Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a véleményetek erről a játékról?
A Steam szerint 2019. nov. 14. jelent meg.
CD Galaxis szerint 3napja
Hogy van ez?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2020.02.17. 19:53:35
A kamionnal alvós helyre parkolok és utána felveszem ugyanazzal a kamera mozgással az alvás előtti képet és az utánit, majd Premierben összehangolom a két snittet.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A napszakváltást mivel csináltad? A játékon belül konzolparanccsal, vagy videószerkesztői manőverrel? 😉
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Pedig ha kínja van, minden csoportban nyomot hagy... 😄
De most semmi....döbbenet 😄

Utoljára szerkesztette: Puhos, 2020.02.12. 14:59:06
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
https://www.youtube.com/watch?v=iwGhBH99-dM
mertezilyen
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-euro-truck-simulator-2-cd-key-compare-prices/
https://www.allkeyshop.com/blog/catalogue/search-euro+truck/
amugy lehet hogy az egyik DLc az egyik eladonál olcsobb a másik megint másnál...
hangacsi.blog.hu
Olyan kérdésem lenne ha hivatalosan venném meg a játékot akkor elég a Beyond the Baltic Sea-t megvenni (és ez tartalmazni fogja-e az összes eddigi dlc-t) vagy az alap játék kell hozzá?
Február 5 vagy 6.áig itt INGYENES a Farming Simulator 2019 😊
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/farming-simulator-19/home
Aki akarja, szerezze be amig lehet/alkalmas. HAJRÁ!! 😉
mertezilyen
Radio progi sok radioval vilagszerte,kimasolhato belole az ado url:http://www.radiosure.com/downloadz/downloadz-select/
Akit esetleg érdekel, a ProMods-nak már van Discord szervere is, a csapat a reményeik szerint ott is megosztaná majd a fejlesztéssel kapcsolatos infókat, de alkalmanként élő fejlesztési streameket is tartanának majd. A szerveren van magyar szoba is, ahol örömmel várjuk a PM-et nyúzó sofőröket. A csatlakozással kapcsolatban itt találtok bővebb infókat. Jó gurigát mindenkinek! 😉
Blender/scs gyári kamion kabin(ok) modolásában jártas személyt keresek! Ha valaki tudna segíteni azt nagyon szépen megköszöném! Amennyiben valaki érez magában késztetést, annak priviben leírom majd a részleteket, itt nem szeretnék off-olni 😊
Szép hétvégét mindenkinek!
skacok st22Lacika GPS hang is jó lenne nagyon ets/ats-ben. 😄 Tök jó ötlet lenne szerintem. 😊
mertezilyen
Haters gonna hate!
Haters gonna hate!
a.) Az elérhető speciális (azaz felvezetőautós túlméretes) fuvarokról kapnod kell egy e-mailt a játékban, ami listázza, hogy mely városokban vállalhatsz speciális fuvart. Mivel a ProMods elég durván módosítja az alapjáték különböző területeit (főleg Németországot), így a gyári maphoz képest a speckós fuvaroknak csak egy része érhető el ProMods alatt. Amikor a mod megkapta a Special Transport DLC támogatást, ez a négy útvonal volt csak elérhető, tudtommal azóta ezek mellé bejött egy fuvar a Spitzbergákon, valamint az Italia DLC és a Beyond the Baltic Sea speckós fuvarjai is.
b.) A külső megbízások hivatalosan nem működnek mapmodok alatt, és így a ProMods alatt sem (a ProMods fejlesztői nem is ajánlják, hogy külső megbízásokat vigyél a PM alatt). Előfordulhat, hogy el tudsz vállalni PM-en egy külső megbízást, ha olyan városok között viszel fuvart, amik az alapjáték pályáján is léteznek, de ezt inkább ne kockáztasd, mert nem biztos, hogy normálisan felkerülnek a World of Trucks szerverre a fuvaradatok. Azt tudom, hogy a mapmodok egyedi kompútvonalai pl. fixen fagyasztják a külső megbízásokat.
A segítséget "MEGKÖSZÖNTEM" ember, olvass már vissza mielőtt elkezdesz fikázni! -.- De ha nem látnád, a végén ott van, hogy KÖSZÖNÖM előre is a segítséget!!
Nem tudom, hogy ezt nekem szántad-e vagy sem - feltételezem, hogy igen, tekintve hogy nem linkeltél rá másik hozzászólásra, csak simán az enyém fölé írtad. Ha valóban ez a helyzet, akkor marhára el vagy tévelyegve. Elég régóta jönnek már velem szembe a posztjaid ebben a topikban (de a RestaCar.hu-s időkből is emlékszem rád), szóval tudom és látom, hogy nálad a köszönet (meg úgy általában véve az értelmes emberi kommunikáció) nem módi. Az hogy behányod az üzid végére, hogy "köszi előre is a helpet", utána meg ugyanúgy cseszel válaszolni azoknak, akik segíteni próbálnak neked (csak spammeled a fórumot helyette az újabb szenvedéseiddel), már bocs, de szart sem ér, és kicseszettül zavaró. Elmondom, hogy értelmes emberi minimum mellett ez a folyamat hogy nézne ki:
1. Van valami kínod.
2. Nyomsz egy Google-keresést a kínodra, vagy utánanézel a hivatalos SCS-fórumon, mert így 90% eséllyel megoldódik a problémád.
3. Ha mégsem, akkor leírod pontosan, hogy mi a problémád (ha kell, screenshotokkal meg pastebin-re feltöltött game loggal).
4. Ha valaki válaszol, akkor a sztori kétféleképpen folytatódhat:
a.) Nem oldódott meg a problémád, így további részleteket osztasz meg velünk a problémamegoldáshoz.
b.) Megoldódott a problémád, aminek örülsz, ezért megköszönöd a segítséget, mire mi beírjuk, hogy "szívesen!", és mi is örülünk, hogy
segíthettünk.
Nem atomfizika, remélem követhető.
A másik: az ember azért ír ide, hogy kérjen segítséget, ha szerencsétlen valamit nem tud... Nem kell máris emiatt fikázni!! Na részemről ennyi.
A segítségkéréssel nem lenne gond, te azonban:
A.) Az eddigi fórumozói teljesítményed alapján vonzod az ETS2/ATS-sel kapcsolatos problémákat,
B.) Amik jó része vagy triviális gond, vagy minimális utánajárással megoldható lenne,
C.) És még a kapott segítségre sem reagálsz legtöbbször semmit, csak spammeled a topikot a kínjaiddal (lásd a fenti gondolatmenetemet). Ez pedig, ahogy már írtam, nem helyi probléma, a Restán is rendszeresen ezt csináltad. Más persze a helyzet, ha valakinek annyira az agyára mész, hogy odalép neked, mert akkor persze már azonnal van időd és szorgalmad válaszolni meg hőbörögni, ahogy ugye most is történt. 😛
Kezdj már el kulturáltan fórumozni, légy szíves.
Miért nincsenek nekem? Nem értem...
mertezilyen
Promods mapon konkrétan hol/merre találok "speciális" fuvarokat?? Milyen városokban??
mertezilyen
Haters gonna hate!
bajuszati
De ha nem látnád, a végén ott van, hogy KÖSZÖNÖM előre is a segítséget!!
A másik: az ember azért ír ide, hogy kérjen segítséget, ha szerencsétlen valamit nem tud...
Nem kell máris emiatt fikázni!! Na részemről ennyi.
mertezilyen
Nem atomfizika az új pótos rendszer, de azért az SCS-nek sikerült kicsit megbonyolítania a dolgot és a menürendszert is, szóval hátha vannak mások is, akiknek nem világos elsőre, hogyan működik a sajátpótos szisztéma és a megváltozott kezelőfelület. 😊
Üdv Bandeeka
A DLC-k zöme vagy kamionfestéseket, vagy új területeket ad a játékhoz. Előbbiek abszolút nem lényegesek, az utóbbiakat viszont javaslom beszerezni, mert ahogy hangacsi kolléga írta, sokkal kidolgozottabbak és szebbek, mint az alapjáték lassan nyolcéves területei.
Gameplay téren személy szerint én a High Power Cargo Pack DLC-t és a Special Transport DLC-t javaslom mindenképpen beszerválni még, előbbi pár túlsúlyos rakományt ad a játékhoz, míg az utóbbival megjelennek a túlméretes rakományok, amiket kísérőautók segítségével kell eljuttatnod a célállomásra. 😊
Van egy kérdésem...
Vettem egy random pótkocsit, de nem tudom hogy kell odaadni a sofförnek, már rég csináltam ilyet, ezért már nem tudom hogy kell...
Valaki megmondaná? Köszönöm előre is!!
mertezilyen
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2019.12.28. 15:48:24
hangacsi.blog.hu