Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(leaglábbis az elmúlt 6-8 hónapban nem adott ki semmit.)
Screen by Kast
Amennyit találtam az hogy "Kast" csinálta aki az Ekeri meg Vak trailereket is, de ezt egyszerűen nem találom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.21. 14:10:40
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A promods sorrend pedíg pontosan úgy van ahogy a promods oldalán írták hogy lennie kell.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.20. 20:30:20
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(a Promods-ot is kivettem úgy sem jó)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.20. 13:33:48
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.19. 22:56:24
ETS2 Hungary blog.
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2019.10.19. 20:31:52
Bemásolom aktiválom öket, már a sorrendeket is próbáltam változtatni... de amint bemegyek a kamion kereskedésbe kifagy a játék.
Egyszer sikerült betölteni de akkor nem voltak láthatóak a rárakható dobozok.
Köszi.
Konkrétan valami ilyesmit szeretnék összehozni az új Scania-val de egyszerűen nem megy...

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.19. 16:55:39
Van egy kis gondom a Hungary mapal kapcsolatban...
Nem tudom mit csináljak, tegyek mert Akartam tesztelni GRAFIKAILAG A Hungary mapot, erre betöltés közben minden HIBA nélkül ki dob a játékból pedig minden olyan modot ki vettem, ami azt okozná és mégis kilép belőle.
Példéul akartaam egy ÚJ profilt csinálni tisztán csak HUNGARY MAP, és akkor is minden HIBA nélkül ki dob. Miért? 😞
Eddig ment nekem, erre akartam kicsit szórakozni rajta, de már valamiét ki dob minden figyelmeztetés, és HIBA nélkül.
Talán szedjem le a legújabb HungaryMapot? ha esetleg van már újabb...
Vagy nem tudom, de ez már nekem bosszantó! Valaki segítene nekem? Azt nagyon megköszönném, Köszönöm.
mertezilyen
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2019.10.11. 15:33:26
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Mikor utoljára játszottam vele, papír városok voltak.
Teszt
Egy kép a hétről<#vigyor2>#vigyor2>
best of 1.31 version

Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.10.06. 11:42:48
Utoljára szerkesztette: Rics37, 2019.10.05. 17:55:04
Utoljára szerkesztette: Iceman007, 2019.10.05. 14:19:03
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.10.04. 20:15:26
Amúgy nagyon lehangoló, hogy modern hardverrel ilyenekkel kell szenvedni <#falbav>#falbav>
(És persze nem biztos, hogy a VGA a ludas, csak mostanában több ilyenről olvastam...)
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.10.02. 23:09:46
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.10.02. 18:27:30
Minél több DLC, annál nagyobb bejárható terület.
De a singe szerintem jobb móka, de kinek mi. 😊
Gondolom azért nincs akkora forgalom, mint Calais és Dortmund között.... Azért kérdezem csupán, mert azon gondolkodtam, megveszem az Olasz DLC-t. Vagy szerintetek jobban megérné a Going East?
Most néztem meg, Magyarország/Szlovákia is elég szitás. 😄 Lehet megvárom az új DLC-t és azzal együtt megveszem, mert akkor biztosan nőni fog a forgalom. Amúgy pont ma gondolkodtam el, miért pont Calais és Dortmund között van a legnagyobb forgalom? A mellékút miatt, vagy mi? Ezt nem sikerült megfejtenem. 😊
Utoljára szerkesztette: Haulin, 2019.09.28. 21:16:11
ETS2 Hungary
Euro Truck Simulator 2 Hungary
Euro Truck Simulator 2 játékosok
ETS 2, képek, modok ,kérdések
Ezek a legnagyobb csoportok.
Az első 2ben szoktam DLC-t, modokat osztogatni.
Jobb kormányos járgányokhoz van szokva.