Sakkoo.......Baszkiiii

N3suten
azzal nem megy !
megoldottam a festés árát be állítod -500.000 EUR -ra és van péz dögivel ...

köszönöm

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

sure
*dallamkürtöt használó AI

sure
A dallamkürtöt használó a Brutal modban vagy a magyar mapben van benne, esetleg már az alapjáték is tartalmazza? Eddig egyszer hallottam, e 2 mod kombinációját használva, a Brutallal a sztenderd mapen nem jött elõ, de általában igyekszem nem okot adni az AI forgalomnak a rám dudálásra, szóval akár abból is jöhet.

ronso
Tegyél fel egy cheat engine-t.. és annyi lovéd lesz amennyit akarsz

Sakkoo.......Baszkiiii