52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ForceindiaFisi
    Mit tegyek,miután letöltöttem az 1.18-as módosító csomagot, utána meg crack-eltem hogy ne demoba fusson,utána viszont eltűnt a térképről a széle...tehát a gps-en nem látom az észak afrikai útvonalat + a görög résznél is keveset
  • fpurman
    Sziasztok szép napot. Tud valaki multiban normális céget ahol kulturált a viselkedés és nem 12-13 évesek arcoskodnak meg osszák az észt ? Hanem akikkel rendesen lehet multizni. Köszi
  • akos25
    Sziasztok!
    Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy miután felraktam az 1.19-es frissítést, az általam használt áru módosítás ( minden áru egy póthoz volt rendelve) nem működik... Kiszedtem a játék eredeti def fájljából a rakomány def fájljait, és saját kezűleg átirkáltam őket ahogy eddig is csináltam, majd a mod mappában lévő rakomány mod helyére tettem. Na most itt jelentkezett a probléma, mivel amikor először indítottam a játékot, még jó volt, viszont másodjára történő indításnál megint nem fogadta el a módosítást... Az egész folyamatot megismételtem, akkor is ugyan ez történt... Valaki járt már hasonlóképp?
  • Bazsio
    Nem az van hogy kell a Skandinávia DLC?Ja és TSM-et vagy Promods ezek jók meg....valami Eumap.
  • Carl Davies
    Esetleg belinkelnél egyet, amit próbáltál?
  • Gonosz Ördög
    Üdv!
    Az a kérdésem lenne felétek,persze aki tudja mi a megoldás rá,hogy 1.18-nál próbáltam már nem egy pályát kiválasztani egy bizonyos oldalról.
    de nem lehet,nem engedi, hiába van kijelölve a pálya aktívra. Mi lehet ilyen esetben a probléma?.
  • cxaxoxc
    Azt hiszem félreértettél. Nem azt mondtam, hogy a STDS megegyezik az ETS2-vel, csak javasoltam mint gyakorlási "felületet", mert vannak benne direkt a manőverek tanulására/begyakorlására való feladatok. A tolatás menetének gyakorlására bőven megteszik a STDS feladatai is szerintem
  • Stefan28
    belföldes gépem

• endy papp
    Ti is találkoztatok helikopterrel?
    Én Pestet elhagyva Szeged felé a pálya felett,csak kicsit későn tudtam lekapni,de azért a háttérbe ha ráközelítek látszik.
    Helikopter
  • Nesuten
  • Axtros
    A STDS azért nem teljesen olyan, mint az ETS2. A szimuláció, a fizika, stb. más. Az alapokat el lehet sajátítani, de a környezet miatt inkább az ets-ben maradnék gyakorolni. :-)
  • Bazsio
    Csakis tükörből!
  • cxaxoxc
    E célra ajánlom a Scania Truck Driving Simulatort. Vannak direkt erre is feladatok benne fuvar nélkül (no meg még sok minden más, ami utána az ETS2-ben még jól jöhet).
  • jimyke1
    Köszönöm
  • Axtros
    Az új típusok motor hangját már elszúrták, mégis miért ne tették volna ugyan ezt a talaj hangokkal is. Szerintem is kissé idegesítő lettek az új effektek.
  • Axtros
    Sajna nem lehet. Pótkocsi csak fuvarral lehet felakasztani. Csinálj egy mentést, vegyél fel egy pótot, gyakorolj, aztán ha már megy töltsd vissza. Egyszerű, de működik. :)
  • jimyke1
    Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy szabad vezetésben. Lehet pótkocsit felakasztani? A tolatást szeretném vele gyakorolni. Köszönöm
  • cxaxoxc
    Köszi a válaszokat Fdm019-nek és peti79-nek. Most, hogy megnyitottam már tölti is a Steam. Nem értem hogyan nem vettem eddig észre a béták között... De mivel ez meg már a hivatalos patch nem is baj, legalább nem töltöttem feleslegesen le a bétát
  • Stefan28
    ez igaz nincs mit
    Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.07.23. 20:51:55
  • Forolto
    köszi a választ,de ez marhaidegesítő,olyan,mintha kerékcsapágyas lenne az autód,bizonyos fordulatszám után hallani igazán.
  • Stefan28
    Szia ezek az ujj hangok benne van az 1.19-es frissítésben nincs semmi baj a kamionnal.
  • Forolto
    Sziasztok,nem nagyon szólok a játékhoz,de most furcsa kerékzajokat hallok,amint felgyorsul a kamion.Mi a baja a járgánynak?Patch elött ezt nem csinálta.Ja Volvo FH-val járok.
  • Fdm019
    1.19 patch és going east kell.
    peti79: Nálam is, de emiatt (is) kiszedtem.
    És kijött a rendes 1.19-es patch.
    Bigdawe: Bétáknál van csak így.
    Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.07.23. 17:42:12
  • BigdaweM12
    bocsánat kivéve az utolsó frissítést abban találtam különbséget: beszaggat a játék kb fél percenként aztán felgyorsítja mintha 250nel szaggatnék a pályán.. valaki erre valamit?
  • BigdaweM12
    mivel választ még mindig nem kaptam ezért felteszem ezt a bonyolult kérdést mégegyszer hátha nagyon elfoglalt mindenki ;)
    normális az ha a steam majdnem minden nap vagy minden másnap frissíti nekem a játékot? létezik ennyi egyáltalán? igazából különbséget/ javulást nem veszek észre egyik után se..
  • peti79
    Az 1.19 patchben van Pécs és Szeged. Nekem most 1.19.0.22 a verziószám. Működik a tsm map, viszont nekem nincs meg Pécs és Graz között az út. A benzinkút után lóg az út a semmibe. Másnál is így van? Mod nélkül viszont minden ok.
  • Bazsio
    Tsm egyedüli amit nem kell újrakezdj...de ott is meg kell venni a DLC-t
  • Bazsio
    Te értetted rosszul :) Én azt viccből irtam hogy te is benne vagy...tudod hogy ufók meg elméletek....érted?Nem haragszok.
  • Gonosz Ördög
    Sziasztok!
    Az a kérdésem lenne felétek,persze aki tudja mi a megoldás rá,hogy 1.18-nál próbáltam már nem egy pályát kiválasztani egy bizonyos oldalról.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://ets2.lt/en/
    de nem lehet,nem engedi, hiába van kijelölve a pálya aktívra. Mi lehet ilyen esetben a probléma?.
  • cxaxoxc
    Sajnos a laptopom szervizben volt már egy ideje és csak most kaptam vissza néhány napja. Addig viszont gépem sem nagyon volt, így korlátozottan tudtam csak követni a fórumot. Melyik patch az, amibe Szeged és Pécs is belekerült? Nekem az 1.18.1.3. van fent, de nincsen benne. Néztem a béták között, de ott is az 1.18.1.3. az utolsó. Vagy ez most valami DLC-hez van? Valaki tudna adni ez ügyben számomra egy kis felvilágosítást?
  • adamtrucker
    Sziasztok! Nem vagyok valami aktív hozzászóló, de azért én is itt vagyok és nézegetem a képeket néha-néha :D most viszont egy olyan problémába ütköztem amit nem értek. Általában utána tudok a problémáknak járni, ugyanis jól tudok angolul de most viszont tényleg nem tudom hogyan tovább. Az a problémám hogy frissült a játék 1.18-ra. Ennek köszönhetően nem müködik már a promods 1.8-asom. Gondoltam semmi baj, letöltöm a következőt, erre viszont látom hogy az csak Scandinavia DLC-vel megy. Mivel nem játszok sokat, nem vettem meg egy DLC-t sem, és nem is frissitettem a Promods-ot. Van esetleg valami más jó térkép amihez nem kell új profilt kezdeni? Válaszokat elöre is köszi :))
  • Gyurma77
    Próbáltam diplomatikusan válaszolni az észrevlételedre, de szerintem számodra ennek az idegen szónak a fogalma semmit nem jelent. Úgyhogy több időt és energiát nem óhajtok rászánni erre a kellemes kis bájcseverre. Remélem, hogy nem haragszol.
  • Bazsio
    Óóóóóó, ahogy látom te is benne vagy........
    De a Scaniad akkor is szebb, gondold el kerék nélkül..........
  • Gyurma77
    A Volvo mindig is előrébb járt minden gyártónál. Most sincs ez másképp! Ez egy jel! Örülök, hogy észrevetted!
  • tutuhawer #47262
    Nekem is bántotta a szemem a térkép pontatlansága, de átléptem rajta. Nem értek a készítéséhez, de nyilván okosabb húzás, h a fix pontokat, lásd határátkelő, beépíti és utána ráhúzza az utakat. GY-M-S megye tipikus példa, ahogy észak fele elágazik az M15-ös , onnan már csak egy köpés a hegyeshalmi határ, nem kell sokat menni, kicsit pontatlan lett. Furcsállottam, hogy a játékban asszem az M15 elágazása után még van egy benzinkút. NIncsen.
    OFF
    Sebaj, átnyergeltem autóversenyzésre, mivel nincs PC-m. :(
  • Bazsio
    Szép meg minden de a Volvo-s kolléga űrtechnológiát használ?
  • BigdaweM12
    az hogy létezik hogy mostanában nekem a játék már kb minden másnap frissít a steamen? létezik ennyi frissítés egyáltalán?
  • Stefan28

• Stefan28
    Szia!
    Ha arra gondolsz hogy a nyerges mögé a tandemet fel lehet-e a tandem pótot akasztani? Sajnos nem.
  • Gyurma77
    Üdv.

Gratula a szép gépekhez/képekhez!