Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami, nem hogy megköveteli de, egyenesen kötelezővé teszi a kormányt, (nyilvánvalóan a drágább tekerők) azok a versenyszimek pl: iracing, assetto corsa, project cars és társai.
Persze kormánnyal biztos kifinomultabb és autentikusabb (pláne ha van hozzá "H" vagy "szeki" váltód, egy három pedálos rendszerrel) de mivel ez nem egy versenyjáték, így nem feltétlenül indokolt a kormány hozzá.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Így a belső nézetes parkolás sokkal nehezebb! Nem is erőltetem, a kulso kamerával is megszenvedek. De eddig "teccik"! Arra már rájöttem, hogy nem sportkocsi es nem érdemes a sárgán átmenni.
Nagyon halknak tartom a fülkében a motorhangot, és a google szerint a game_data.sii fájlban lehet ennek értékét átállítani. Nade csak game.sii fájlt találtam, azt pedig notepaddal és sima jegyzettömbbel megnyitva minden kínai vagy japán írásjelekkel jelenik meg. Van valami ötletetek a megoldásra?
Köszi előre is 😊
Bejutott a cégünk a Stokes-hoz, biztos fuvarok, rendezett körülmények<#hawaii>#hawaii>

Utoljára szerkesztette: angmar64, 2019.07.04. 19:51:02
Jelenleg az online DEF fájl generátor kicsit hibádzik, ScuL elméletileg pár órán belül javítja a dolgot.
"Nem tudhatjuk, mi jár a másik fejében. Egyszerűen csak hanyag, nem olvas utána stb., vagy valami más?"
Nem tudhatjuk, de ha valaki annyira hanyag, hogy segítségkérés előtt cseszne utánaolvasni/utánajárni egy témának ami szemmel láthatóan nagyon érdekli, akkor egy idő után nagyon fárasztó és idegesítő lesz, hogy minden kínjával telespammeli a fórumot. Engem mondjuk speciel nem is ez zavar annyira, hanem hogy az önjáró kutatás mellett a köszönetadást sem ismeri a tisztelt fuvartárs - kisegítettük már párszor ebben a topikban az illetőt (én is, mások is), de egy "köszönömre" se futotta még tőle soha, csak pár nappal/órával később írta mindjárt a következő "Skacok!" problémáját, mintha mi se történt volna. Szóval elnézést, ha mostanra emiatt sajátos válaszokat kap. 😉
Ha nagybetűvel írják a neved akkor észreveszed hogy neked írják a választ?
Ezt nem kell feltétlen tudnod, de a valóságban is csak a Skandináv országokban közlekedhetnek ilyen szerelvények külön útvonal engedély nélkül.
Kaptál már választ, "valami ötleg"-et és tanácsot is a második kommented előtt közvetlenül. Képpel ellátva.
Sajnos csatlakoznom kell az előttem szóló véleménynyilvánításához annyiban hogy:
A játékban alapból van Magyar nyelv is... ha képtelen vagy egy ilyen egyértelmű és alap dolgot értelmezni... mellesleg ha jól emlékszem a játék is tájékoztat hogy hol használhatod a hoszú szerelvényeket ""ha jól emlékszem"".
De hogy még az egyértelmű választ sem érted vagy veszed figyelembe amit két napja írtak az már elég szomorú. Nem még az hogy edíg csak problémád volt a játékkal... Pasziánszozz inkább. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.07.03. 20:38:21
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
valamit nem értek
Singleben vettem magamnak szimpla 3 tengelyes konténerszállító pótkocsit,és a saját fuvaroknál néztem fuvarokat (Singleben) de 0 fuvar van,vagyis SEMMI.
Multiban pedig van
szóval ezt nem értem (Singleben tolom) valami ötleg? tanács?
egy kép:

Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2019.07.03. 19:14:29
mertezilyen
És olvasd is el a neked írt választ, ne csak kérdezz össze-vissza!!!!!
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2019.07.01. 21:31:13
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
miért??????
singleben nincs de multiban van
mit kéne csináljak, hogy legyen?? singleben játszok csak.!!
mertezilyen
Még mindig az.
A v1.35.1.1-ben meg mindig csak "experimental DX11 support"?
RichardBurnsRally
RALLY ITALIA SARDEGNA az R2-es Fabiaval.

Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2019.06.26. 10:35:04
Tévelygő szarvasok kíméljenek<#felkialtas>#felkialtas>

hangacsi.blog.hu
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
én olyan modot keresek,ami a kamionbeli GPS-en kiírja,hogy éppen milyen sebességgel megyek (régebben láttam egy ilyet egy videóban) csak nem tudom hol találok ilyet 1.35-re,valaki tud nekem ebben segíteni? linkek is jöhetnek,Köszönöm előre a segítséget!!
ez amúgy milyen mod? mi ennek a modnak a neve? tudja valaki?
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2019.06.17. 17:11:52
mertezilyen
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2019.06.17. 15:42:04
hangacsi.blog.hu
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
1.35-re hol találom meg a TSM mapot? orosz DLC nélkül...
illetve a Hungary mappot ugyan úgy 1.35-re...
A válaszokat előre is nagyon KÖSZÖNÖM. (linkek is jöhetnek)
mertezilyen
Bori
Tiltsd le a netről, húzd ki a kábelt. Úgy tuti offline.