52664
-
Czobi #47216 Az alapjátékot be lehet regisztrálni steam-re, nem kell kétszer megvenni. Ugyanazt a kódot kell beírnod, amit a játék telepítésekor megadtál, és már töltheted is le steam-ről. Az alapjáték nekem is dobozos, de ahogy megvettem, a kódot beregisztráltam steam-re, és már töltöttem is le a játékot. Szerintem te is próbáld meg, ha működik, akkor nem kell megvenned mégegyszer, és a kiegészítőkkel se lenne problémád. Meg a javításokat is mindig automatikusan letölti a steam, azzal sincs semmi macera. -
Meridius #47215 Ez a 15 éves engine hozománya. -
kcstbp #47214 Kedves Axtros!
Neked is köszönöm a választ. Biztosan én fogalmaztam rosszul, nekiszaladok még egyszer
A magyarországi helyzetet (azt hiszem) ismerem: a Steam nevű formáció vette meg a kizárólagos forgalmazási jogot, így akár a CDGalaxisnál, akár a Media Marktban veszed meg, föl kell mászni erre a Steam nevű oldalra és lényegében azon keresztül kell aktiválni vagy letölteni. Ugye, így van?
Nos: nekem megvan egy ősi alapjáték DVD-n, amit dobhatnék a kukába, ha a kis magyar valóság szerint vásárolnám meg a Going East-e és a Skandináv kiegészítőt, ugyanis (idézek a magyar forgalmazású csoda leírásából): "Fontos tudni: Futtatásához szükséges az Euro Truck Simulator 2 magyar feliratos teljes, Steam-es változatának megléte."
Na, ez az, ami vérlázító és pofátlan, ugyanis ez a szép mondat valójában ezt jelenti: "Jól rábasztál, hülye magyar paraszt, hogy becsületes voltál és megvetted boltban az alapjátékot, de most húzzál a pénztárhoz és vedd meg még egyszer újra, ha kellenek a kiegészítők!!!"
Ezért gondoltam én ki azt, hogy Amazonon megvenném a meglévő alapjátékomhoz csak a kiegészítőket DVD lemezen (nem Steam-tagságot szeretnék vásárolni!). A Going Eastnél Biztosan lehet választani, ha jól értelmezem az alábbi amazonos termékleírást (nemzetbiztonsági okokból 30 napig nem szúrhatok be hivatkozást, mókás, a 31. napon azonnal biztonságossá válok ). Jobban megnézve sajnos Skandinávia kiegészítőt nem találtam DVD-s változatban . Ha ez így van, még jobb a helyzet: a játék fele használható DVD-sen (alapjáték + Going East), a másik meg nem. Lehet, hogy a Going Eastet is kétszer kell megvennie például annak, aki korábban már megvette DVD-n? Ez aztán a marketing!
És ezért kérdeztelek meg Titeket, hogy van-e valaki, aki már eljátszotta ezt és működik is (vagy épp megbukott valahol a dolog). De szerintem mindketten, akik válaszoltatok (amit még egyszer köszönök!), itthon vásároltátok a kiegészítőket, így nincs tapasztalatotok abban, amire a kérdésem vonatkozott.
Szóval ez az én gondom. Ha becsületes akarok lenni, vehetem meg újra az alapjátékot Steam-en csak a kiegészítők miatt.
Üdv -
#47213 Szép képek!
-
VirághAttila #47212 Sziasztok!
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy vezetés közben hangyányit akadozik a kép folyamatosan.
Korábban ezt csak fülke nézetben produkálta, most már mindenhogy.
Scandinavia DLC rajta.
Gép:
MSI970 GAMING
AMD FX8350
Corsair 2x8GB DDR3 1866MHz Vengeance Pro Blue-->UEFIben felhúzva az OC-nél 1866-ra
WD BLACK SATAIII 2TB
ASUS BD olvasó/író
RADEON R9 290 Vapor-X TRI-X UEFI 4GB
Corsair 750W CX750
ZALMAN Z11
DARK ROCK 3 HŰTŐ
SAMSUNG UE32H6400 32"
GTAV, Watch Dogs, s nagyobb játékok semmi lagg, F12015 80-100 FPS, s nem értem mi lehet a baja.
Köszönöm szépen a segítséget! -
#47211 Mi az hogy mind??? Nem tudsz olvasni? A skandi dobozos és abban is csak letöltő kód van! -
Axtros #47210 A Going East anno még - a megjelenése utána közvetlenül - kapható volt DVD verzióban, de ma már nem. A Skandináv DLC és minden további DLC már csak letöltős - steam-es - változatban kapható. Lokalizációs probléma nincs, minden gond nélkül használható.
Esetleg ebben a verzióban még megtalálható a GE DVD-n, de a többi csak kódos.
Az Amazons-os változat is működni fog, csak legfeljebb az alapértelmezett nyelv nem a magyar lesz, azt neked kell átkonfigurálni. De lehet, hogy már ezt is automatikusan felismeri a program az operációs rendszerből. Ezt pontosan nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.07.18. 14:22:44 -
#47209 14:00 -tól 17:00 -ig -
#47208 Renault T - irány Eldorádó
-
kcstbp #47207 Köszönöm, hogy fáradtál a válasszal, de nem ezt kérdeztem :-) Amiket te vettél, az mind Steam-es. Akár onnan töltöd le közvetlenül, akár az üres "DVD-tok"-ban fityegő papírdarab a kóddal. -
Üdv srácok, jó képek/gépek
Tőlem is kettő:
-
#47205 Hali!
Én going east-et steamen vettem tehát azt nemtudom hogy kapható-e adathordozóval!
Viszont skandit dobozost vettem és abban is csak letöltő kód volt!
Szóval szerintem vedd steamen! És még a futárt sem kell várni! -
Jetro 2105 #47204 Sziasztok!! Kérdeznék. Tudja valaki hogy 1.18 -ban az IVECO-nak miért sima az oldal tank védője vagy hogy hívják, és a fülke hátsó fala is tök sík... Ez miért van szerintetek. Néztem a módokat ott mindenkinek jó.Teljesen mód nélkül menne a gép. Lehet hogy a mappából is törölnöm kell valamit nem elég csak nem használn?
-
kcstbp #47203 Üdv mindenkinek!
Használ valaki közületek nem Steam-es játékot? A régi alapjátékom van meg DVD-n, megvenném hozzá a Going East!-et és a Skandináviát. Rendelt valaki közületek pl. Amazonról NEM LETÖLTŐS változatot? Használható minden gond nélkül Magyarországon is, nincs semmilyen régiókódolás benne?
Köszönöm -
#47202 Új traktor.
-
WIM #47201
-
#47200 Üdv ! Felraktam Renault Magnum updates v13.20 Modot, és az lenne a kérdése,m hogy hogyan tudok fuvart elvállalni ? mert sehol nem találok pótkocsit hozzá. vagy fell kell még raknom más modot is ? -
#47199 ezért keresek egy moddert, aki picit emelne rajta..
-
#47198 Ezzel a verdával kerüld el Magyarországot. Még felakadsz valahol :D -
#47197 Leláncolva, indulás...
-
WIM #47196 Köszi, a tied is széép -
#47195 DAF Euro6 szerkesztésben jártas usert keresek.
50K kiegészítői nem hajlandóak működni... -
Skrupi #47194
-
LiTTLee #47193 Észtország
Szép DAF-ok WIM és Wabi
Kalee-Nagyon durva combo -
Nagyon jó képek srácok, grat
Tőlem is kettő:
-
#47191 Új szekér a cégnél :-) :
Persze nincs mindig faáru, ilyenkor azt kell elhúzni amit találunk :-) :
-
Dreko7 #47190 Srácok, látom mindenkinél a saját pót skineket meg minden féle jóságot. A kérdésem az lenne, hogy ha birtokomban van egy olyan akkor csak azzal fuvarozok? Vagy ez, hogy van? Ja és, hogy tehetek rá szert? :) -
#47189 Köszi szépen a tiéd is! -
WIM #47188
Wabidriver: Széép, bárcsak már az enyém is kész lenne. :D
Kisfüsi: Pacek! :)
Norbee46: Szép nagyon!! :)
-
-
smog15 #47186 Balaton körül:
-
smog15 #47185 Még nem. -
#47184 Elsősorban a G25/27 használóktól kérdezném,
hogy az új beta (1.19) verzióban tapasztaltam
egy kis kellemetlenséget. "Erővisszacsatolás" =
0. Értsük hogy mit mondok: eddig mielőtt
beindítottam a motort, erővel tudtam csak
elfordítani a kormányt (motorindítás után
ellenállás nélkül, kisujjal tekerhetem, hisz a szervo teszi a dolgát),
valamint menet közben volt ellenállása. Na hát
most semmi.. Kormány középre igazítása persze off, de
eddig is az volt.. Valami ötlet hogy mitől lehet ez
a hiba?! Valaki tapasztalt ilyen hibát vagy csak nálam vacakol? -
#47183 -
sztanko15 #47182 Működik az új magyar térképpel? -
smog15 #47181 Nekem van ai csak elég hülye eddig egy előzés közben rám húzta egy busz kikanyarodott elém egy kamion meg a jobb szélső sáv amikor elfogyott belém jött oldalról, M7 Balatonnál egyik felüljáró alatt eltűnt a csíkozás az útról. De amúgy tetszik jó a gumi hang menet közben, kapcsolók hangja is jó igaz egyenlőre csak új Volvoval mentem, van már benne turbónyomás mérő ezt idáig nem láttam, műszerfal GPS-n jobban látszódik a km/h korlátozás, az GPS nézet nekem meg jó úgy ahogy van :) -
peti178 #47180 Én is leszedtem a public bétát hát mit ne mondjak jól taccsra vágta a játékot az ai autói meg sem jelennek csak a kamionok jönnek elvétve... O.o -
Carl Davies #47179 Lementem egy fuvart Pécsre. Hát ... átcsúszik Szerbiába az út, van 3 alagút, Mohács közelében egy nagy autópálya kereszteződés. Olyan nehéz lenne ránézni a google mapra, hogy mégis mit kellene odarakni?
A többi újítás viszont tetszik. -
Bazsio #47178 Na egyre jobban hangzik! -
smog15 #47177 1.19 patch public béta mától: Immár lehetséges manuálisan váltani a menetfokozatok között automata váltók esetén is, illetve egyetlen gombnyomással váltani manuális és automata váltó között.
Immár lehetséges kikapcsolni, illetve nagyítani a műszerfali GPS-t.
A menetinformációkat (megtett távolság, fogyasztás) immár eltárolja a fedélzeti komputer.
Javítások az editorban.
A vásárolt beltér immár belső és külső nézetben is azonos.
Javítottak több kamiontípus műszerfalának olvashatóságán (pl. a fedélzeti komputer és a GPS láthatóságán).
Normalizálták a hangeffeketeket, eltérő hangeffekteket adtak a különböző anyagú felszíneknek (pl. aszfalt, murva, homok).
Új beltéri hangeffekteket kapott több kapcsoló és gomb is.
Plusz bővült Mo. Péccsel és Szegeddel akinek megvan a Going east DLC