52728
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    #52043-ban speciális fuvarokat említesz, #52044-ben meg külsős fuvarokat, ami két teljesen eltérő fuvartípus. Most akkor melyikkel van pontosan problémád? Ami egyébként a két fuvartípust illeti...

a.) Az elérhető speciális (azaz felvezetőautós túlméretes) fuvarokról kapnod kell egy e-mailt a játékban, ami listázza, hogy mely városokban vállalhatsz speciális fuvart. Mivel a ProMods elég durván módosítja az alapjáték különböző területeit (főleg Németországot), így a gyári maphoz képest a speckós fuvaroknak csak egy része érhető el ProMods alatt. Amikor a mod megkapta a Special Transport DLC támogatást, ez a négy útvonal volt csak elérhető, tudtommal azóta ezek mellé bejött egy fuvar a Spitzbergákon, valamint az Italia DLC és a Beyond the Baltic Sea speckós fuvarjai is.

b.) A külső megbízások hivatalosan nem működnek mapmodok alatt, és így a ProMods alatt sem (a ProMods fejlesztői nem is ajánlják, hogy külső megbízásokat vigyél a PM alatt). Előfordulhat, hogy el tudsz vállalni PM-en egy külső megbízást, ha olyan városok között viszel fuvart, amik az alapjáték pályáján is léteznek, de ezt inkább ne kockáztasd, mert nem biztos, hogy normálisan felkerülnek a World of Trucks szerverre a fuvaradatok. Azt tudom, hogy a mapmodok egyedi kompútvonalai pl. fixen fagyasztják a külső megbízásokat.
  • JohnBart
    A segítséget "MEGKÖSZÖNTEM" ember, olvass már vissza mielőtt elkezdesz fikázni! -.- De ha nem látnád, a végén ott van, hogy KÖSZÖNÖM előre is a segítséget!!

Nem tudom, hogy ezt nekem szántad-e vagy sem - feltételezem, hogy igen, tekintve hogy nem linkeltél rá másik hozzászólásra, csak simán az enyém fölé írtad. Ha valóban ez a helyzet, akkor marhára el vagy tévelyegve. Elég régóta jönnek már velem szembe a posztjaid ebben a topikban (de a RestaCar.hu-s időkből is emlékszem rád), szóval tudom és látom, hogy nálad a köszönet (meg úgy általában véve az értelmes emberi kommunikáció) nem módi. Az hogy behányod az üzid végére, hogy "köszi előre is a helpet", utána meg ugyanúgy cseszel válaszolni azoknak, akik segíteni próbálnak neked (csak spammeled a fórumot helyette az újabb szenvedéseiddel), már bocs, de szart sem ér, és kicseszettül zavaró. Elmondom, hogy értelmes emberi minimum mellett ez a folyamat hogy nézne ki:

1. Van valami kínod.

2. Nyomsz egy Google-keresést a kínodra, vagy utánanézel a hivatalos SCS-fórumon, mert így 90% eséllyel megoldódik a problémád.

3. Ha mégsem, akkor leírod pontosan, hogy mi a problémád (ha kell, screenshotokkal meg pastebin-re feltöltött game loggal).

4. Ha valaki válaszol, akkor a sztori kétféleképpen folytatódhat:
    a.) Nem oldódott meg a problémád, így további részleteket osztasz meg velünk a problémamegoldáshoz.
    b.) Megoldódott a problémád, aminek örülsz, ezért megköszönöd a segítséget, mire mi beírjuk, hogy "szívesen!", és mi is örülünk, hogy
    segíthettünk.

Nem atomfizika, remélem követhető.

A másik: az ember azért ír ide, hogy kérjen segítséget, ha szerencsétlen valamit nem tud... Nem kell máris emiatt fikázni!! Na részemről ennyi.

A segítségkéréssel nem lenne gond, te azonban:

A.) Az eddigi fórumozói teljesítményed alapján vonzod az ETS2/ATS-sel kapcsolatos problémákat,

B.) Amik jó része vagy triviális gond, vagy minimális utánajárással megoldható lenne,

C.) És még a kapott segítségre sem reagálsz legtöbbször semmit, csak spammeled a topikot a kínjaiddal (lásd a fenti gondolatmenetemet). Ez pedig, ahogy már írtam, nem helyi probléma, a Restán is rendszeresen ezt csináltad. Más persze a helyzet, ha valakinek annyira az agyára mész, hogy odalép neked, mert akkor persze már azonnal van időd és szorgalmad válaszolni meg hőbörögni, ahogy ugye most is történt. :P

Kezdj már el kulturáltan fórumozni, légy szíves.
  • AwesomeZoll
    Ha tömörített állományról van szó, az egyik fájlt csomagold ki, és magától feldologozza a darabokat a winzip/winrar.
  • ets2mpHUN0519
    Nekem promods mapon nincsenek "külsős" fuvarok, pedig csatlakoztattam a profilt world of truckhoz...
    Miért nincsenek nekem? Nem értem...
  • ets2mpHUN0519
    Skacok....
    Promods mapon konkrétan hol/merre találok "speciális" fuvarokat?? Milyen városokban??
  • YoGabN
    Sziasztok urak! A darabolt allomanyokat hogyan kell osszeilleszteni?
  • komiki
    Szintúgy,neked is,meg mindenkinek.
  • bajusz_ati
    Sikerekben és ETS2-ben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
  • komiki
    Jézus!!.Aludjál tesó.

• ets2mpHUN0519
    A segítséget "MEGKÖSZÖNTEM" ember, olvass már vissza mielőtt elkezdesz fikázni! -.-"
    De ha nem látnád, a végén ott van, hogy KÖSZÖNÖM előre is a segítséget!!
    A másik: az ember azért ír ide, hogy kérjen segítséget, ha szerencsétlen valamit nem tud...
    Nem kell máris emiatt fikázni!! Na részemről ennyi.
  • JohnBart
    Tudom, pár oldallal visszább írtam erről neki már én is, de hátha másnak is hasznos lehet az infó. ;)

Nem atomfizika az új pótos rendszer, de azért az SCS-nek sikerült kicsit megbonyolítania a dolgot és a menürendszert is, szóval hátha vannak mások is, akiknek nem világos elsőre, hogyan működik a sajátpótos szisztéma és a megváltozott kezelőfelület. :)
  • Bandeeka
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget elnézésed kérem, hogy csak most köszönöm meg, de az ünnepek miatt nem igen tudok gép elé kerülni.

Üdv Bandeeka
  • Puhos
    Felesleges neki válaszolni, mert egy pár nap, vagy esetleg egy-két hét és jön az újabb "skacok"! Ja és persze a segítséget megköszönni az is luxus a részéről!
  • Puhos
    A nápolyi kikötő:
  • JohnBart
    A Pótkocsi kezelő menüben ellenőrizd, hogy a pótnál nincs-e bekapcsolva a Sajáttá tétel opció. Ha nincs, akkor bármelyik sofőr elviheti, aki abban a garázsban melózik, ahol a pót is van.
  • JohnBart
    Üdv!

A DLC-k zöme vagy kamionfestéseket, vagy új területeket ad a játékhoz. Előbbiek abszolút nem lényegesek, az utóbbiakat viszont javaslom beszerezni, mert ahogy hangacsi kolléga írta, sokkal kidolgozottabbak és szebbek, mint az alapjáték lassan nyolcéves területei.

Gameplay téren személy szerint én a High Power Cargo Pack DLC-t és a Special Transport DLC-t javaslom mindenképpen beszerválni még, előbbi pár túlsúlyos rakományt ad a játékhoz, míg az utóbbival megjelennek a túlméretes rakományok, amiket kísérőautók segítségével kell eljuttatnod a célállomásra. :)
  • ets2mpHUN0519
    Sziasztok!
    Van egy kérdésem...
    Vettem egy random pótkocsit, de nem tudom hogy kell odaadni a sofförnek, már rég csináltam ilyet, ezért már nem tudom hogy kell...
    Valaki megmondaná? Köszönöm előre is!!
  • hangacsi
    Igen, az alapjátékkal is el lehet lenni, de én a helyedben a térkép dlc-ket is megvenném. Sokkal szebb a táj az újabb területeken. Szinte mintha másik játékkal játszanál. Ráadásul most még elég jó kedvezménnyel meg is tudod venni a térkép dlc-ket.
    Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2019.12.28. 15:48:24
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Elég új vagyok a kamion szimulátor világába. Az lenne a kérdésem ha csak az alapjátékot veszem meg és a kiegészítőket nem milyen hátrány ér?
    Mármint az alapjátékkal is el lehet játszani szépen nem?

Üdv Bandeeka
  • Fdm019

• bajusz_ati
    Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
  • Fenimor
    Szép karácsonyt hölgyek-urak!
  • JohnBart
    Nagy köszi! Igen, linkeltem nekik is, de nem foglalkoztak vele.
  • Fenimor
    +1
  • Szabi #52023
  • hangacsi
    Nagyon jó lett! Remélem az SCS-nek is elküldted!
    Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2019.12.21. 19:25:45
  • angmar64
    Szuper lett, köszönjük!
  • Stormbird

Benne van a meló! KARAJ lett, grat.
  • JohnBart
    Kicsit elszaladt a fantáziám a Road to the Black Sea DLC-vel, szóval csináltam hozzá egy kisfilmet. Magyar és angol felirat is van hozzá. Mindenkitől elnézést kérek!
  • LeWyTy
    A beállításokban a parkolás módját nem tudom nehezebbre állítani mint a legnehezebb és az amúgy sem vonatkozik a dupla pótra.
    A képen is látható modolt "Ekeri" póttal valamilyen módon szeretnék a sima pótokhoz hasonló módon parkolni. Ugyan arra helyre mint a sima póttal.
    Mert jelenleg a játékban is benne lévő dupla pótok helyére küld a játék alapból.
  • SimaSuna #52017
    Mármint arra gondolsz, hogy be kelljen tolni?
    A beállításoknál a parkolás módján állítsál.
  • BmwMan86
    Visszaolvastam már régebben is és igazad van. No de nem kell bemutatni az úriembert, mert a Restán is ezt csinálta plusz még kötekedett is. Ezért is vágtam ki. A HM oldalon ismét jelen van. Az itt feltett kérdései ott is megtalálhatóak ctrl+c & ctrl+v formátumban. Természetesen akárhogy is segítünk neki Indivel, pont le**arja. A RestaCar-ra meg nem érdemes neki regelni, mert IP BANnal jutalmaztam a legtöbb IP címét.
    Utoljára szerkesztette: BmwMan86, 2019.12.18. 05:36:28
  • LeWyTy
    Van valami mod hogy forgózsámolyossal tudjak úgy rakodni mint rendes póttal?
    (Mármint hogy ne a legegyszerűbb helyre kelljen mindenhol előre beállni mint a dupla pótokkal. Amit aztán megfordít magától.)
  • SimaSuna #52014
    Ha visszaolvasol, rájössz, hogy csóró annyira lusta, hogy a válaszokat megnézze, megköszönje.
    Nem volt még olyan csoportban, ahol ne csak a rinyálását lehessen hallani... :/
  • BmwMan86
    Ha elolvasnád a Hungary Map leírását, tudnád a választ! Amúgy tudod folytatni, nem kell új profil hozzá.
  • hangacsi
    Igen.
  • ets2mpHUN0519
    Skcacok! Nekem megvan a Hungary map 1.35-re, ÚJ profilt kezdtem vele. Nos letöltöm 1.36-hoz, előtte törlöm a régi SCS fájlokat, és beraKom az ÚJAKAT. sZÓVAL a legújabb Hungary mapal tudom folytatni a RÉGI "Hungaryprofil" profilomat? Nem tudom, értitek a kértést? Arra gondolok, hogy ugyan azt a profilt szeretném folytatni, de most éppen a Legújabb Hungary mapal.... Köszönöm előre is a válaszokat.
  • Alanw
    http://www.ets2world.com/
  • Rozsdika
    sziasztok! köszi a segítséget megpróbálom így ahogy írtátok, ha gondom adódna még írok.
  • Axtros
    az 1.36-os frissítés óta nem tölti be a játékot azt írja ki hogy a steam leált

Olyan mód van használva, amely már nem kompatibilis az 1.36-os új verzióval. Sajnos azt ki kell "sakkozni", hogy melyik, vagy melyek lehetnek azok, amelyek verziófüggőek. Ha sok módot használsz, akkor ez egy türelem játék, mire megtalálod. Ettől függetlenül volt már olyan is, hogy a verzióváltás miatt a módok betöltési sorrendjén is elég volt változtatni, de ez ritka.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2019.12.10. 08:14:05