Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég új vagyok a kamion szimulátor világába. Az lenne a kérdésem ha csak az alapjátékot veszem meg és a kiegészítőket nem milyen hátrány ér?
Mármint az alapjátékkal is el lehet játszani szépen nem?
Üdv Bandeeka
bajuszati
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2019.12.21. 19:25:45
hangacsi.blog.hu
Benne van a meló! KARAJ lett, grat.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
A képen is látható modolt "Ekeri" póttal valamilyen módon szeretnék a sima pótokhoz hasonló módon parkolni. Ugyan arra helyre mint a sima póttal.
Mert jelenleg a játékban is benne lévő dupla pótok helyére küld a játék alapból.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: BmwMan86, 2019.12.18. 05:36:28
(Mármint hogy ne a legegyszerűbb helyre kelljen mindenhol előre beállni mint a dupla pótokkal. Amit aztán megfordít magától.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem volt még olyan csoportban, ahol ne csak a rinyálását lehessen hallani... :/
hangacsi.blog.hu
mertezilyen
az 1.36-os frissítés óta nem tölti be a játékot azt írja ki hogy a steam leált
Olyan mód van használva, amely már nem kompatibilis az 1.36-os új verzióval. Sajnos azt ki kell "sakkozni", hogy melyik, vagy melyek lehetnek azok, amelyek verziófüggőek. Ha sok módot használsz, akkor ez egy türelem játék, mire megtalálod. Ettől függetlenül volt már olyan is, hogy a verzióváltás miatt a módok betöltési sorrendjén is elég volt változtatni, de ez ritka.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2019.12.10. 08:14:05
Amúgy üdv mindenkinek!
Skacok... Nekem a Hungary mapon miért nincs sehol sem "különleges szállitmányok?"
Aludtam, garázsokból ugráltam de semmi. Megint kéne valami DEF fájl? Vagy nem értem.
mertezilyen
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Visszaállítod a játékot 1.35-re amíg nem lesz kompatibilis a promods. (Steam listán jobb klikk a játékra-> tulajdonságok-> béták-> "temporary_1_35 - 1.35.x for incompatible mods)
Ma frissített a játék 1.36-ra és a módkezelőben a promods 2.41-re azt írta nem kompatibilis, viszont a promods oldalon lévő 2.42 verzióra meg azt írja, hogy ets 1.35-re való! Mi van ilyenkor?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
mertezilyen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Ha maga a játék nem indul el arra igazából annyit tudok mondani ami velem előfordult de szerintem itt nem sok esély van rá... a steamen a játék indítási tulajdonságait írtam át hogy működjön VR-ban. Később verziót változtattam de azt elfelejtettem át írni. Esetleg nem írtál be speciális parancsot?
-Ha a profilt nem tölti be akkor esetleg egy mod hiányzik, vagy nem kompatibilis a játék új veziójával? Talán a mentés sérült.
Mind a két esetben hibakód nélkül csak úgy kikapcsol a játék.
Így láttatlanba többet nem tudok javasolni.
Új rendszer esetén talán valami driver hiány? Nem feltétlenül minden drivert telepít fel a win10 helyesen. Windows frissítés? DX verzió? Inkompatibilis mod?
Továbbá ez nem egy segélyszolgálat. Ha valaki tud és akar akkor majd segít.
A általad készített első és második képen semmi sem szerepelt abból amire speciel én gondoltam. Csak azt amit már edíg is elmondtál. A harmadik képen annyit látunk hogy tudod mit írtam elsőre.
De:
A régit kitörölted mielőtt az újat bemásoltad a mod mappába?
(nem feltétlenül elég csak felülírni egy régebbit, lehet hogy új mod ként érzékeli a listán)
Az újat aktiváltad és elhelyezted a megfelelő sorrendben a mod listában újra?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.12.01. 21:20:47
Részemről ennyi!
Elengedtem a témát!
A vak is látja, hogy ott van nekem az a DEF fájl.
Arra mentem rá, be is pipáltam aztán Generate.
Be mentem játékba, kerestem olyan fuvart, de valamiért ...sz tudja miért de NINCS 1 sem.
mertezilyen
LeWyTy erre gondolt:

Utoljára szerkesztette: Puhos, 2019.12.01. 17:58:30
De hiába, akkor sincs sehol speciális fuvar az egész térképen. -.-"
mertezilyen
Ezt irja ki nekem:
mertezilyen