52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #45454
    ne várj semmit. nincs support ETS2-re...sokkal sokkal hamarabb volt már Euro6-os DAF, az új volvó is...ráadásul 50, Kelsa és a többiek sokkal szebben is kidolgozták őket...a modderek megteszik azt, amire szükségünk van..
    már csak arra várok, hogy az ETS2 és az ATS össze legyen kapcsolva...Mondjuk egy TSM mappal, és akkor már tényleg elég nagy térképen játszhatunk..
  • Tsaba01

• Axtros
    Jó kis Merci, de én most már megvárom a SCS változatot. Remélem inkább előbb, mint utóbb de kiadják valamelyik update-el.
  • krisz0702
    Köszönöm!
  • Béluska74
    Sziasztok! A navigációs térképet lehet valahogy a képernyőn mozgatni? Én konkrétan a jobb alsó sarokba szeretném tenni.
  • Axtros
    Nem a mostani verzióhoz íródott, hanem egy régebbihez, de ugyan úgy kell most is, mint ahogy le van írva:

1) Go to your Steam library.
    2) Right click on Euro Truck Simulator 2.
    3) Go to Properties (It should be the bottom option).
    4) Go to the Betas tab.
    5) Select "temporary_1_12_01" from the drop down list.
    6) Let it download.
    7) Enjoy.

Egyébként a kulcsszó: steam downgrade :)
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.01.28. 21:37:44
  • krisz0702
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. A steam ma letöltötte a játék 1.16-os frissítését magától viszont a multinak csak az 1.15s verziója van kint. Így nem megy. El lehet távolítani valahogy a játékról a frissítést?
  • Hexenking
    Szép estét !!
    Nagyon jók a gépek srácok !!!
    Ma én is csináltam egy fuvart....

• zolee145
    Egyáltalán nem reális ez a játék. Az audis fazon kiengedte a kamiont a telephelyről... :)
  • Axtros
    Thx!
  • MANos Viktor
    Jó lett, köszönöm szépen!
  • Norby646
    Innen lehet leszedni: Link

Van vmi SOMMER.. akármilyen scs fájl, én azt nem aktiváltam, viszont így nincs tandem pót. Ha aktiválod akkor ugyan van, de a kerekei nagyon kicsik, ráadásul nálam a többi pót kerekeit is megmókolta.
  • ntex
    Idézem magamat:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Próbálj meg economy resetet csinálni.

Menj be a C:\Users\felhasználó\Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\profiles\ mappába, ezen belül a saját profilodba, és ott nyisd meg szerkesztővel a config.cfg fájlt.

Keresd meg a következő sort:

uset g_force_economy_reset "0"

itt a 0-t írd át 1-re, mentsd el, majd indítsd el a játékot. Töltsd be a profilodat, írnia kell majd valami üzenetet. Akkor elvileg resetelődtek a munkák.
    Most lépj ki, és az előbb említett sorban írd vissza az 1-et 0-ra, különben ezt minden indításnál resetelni fogja és kavarodást okozhat.

Ezután már elvileg meg kell jelennie a fuvaroknak rendesen.
  • MANos Viktor
    Az alvás nem segít.
  • Axtros
    Ez a Volvo letölthető valahonnan? Tényleg jól néz ki. :)
  • Axtros
    Ez az egész már nem más, mint egy újabb bőrlehúzás az ETS2-ről. Teljesen felesleges egy új játékot kiadni, ahol csak és kizárólag a helyszín változik. Nyilván nagy eltéréseket nem fognak tudni produkálni az ATS-ben az ETS2-höz képest, mivel minden a kettő ugyan arra az engine és koncepcióra épül. Amerikai kamionokat aki akart, addig az ETS2-be is tudott implementálni, térképet megint lehet készíteni, szóval, az, hogy az SCS majd pénzt kér egy újra skinnezet és kissé átalakított ETS2-ért, nem túl szerencsés ötlet.
    Amikor régen csak az amerikai változat volt, akkor mindenki az Európai kamionokról és tájakról beszélt, ezt megkaptuk, most meg mindenki az Amerikait akarja. (Persze már aki, mivel szerintem az ATS már nem lesz annyira sikeres, mint az ETS2.)
    Inkább az ETS2 folyamatos tartalom bővítését és fejlesztését kellene vinni, lenne itt még ötlet, amivel sokakat meg lehetne örvendeztetni - akár újakat is - és lenne még sok probléma, amit viszont meg kellene itt oldani, mielőtt valami egészen újba kezdenének. Mert ami most itt hibás, vagy kidolgozatlan, az az ATS-ben is az lesz.
  • szaboz80
    Volt nekem is... Két tippet adtak:

1) Aludjak
    2) Van egy leírás - úgy 2-3 héttel ezelőttről - itt a fórumban, hogy mit kell átírni és hogyan...
  • MANos Viktor
    Miért nincs egy darab fuvarom sem a játékban?
  • hotwheels

Norby, kisfüsi, Bazsio, LiTTLee, Patrik -
    Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.01.28. 16:39:43
  • Norby646
    Jók a képek és a járgányok!

Posztolok párat én is, ha már úgyis ilyen ritkán járok ide... :)

A hungarocamion-os skinről letettem egyelőre, majd talán máskor... :) De ez a volvo nagyon szépen ki van dolgozva.

ATS Várom már!
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.28. 14:20:35
  • tom4sy
    Jó reggelt! Lehúztam a Goig East DLC-t steamről viszont ahol most netezek ott le van tiltva az ilyen szerver dolgok, multi stb. Amikor a dobozos változatú ETS2-be lépek kéri a DLC aktiváló kulcsát. Valahogy lehet aktiválni vagy aktiváltatni?
  • SimaSuna #45433
    már csak az lenne jó, hogy az ETS2 összekapcsolódhatna az ATS-el...
    így USA - EU-s nagy map lenne...

"Én elmegyek! New York! Repülővel! Utána végig a prérin! A 66-os úton! Minden táblába belelövök egyet bazdmeg! " Csoki :)
  • sure
    Fel lehet fogni úgy is, hogy az ATS valójában egy ETS 2 alá készített fizetős DLC vagy modul, nem bonyolultabb az asztalon másik ikonra kattintani, mint ETS2-n belül profilt váltani, cserébe nem akadhatnak össze a modok csökkenti a modok összeakadásának esélyét , ha külön játékként van kezelve.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2015.01.27. 22:05:30
  • ntex
    Belenézegettem, de nekem nem tűnik úgy hogy túl sok újdonság lenne benne, max az új térkép meg az amcsi kamionok, még a menük és az autópálya prefabok is ugyanazok mint az ETS-ben, csak amerikai út textúrákkal. Hol vannak a többszintes autópálya csatlakozások, lehajtók, felhajtók, minden kereszteződés majdnem ugyanaz ETS2-ben is. Lehetne ennél változatosabb is. Persze nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, tekintve hogy Alpha fázis, de ha ennyi változás lesz mindössze, akkor számomra nem biztos hogy meg fogja érni venni teljes árú játéknak, mikor simán kiadhatnák az ETS 2 alá egy új nagy DLC-nek vagy modulnak.
  • kisfüsi
  • ntex
  • tomi161996
    Helló!
    Egy kérdés miért dob ki 5percenként a hungary map ismerősömnek ugyan azok a módok vannak és neki jó engem meg 5percenként kidobál hibaüzenettel mi lehet a gond.
  • Carl Davies
    Igen, az amit Puhos linkelt. Bár nekem még csak 1.5.1-es van, szóval ebben már lehetnek újak is.
  • ??IMD???
    Köszönöm a segítséget, akkor majd keresek 1 céget.
  • Titan
    Óh! Nagyon köszönöm! :)
  • Puhos
    Ha jól nézem sztem ez lehet az.
  • Titan
    75t ??? Ez valami mod? Ha igen, honnan?
  • Bazsio
    GB-A
    Eddig nem volt az út során ekkora nagy forgalom de csak annyit mondok.....Nürnbergi elkerülő reggel 6.

Szép pillanat reggelibe

Mindenki
  • norbee46
    Gyönyörű képek srácok!

Inside SCS Software Part 4
  • LiTTLee
    Wabi,Punky,Norby,Ricsi,Patrik-jobbnál jobb képek

• Carl Davies
    75t-ás pót feladta a leckét a Volvónak. Hívhattam a kamionmentőket :S

De a mögöttem álló rosszabbul járt úgy nézem.
  • heisenbergxxx
    Erre a myvtc.net-re, hogy tudok regisztrálni? Nekem a "Még nem vagy alkalmazott? Keress egy vállalatot." gomb inaktív
    Utoljára szerkesztette: heisenbergxxx, 2015.01.26. 13:58:22
  • nemethge
    Én is g2a-n vettem meg annó, eddig nem volt gond vele remélem nem is lesz. Ha lesz ígérem beírom ide is.
    De kockázat nélkül nincs nyereség, legrosszabb esetben buksz 1390.-HUf ot. Senkit nem akarok bátorítani az olvasott hírek alapján, hogy g2a-n vegye meg. Ez csak egy lehetőség, mondhatni úgy hogy arany középút, nem veszed meg teljes áron de mégis van egy frissíthető működő játékod ellenben a warez verzióval amivel csak a szívás van.
  • Plata
    Ma is volt hír róla hogy törölték az Uplay-ről az összes g2a-ról vett játékot.
    Aki onnan vette az bukta a játékát.
  • Szabi #45415
    g2a-ról eddig se vásároltam, most a lopott kodos kulcstörölgetés korszakában meg főleg nem.. :D