Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Jobb az óvatosság.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2019.08.10. 11:19:41
hangacsi.blog.hu
Köszi a választ. Ma ránéztem gépen is erre az e-mailre, és az volt benne, hogy én kértem jelszó visszaállítást! Hmm, erre nem emlékszem, hogy kértem volna ilyet. Persze nem csináltam meg.
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2019.08.10. 08:34:31
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
hangacsi.blog.hu
Javaslom átnézni ezt a topikot, a multis fórumon írták, de szerintem single playerre is áll az ott leírtak java, van benne több hasznos guide is. Ha nem megy az angol, javaslom a Google Translate-et.
Hol ez, hol az nem jó.
Tuti össze van hányva a mod mappád és ütköznek a modok, amiatt nincs fuvar.
etsben már megint nincs saját pótomnak sehonnan fuvarjai a mi bánatért?? MULTIBAN
SINGLBEN sincs szerintem!!!!!! valaki pls. HELP!!
mertezilyen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az ATS forumra is kiteszem az ottani terkepet.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.07.28. 19:07:31
Minimálisan kihat viszont a munkaválasztásukra, hogy milyen saját pótok vannak a garázsban: ha van az adott pótoknak megfelelő meló a városban, akkor elviszik hozzá a pótot is, az meg tudtommal kicsit többet hoz a konyhára, mivel nem a megrendelő vontatmányát koptatják.
Régóta megvan a játék, azonban sokáig csak alkalmanként húztam elő, mostanság feszültem rá csak jobban. Van egy öreg, még a PS3 GT5 időkből megmaradt Driving Force GT-m. Nincs is gondom az irányítással, billentyűvel sem volt, azt viszont én is adom, hogy a 100% élvezethez kell a kormány. (Egy Logitech F710-zel is szépen el lehet kavirnyálni amúgy.)
Az én kérdésem inkább a menedzseléssel függ össze, gondolom volt már róla szó, azonban én őszintén megmondom, nincs kedvem visszaolvasni több száz kommentet és egy ilyen szép felvezetés után úgyis szívesen válaszoltok.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.07.24. 22:59:43
Zirka 10 évvel ezelőtt, de talán több is már, hogy nagybátyám egy ex Hungarocamionos 95 Ati ja után, egy oldalfalas Tefus póton helyben hordott almát, regeteg napot töltöttem a jobb ülésen, és könny szökik a szemembe ha rá gondolok, hogy az 50 kilómmal és 155-160cm-emmel kipróbálhattam az akkor még hatalmasnak tűnő szerelvényt, olyan fiatalon.
A pótkocsi Schwarzmüller, oldalfalas volt, rolós tetővel, baloldalon aláfutásgátlóval, a jobboldala pedig a képen látható.
A textúra az én kezem munkája, nem állt rendelkezésemre fénykép, Schwarzi pót, rolós tető, a minta a saját agyam szüleménye, úgy gondolom korhű, és nem lehet teljesen messze a valóságtól, mert rémképeim vannak róla. (Előtte az Ati van apró dolgoktól eltekintve az is úgy néz ki mint a Hungarocamionos)

Létezik olyan mod, ami a világtérkép hátterét változtatja meg? Gomze képe tökéletes példa: a szürke háttér helyett gondolnék leginkább domborzati térképre. Sok éve játszom már vele, de még nem láttam ilyen modot. Nem új utakra, meg új kontinensekre meg ilyenekre gondolok, tényleg csak a szürke háttér lecserélése lenne a vágyam.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Eleve már a megjelenésekor is az volt (a kormányzási érzékenység + non-linearitás kombóval simán be lehetett lőni egy kényelmes, de hasznos irányítást), azóta pedig csak még inkább finomítottak ezen, pl. a különböző fülkekamerás beállításokkal (kanyarodást és indexet lekövető kameramozgások, stb.). Nyilvánvaló, hogy az SCS minden létező skill level felé nyitni próbált, és szerintem sikerült is nekik.
Szerintem a játékmenet kb. 90%-a abszolút élvezhető billentyűzettel is, de tény, hogy a szemetebb Special Transport fuvarok vagy a trükkösebb rakodóállások azért igényelnek minimum egy kontrollert ha nem akarunk agybajt kapni. De persze az is tény, hogy a legjobb élményt a kormány + TrackIR (vagy VR) kombó nyújtja, mint minden járműszimnél. 😊
Linux: fixed a possible failure in a particular HW configuration
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ami, nem hogy megköveteli de, egyenesen kötelezővé teszi a kormányt, (nyilvánvalóan a drágább tekerők) azok a versenyszimek pl: iracing, assetto corsa, project cars és társai.
Persze kormánnyal biztos kifinomultabb és autentikusabb (pláne ha van hozzá "H" vagy "szeki" váltód, egy három pedálos rendszerrel) de mivel ez nem egy versenyjáték, így nem feltétlenül indokolt a kormány hozzá.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Így a belső nézetes parkolás sokkal nehezebb! Nem is erőltetem, a kulso kamerával is megszenvedek. De eddig "teccik"! Arra már rájöttem, hogy nem sportkocsi es nem érdemes a sárgán átmenni.
Nagyon halknak tartom a fülkében a motorhangot, és a google szerint a game_data.sii fájlban lehet ennek értékét átállítani. Nade csak game.sii fájlt találtam, azt pedig notepaddal és sima jegyzettömbbel megnyitva minden kínai vagy japán írásjelekkel jelenik meg. Van valami ötletetek a megoldásra?
Köszi előre is 😊
Bejutott a cégünk a Stokes-hoz, biztos fuvarok, rendezett körülmények<#hawaii>#hawaii>