Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs,igy kezdokent belekerdezek:nem az az ertelme az evek ota tartogatott profilnak hogy a penz es karrier elomenetel profiluggo?
köszi a válaszokat hát ez tényleg jó hozzáállás a fejlesztők részéről hogy telibe szarjuk le a régi felhasználókat.. taps
Ez a változásos dolog engem is felnyom idegileg. Ma megvettem két dlc-t és közben a játék frissült a truck mp szerint. Felfrissítem és azt írja ki, hogy 1fokkal magasabb frissítésem van. (szám szerint). Multi tényleg kaphatna fejlesztést. Hétvégente alig jutok be, rövid időn belül, mert fullon van a szerver, bár ez volna a legkisebb gond. :/
Vagy megszoksz vagy megszöksz.
Azért fagy le az 5éves mentésed, mert az SCS-nél nincs olyan aki 5 éve mentegeti a profiljait.
Azért fagy le az 5éves mentésed, mert az SCS-nél nincs olyan aki 5 éve mentegeti a profiljait.
Persze ezt ismerem "változás megy végbe a játékon" aztán kb egy fát nem tettek odébb.. oké mérgelődtem amiatt is eleget ha ilyenkor törölgette a fuvarjaim de az még a vállalhatóbb hiba. De az ha már a garázstól kb 2kmre lefagy minden egyes alkalommal és ezzel élvezhetetlenné teszi a játékot az már egy vicc. És nem fogok törölni ezért egy 5 éves profilt mert semmi értelme újra kezdenem..
Ismernek kellene az SCS-t.
Mindig minden patch után változás megy végbe a játékon...
Modderek nélkül halott lenne a játék.
Egy multit nem tudtak összehozni...
Mindig minden patch után változás megy végbe a játékon...
Modderek nélkül halott lenne a játék.
Egy multit nem tudtak összehozni...
Szerintem ha a profillal lenne gond be se töltené és nem 10 perc után dobálná ki. "a steam leállt" ezt az üzenetet dobálja ki. miért kell elbaszni valamit ami előtte évekig működött azt mondja már meg nekem valaki..
5 év után valahogy nincs kedvem úgy profilt kezdeni ha erre célzol. egyszerűen hihetetlen hogy csak nekem van ilyen problémám ezzel a hulladék scs-el
Sziasztok! újra lett telepítve a gépem, vissza raktam a játékot és ugye lefrissítette a legújabb 1.33as verzióra. Sikerült is mentést visszaállítani meg minden, vettem is pótkocsit de a játék indulásától kb 10 perc múlva kidob steam hibával. A játék eredeti, semmilyen mod nincs benn, és ha jól tudom ez már a javított verzió nem a béta. Akkor mi lehet?
Igen, valahogy így nézne ki a valóságban is, ha a Hungarocamion ma is létezne. Kár, hogy ezt az EU6-os Volvo-t a HC szineiben már sohasem láthatjuk. Jól sikerült skin. 😊
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.12.05. 15:17:17
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.12.05. 15:17:17
Amennyire én néztem a játék (dokumentumok) mappáját, minden frissítés előtt készít egy biztonsági mentést az előző verzióval kompatibilis játékállásról.
Ha az kicsit megnyugtat én pár hónapja vesztettem a mentésem amit azóta játszottam amióta kijött a játék. Bár az én hanyagságom volt, de nem vágott földhöz. Így is gurul a kamion a játékban.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.12.04. 01:47:19
Ha az kicsit megnyugtat én pár hónapja vesztettem a mentésem amit azóta játszottam amióta kijött a játék. Bár az én hanyagságom volt, de nem vágott földhöz. Így is gurul a kamion a játékban.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.12.04. 01:47:19
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Attól, hogy kiabálsz, nem leszel előrébb...
Ha nem engedélyezted volna, nem frissült volna akkor...
Nem állíthatott vissza januári állapotot ha frissített....
Valamit nagyon benéztél akkor...
Milyen verziód van?
Ha nem engedélyezted volna, nem frissült volna akkor...
Nem állíthatott vissza januári állapotot ha frissített....
Valamit nagyon benéztél akkor...
Milyen verziód van?
Sziasztok!
Az mitől van hogy,Trucksbookból índitóm a játékot és nem mutatja hogy mikor hova mit vittem?Szállítás után a fuvarnaplóban nem jelenik meg az adott fuver!
Az mitől van hogy,Trucksbookból índitóm a játékot és nem mutatja hogy mikor hova mit vittem?Szállítás után a fuvarnaplóban nem jelenik meg az adott fuver!
VALAKI OKOS MEG TUDNÁ NEKEM MONDANI, HOGYAN A JÓ NÉMET SZÁJBAVERT KURVA ANYJÁBA FORDULHAT AZ ELŐ HOGY EGY FRISSÍTÉSSEL AMIT AMÚGY NEM ENGEDÉLYEZTEM ELVESZETT AZ ÖSSZES MOSTANI MENTÉSEM ÉS VISSZADOBOTT EGY JABUÁRI ÁLLAPOTOT?
Sziasztok. A multiban mikor kapcsolják be a téli (havas) módot? Vagy az a funkció a beállításban, csak dísz? 😄
Az ennyivel összetettebb környezetet említve... reméllem a régi mapot is felújítják majd valamikor ilyen szintre, mert nagyon durva már a külömbség.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezt én is észrevettem már, minden maxon volt grafikában de a baltikumban durván beesik 40fps alá eddig meg fix 60 megvolt
remélem ezt javítják vagy tudják javítani,vagy ennyivel öszetettebb már az új környezet
remélem ezt javítják vagy tudják javítani,vagy ennyivel öszetettebb már az új környezet
Csak én (vagyis az én gépem) van úgy vele hogy a baltikum egy picit el van szállva náhol gépigényileg?
Soha nem akadt még a játék ez előtt. Néhány városnál alig tudok játszani a gépem meg forr.
Nincsenek modjaim.

Soha nem akadt még a játék ez előtt. Néhány városnál alig tudok játszani a gépem meg forr.
Nincsenek modjaim.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rendben.Köszönöm szépen!
50k addons vagy steam workshopban érdemes keresni.
Ha eddig tudtál és most nem akkor MOD hiba...az utolsó telepített/aktivált mod nem jó...
Ha eddig tudtál és most nem akkor MOD hiba...az utolsó telepített/aktivált mod nem jó...
RUSMAP Hivatalos oldlát kellene nézegetni, és figyelni.
Jó estét!
ProMods 2.32-vel kompatibilis Rusmap-ot honnan tudnám letölteni?
ProMods 2.32-vel kompatibilis Rusmap-ot honnan tudnám letölteni?
Aki megvette az új kiegészítőt, tudna mutatni képet az új térképrészről?
9,69 eur a cdkeys-en. Szerintem ettől nem lesz olcsóbb ajánlat.
Szuper!!! Nov 29
Euro Truck Simulator 2 - Beyond the Baltic Sea
Mennyi esély van rá, hogy Dec20-Jan3 közötti leárazásokban leárazzák az új DLC-t?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.27. 18:07:01
Euro Truck Simulator 2 - Beyond the Baltic Sea
Mennyi esély van rá, hogy Dec20-Jan3 közötti leárazásokban leárazzák az új DLC-t?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.27. 18:07:01
Egy remek darab, imádom a Hungarocamion-os skineket.
bajuszati
<#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>

Szerintem az a probléma, hogy ezen a modellen csak a feliratok vannak textúrázva, minden más a modell saját anyagmegjelenítőjével van színezve. Lehet látni, hogy a garázsban nagyon erős az a ray tracing, amit viszont a játéktérben már nem tud az engine megfelelően futtatni, a környezeti optimalizálás miatt. (A garázsban kicsi a megjelenítendő tér, ott még elbírja.)
Én azt gondolom, hogy ez a modell nem az engine által leírt textúrázási és anyagjellemzői megoldásokkal született, hanem - feltételezem a Blenderben - csak ráhúztak erős kontúros jellemzőket, és úgy exportálták át a plufóg-inel a játékba. Ahol a modell ugyan megjelenik, de hibásan. Ezen még dolgozni kell, a hivatalos fórumon vannak ide vonatkozó topikok. Én itt kezdeném a segítség kérést, aztán pedig itt.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.11.21. 17:52:49
Én azt gondolom, hogy ez a modell nem az engine által leírt textúrázási és anyagjellemzői megoldásokkal született, hanem - feltételezem a Blenderben - csak ráhúztak erős kontúros jellemzőket, és úgy exportálták át a plufóg-inel a játékba. Ahol a modell ugyan megjelenik, de hibásan. Ezen még dolgozni kell, a hivatalos fórumon vannak ide vonatkozó topikok. Én itt kezdeném a segítség kérést, aztán pedig itt.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.11.21. 17:52:49
Köszi a választ, úgy volt ahogy írtad. Megoldódott a probléma
1.32-es bugja. Frissítés után a sofőrjeid első fuvarja még negatív, de aztán a következő újra pozitív.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=235&t=260557
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=235&t=260557
Ez azért van, mert frissítés után megszakítja a félbehagyott melót és visszadob a garázsba. Ugyan ez vonatkozik a sofőrjeidre is.
hangacsi.blog.hu
Az mitől lenne jobb mint az előre megadott? De most komolyan nem tudom elképzelni minek az. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.11.14. 12:38:50
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.11.14. 12:38:50
Üdv !
Tudna valaki mondani valamilyen lehetőséget arra, hogy saját kezűleg tudjak átírni %-ot a grafikai beállításokban?
Gondolok én itt 125% - 150% között például 130% vagy 135%
Tudna valaki mondani valamilyen lehetőséget arra, hogy saját kezűleg tudjak átírni %-ot a grafikai beállításokban?
Gondolok én itt 125% - 150% között például 130% vagy 135%
Sziasztok. Bocsi a buta kérdésér. Tud valaki valami fasza olyan modot ahol Dobozos vontatóval tudok húzni Dolly-s nagy pótot? Az új traileres rendszerben.
Sziasztok!
Pár hónapot kihagytam az ETS2-ből, és közben voltak firrítések. Mióta elkezdtem újra játszani, a kamionjaim minuszosan teljesítenek 90%-ban. Ezt előtte csak akkor csinálta, ha nem találtak fuvart. Ez most mitől van, mit lehet ellene kezdeni?
Előre köszönöm a válaszokat!
Pár hónapot kihagytam az ETS2-ből, és közben voltak firrítések. Mióta elkezdtem újra játszani, a kamionjaim minuszosan teljesítenek 90%-ban. Ezt előtte csak akkor csinálta, ha nem találtak fuvart. Ez most mitől van, mit lehet ellene kezdeni?
Előre köszönöm a válaszokat!
Sziasztok kamionosok. 😄
Mostanság online tolom.
Valakinek volna kedve velem együtt menni? Egyenlőre még csak az alap map van meg, de a közel jövőben tervezek dlc-ket vásárolni. Egy Scania R 2012-el járok.
Mostanság online tolom.
Valakinek volna kedve velem együtt menni? Egyenlőre még csak az alap map van meg, de a közel jövőben tervezek dlc-ket vásárolni. Egy Scania R 2012-el járok.
Köszönöm megtaláltam ! Nos nekem az a csúszka a pótkocsi stabilitásnál teljesen fent van!