Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én két modpakkot használok:
- ProMods: Durván kibővíti az alap Európa mapot, és feljavít egy rakás régebbi területet, részemről kötelező mod. A csapatnak van emellett egy Trailer and Company Pack és Cabin Accessories Pack modcsomagja is, azok is elég jók. A mapmodhoz a jelenlegi (2.33) verziónál a Balti DLC-t kivéve mindegyik map DLC kell, a következő változattól (2.35) kezdődően pedig a Balti DLC is kötelező lesz a futtatásához.
- JazzyCat AI modok: Az alap forgalom kicsit szegényes, ezek a modok viszont elég jól kibővítik a közutakon felbukkanó járműparkot.
- ProMods: Durván kibővíti az alap Európa mapot, és feljavít egy rakás régebbi területet, részemről kötelező mod. A csapatnak van emellett egy Trailer and Company Pack és Cabin Accessories Pack modcsomagja is, azok is elég jók. A mapmodhoz a jelenlegi (2.33) verziónál a Balti DLC-t kivéve mindegyik map DLC kell, a következő változattól (2.35) kezdődően pedig a Balti DLC is kötelező lesz a futtatásához.
- JazzyCat AI modok: Az alap forgalom kicsit szegényes, ezek a modok viszont elég jól kibővítik a közutakon felbukkanó járműparkot.
Szia.Én például megnézem mit találok a módletöltő oldalakon, ha találok olyat amiben látok valami fantáziát
azt leszedem és lepróbálom,ha működik akkor bent marad.
azt leszedem és lepróbálom,ha működik akkor bent marad.
Sziasztok! Újra elővettem a játékot és egy olyan kérdésem lenne hogy milyen modokat érdemes használni? ti miket használtok? 😊
A Válaszokat előre is köszönöm! További Szép napot!
Sziasztok!
A Válaszokat előre is köszönöm! További Szép napot!
Sziasztok!
Kérdés: Játszik más is VR-ban? Mi a legjobb módja? Vannak hozzá specifikált modok hogy kényelmesebb legyen? (oculus cv1)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Próbáld meg úgy futtatni a programot, hogy a steam-ben offline vagy. Lehet, hogy a periódusonkénti steam ellenőrzés csúszik el valamin, például hálózati hibán.
Próbáld ki más steam alatt regisztrált és futtatott alkalmazással is. Előfordul-e ott is a jelenség?
Próbáld ki a demót, amely nem steam alapú, vagy egy torrent változatot, amely nem függ az online steam-től.
Próbáld ki más steam alatt regisztrált és futtatott alkalmazással is. Előfordul-e ott is a jelenség?
Próbáld ki a demót, amely nem steam alapú, vagy egy torrent változatot, amely nem függ az online steam-től.
Tudom már unalmas a téma. De hátha valakinek még van tipp ehhez. Na szóval a probléma még mindig ugynaz, elindul, megyek pár km-t és steam hiba. Az Nvidia oldalán az összes létező 8800gts driverrel (kivéve a bétákkal) próbáltam de a gond még mindig ugyanaz. A program még mindig eredeti, még mindig nulla mod-al játszom, akarom mondani játszanék.
Csatlakozom, én is Békés Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
bajuszati
Ezzel a fotóval szeretnék minden fórumozónak Sikerekben gazdag Boldog új évet kívánni. 😊
Utoljára szerkesztette: Haulin, 2018.12.31. 12:39:34
Utoljára szerkesztette: Haulin, 2018.12.31. 12:39:34
Helló!
Segítség kellene, elflejettem annak a proginak a nevét amivel láthatom mobilon a kilóméterórát?
előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: aurél64, 2018.12.30. 13:37:15
Segítség kellene, elflejettem annak a proginak a nevét amivel láthatom mobilon a kilóméterórát?
előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: aurél64, 2018.12.30. 13:37:15
Szép estét. Boldog újévet minden kamionszimulátorosnak<#wave>#wave>

Mondtam én, hogy van havas mód multiban is. 3 fájlt kell letolteni hozzá. Elég jó, a gépek is máshogy viselkednek.
Srácok egy kérdés
Van valami értelmes magyarázat valahol hogy hogyan tudok Pótkocsi festést készíteni amit esetleg fel is tudok tölteni steam műhelybe?
Volna egy elképzelésem amit meg szeretnék valósítani.
Köszi az infókat.

Van valami értelmes magyarázat valahol hogy hogyan tudok Pótkocsi festést készíteni amit esetleg fel is tudok tölteni steam műhelybe?
Volna egy elképzelésem amit meg szeretnék valósítani.
Köszi az infókat.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Fórumozónak!
bajuszati
Üdvözletem! Segítséget szeretnék kérni.formáztam a gépem és újra tettem a steamen a játékot és valamilyen titokzatos módon nem tett a dokumentum könyvtárba mappákat se főt se allt.lehet ezen segíteni? előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: aurél64, 2018.12.23. 21:09:17
Utoljára szerkesztette: aurél64, 2018.12.23. 21:09:17
Csinos. 😄
Megjelenés óta megy a játék.
Azóta gépet fejlesztettem, mégjobb most.
Ha az ajánlott gépigény megvan, akkor nem lehet gond.
A modok tovább befolyásolják a játék működését is.
ui: 2018-ban ne egy P2-es géppel kelljen már játszani.... + a laptop se gamer pc...
Azóta gépet fejlesztettem, mégjobb most.
Ha az ajánlott gépigény megvan, akkor nem lehet gond.
A modok tovább befolyásolják a játék működését is.
ui: 2018-ban ne egy P2-es géppel kelljen már játszani.... + a laptop se gamer pc...
nekem is ment minden probléma nélkül 5 éven keresztül.. ezért érthetetlen számomra hogy egy frissítéssel hogy tudják elkúrni ennyire
BigdaweM12 nekem is Nvidia kártyám van a csúcs beállításokkal játszom és semmi gondom nincs a játékkal az előbbi fennálló problémán kívül.
Sziasztok! Rég voltam itt fent, de most muszáj volt jönnöm mert kérdésem lenne. A külsős fuvarok amik World of truckosok, nálatok se teljesíthetőek, amik komppal átkelősek? Mert nálam sajnos egy se teljesíthető 😞 Legújabb játék verzió, eredeti játék, promods legújabb verzió. Ha valaki tud esetleg valamit miért lehet ez kérem írjon. köszönöm
Ja igen és nem utolsó sorba Boldog Karácsonyt minden truck sofőrnek 😊 <#mf1>#mf1><#nevetes1>#nevetes1>
Ja igen és nem utolsó sorba Boldog Karácsonyt minden truck sofőrnek 😊 <#mf1>#mf1><#nevetes1>#nevetes1>
Elmondom neked ennél jobban bárki megcsinálná. Igen ezzel egyet értek hogy szórakoztató, nem hiába használtam 5 éven keresztül, de most éppen egy használhatatlan hulladék mert nem képesek optimalizálni egy Nvidia-val..
Szerintetek ki csinálná meg jobban? Ettől vannak sokkal szarabbul megírt játékok, még is van rá vevő / közönség. Ezzel legalább foglalkoznak. Persze lehetne sokkal jobb, van mit kifogásolni benne, de azért igen is szórakoztató.
egy kis update: természetesen azóta is szorgosan frissíti a nem létező újításaival ezt a használhatatlan hulladékot, és persze ezek után is max a garázsban nézegethetem a Scaniám 😄
az SCS már azóta egy hulladék mióta létezik. bármelyik másik gyártó 100x minőségibb munkát adna ki a kezéből, de nekünk sajnos ez a német szemétdomb maradt.. optimalizálás téren egy óvódás gyerek szintjén állnak, valószínű nem csak én egyedül szenvedek videókártya problémával. tuti az nvidia a hibás 😄
Köszönöm a fölvilágositast. 😊 Én a Svédországos/ Balkanos dlct vettem meg csak, ezeket tudtam értékelni. Viszont az bosszantó, hogy a fülke tartozekokat is dlc-hez kötik.
A külön kiegeszitokhoz sokat nem tudok szólni, eddig csak a HungaryMap és egy régi Scania volt betéve, ami tetszett.
Amennyiben a multi menne a lent szereplő map módosításokkal, nem haboznek a beszerzesükkel, de az ai miatt szinte csak multizok.
A külön kiegeszitokhoz sokat nem tudok szólni, eddig csak a HungaryMap és egy régi Scania volt betéve, ami tetszett.
Amennyiben a multi menne a lent szereplő map módosításokkal, nem haboznek a beszerzesükkel, de az ai miatt szinte csak multizok.
A Multi az egy MOD. Az SCS semmilyen felelősséget nem vállal egy 3. fél által használt mod miatt.
+ a multi készítői le is írták, hogy elhatárolódnak az SCS-től, nem adják el magukat.
Ahogy látod, 2012 óta nem volt képes az SCS egy multiplayert összedobni. Ellenben festhető kerékanya, meg kormánygomba az kurvára kell.
Valósághoz semmi köze nincs a gyári térképnek. Egy ingerszegény hulladék.
Nem véletlen a HungaryMap a Promods a RusMap vagy épp az Southern Region térkép népszerűsége.
Nem véletlen a kiegészítőket készítő 50k, Kelsa, és társainak népszerűsége mert a gyári kiegészítők lófaszok...
Egy elavult (prism 3d) motort használnak, ezért még egy krumpli gépen is elfut a játék...de optimalizálni már nem tudták..
+ a multi készítői le is írták, hogy elhatárolódnak az SCS-től, nem adják el magukat.
Ahogy látod, 2012 óta nem volt képes az SCS egy multiplayert összedobni. Ellenben festhető kerékanya, meg kormánygomba az kurvára kell.
Valósághoz semmi köze nincs a gyári térképnek. Egy ingerszegény hulladék.
Nem véletlen a HungaryMap a Promods a RusMap vagy épp az Southern Region térkép népszerűsége.
Nem véletlen a kiegészítőket készítő 50k, Kelsa, és társainak népszerűsége mert a gyári kiegészítők lófaszok...
Egy elavult (prism 3d) motort használnak, ezért még egy krumpli gépen is elfut a játék...de optimalizálni már nem tudták..
Szerintem most nem ez a lényeg. Attól függetlenül 200mb-t (kb) leszedett az esemény miatt, tehát a snow módot is meglehetne így oldani.
Azért valamennyi köze csak van az Scs-hez, ha a szerverek rajta futnak, vagy tévedek?
Azért valamennyi köze csak van az Scs-hez, ha a szerverek rajta futnak, vagy tévedek?
Multira gondoltam. Az viszont "kényszerítheti" a játékost egyfajta havas módra, épp úgy, mint az eseményekre. A truckmp beállításánál van snow mod. Erre gondoltam.
A cuki fiukert pedig elnézést, kollégámmal kérdeztettem meg. 😊
A cuki fiukert pedig elnézést, kollégámmal kérdeztettem meg. 😊
Hát ha a multira gondolsz, mert ez az írásodból ugyan kimarad...akkor adok mail címet ahol leírják neked...
truckersmp.com/support
Ha single módot használsz, akkor bármikor....
"...ÉS csak a hó esik eső helyett, vagy havas lesz a táj?..."
1. Az SCS nem kezeli az évszakokat.
2. Az SCS csak az esőt ismeri.
3. Az SCS motorja nincs felkészítve erre, tehát ha eső esik, vagy hó, netán piros hó, akkor se lesz se esős, se havas se piros havas a táj.
truckersmp.com/support
Ha single módot használsz, akkor bármikor....
"...ÉS csak a hó esik eső helyett, vagy havas lesz a táj?..."
1. Az SCS nem kezeli az évszakokat.
2. Az SCS csak az esőt ismeri.
3. Az SCS motorja nincs felkészítve erre, tehát ha eső esik, vagy hó, netán piros hó, akkor se lesz se esős, se havas se piros havas a táj.
Szevasztok cuki fiúk. Téli modot mikor kapcsolják be? ÉS csak a hó esik eső helyett, vagy havas lesz a táj?
Szép estét <#wave>#wave>
Az új karácsonyi ajándék szerelvény
bónusz angol fuvarral<#circling>#circling>

Az új karácsonyi ajándék szerelvény
bónusz angol fuvarral<#circling>#circling>

Januárban úgy is jön a Truck Driver. (Gyakorlatilag kérdéses, mert semmi bővebb infó nincs róla, vajon mivel volna másabb, mint az Ets, hogy megéri vele küszködni? Majd kiderül... ) Személy szerint az Scs-nél csupán a dlc-s marhaság húz fel. Euro truck simulator a neve. Európa egy kicsiny része van benne. Na meg a fel/le rakodás... Remélem egyszer lesz olyan szim, amiből ezeket nem hagyják ki. ( Ezek ellenére, kormánnyal kellemes időtöltés.)
mindegy azért köszi a segítséget. azthiszem részemről ennyi volt, bánom mert időtöltésnek jó volt, de amíg minden játékom fut hibátlanul csak ez a német alja hulladék nem addig felesleges idegeskednem rajta bármennyire is felbasz a tudat hogy ennyire leszarják magasról a felhasználókat.
sajnos ezzel sem vált be. ugyanúgy kidob pár km után.
Ez a driver jó hozzá, nekem is ez van a Geforce 210-esemhez: katt
bajuszati
annyi már biztos hogy nem a mentés a hibás hanem a driver. de előrébb ezzel se vagyok mert fogalmam sincs melyik nvidia driver kavar be éppen. leszedtem ezt az "geforce experience" nevű programot, amiben van egy játékok menüpont. azon belül kéne elvileg keresnie a telepített játékokat és az arra optimalizált drivert megkeresni de fél óra töltés után se találta az ets2-t. egyébként nvidia GeForce 8800 GTS a kártya amiről szó van, ha esetleg valaki találna ehhez egy használható drivert annak megköszönném. utolsó lehetőségnek szánom még ezt a megoldást ha ezután se javul meg végleg abbahagytam..
Sziasztok. Annyi lenne a kérdésem, h melyik kettő olasz kikötőbe kell árut szállítani, melyik céghez.
Én úgy szoktam, de a problémák így is jelentkeznek. Remélhetőleg a következő WHQL-es driver már jó lesz.
hangacsi.blog.hu
erdemes nullarol felrakni a vidi drivert,szimpla frissirtesnel gyakran maranak regi fajlok,igaz mindket gyartora https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Nekem is kb. 5 éves a profilom és nincs semmi gond vele és én is modok nélkül játszom.
Ami eszembe jutott, hogy ha AMD videókártyád van és most a legfrissebb drivert raktad fel a gép újrahúzása után, akkor lehet érdemes lenne régebbi driverrel próbálkozni.
Az utolsó 3 vagy 4 driver úgy sikerült, hogy inkább visszatértem a régebbi 18.9.3-as verzióhoz. Azt nem tudom, hogy az ETS-el volt-e probléma az újabb drivereknél, de a VLC-t és a Chromot bizonyos oldalaknál bezavarta, illetve a Forza Horizon 4 is rosszabbul futott az újakkal nálam.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2018.12.08. 15:59:40
Ami eszembe jutott, hogy ha AMD videókártyád van és most a legfrissebb drivert raktad fel a gép újrahúzása után, akkor lehet érdemes lenne régebbi driverrel próbálkozni.
Az utolsó 3 vagy 4 driver úgy sikerült, hogy inkább visszatértem a régebbi 18.9.3-as verzióhoz. Azt nem tudom, hogy az ETS-el volt-e probléma az újabb drivereknél, de a VLC-t és a Chromot bizonyos oldalaknál bezavarta, illetve a Forza Horizon 4 is rosszabbul futott az újakkal nálam.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2018.12.08. 15:59:40
hangacsi.blog.hu