52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Borzas71
    Szia!
    Úgy tudom, nem lehet növelni a sofőrök számát. Limitálva van, csak 154 lehet.
  • torrentszaki
    Üdv mindenkinek!

Létezik szerintetek olyan mod ETS2-höz, amivel a meglévő sofőrök számát tudnám bővíteni?
    Ugyanis a TSM 5.3.1-ben lévő városok felülmúlták a jelenlegi keretet.
  • Norby646
    Úgy állítsd be a renderelést ahogy a géped bírja. HDR fix-et nyugodtan használhatod.
  • Norby646
    Nem szidtam a játékot, de ez a játék 100%-os renderelés mellett is optimalizálatlan. Anno egy q8400-as procival és egy hd5870-es vga-val nem tudtam 125% fölé menni, közepes beállításokkal mert lett 30-35fps-em, pedig az említett duo jócskán túlteljesít az ajánlott gépigényen... Ha meg azt veszem alapul, hogy egy "100m" széles pályán megyek, minden tereptárgy ismétlődik és milyen a grafika akkor meg pláne optimalizátlan. Egy bf3-hoz képest aminek jóval nagyobb a gépigénye, ahol minden szépen ki van dolgozva, robbanások, füst, por, leomlik az épület...stb. és 60-70fps-el rohangászok ultra beállításokon fullhd-ban egy bazinagy map-on. Szeretem az ets-t, de nincs jól optimalizálva, főleg ha a látványt vesszük alapul.
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.02. 18:12:27
  • PetiM44
    Ha ez így van, akkor pont azért optimalizálatlan a játék, mert iszonyat magas felbontásban csinál képet, ahelyett hogy egyszerűen kirajzolná full HD-ban.
  • ocskoszilard
    Hát, én azért nem szidnám a játékot annyira, hogy optimalizálatlan, mivel 400%-os renderelés esetén fullHD felbontásban 7680*4320-as felbontásban készíti el a képet, amit lekonvertál 1920*1080-ra. Ez meg egy kicsit azért le tudja terhelni a kártyát, legyen az szó bármiről is. (megjegyzem, ez 8k HD felbontásnak felel meg, és már a 4k HD is marhára gépigényes)
  • Bazsio
    Bocs, hogy beleszólok de én is ha felhúzom a grafikot 300%-ra akkor nekem autópályán is szaggat.Ezért csak max HDR fix-et használhatom??
    Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2015.02.02. 15:34:07
  • Norby646
  • nyuny01 #45526
    Rendben, sokat segítettél. Holnap meg is van a programom akkor, végül is a legzavaróbb az egészben ez a valóságtol eltérően vakító fény.
    Ha már ezt eltudom tüntetni, boldog leszek!

Na de irány dolgozóba! :(

Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.02. 12:41:44
  • Norby646
    Szívesen! Nem rossz ez a kép amúgy, kicsit több photoshop-al ebből is ki lehet hozni többet.

Egyébként elfelejtettem mondani, hogy ami még nagyon fontos a grafikai beállítás. Sajnos ez hardver igényes, de szebb képeket lehet így készíteni. Én fullhd-ban játtszok magas/ultra beállításokkal élsimítás nélkül, de ami a legfontosabb a renderelés százaléka. Én 300%-ra állítottam, a 400% már fogja a gépet ha a városokba beérek. Sajnos egy elég optimalizálatlan játékról beszélünk.

A hdr fix is fontos mert nem lesz ilyen light bloom effect a képeken, ettől lesz tisztább a homályosság helyett.

A kép beállítására meg csak annyit, hogy próbálj egy kicsit messzebről, több zoom-al fotózni, valamint ha még a földhöz közelebb viszed a kamerát, akkor mégjobb lesz az összhatás. De más beállításokkal is lehet, a lényeg hogy eltérjen egy hagyományos screenshot-ol. :)
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.02. 12:30:51
  • nyuny01 #45524
    Köszönöm, holnap reggel szakítok rá időt és próbálkozom majd... mert ha megnézed a linkelt képemet, (#45508) borzasztó. Bántja a szemem komolyan!

• Norby646
    Improved weather r5, promods v1.83, rusmap 1.4.7, sweetfx, hdr fix 1.2 (night-son féle) . Én ezeket használom amik módosítanak a grafikán és a környezeten. Bár most az improved weather-t felülírja valamelyest a promods-ban lévő időjárás. Igazából ha nem akarsz nagyon módosítgatni a játékon, akkor elég az improved weather (vagy akár lautus weather mod, már ha működik mert nálam sose volt jó), a hdr fix, meg a sweetfx, viszont utóbbinál kell egy megfelelő beállítás is, az enyém csak kicsit módosít a színeken, ha kell átküldöm.
  • nyuny01 #45522
    Nem használok semmi grafikai mod-ot, minden gyári nekem. Ha megosztod velem, neked mi az ami bevált azért nagyon hálás lennék.
  • Norby646
    Köszönöm! Megfelelő beállítás, meg egy kis photoshop, bár ezeken a képeken sok minden nem lett módosítva. Ha használsz valamilyen grafikát javító mod-ot (környezet, időjárás stb.), az sem árt. :) Valamint van egy mod ami a kamera tér limitjét hivatott növelni, így sokkal jobb beállításokat lehet elérni. Nem ezt használom konkrétan, azt nem sikerült megtalálni, de sztem ez is jó, ha érdekel: Link

Szerk.: Photoshopban általában csak a színeken és a fényeken módosítok, és nem túl sokat, ha szükséges eltüntetek 1-2 dolgot a képről ami esetleg zavaró. Itt egy példa:

Sok minden nem lett módosítva, de sokkal jobb az összhatás, legalábbis az én szememnek biztosan. :)
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.02. 11:31:22
  • nyuny01 #45520
    Szép fotók, hogyan lehet ezt elérni hogy ilyen letisztult képek szülessenek?
    Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.02. 11:21:39
  • ocskoszilard
    képekkel, hátha így már megy (semmi bonyolult nincs a steamben pedig)
    1
    2
    3
    Utoljára szerkesztette: ocskoszilard, 2015.02.02. 07:20:48
  • Plata
    Kösz.Csak egy képen láttam,afrikában volt a kép szerint,és a térképen rengeteg ország rajta volt.
  • LiTTLee
    Szerintem a TSM map,keress rá google-ba. :)
  • Plata
    Spanyolországot görögországot és afrikát melyik mod rakja be,vagy az DLC?
    Láttam egy képet amin szinte az egész európa rajta volt.Kivéve az északi országokat.
  • BigdaweM12
    ha minden modot kiveszek attól függetlenül ugyanúgy kifagy a játék így meg eléggé elveszi tőle a kedvem... steamen meg egyáltalán nem igazodok ki kaptam már leírást róla hogyan tudom visszapatchelni de semmi
  • Norby646

Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.01. 22:45:23
  • sure
    Na, hol jártam ma?

• tutuhawer #45512
    KRESZ: a leállósávon megállni és várakozni is tilos, kivéve ha műszaki probléma indokolja. Nem akarom elhinni, hogy nincs jobb hely fotózásra vagy várakozásra vagy akármi. Teszek is egy felkiáltójelet, mint te is !
    Fasz kivan, hogy mindenki az úton áll meg fotózni és megvarni, aki lemarad meg minden.
  • Axtros
    Igen, legalábbis addig, ameddig nem adnak ki a multihoz is új update-et az új patch-hez.
  • Plata
    Steam frissítette a játékom és nem tudok felmenni multira,multiból is a legújabb van fent.
    Komolyan vissza kéne patchelnem a játékot?
  • csataric
    General-InterNational Transport KFT.

11 főt keres nemzetközi gépkocsivezető munkakörbe

Feltételek:

- 16 életévét betöltött
    - Eredeti játék megléte
    - Kresz ismeretes és annak betartása !
    - TeamSpeak 3 használata
    - Menetlevél kitöltés

Érdeklődni:

Ts3 : ts3.general-int.com vagy 84.0.180.153

Honlap: http://general-int.com

email: [email protected]
  • nyuny01 #45508
    Én most vele küzdöm le a nagy távolságokat és szerintem hosszúkapcsolat lesz ez, egy rossz szavam nem lehet rá!

Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.01. 17:38:04
  • Norby646
    A videóban nálad bent sötétebb mint kint, a szóbanforgó modnak pedig pont fordítva van és sokkal intenzívebben. Mind1, nem érdekes, azóta már más vasat hajtok. :) Majd dobok képet az új járgányomról és a hozzá készített "nevemhez passzoló" skinemről.

Szerk.: Majdnem elfelejtettem, de köszönöm azért, hogy próbáltál segíteni!
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.01. 17:28:33
  • PetiM44
    Mert időközben változtattak a játékon, szóval azok a modok, amik kompatibilisek voltak az 1.3-mal, már nem lesznek azok az 1.16-tal. De ha olyan modokat használsz, amiket az 1.16-hoz készítenek, akkor nem lesz vele probléma.
  • sure
    Hm, ha nem mutatsz rá a jelenségre, lehet, hogy soha észre nem veszem, de nálam is fennáll, alant egy videó sztenderd gyári kamionnal.
    HDR-t és minden grafikai modot kikapcsolva is fennáll a jelenség, szóval szerintem direkt mások a fényviszonyok a kabinban, mint kint. Belső nézetből ablakon kinézéskor az ember olyan gyorsan átmegy ezen a "fénycsíkon", hogy egyáltalán nem zavaró.

• BigdaweM12
    nálam az 1.16 állandóan kifagy nem csak szalonoknál hanem úgy általában 15-20 percenként... az itt ajánlott javítással is. így meg elég idegesítő hogy meg lett véve a játék, az őskövület 1.3.1el mentem egy évig, összes mod tökéletesen működött fagyás nélkül, erre megveszem persze nagyon fasza szép az 1.16 csak egy modot se bír el és annyira gyors azért nem vagyok hogy 20 perc alatt lefussak egy fuvart mielőtt kidobna..
  • norbee46
    Szép!
  • PetiM44
    Steames játékhoz nyilvánvalóan nem fog működni a nem Steames patch, ezen nem nagyon kell meglepődni. Amúgy nem tudom, mi a szar az 1.16-ban, amikor rengeteg újdonság került bele az 1.9.22-höz képest.
  • BigdaweM12
    egyébként leszedtem az 1.9.22 est patchelve is lett de maradt ugyanúgy szar 1.16os...
  • BigdaweM12
    lehet csak én nem igazodok ki a steamen nekem nagyon összevissza az egész felépítése én nem találtam semmi ilyesmit de azért köszi
  • Juhasz27
    Hali!

Régebben megvettem az ets2-t és most ki szeretném próbálni a multit,de nem steam-es verzió.Hogyan tudnék játszani vele multiban ?

Válaszokat köszönöm!
  • CzUKi
    Görögben legalább jó idő van

Zoci, WIM: Szép szerelvények

Szvasztika: Köszönöm, nekem is a kedvenc szériám
  • ocskoszilard
    még csak lapozni se kellett volna
  • BigdaweM12
    sziasztok! steamen tudok vissza patchelni? az 1.16 ról szeretném 1.9.22re. ha igen hol találom?
  • SimaSuna #45495
    Megtetszett a túlméretes szállítmányozás :)

A Volvo új fényszórót kapott, így most már teljes a gép :)