52658
-
Mandoki72 #51937 Szép estét és jó hétvégét.
Dehogy van kihalófélbe csak mindenki dolgozik és alig ér rá.
www.holdolgozzak.hu
-
Alanw #51936 Az hogy kihalofelben van relativ,hol sok hsz erkezik hol meg nem,gondolom te sem napi 100 hszt varsz egy tobbeves jatekt forumatol :-) -
#51935 -
#51934 -
#51933 csak kicsit elegem van abból hogy senki se hajlandó konkrét linket adni vagy hogy azt mondaná hogy én így csinálom ezt használom.
sokadik face fórum ahol feltettem a kérdés... hogyan?Ha ez sikerült megcsinálnom menni fog csak az kell hogy milyen sablont használjak és milyen scs konvertert mert abból is van vagy 2 amivel találkoztam egyik segített a másik nem.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.08. 15:50:52 -
#51932 -
#51931 -
#51930 Mennyire értsek a kép szerkeztéshez? EZT ÉN CSINÁLTAM!
Facebookról talán ismerős lehet
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.08. 15:45:40 -
#51929 1. Moderáld magad, nem kell ordítani.
2. Ahogy látod, a topik kihaló félben van.
3. Mondjuk talán ETS2 Studio, vagy paint.net, vagy photoshop.
4. FB-n keress csoportot, hátha lesz szakember....
5. Ahány ház, annyi szokás. Így sokkal nehezebb ha soha nem használtál pl PS-t korábban, mert ha alfa réteg is kell, nehéz elmagyarázni.
Igen, Youtube, mert kb az nincs fent, amit ma fedeztek fel.
Nem véletlenül vannak a csoportokban leírva alap koncepciók....mit hol keress. -
#51928 szerinted 40 éves fejjel nem ott kerestem. találtam is sok szart amivel nem mentem semmire. mert elavult alkalmazásokkal vagy templéttel akart dolgozni ÉS NEM VÉLETLEN ÍRTAM ODA HOGY MÁR készítettem egy sikeres festést amit verzióváltás óta nem tudok használni.
SZERINTED MÉRT firkáltam oda hogy JÁRTAS SZAKEMBERT KERESEK HOZZÁ.....???
YUTUBE BUZI..MI A FASZÉ van a fórum ha nem ezért YUTUBET használj azt jól van és le lehetne zárni a fórumot .
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.08. 14:26:11 -
TYÜTYI2006 #51927 És akkor hogyan fog nálam futni a játék? A vga driverem friss. Ma próbálom ki a dx 9-cet, ha úgy jó lesz, az megoldás lenne. -
TYÜTYI2006 #51926 Köszönöm. A dx9-cet megpróbálom, gondolom 11-en van. Open gl nem jó gondolom. A drivere friss. -
Fdm019 #51925 Pontosan.
-
Debilon #51924 aki Beta-zik ETS2-ben, az utolsó 1,36 beta az ha jól értettem DX11-es, dobják a DX9-et
-
#51923 VGA Driver frissítés.
DX9-ben indítsd. -
TYÜTYI2006 #51922 Sziasztok!
A gondom az, hogy ha indítom a multi vagy singlet, hang on, de fekete kép, és tálcán indul általában (ets 2, ats is). Multinál bejön a bejelentkezés képe, meg utána a szerver választása. Teljes méretre nyitom egérrel tálcáról, Alt f4 aztán indítom újra, ha tudom hogy fekete kép van. Van mikor első indításkor jó , van mikor 4 - edikre, stb, de tegnap pl 20 - on akárhányadik is lehetett, de nem lett jó, így inkább live vége (Zolitruckdriver), gép restart kínomban. Utána elsőre kiírta a steam, hogy milyen paraméterekkel akarja indítani a játékot, ezt bezártam, elindult volna gond nélkül, de a single indult el multi helyett. Majd ha jól rémlik kb 12 próbálkozás (játék restart), és akkor lett jó. Később server kicknél 4 próbálkozás után éppen jó is lett. Hónapok óta csinálja ezt időnként. A konfigom: Seasonic SS660 XP2, I7 4790K, Z97 Deluxe Asus, Teamgroupe Extreme Vulcan Gold 2400 mhz DDR3 !X8 gb, Asus strix gtx970, full hd-s minitorok, tv, ssd hdd is van, ssd ről fut ez a játék. Mi lehet a gond? -
#51921 Youtube-on sok sok tutorial.
Template meg ets2.lt vagy google, vagy scs fórum. -
#51920 Srácok Valaki tudna nekem segíteni mit és honnan tudok naprakész dolgokat leszedni festéshez szükséges alkalmazásokat és anyagokat hogy alapszintről neki tudjak állni saját festés készítésének?
Itt azok segítségét kérném akik profin űzik a festő szakmát.
Köszi a segítséget.
Régebben csinálgattam ugy festést hogy valakinek a kész anyagát festettem át de az nem olyan mintha a sajátod lenne teljes egészében.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.03. 12:55:16 -
#51919 A legfrissebb volt fent. De közben lefrissítettem a játékot a legújabb beta patch-ra és utána már elindult. Nem értem mi volt a baja, a legutóbbi stabil javítás volt fent nekem. Azért köszi a tippet. -
#51918 VGA Driver frissítés?
-
#51917 Sziasztok
Van egy kis probléma a játékommal. Eredeti Steam játékról van szó, eddig szépen futott a korábbi gépemen Win 7 alatt, de időközben új gépet vásároltam és azon már Win 10 van. A gondok ott kezdődnek, hogy bár elindul maga a játék, viszont amikor indítanám a fuvart vagy csak simán kimennék az utcákra lefagy fekete képernyővel (néha a zene hangja marad mellette) és csak kijelentkezéssel és újra bejelentkezéssel tudom visszakapni a gép fölött az irányítást. Töröltem már, újratelepítettem, átraktam másik meghajtóra, töröltem a beállításokat, a mentéseket, állítottam a grafikán stb., de semmi nem segített. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja? -
#51916 FB-n is szpammeli a csoportot, itt is :D Képet sose láttam tőle :D -
vajo #51915 Nem lehet mindenki pozitív. xD Kellenek a megmondó emberek is :))) -
Puhos #51914 Naplemente Finnországban:
-
Bukephalos #51913 Szivesen! -
Zsolt7411 #51912 Köszönöm szépen! Sikerült is megcsinálnom. ? -
Bukephalos #51911 Szia!
Lehet:
letölthetsz modokat
vagy
def.scs kicsoagolása után (SCS Sxtractor-ral) /game_data.sii fájlt megnyitod szerkesztésre, és megkeresed a következő bejegyzéseket:
interior_sound_volume: 1.0 // Interior sound attenuation value (the outside sounds will have 100% of original volume)
interior_sound_pitch: 1.0 // Sound pitch for outside sound group when camera is in interior
mint írja az 1.0 érték jelenti a 100%-t, így tudod megtalálni a neked megfelelő zaj-értéket
-
Zsolt7411 #51910 Sziasztok.A kűlső hangokat lehet valahogy erősíteni?Mert nem hallom a külső zajokat autókat is nagyon halkan. -
regelek5 #51909 Köszi, de sajnos az sem segített. Másik hangkártyával való tesztet javasoltam neki. Persze, ha van ötletetek, várom. :o) -
Puhos #51908 Egyébként is csak kérdezni tud, meg panaszkodni. A válasszal már szerintem nem is foglalkozik. -
Puhos #51907 Útban Ciprus felé, belépés Macedóniába:
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2019.10.29. 09:13:20 -
Puhos #51906 -
#51905 Neked nem is kellene a játékkal játszani. Mindig problémád van mindennel, mindig olyat szeretnél ami másnak van.
Nálad sose működi semmi se jól, sose voltál pozitív a játékkal kapcsolatban... -
#51904 Hangkártya drivert tegye újra, hátha. -
angmar64 #51903 Sajnos nem tudom. Egyszer csak ott volt előttem a körforgalomban. Persze nem csak úgy magában, volt némi torlódás, de azt már nem tudtam lefényképezni. Gondolom az okozhatta a zavart. Single-ben játszom, nem multiban.
Utoljára szerkesztette: angmar64, 2019.10.28. 21:43:49 -
regelek5 #51902 Sziasztok! Egy barátomnak olyan gondja van ETS 2-ben, hogy kb. 50-től felfele sisteregnek a motorhangok. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? És mi lehet a megoldás? Én már tanácstalan vagyok, mi lehet a gondja. Ez az egyik frissítés óta van így, előtte jó volt a játéka. -
#51901 Az a "huncargo" trailer honnan van neki meg? Hogy tudja vinni Multiban? -
angmar64 #51900
Cagliari, körforgalom. Itt sem jó huncargosnak lenni. Ami félelmetes, hogy nem csak ott állt szerencsétlen fejtetőn, de jött is felém letarolva a többieket. Alig bírtam elmenni előle.
Utoljára szerkesztette: angmar64, 2019.10.28. 19:01:54 -
angmar64 #51899 Nem használok semmilyen kiegészítő térképet. De béta verzióról lévén szó, szerintem nem kompatibilis (jelen állapotában) a ProMods térképpel. -
#51898 ProMods kompatibilis?