Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Ahogy látod, a topik kihaló félben van.
3. Mondjuk talán ETS2 Studio, vagy paint.net, vagy photoshop.
4. FB-n keress csoportot, hátha lesz szakember....
5. Ahány ház, annyi szokás. Így sokkal nehezebb ha soha nem használtál pl PS-t korábban, mert ha alfa réteg is kell, nehéz elmagyarázni.
Igen, Youtube, mert kb az nincs fent, amit ma fedeztek fel.
Nem véletlenül vannak a csoportokban leírva alap koncepciók....mit hol keress.
SZERINTED MÉRT firkáltam oda hogy JÁRTAS SZAKEMBERT KERESEK HOZZÁ.....???
YUTUBE BUZI..MI A FASZÉ van a fórum ha nem ezért YUTUBET használj azt jól van és le lehetne zárni a fórumot .
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.08. 14:26:11
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A gondom az, hogy ha indítom a multi vagy singlet, hang on, de fekete kép, és tálcán indul általában (ets 2, ats is). Multinál bejön a bejelentkezés képe, meg utána a szerver választása. Teljes méretre nyitom egérrel tálcáról, Alt f4 aztán indítom újra, ha tudom hogy fekete kép van. Van mikor első indításkor jó , van mikor 4 - edikre, stb, de tegnap pl 20 - on akárhányadik is lehetett, de nem lett jó, így inkább live vége (Zolitruckdriver), gép restart kínomban. Utána elsőre kiírta a steam, hogy milyen paraméterekkel akarja indítani a játékot, ezt bezártam, elindult volna gond nélkül, de a single indult el multi helyett. Majd ha jól rémlik kb 12 próbálkozás (játék restart), és akkor lett jó. Később server kicknél 4 próbálkozás után éppen jó is lett. Hónapok óta csinálja ezt időnként. A konfigom: Seasonic SS660 XP2, I7 4790K, Z97 Deluxe Asus, Teamgroupe Extreme Vulcan Gold 2400 mhz DDR3 !X8 gb, Asus strix gtx970, full hd-s minitorok, tv, ssd hdd is van, ssd ről fut ez a játék. Mi lehet a gond? <#worship>#worship>
Itt azok segítségét kérném akik profin űzik a festő szakmát.
Köszi a segítséget.
Régebben csinálgattam ugy festést hogy valakinek a kész anyagát festettem át de az nem olyan mintha a sajátod lenne teljes egészében.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.03. 12:55:16
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Van egy kis probléma a játékommal. Eredeti Steam játékról van szó, eddig szépen futott a korábbi gépemen Win 7 alatt, de időközben új gépet vásároltam és azon már Win 10 van. A gondok ott kezdődnek, hogy bár elindul maga a játék, viszont amikor indítanám a fuvart vagy csak simán kimennék az utcákra lefagy fekete képernyővel (néha a zene hangja marad mellette) és csak kijelentkezéssel és újra bejelentkezéssel tudom visszakapni a gép fölött az irányítást. Töröltem már, újratelepítettem, átraktam másik meghajtóra, töröltem a beállításokat, a mentéseket, állítottam a grafikán stb., de semmi nem segített. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Lehet:
letölthetsz modokat
vagy
def.scs kicsoagolása után (SCS Sxtractor-ral) /game_data.sii fájlt megnyitod szerkesztésre, és megkeresed a következő bejegyzéseket:
interior_sound_volume: 1.0 // Interior sound attenuation value (the outside sounds will have 100% of original volume)
interior_sound_pitch: 1.0 // Sound pitch for outside sound group when camera is in interior
mint írja az 1.0 érték jelenti a 100%-t, így tudod megtalálni a neked megfelelő zaj-értéket
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2019.10.29. 09:13:20
Nálad sose működi semmi se jól, sose voltál pozitív a játékkal kapcsolatban...
Utoljára szerkesztette: angmar64, 2019.10.28. 21:43:49
És Korzika!
Utoljára szerkesztette: angmar64, 2019.10.28. 18:22:17
mertezilyen
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spammeled az FB csoportot és az SG-t is.
Ha egyszer játszol a játékkal miért kell alt tab?
A Multiplayert viszont DX11el lehet csak indÍtani.
illetve van még egy olyan tapasztalatom, hogy ha a SinglePlayert DX9el inditom, akkor a Multipalyer is elvileg azzal indul, de ha DX11el Singlezek, akkor a Multival is...
mertezilyen
Valaki tudna segÍteni nekem?
Belépek ets-be, majd tenném le tálcára a játékot, de nem tudom le tenni, mert valamiért NEM MEGY LE TÁLCÁRA, és nem tudom miért NEM, és ez idegesítő...
ALT+TAB-al raktam mindig le, de most ez valamiért NEM SIKERÜL!! (A játék "EREDETI" steames!!) Az ALT+ENTER kombinációt is kipróbáltam már, de AZ SEM MŰKÖDIK valamiért...
Csináltam már olyat is, hogy CTRL+ALT+DELETE és úgy ki ment tálcára/asztalra a játékból, viszont mikor lépek vissza játékba (ets-be) akkor nincs kép, de hang az van, vagy egyik sem. Érdekes/fura módon ez az ALT+TAB dolog más steames játéknál MŰKÖDIK, p.: Rocket League...
Valaki segÍtsen nekem, A játékot ÚJRA RAKTAM!! Köszönöm nagyon előre is valakitől (bárkiől) a segítséget!!
Singleben se működik a dolog, sem pedig Multipalyerben...
mertezilyen
Szétrázza a kormány a kezemet. Apropó a kormány. Hogyan tudnám a legnormálisabb erővisszacsatolást beállítani? Húzogatom a csúszkákat, de finomhangolni nem tudom, mert vagy nem érzi a fekvőrendőrt/kátyúkat, vagy szétrázza a kormány a kezemet, és az asztalt is. (Ezeknek már próbáltam utána nézni, de csak "hogyan kell beállítani" videók alatt azt láttam, hogy a gyerek bekalibráltatja és talán pár gombhoz hozzá rendeli a cuccokat. A(z) FFB-re nem tér rá.)
Promods oldalán fent van, hogy mely mapokkal kompatibilis, mihez kell fix és connection addon.
Nézz szét, bár inkább ha promods akkor:
Promods + RusMap + Southern Region. Ez egész nagy térkép, ember nincs aki bejárja 😊
Multi: Kinek hogy jön be a promods multi? Gondolkodtam mióta újra Singleplayert játszom (SimaSuna hatására (amit köszönök is!!! 😉 ), és szerintem marhára fölösleges 2-4.000 játékosnak akkora pálya, forgalom nélkül. 😄
Ugyanis én sajnos mindig tört játékkal játszottam én sose maradt meg a mentésem sajna....
Jelenleg viszont a World of Trucks-os rajolás mellett sok értelme nincs a dolognak, nekem is van fiókom, de nem használom, mivel a mapmodokkal nem vagy csak korlátozottan kompatibilisak, én meg csak ProMods-on nyomom a játékot mostanság. 😉