Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sajna az altalam vontatott potok es a cegudvarok feliratai nem valtoztak. Erre is lattam ott tobb modot, melyiket lenne a legjobb hasznalni?
A Owned Trailers Lighttuning Mod-hoz tud adni valaki egy linket ,sajna nem találom sehol...... Köszönöm
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2019.02.01. 19:00:26
Gond adódott a Promods+Rusmap kombinációmmal. Promods 2.32, Rusmap 1.8.1 .
Amennyiben kiveszem a Rusmapot, hibátlanul fut a Promods. (Alapokat megcsináltam, promods-os def file, pipa)
Több videót is megnéztem, két különböző oldalról is leszedtem a Rusmapot.
Egyik sem jó (Ám megfigyeltem, a promods is kétféle módon is megy. Jelen esetben lényegtelen. 😄 )
Lefényképeztem a teljes listám, hátha láttok benne valami hibát.
C:\Users\felhasznaloneved\Documents\Scania Truck Driving Simulator\Mod
Ebbe a mappaba kell tenni a *.scs filet ami maga a mod. A modot aztan a jatek inditasakor a mod-kezeloben kivalasztod es engedelyezed.
Modok a Scania jatekhoz peldaul itt vannak.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.01.31. 10:45:04
Nem rég vetem meg a Euro Truck Simulator 2 Legendary Edition,de maga a fö nevet nem látom az asztalon,csak a Scania Truck Driving Simulator és a többit ami 1 lemezbe volt,akkor jo volt telepitve? az ellenében,hogy a fö név nincs az asztalon,csak a lemezen.
A másik dolog ami érdekelne,hogy a Scania Truck Driving Simulator mod mapába,mit lehet betenni,vagy honana? de ugyanaz a kérdés a Trucks & Trailers mod mapában is. Ha tud ebe valaki segiteni,elöre megköszöném.
En a Sound Fixes csomagbol csak a "Sound Fixes Pack - ETS2.scs" filet hasznalom. Nelkule nekem nem hallatszanak be a szembejovo autok zajai a kabinba. Nalad milyen kulso zajok hangosak?
A Painted Truck Traffic Pack by Jazzycat meg az alapjatek kamionmoddeljeit szkinezi at realis ceges festesekre, tehat itt nem ad hozza uj modelleket ha jol ertem?
A jelenleg aktualis Promods meg nem tartalmazza a Balti DLC-t. Ez azt jelenti hogy nem hasznalhato a DLC-vel, vagy azt hogy bar semmit nem ad hozza a Balti terulethez, de hasznalhato vele?
hangacsi.blog.hu
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
1. berakok egy MOD autot
2. megveszem a kereskedonel
3. viszek vele egy fuvart
4. atulok egy SCS alap-kamionra
5. kiveszem a MOD kamiont, es meglatom ossze e omlik a dolog vagy nem, meg e marad a mod fuvarom eredmenye vagy nem. Ha megmarad, akkor szerintem batran hasznalhatom mig meg nem unom, aztan a fent leirt modon kivehetem es berakhatok egy masik MOD autot (azt ujra igy letesztelem erdemes e vele fuvarozni).
Vagy ez se betonbiztos?
Moddolt kamion és pótkocsit csak magadnak vegyél és egyszerre ne legyen egynél több moddolt kamionod vagy trailered megvásárolva. Mert azt még könnyű vissza csinálni.
Ha (kiegészített) modolt mapon játszol akkor ne frissíts mielőtt egy eredetileg a játékban lévő városba nem utazol... jobb ha nem veszel modolt mapon garázsokat.
Ha egyedi mod mapon játszol akkor lényegében majdnem 100% hogy a frissítés el fogja rontani a mentésedet a map frissítéséig.
Én így ezeket ajánlom figyelembe venni modolásnál.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.01.24. 13:42:03
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De sajnos, ha jol ertem, elo szok fordulni hogy MOD auto hasznalatanal jatekverzio frissites utan nem indul a jatek, de ha kiveszik a MOD autot akkor se lehet folytatni?
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.01.24. 09:27:35
De igy mi ertelme ennek a rengeteg MOD autonak? Meg ha a kovetkezo frissites max annyit tenne hogy az adott verdat kesobb nem tudom hasznalni, egye fene. De ha aztan nem tudja kezelni a jatek az adott verdaval ( a korabbi jatekverzioban) elert eredmenyeimet, az tenyleg gond lehet.
Megiscsak jobb lenne ha maga a SCS bovitene a gepparkot, nem?
2. Készítőtől függ mennyire lehet fejleszteni. Van amit kb semennyire, van amit lehet. (Pl Madster MAN vagy RJL Scania)
3. De. Ezzel számolni kell, hogy a következő frissítís nem hogy tönkreteszi a kamionod de akár az egész profilod. SCS ^^
Es ezek az autok aztan teljesen beilleszkednek a jatekba? Fejleszteni is lehet oket? Lehet rajuk sofort is fogadni?
Es amikor frissul a jatek verzioja nem okoznak gondot?
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.01.23. 19:52:33
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2019.01.21. 07:52:28
Vagy ez csak egy kép?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.01.21. 02:14:27
1-1 térkép DLC 2-3-5x annyiba kerül mint maga a játék. Továbbá ingerszegények, ellenben pl a Promods, RussiaOpenSpaces vagy a Rusmap fényévekkel jobb.
+ grafikai kiegészítők (Nextgen vagy Frosty) sokat dob a játékon.
Arról nem beszélve, hogy a gyári kamionok mellé már mondhatni több mint 100 másik kamion elérhető...
Teljesen igazad van, a Spintires zsenialis technologia de gyonge jatek. Es nem vezetesi szimulator mint az ETS2. Inkabb a rugozas szimulacioja benne a lenyeg.
Az ETS2 lenyege meg szerintem is a vezetes. Csinaltam is hozza egy rendes kamionos valtot. Nem volt tul nagy melo, eleg egyszeruen megoldhato volt. A valtokar kapcsoloi eredetileg pneumatikus elven mukodtek. Kis csoveket mozgatnak fol-le, kb 1-2 mm jatekkal. Ez tokeletesen megfelel arra hogy szereljek alajuk ket kis nyomogombot 😊
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.01.20. 09:37:13
Én így játszom jelenleg:
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.01.20. 01:29:47
Már láttuk a készítők előző 10 kamionos játéknál hogy a modderek mindíg jobb dolgokat csinálnak mint a készítők. A fejlesztők nem fognak túl sokat bele tenni ha tudják hogy úgy sem fogja azt használni senki amit csinálnak. Csak az a lényeg hogy egy alapot adjanak neki. Azoknak meg megfelel az is akiknek úgy is mindegy.
Valami olyan amitől nem nö nagyon a gépigény.
De hogy nem, fel vagyok iratkozva a steam workshopon?de le kellet iratkoznom,mert sokat nem fogadott el,mivel nem a 1.33-as verzio volt a legtöbb.
Igy mindent kitürltem,amit tudtam.