Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
régebben sokat használtam,és jó lenne ha megint tudnám használni...
mertezilyen
nem tudom miért van ez,de régen ez nekem ezt NEM CSINÁLTA.
mertezilyen
van ez a TEDIT program,amivel MULTIPLAYERBEN lehet pótkocsikat váltogatni
a lényeg: valameddig működött nekem,de már nem akar működni. Ugyanis elindítom,de nem látom sehol a háttérben csak a FELADATKEZELŐBEN illetve valahol a háttérben LÁTHATATLANUL! erről a programról van szó:
ezeknek a videoiban MŰKÖDIK,de nekem NEM! Miért nem? Mint ha el sem indítottam volna! Valaki valami ötlet? Tanács? Windows 10 oprendszerem van,és laptop...
régebben ment ez nekem,de most valamiért NEM. Nem tudom az okát,hogy miért nem!
Valaki segítsen nekem,Köszönöm.
mertezilyen
mertezilyen
NINCS tutorial hozzá. Nem osztja meg.

van egy olyan kérdésem,hogy az Nvidia Now programmal hogy lehet elindítani az ets2 MULTIPLAYERT?
mertezilyen
Megvolt a próbaút, és átvehettem a szerelvényemet<#nyes>#nyes>

Meg kéne tanulni használni az internetet. A google a barátod a wiki pedig......!
Először próbálj meg utánajárni a dolgoknak, ha pedig végleg elakadsz, akkor kérj segítséget. Annak semmi értelme amit csinálsz, hogy szétoffolsz egy topikot!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
van egy kérdésem...
játékon belül bepipáltam a felhőt,ezért az a kérdésem,hogy a játék hova menti a mentéseimet? pl.: automatikus mentés,és gyors mentés és az ilyen mentéseket...
mertezilyen
ezt a pótkocsit hogyan tudom kicserélni vállalkozó fuvaros pótkocsira?
Valaki pls.segitsen nekem ebben,valami kódokat kell kimásolni aztán beilleszteni,és úgy az mehet a vállalkozó fuvarra,ennyit tudok vagyis bele kell ahhoz nyúlni a játéba,és mellesleg ez saját pótkocsi NEM vállalkozós
Na de aki nagyon ért hozzá,az pls.SEGITSEN!!!!! köszönöm erőre is a segitséget.
mertezilyen
Úgy néz ki hogy ide megyek, már folyik az egyeztetés.<#email>#email>

Utoljára szerkesztette: Mandoki72, 2019.04.13. 21:45:16
Frissen a mosóból.<#vigyor2>#vigyor2>

A játék feldobott nekem egy One Truck World Family nevű World of Trucks eseményt, ahol meg van szabva, hogy adott városból milyen rakományt kell elszállítani. De hiába megyek például el Prágába nem találom azt a fuvart amit az esemény leírásában jelölnek. Hogyan működik ez?
A komp UK-ból rendben van, de a másik ami Izlandra menne nem igazán: a zöld ikon a kikötőben a tengerben van.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Raszereltem a Thrustmaster TH8A Shifter valtomra.
Leo Bodnar lapot se kell venned ha csak a valto ket kapcsoloja miatt kellene, arra boven eleg a legolcsobb USB-s gamepad. (En azert vettem ezt a sok gombot kezelni tudo lapot, mert majd meg akarok barkacsolni a kormany ala retarder kapcsolo kart, iranyjezlo kapcsolo kart stb.)
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.03.12. 20:15:09
Meg azt a váltót kart is honnan szerezzem be.
Olyan fontos kérdésem volna hogy mégis mi a frászért van az hogy már egy jó ideje nem léptem be a játékba erre hogy próbáltam akár a single-t akár a multit új felhasználót kellett csinálnom mert a régi egyszerűen eltünt.
Ezt most találtam, ennél jobban értelmezhető, mint a másik fórumon. Elnézést a dupla hozzászólásért, jelenleg nem tudom szerkeszteni...
Más operációs rendszerrel próbáltad már?