52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • cbzotyoka
    Amúgy lehet tudni hogy benne lesznek a 2012-es kamiono.pl.:MP4-es merci,vagy az új MAN?
  • Szobi30
    szerintem ők is akkor fogják megkapni, ha megjelenik a játék, csak ők ingyen megkapják a sorozatszámot :)
    én legalábbis így gondolom...
  • WinStar
    amúgy én azon gondolkodtam ma,hogy akik megnyerték a döntőt az STDS-be s kaptak ETS2-höz kulcsot hogy kipróbálhassák,azok között nincs véletlenül warezos? :P :D Vagy nem juttatja el valakinek? :D Hátha valaki segít abban hogy kipróbálhassuk a játékot... :) Hisz kitudja...meg sztem rengeteg külföldi ombre is várja a játékot..aztán hátha valakinek megesik a sok várakozó emberen a szíve :D
  • fuszhi
    :)))))))) A rosszhoz meg még több :))))) na jó befejeztem igazatok van mind kettőtöknek. Szabii 98 , és szobi 30 neked is, de reméltem szülinapomra elkészül. Jó az már ahogyan van addig-addig szeretnék csinosítgatni meg javítgatni ameddig túl sok lesz a jóból. Időnek előtte meg kéne állni ameddig nem csinálnak valami bődületes dolgot. Csak aztán ne emlegessem később, hogy én szóltam. :))))))
  • Szobi30
    akkor ülj be a kocsiba, oszt eridjéé :DDD
    egyébként pedig az augusztus sose volt hivatalos megjelenési dátum, szeptember volt az első, de az scs azt is csak talán-ra mondta, a többi csak találgatás volt, a kiadók részéről...
  • szabii98
    Vezesd az áramot..a jó munkához idő kell :)
  • fuszhi
    ....tényleg augusztus 8 at írunk és ettől vagyok ki hogy nem tudták megcsinálni augusztusra. ezt hoooóóógy? Miiiíít? Jó lenne ha összekapnák magukat , mert ahogy gumikacsa írta én helyből fogok most már írogatni olyanokat. Sajnálom hogy húzogatják. Egyértelmű ha azon múlna hogy hibáznak e vagy sem akkor nem kérdés mi a válasza mindenkinek. Viszont Nem fest jól hogy halogatják. Legyen jó szakmájuk. Ha a főnököm kérdez és nem tudnék válaszolni szakmabeli dolgokra egyértelmű nincs ott a helyem. Tessék ezt helyből írtam. ;) :))) Áh mindegy. Biztos az bújik már ki belőlem hogy vezethetnékem van.
  • v43 001
    Helló!

A Music FM rádió stream-át valaki le tudja nekem írni? Nem jöttem rá, hogy kell megcsinálni :S

Kösz!
  • gege97
    Sziasztok!Nekem az STDS-el lenne az a problémám hogy szaggat.Olvastam olyat hogy indítsam a directx-es verziójával és úgy okés lesz minden, de ugyanolyan talán egy fokkal jobb..
    Gépem szerintem bőven megvan hozzá:Egy 4magos 3.0Ghz-s Amd proci 4gb Ram
    és egy ASUS 6670-es videókari, és persze 64-es win7.
    Ha lenne valami megoldás erre írjátok már le légyszi!:)
    Köszi!
  • szabii98
    VÓTMÁ!!4
  • vajo

Már tovább lett fejlesztve :D
  • gumikacsa
    Lehet, hogy hiba, de komolyan, még senki nem látott olyat, mikor megy le a nap, vagy hajnalodik, tök világos van, de még/már a csillagok nagy része látszódik?
  • vajo
    De ha nincs eső az úton, kidobhatják az egész grafot, mert kb a realizmust rontották el vele... :S
  • komiki
    Ok.Hiszek neked:))
  • AudiQuattro
    Jah,eddig legalább volt,vicces menyi időt nyomnak a grafra meg az időjárásra,vannak fontosabb dolgok is.
  • Boxer HUN
    ...vagy november eleje.
  • yokel
    SCS-nél ez nem így megy...
    Szinte csak akkor indítják el a játék honlapját mikor az megjelenik.

Am, ez a szeptember is csak egy "talán" ígéret volt az SCS részéről, hisz mikor erről írtak a blogjukon, már akkor megjegyezték, h a szeptemberi megjelenést nem tudják garantálni. Szal én már úgy vok ezzel, h jó ha okt. közepén már realizálódhat az időpont.
  • Boxer HUN
    Ne parázz... Az enyém sem üzemel per pillanat. Hiába kaptam meg a brutális tárhelyet, ha az SQL adatbázis nem eszi meg a "régi" adatbázisomat, és nyelvi kompatibilitási hibák vannak. Épp azon dolgozunk, hogy lehetőleg ne kelljen majd újra regisztrálni, bár az sem kizárt. Sry...

Tehát egy weboldal indítása egy klikk, a létrehozása kerülhet több időbe. Én a CMS-ünk "újragondolását" kb.: 3 hét alatt alkottam meg egyedül. Ők viszont tuti nem egyedül teszik ezt.
  • komiki
    Sziasztok.Engem azért az is nyugtalanít így a szeptemberi megjelenés előtt,hogy a honlapja sem üzemel a játéknak,még csak bemutató szinten sem.Azért a játékkészítők nem a játékok megjelenésekor szokták megnyítni,hanem pl egy hónappal előtte.
  • endy papp
    Én ilyet még viccből sem kérnék senkitől.

De ha megnézed ott vannak rendesen és nem is kevés ,végig tele van vele az ég.
    0:52-1:24 -ig
    Szerintem ennél jobban nappal nem lehet,mivel süt a nap még ha késő délután is van.
    De nincs különösebb jelentősége,csak kissé valótlan,hogy nappali fénynél lássuk a csillagokat.

Az meg hogy milyen grafikán tolják ,nincs jelentősége.
    Mert akkor most ha ők 480p-s felbontásban tolják mert csak arra telik akkor mindenki abban nézze.
    Mellesleg most megnéztem 360p-s felbontásban még abban is látszanak,pedig a szemem már eléggé rossz és öreg.
  • Boxer HUN
    Nekikezdhetsz, biztosan nagy sikert aratsz majd vele!

Kereken 1:00 -tól számolgathatod a csillagokat...
  • WinStar
    én keresztbe leszopom magam ha megmondod hogy hol van a videóban nappal csillag...illetve szted max grafikán tolják ők?Nem hinném.....
  • endy papp
    A videóról.
    Nem kötekedni szeretnék de, az eső még a STDS-ben is jobban néz ki,remélem javítják ,mert ez így elég gáz.
    Arról nem is beszélve hogy a csillagokat azért nappal nem kellene hogy lássuk,itt sem.

Hogy jót is mondjak a köd az jól néz ki ,no meg szépen arat a kombájn (ha nem is hatékonyan) és úgy összességében szép lesz a játék,de még van mit foltozgatni rajt.
  • ronso
  • ronso

http://kepfeltoltes.matrixtech.hu/images/84326694298214381609.jpg

kis dugóba futottam
  • vajo
    Esőnek nyoma sincs az aszfalton? Ez miez?? -.-
  • SnyperD
    Országonként megkérik a népeket hogy gyűjtsenek infót az országonkiénti rendszám fajtákról és azok kinézetéről. pl autó fehér rendszám lassú jármű piros meg kamionoké azt hiszem sárga :D meg hogy elől hátul esetleg ha van eltérés a rendszámon méret vagy két sorba tagolódás, és a pótkocsikon elhelyezkedő rendszám. és vagy linket vagy képet kérnek inforól a blogra vagy az email ükre :D
  • joceruza
    Jól néz ki!
  • AudiQuattro
    Ha valaki értelmezni tudja a rendszámról le irtakat a blogon,az legyen szíves leírni :))
  • AudiQuattro
    Ez nem ide tartozik, de amúgy azért nem írja ki a dolgokat mert a térképet így csinálták meg. Itt kérj segítséget:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504
  • petyko19
    Szia, csak, hogy tudd, mielőtt beszólsz másnak, mikor megjelent a játék én is megvettem, csak közbe sajna tönkre ment a lemezem és nem lehet használni, ezért gondoltam, hogy leszedem, és majd az új játékot veszem meg ha megjelent. És azért ide írtam, mert ezen a fórumot sokan használják, és gondoltam segítetek, de ha nem akarsz akkor ne segíts de ne ugass itt nekem. Remélem egyszer visszakapod, hogy neked se segítenek,
  • vajo
    Úgy érzem kezdik meg találni az "SCS célközönségei" a topikot. :DD
  • Plett
    Biztos paypal-al megvette és le kellett szedni... :D
  • gumikacsa
    Szia!

"mit csinálok rosszul?":

1. Ez nem az ETS1 topik, ez ügyben ott kérj segítséget.

2. "Nem rég szedtem le" Hát ba***eg, komolyan mondod, hogy nincs kemény 1000Ft-od az eredeti játékra?
  • petyko19
    Sziasztok
    Bocsánat, hogy ide írok, de talán ti tudtok nekem segíteni. Már több oldalon néztem, de sehol sem találtam megoldást a bajomra. Nem rég szedtem le az Ets 1 részét, felraktam az 1.3 patchet, fut is rendesen, és találtam egy ets mega mix map-ot, amit leszedtem, és beraktam a mod mappaba, és amikor kezdenék egy új játékot, akkor az útvonalakat mutatja, de semmi zászlókat és városneveket nem ír. Tudnátok nekem segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Már többször újra raktam, a mod mappába nincs ezenkívűl semmi sem, ez pedig több mint 1 GB-os scs fájl. Aki tud az legyen szíves segítsen. Előre is köszönöm szépen
  • aerolive
    Nem
  • mani13
    az angolok tényleg játszanak a ets2-vel?
    Ezt elfelejtettem ideírni, a fekete SCANIA-kat nézzétek. :))
    Itt ha képeket nézegetitek ebbe a másik topikba nekem pont ien melóm van, meg ien fajta kamionnal járok, csak nem SANIA-val járok.