52664
-
#47256 Sziasztok!
Ha ilyen tandem pótos járgányt bepakolok a játékba, akkor AI nyergesvontatók is fel fogják venni, vagy csak a pótos vontatók? Haulinba, meg elődeiben felvették, mivel ott egy gyári pótot írtak felül vele, itt mi a helyzet?
Köszi! -
Bazsio #47255 Akkor ne nevezzék Simulatornak! -
Axtros #47254 Nehogy már azt várjátok egy ilyen nagy vonalakban kidolgozott térképtől, hogy GPS pontosságú legyen! :) Igazából ez még önmagában térképnek sem nevezhető, csak utak laza hálózatának a feltüntetése, amely éppen megfelel egy ilyen játék számára, de másra nem alkalmas. Az pedig egy dolog, hogy az "alatta" található Európa képe pontosan hogyan is illeszkedik rá magára az úthálózatra. Nem pontosan, ennyi. Csak jelzés értékű az egész map, annak nincs fontos funkciója, csak az utaknak. -
Bazsio #47253 Az alapmap más részein is vannak.... -
Carl Davies #47252 Ilyenek vannak. :S Ahogy mész le Pécs felé, ott is átcsúszik az út Szerbiába. -
tothbalu99 #47251 Sziasztok! Most, hogy megoldódott a probléma a fuvarokkal, gondoltam megnézem, milyenre csinálták meg Pécset és Szegedet, illetve bejárom az összes utat az országban. Szerintem egész jó lett, azonban van egy hiba, amit nem értek. Egy határátkelő kicsit arrébb van, mint ahol lennie kéne. Ezt lehet jelezni valahol? -
Stefan28 #47250 Köszi a segítséget.
Megkaptam a drágát egy pár körre.
Szép gépek/képek!
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.07.21. 13:31:30 -
#47249 Szia, sajnos nem. :-/ -
EmcsiCH #47248 Üdv. Lehet a játékba saját pót?És ha igen akkor hogyan?Az árú cserélődik de a pót marad. -
Bazsio #47247 Tölts be egy régebbi automata mentést. -
#47246 Nem feltétlenül.
Instant megoldás: visszamenni 1.18.1.3 verzióra a játékkal (igen, a szintén béta Going East! bővítés így nem fog menni - valamit valamiért)
Instant megoldás 2.: elviselni a piros székeket
Macerásabb megoldás: írni rá hotfixet
Időigényesebb megoldás: várni, hátha valaki ír rá hotfixet -
Stefan28 #47245 És ilyenkor meg kell várni az 1.19-es hungary mapot?
-
Stefan28 #47244 igen -
#47243 1.18-as patchez való Hungary mapet 1.19 bétával használ
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.07.20. 23:26:27 -
tothbalu99 #47242 Sziasztok! Ha nem jelennek meg fuvarok a játékban, (Se single, se multi) akkor mi a teendő? -
Axtros #47241 Nincs meg és/vagy hibás az adott objektumhoz rendelt textúra, ezért ezzel a default színnel jeleníti meg.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.07.20. 22:55:10 -
Stefan28 #47240 Sziasztok!
Mi lehet a baj?
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.07.20. 22:44:50 -
Szép képek/gépek!
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.07.20. 21:33:37 -
Dreko7 #47238 jaaaa. köszi :) -
Jetro 2105 #47237 Nálam sík minden és ez gusztustalan.
-
Jetro 2105 #47236 Sziasztok. De tényleg valaki nézze meg kérem, hogy nála 1.18.3-ba Műküdik -e az I.Higvay oldal szárnyán a lenyomat iveco felirat, és a fülke hátoldala nem sima, hanem bordázott.Mert ha igen akkor törölnöm kell a játékot.
-
Bazsio #47235 Jó ez te! Kicsit nem lassú az index? (nem ismerem a Dafokat lehet én vagyok hülye) -
Desert #47234 EZ jobb, mint a "gyári" klik klak
szerk:
Lehetne rá opció a beállításokban, hogy akarod-e használni vagy sem...
Utoljára szerkesztette: Desert, 2015.07.20. 20:53:36 -
Carl Davies #47233 Az nem kimondottan saját pótkocsi, az olyan mint bármelyik alap vagy modolt pótkocsi. Úgy tudsz mindig azzal menni, hogy a fuvaroknál mindig azt keresed.
Elkészítése: https://www.youtube.com/watch?v=NcuSQm7PFJo
-
#47232 Csináltam egy kisebb modot, mivel az újonnan érkezett kapcsoló hangok olyanok mintha ha vmi orosz traktorszimulátorból vették volna őket. Itt egy videó róla:
Akit érdekel innen letöltheti: Letöltés
-
Dreko7 #47231 Tud valaki realisztikus beállítást driving force gt kormányhoz?
Ja és ha már itt vagyok, felteszem még egyszer a kérdésemet amit valamiért soha senki nem vesz észre:D ha birtokomban van egy saját pót, akkor csak azzal fuvarozok? Vagy ez, hogy van? Ja és, hogy tehetek rá szert? :) -
Bazsio #47230 Végre valami jó.Kezdődik a hét
Carl, szerintem igen
Ejjj micsoda bádogdobozok -
WIM #47229 Kezdjünk új privát beszélgetést. :) -
Bazsio #47228 Akkor a DLC betett neki.
Ez van ezen én sem tudok segíteni.Ilyen amikor egy velem egyidős motor hajtja a játékokat. -
VirághAttila #47227 Köszi az ötletet, viszont azt nem értem, hogy itt 45-60fps között megy, s úgyis van mikrolagg :(
s eleinte semmi baja nem volt, gta 5 telepítés közben 60fps-el játszottam vele, úgy hogy ment a net, torrent minden, de az még scandinavia előtt volt, lehet hogy az új dlc-vel van a baj? -
kisfüsi #47226 Üdv! Az új gép :) Wabidriver, LiTTLee, WIN - Szép gépek! :) -
#47225 Wim: nem tudok privátot írni :( -
Carl Davies #47224 Meg Pécstől megyünk Szegedre, ott mondjuk félúton (Tompának lehetne menni) egy körforgalom lehetne. Mert ezek a nagy kereszteződések nem illenek bele a képbe. -
Desert #47223 lehetne kicsit "magyarosabb" vasúti átkelő is -
Carl Davies #47222 Ezt Steam-essel is meglehet? Ugye a parancsikon ugyan úgy kint van.
Meg az idézőjelen belülre kell írni? -
Bazsio #47221 Egy jó nagy bug!! Ilyen amikor valaki hamar megcsinál valami. -
Desert #47220 Pécsről Graz felé folyton 50-es tábla van, de miért? Az M7 felől Pécsre nincs egy darab se. -
kcstbp #47219 Szuper, ezt nem tudtam! Nagyon köszönöm -
Bazsio #47218 A játék rosszabul van optimalizálva mint a Unity.Optimalizáld a ramot, nekem is annyi volt a baja (igaz nekem csak 4 GB Ramom van) de nekem megy akárhol 30-35 fps-sel. Ha nem Steames vagy akkor az indító ikonra jobb klikk és tulajdonságok, majd az indítás helye és ott pedig CÉL na ott amit ír utána nyomsz egy spacet és ezt beírod -mmc_pool_size 400 a 400-at te tedd annyira amennyire akarod az a ram mennyiség, tehát ha te beírod 800 akkor 8 GB Ramot fog használni.Tehát a mennyiséget te választod.Na ez kb ez hivatott arra hogy ne irreálisan sok ramot használjon.Próbáld meg! -
Bukephalos #47217 Sziasztok!
Nálatok is rohadt lassan indul a játék az 1.19 -el? Nem a mod -ok betöltésére gondolok, hanem magának a játéknak az indulására! 3-4 perc eltellik, mire bejön a főképernyő, holott 1.18 -nál pikk-pakk indult.
Írtátok, hogy az 1.19-nél különböző útburkolat esetén más-más hangot ad(na) a játék. Ennek működni kellene kamion mod esetén is, mert nem nagyon tapasztaltam eddig. Egy Peterbiltet hajtok...
Előre is köszönöm a segítséget!