Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátha..
Előző üzenetem: Sziasztok! Azzal kezdem, hogy torrentról töltöttem a játékot (a feltöltő kulcsot is adott), steamet kerültem, nem volt gond. Azonban patchelés után folyamatosan kidob és azt a hibaüzenetet kapom, hogy a steam megállt. Leginkább kamionkereskedő körül, cégek bejáratánál vagy csak randomra az autópályán/városban 2-10perc között valamikor kidob. Többször letöröltem a játékot (legalább 6-7szer), a legkisebb filet is ami hozzá kapcsolódik, leszedtem máshonnan másikat, volt h másik patchet is, próbáltam azt is hogy gépről másoltam át, az originalis oldalrol is letöltöttem a demot aztán net nélkül beírtam egy régi termékkulcsot (mivel nincs net, ezért nem tudja ellenőrizni, de enged játszani), de kidob folyamatosan. modokat nem használtam, később már feltettem a Hungary Mapot is, hátha ott nem fogja, ott is csinálta. Valami ötletetek lenne, hogy mi lehet a gond vagyis a megoldás rá? Grafika is minimumon, de bőven megfelel a gépem a minimális gépigénynek is. Előre is köszi a segítséget 😊
Utoljára szerkesztette: Mnms, 2015.03.16. 18:26:25
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
(Amúgy egyszerű tájékozódni. Meg kell nézni, hogy kinek ment a válasz.)
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.03.16. 13:16:11
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ponyvázunk 😊
Már a másik felrakón várom a cucclit.
Parkedzsóban pihi.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@Szabi: Gondolom kérdezte, válaszoltam rá.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.03.15. 18:23:03
@balazsgigi: Plusz a következő(1.17-es) patchben (ami a skandi DLC körül érkezik) jön az új fény és időjárás rendszer.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.03.15. 15:50:05
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Régen játszottam már,a multiplayeren kívül van valami újdonság,amiről tudnom kellene?Magyar map sokat fejlődött?Alap játékon kívül milyen mód ajánlott most?G27-em van,ha esetleg irányításban is lett volna változás.Dlc-m nincs hozzá.

Pihenő 😊
Szép gépek/képek 😊
Utoljára szerkesztette: MexxHUN, 2015.03.14. 22:10:00
I Love DAF!
Skrupi kaphatok egy linet a megás kamionokról ha van?
Arra vigyázz, hogy a nem v8-as motorral szerelt kamion ki fog fagyni valószínűleg. Csak a v8 működik nálam illetve a tandem, a többivel sajnos kifagy ha be akarom indítani a motort. Nem tudom mi lehet a gond.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Szerk.: Illetve még a FAEL environment-et. Link 2
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.03.14. 13:13:36
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Milyen grafikai modot használsz?
Régiózár
Van lehetőség a navigációs ablak áthelyezésére?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.12. 11:07:35
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Isten nem bottal, hanem VMware.
Downhill!!
"Nulla tenaci invia est via"
~Ha jót cselekszel, veled is jó dolog fog történni!~