52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • WIM
    Sziasztok!
    Hozok pár képet én is. :)

Czuki, akos25, norbee46: Szép gépek!! :)
  • Szvasztika
    Az egyik legszebb R-es széria,grat !
    Az új SDP Krone-al pazar összeállítás !
  • norbee46
    Sziasztok!
    Szép képek!

• CzUKi
    Egy darabig ez az öregasszony lesz a társam

Hatalmas köszönet és puszi jár Töki barátomnak az alapmodellért és a sok-sok segítségért

akos25: Tetszetős szerelvény
  • Norby646
    Valaki nem ért a műszerfal megvilágítshoz? Korábban az scs tette lehetővé ezt ha jól tudom, van is pár mod, de nem sok, jobb lenne inkább egy sajátot csinálni, arról nem is beszélve, hogy nem tudom összerakni pl egy gps-es beltérmoddal, mert ütik egymást, vagy nem működnek megfelelően.
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.31. 18:51:08
  • Scania20
    Igen! :)
  • Pityu0
    Hali

1db garázsban max 5 ember fér el?
  • akos25
    Szép napot mindenkinek! :-)
    Új pót:

Ez meg csak úgy:

Szép gépek/képek fiúk... :-)
  • Hexenking
    Már jó .........
  • Titan
    Error...:(
  • Hexenking
    Sziasztok

feltöltöttem megint a Trailer packot kérésre. Akit érint annak itt a link :
    Trailer_Pack_2.0.rar - 185.3 MB

Jó játékot .........
    Utoljára szerkesztette: Hexenking, 2015.01.31. 14:52:03
  • Norby646
    Bizonyos időszakokban nem tűnik olyan rossznak, de borzasztó zavaró a legtöbb esetben. Főleg az éjszaka, az vmi botrányosan néz ki, mintha 16bit-es színmélység lenne beállítva vmi nagyon beteg sweetfx-el, ocsmány. :D

Amúgy tuti a moddal van baj, mert más kamionokkal nem tapasztalom. Na mind1 még kínlódok vele kicsit aztán váltok más járgányra.
  • sure
    Hát így nappal, meg így egy-az-egyhez összehasonlításban értem már, mire gondolsz, de a #45475-ben linkelt képekről én nem tudnám megmondani, hogy van vele egyáltalán probléma, de gondolom a "fotósszeműekhez" szól a kérdés, nekem speciel jobban tetszik az első ("üvegen keresztül") kép...

Ez biztos triviális, de a játék grafikai beállításaiban a "Színjavítás" nincs bekapcsolva? És ha véletlen mégis, kikapcsolva is fennáll a probléma?
  • Norby646
    Nem csak a visszapillantó, hanem minden. Itt egy másik kép miről beszélek, ahogy fordítottam a kamerát balra az ablakon félig már átment félig meg nem, és látni milyen külső illetve belső nézetben a fényhatás:

Szerk: természetesen a világos rész még belső nézet a sötétebb már külső.
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.30. 21:51:18
  • sure
    A bal viszzapillantó tükörképre gondolsz, hogy üvegen keresztül?
  • Carl Davies
    Nem lehet kikapcsolni, hogy ne frissítse a steam a játékot?
  • Bazsio
    Hétvége újra Szlovákiából Egyesült Királyságba menet 20 T Kálium társaságában.

Punky Szép Daf!!
    PetiM44 Értem de arányosan fejlődött a játék fejlesztés és akkor egyenesen arányos hogy fejlettebb technológia így nagyobb tér és jobb játékélmény.
  • PetiM44
    Azért azt se felejtsük el, hogy jelenleg teljesen más méretaránnyal dolgoznak a fejlesztők, mint anno. Ebből következik, hogy sokkal kisebb területet modelleznek le, viszont a játék előtt töltött idő ezzel nem fog változni, másrészt természetesen az egyes területek kidolgozottsága is sokkal jobb lesz. Az SCS pedig jelenleg azért messze nem a "minél több pénzért a lehető legkevesebb tartalom" vonalon halad, ezt azért szögezzük le gyorsan.
  • Axtros
    Nálam ez a Volvo szétkapta az egész játékteret. Nem volt ég, sem pedig fények, a tükrök meg "átlátszóak" voltak. :)
    Amúgy jó kis mód lenne.
  • Norby646
    Erre a problémára nem tud valaki megoldást:

A gond az, hogy belsőnézetben az üvegen keresztül túlexponált lesz a kép. Próbálgattam mat fájlokat, dds fájlokat átalakítgatni, lecserélgetni, de semmi se változott. Javítható vajon ez így külsőleg vagy csak zmod-ban lehetne javítani?
  • SimaSuna #45474
    sajnos erre rájöttek, hogy lehet a rókáról több bőrt lehúzni...
    ezt mindenhol használják.. :/
  • ntex
    Egyébként érdekes hogy régen be tudták tenni teljes amerikát a 18WoS sorozatba, itt meg már min. 3-4 DLC várható területbővítéssel. Elég szomorú hogy hová tart a játékfejlesztés is, minél több pénzért a lehető legkevesebb tartalom...
  • Puhos
    Köszi a linket :)
  • SimaSuna #45471
    Tess, ezzel használom, és nem fagy ki :)
    1.16 Dealer Fix for TSM map.
  • SimaSuna #45470
    közben megtaláltam a megoldást. van egy patch ami a szalonoknál lévő kifagyásokat javítja.
    Mindjárt linkelem.
  • Puhos
    Nálam megy, de tegnap volt hiba, ugyanis Recklinghausen-nél a szalon előtt kidobott a játék.
  • hotwheels

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.01.29. 22:54:50
  • SimaSuna #45467
    a TSM megy 1.16-al?
  • WIM
    Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogy tudna nekem valaki segíteni interior szerkesztésbe?
    Előre is köszi a válaszokat. :)
  • Titan
    ITT VANNAK!! :)

• Czobi
    Az USA akkora, mint Európa, és Európának kb csak a harmadát csinálták meg először, aztán csinálták meg a Going Eastet, de még így is max a felét készítették el. De a felét sztem is megcsinálhatnák, a dlc-k meg biztos több államot fognak tartalmazni majd, különben senki nem venné meg őket.
  • Carl Davies
    Az nem lenne valami jó ötlet, hogy 1 állam 1 DLC. Van egy csomó állam. Nem szeretnék mindegyikért fizetni pl. 2000Ft
    Ha Európát meg bírták csinálni majdnem egészbe, akkor az USA-nak is egészben kellene lennie.
  • Czobi
    Jó eséllyes benne lesz már Nevada és Arizona is Kalifornia mellett, de persze ez nem biztos. Érdemes elolvasni a Restacar-on az interjú fordítását, ott írnak még róla bővebben, de még az SCS se tudja, hogyan is legyen. Állítólag Kanada és Mexikó is tervben van.
    Az ETS2-t a cdgalaxisban vettem, félévvel a megjelenés után már akciós volt, 3 ezer forint.
  • Axtros
    Szerintem is teljes árú lesz az ATS. Majd az ahhoz készült DLC-k lesznek olcsóbbak. Steam-en pedig kicsit később, esetleg valamilyen angolszász ünnep előtt lehet leárazás, akció.
    Ez az Európa-Amerika térkép összekapcsolás jó dolog lehetne, de ha jól tudom, akkor az ATS-ben - egyenlőre - csak Kalifornia lesz benne, nem?! Mert ha igen, akkor még elég sok államot ki kell adni a keleti partig, hogy egybefüggő lehessen a dolog. (Nem is rossz ötlet, egy-egy új USA állam, egy-egy új DLC.) Néhány év alatt egész szép nagy térkép lehetne belőle. :)
  • Vektor015
    Sziasztok! Régen raktam már ide ki videót. Heavy Haulage Hungary Kft.
  • Puhos
    Pihenő Nápoly előtt:
  • SimaSuna #45458
    hát remélem lesz vagy early acces vagy valami steam leárazás...
  • Czobi
    ATS-t teljes játéknak szánják, szerintem teljes árat is fognak kérni, min 25-30 euró lesz (bár ne legyen igazam). 10 euró a going east volt, ez biztos drágább lesz.
  • SimaSuna #45456
    a DAF már kint van. Az Ohaha féle teljesen jó lett, és teljesen testre szabható...
    nekem ez hiányzik a játékból..a "Holland" stílus nagyon bejött, sajnos alap játékkal esélyem sincs ilyen "álom" kamiont létrehozni....
    a festésekről nem is beszélve..
    De az ATS-re kíváncsi leszek...ha 5-10euró körül lesz, talán megveszem...bár lehet megvárom a moddereket, amíg összekapcsolják az EU-t USA-val :)
  • Axtros
    Kipróbáltam korábban az Euro6-os DAF-ot. (Többet is.) Nagyon ramatyak voltak. Nem volt jól kidolgozva a shader-eik, sok helyen nem volt jól beállítva a felületek normálisa, nem volt anyagjellemzője csak textúrája, és még sorolhatnám. A SCS általi legalább rendesen ki lesz dolgozva, és ha hibás, akkor azt javítani is fogják. Ráadásul biztosan kompatibilisen be fog tudni illeszkedni a játékba, ugyanis nagyon sok modder modelje (és egyéb addon-ja) sok esetben valamilyen bug-ot okoz. És itt még a lefagyás vagy az appcrash még a jobbik eset, mert egyből kiderül.
    Én inkább megvárom az SCS kiadását, ők fejlesztik a programot, ők tudják a lehetséges hibákat, ők tudnak teljes körű teszteket futtatni.