Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Miért jók a World of Truck-os fuvarok? A minap regisztráltam rá, de csak olyan fuvarokat láttam, amik kevesebbet fizetnek, mint a játékban lévők. Akkor miért jó elvinni ezeket? Most az Eventes fuvarokról nem beszélek, azokért lehet kapni jutalmat, de a sima online fuvarokért jár valami?

SimaSuna
99% az esély rá, hogy privát, ugyanis KAST már nem ad ki modokat egyrégebbi balhé óta.
(leaglábbis az elmúlt 6-8 hónapban nem adott ki semmit.)

Screen by Kast
LeWyTy
Ennek a modnak a fellelhetőségét ismeri valaki? Ha igen esetleg megosztaná velem? Már szétnéztem mindenhol, de ha valami privátabb helyen elérhető azt nem találtam.
Amennyit találtam az hogy "Kast" csinálta aki az Ekeri meg Vak trailereket is, de ezt egyszerűen nem találom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.21. 14:10:40

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Már próbáltam mindenhogy sehogy se jó, nem számít már feladom. Igazából ez a 3. nekifutásom a tandemesdinek... eddig sosem működött amit akartam.
A promods sorrend pedíg pontosan úgy van ahogy a promods oldalán írták hogy lennie kell.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.20. 20:30:20

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

macleody
Próbáld cserélgetni a sorrendet, de a promods sorrend se jó a kép alapján.
LeWyTy
De pont a rigid addon az ami kellene <#idiota>

A mod mappában se legyen benne az,amit kivettél,ne csak a játékon belüli modkezelőből vedd ki! Egyébként így fogalmam sincs. a sorrenddel én is mindig küzdök. Esetleg a rigid addon?

LeWyTy
Hát én már mindent kivettem és úgy sem volt jó. Ezekkel próbálom... Hiányozna valami? Vagy rossz a sorrend?
(a Promods-ot is kivettem úgy sem jó)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.20. 13:33:48

Pedig szerintem biztos hogy mod okozza. Nekem anno amikor kijött az actros dlc,promods-on jól működött a dlc,vanilla térképen csak az mp4-nél nem engedett pár dolgott a kamionra rakni. Addig bogarásztam,míg rájöttem hogy a momo's physics kavart be neki. Nem gondoltam volna hogy köze lehet hozzá,pedig de! Kipucoltam a momo's physics-et,azóta jó a dlc mindenhol.

LeWyTy

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.19. 22:56:24

LeWyTy
Most úgy nagyjából működnek a dolgok... az viszont miért lehet hogy a vontatóra nem jelennek meg az oldalsó szoknyák? Ott a lista meg van benne vagy 50féle opció de nem jeleni meg egyik sem. (Órák óta keresgélem mi okozhatja de nem találok semmit.) A promods vagy verziószám okozhat ilyesmit? Elvileg minden a legújabb.

LeWyTy
Nem tudtam, köszönöm a linket<#worship>

SimaSuna
Van szépséges leírás scs fórumon...
ETS2 Hungary blog.
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2019.10.19. 20:31:52
LeWyTy
Valaki tudna segíteni miért nerm tudom megcsinálni a tandem modot semmihez?
Bemásolom aktiválom öket, már a sorrendeket is próbáltam változtatni... de amint bemegyek a kamion kereskedésbe kifagy a játék.
Egyszer sikerült betölteni de akkor nem voltak láthatóak a rárakható dobozok.

Köszi.

Konkrétan valami ilyesmit szeretnék összehozni az új Scania-val de egyszerűen nem megy...

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.19. 16:55:39

Nagyon szívesen tesó.
ets2mpHUN0519
Sziasztok!

Van egy kis gondom a Hungary mapal kapcsolatban...

Nem tudom mit csináljak, tegyek mert Akartam tesztelni GRAFIKAILAG A Hungary mapot, erre betöltés közben minden HIBA nélkül ki dob a játékból pedig minden olyan modot ki vettem, ami azt okozná és mégis kilép belőle.
Példéul akartaam egy ÚJ profilt csinálni tisztán csak HUNGARY MAP, és akkor is minden HIBA nélkül ki dob. Miért? 😞
Eddig ment nekem, erre akartam kicsit szórakozni rajta, de már valamiét ki dob minden figyelmeztetés, és HIBA nélkül.
Talán szedjem le a legújabb HungaryMapot? ha esetleg van már újabb...
Vagy nem tudom, de ez már nekem bosszantó! Valaki segítene nekem? Azt nagyon megköszönném, Köszönöm.

mertezilyen

Kiruccanás Norvégiába:

Utoljára szerkesztette: Puhos, 2019.10.11. 15:33:26

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Frequency
Nos annak már vége,ebben már a Bing-térképet felhasználva jeleníti meg a világot.Tehát minden ház,és úthálózat olyan lesz mint a valóságban.

Köszi a segítséget, ezer hála<#worship>
Sokat fejlődött.
Mikor utoljára játszottam vele, papír városok voltak.

No igen, de örülök, hogy az anyagi lehetőségeim ez a kártyát megengedik!
Frequency
Semmi gond,de a helyedben picit előre gondolkoznék kb 5 évre,egy 50ezer forintos videókártyától már nem szabad sokat elvárni.Nézd meg ezt a videót,ez alá majd kell a vas:

Bocsánat, ha kényelmetlenséget okoztam, de természetesen köszönöm a fáradozásaidat!<#action> Nem gondoltam,hogy létezik ilyesmi...<#falbav>
Frequency
Csak keresni kell:
Teszt

Szevasztok, urak (no, meg hölgyek)! Új számítógépet szeretnék építeni, s erre egy Sapphire Radeon RX 570 4GB DDR5 Pulse Optimized nevezetű videokártyát szemeltem ki, többek közt.Tud valaki erről a kártyáról valamit mondani pro és kontra? Előre is köszönöm!
Jó hétvégét fórumozók<#wave>
Egy kép a hétről<#vigyor2>
best of 1.31 version
Rics37 Pontosan most nem tudom mert nem vagyok otthon, de a játék beállításokban van olyan funkció hogy pótkocsi csatlakozási szimuláció vagy ilyesmi. Azt kapcsold ki, és alá fogsz tudni állni a pót alá.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.10.06. 11:42:48

macleody
Szerintem bug, nekem is volt valami kamion mod amivel nem tudtam felvenni a pótot. Randa egy jószág az a tesla 😊
Feltettem a Tesla Truck modot. Szép és jó egészen addig, amíg nem szeretne az ember ráakasztani egy pótra. Úgyanis egyszerűen nem fér alá a Tesla, túl magas a nyereg része. Most ez valami hiba, vagy van valami trükk a kamion leengedésére?
Utoljára szerkesztette: Rics37, 2019.10.05. 17:55:04
Sziasztok! Saját pótos fuvarokhoz Horváth Rudolf pótkocsi festést tudna valaki linkelni/küldeni? Előre is köszi.

Utoljára szerkesztette: Iceman007, 2019.10.05. 14:19:03
Onnan jövök <#circling> Tudom hogy van ott topic,most is ott témázunk,de nincs előrelépés. Allítólag a dx-el is gondok vannak,tudja az amd,de hogy mikor lesz javítva.... Jelenleg semmilyen módban nem megy nálam a játék anélkül hogy ne állna meg fekete képernyővel. Igen,hidd el hogy én is mérges vagyok,312 órát dolgoztam most is,hogy legyen rá lé,erre ezt kapom. klikk itt meg csak amd dx panaszok vannak. Szóval nekem most úgy tűnik nem lesz játék valamennyi ideig.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.10.04. 20:15:26

Toby0501
Én ilyenbe akkor futottam bele, amikor kiterjesztett megjelenítőt használtam, másodlagos megjelenítőként a TV természetesen kikapcsolva, viszont a játék valamiért ott futott, nem a monitoron.

A prohardver videokártyás topikjaiban többen írnak érthetetlen porblémákat az 5700-al. Valaki felrakta hozzá az 5700XT driver-ét, és azzal talán jobb lett neki. Esetleg rákérdezhetnél ott is, van kimondott 5700 topik.
Amúgy nagyon lehangoló, hogy modern hardverrel ilyenekkel kell szenvedni <#falbav>
(És persze nem biztos, hogy a VGA a ludas, csak mostanában több ilyenről olvastam...)
VGA friss, hisz ma lett telepítve. És nincs is hozzá frissebb verzió, se frissítés. De directx-et hogyan lehet frissíteni? Dxdiag? Az DirectX 12-őt írt, azt néztem. Ma már nincs időm, 4kor kelek, de holnapután gép előtt leszek...
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.10.02. 23:09:46

SimaSuna
VGA driver update
DirectX update
Segítsetek,hátha olvas valaki.... Tegnap reggel pár dolgot cseréltem a gépben. Alaplap,proci,memória,videókártya. Először nem csináltam vele semmit,nem is működött az új konfiggal az ets2-ats. (vasárnap játszottam utoljára velük,semmi gond nem volt.) Ma újrahúztam a cuccok cseréje miatt a windowst,de a világon semmi nem változott. Játék indít,(maradjunk most csak vanilla esetnél) indíts gombra nyomok,és fekete képernyő,a háttérben a játék zenéje,és ennyi. Itt megáll. Nem dob ki,emiatt log fájl sem jelzi mi történt,csak gép restarttal tudok kilépni belőle. Most kiderült,opengl-ben indul és megy. Dx9-ben nem. Promods is hibás,ott alvásnál jön elő ugyanez a hiba. (dx9-ben megy rendesen) fekete kép,és nem dob ki a játék. Új profilt is próbáltam létrehozni,ott akkor jön elő ugyanez a megáll minden dolog,amikor kiválasztom a kezdő várost. ?????????????? 240000 ft-ot költöttem most a gépre,azóta nem megy sem ets2,sem ats. Utóbbi laggol kanyarodás közben,ott még nem próbáltam aludni,de legalább indul. I5 9400f,sapphire rx 5700 pulse,gigabyte b365m aorus elite,16GB kingston hyperx fury az új konfig. (full hd,60Hz) 1300 órám van az ets2-ben,szeretnék játszani az új konfiggal is... <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2019.10.02. 18:27:30

(Azért néha Single időszakban is vagyok. 😄) Promods multit várom, pont tegnap olvastam futtában. Tudni mikortól lesz? (Bocsánat a dupla hsz-ért, ez egybe ment, csak ezt a felét nem küldte el és telefonon nem tudom szerkeszteni.
Multi azért jobb számomra, mert ott ha gondolok egyet elmegyek egy gyér forgalmú területre, ha nagyon kivagyok meló után.
SimaSuna
Inkább fektess DLC-be, és várj a Multi Promods verziójáig.
Minél több DLC, annál nagyobb bejárható terület.

De a singe szerintem jobb móka, de kinek mi. 😊
Sziasztok. Multiban Olaszország nyüzsgős, vagy apokalipszises? Néztem az online térképet, de csak egy kis részét töltötte be, lehet a netem miatt.
Gondolom azért nincs akkora forgalom, mint Calais és Dortmund között.... Azért kérdezem csupán, mert azon gondolkodtam, megveszem az Olasz DLC-t. Vagy szerintetek jobban megérné a Going East?
Most néztem meg, Magyarország/Szlovákia is elég szitás. 😄 Lehet megvárom az új DLC-t és azzal együtt megveszem, mert akkor biztosan nőni fog a forgalom. Amúgy pont ma gondolkodtam el, miért pont Calais és Dortmund között van a legnagyobb forgalom? A mellékút miatt, vagy mi? Ezt nem sikerült megfejtenem. 😊
Utoljára szerkesztette: Haulin, 2019.09.28. 21:16:11
Igen, most sok helyen a Renault-ról szól a téma. Köszi az infót, megnézem ezeket!

SimaSuna
FB-n most pörög a Rönyó.

ETS2 Hungary
Euro Truck Simulator 2 Hungary
Euro Truck Simulator 2 játékosok
ETS 2, képek, modok ,kérdések

Ezek a legnagyobb csoportok.

Az első 2ben szoktam DLC-t, modokat osztogatni.
Üdv.Kár, mert nekem meg a facebook hanyagolható 😊
Pedig nem is olyan rég még volt itt egy kis pörgés. Vagy két hónapja....

SimaSuna
Facebook óta hanyagolható a fórum...
Ricsi234
Sziasztok!
Létezik Állóklíma mód valahol?

Elég halott a topic.... Az megvan hogy tegnap megérkezett a játékba a Renault range T?

Na, erre nem gondoltam...
Biztos azért, mert nem tud jobb kézzel váltani..
Jobb kormányos járgányokhoz van szokva.