Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ez a második, aminek még meg kéne lennie, de majd alkudok, de azért majd írni kéne sokat.

És köszi mindenkinek! Köszi..<#puszis>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Vajo!

Vajo barátomra szavaznék.

Szobi30
mégegy vajonak 😄

am, nem csak akkor lehetsz HG ha meglesz az 500 HSZ??
mert ha ez a helyzet, húzzunk bele h hamar meglegyen 😄😄

www.szobi.picturepush.com

CzUKi
Sokadik vajóra 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Egy szavazat vajo-ra 😉

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kazai21
Vajobácsi.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Robertoo21
Második Vajo-ra

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

tuzfal3
Elsõ szavazat Vajo-ra😉

Opel Movano 2.8DTi

Kérésem lenne felétek.

"Kell a topic neve és linkje, a házigazdajelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a házigazdajelöltet elfogadja az adott téma közössége."

Szóval. Ahhoz, hogy a topik HG-je lehessek, nektek egyet kell vele értenetek, ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy 1 hsz-el járuljatok hozzá, hogy lehessek házigazda.
Szavazást, azért nem indítok, mert nem szándékozok megválni a topiktól. Szabad idõmben itt fogok lebzselni, frissítgetni, szépítgetni fogom az oldalt/fórumot/topikot.
Ezért szeretném ha bizalmatokkal segítenétek ebben.

Köszi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gomze
Valaki ismeri a Landwirtschafts Simulator-t. Na abban a játékban elég sok funkció van a gépekhez rendelve, szinte bármit meg lehet tenni a jármûvekkel. Szerintem az SCS tanulhatna valamit az Astragon-tól, és ezalatt most nem azt értem, hogy agyon kellene bonyolítani a játékot, de azért egy-két funkció jól jönne, mint pl kirakodáskor kinyílna a pót ajtaja, vagy a billenõs billentene. Persze ezeket a pót sima leakasztásánál nem csinálná, hisz furán nézne ki, ha a homokot a parkoló közepére billentené.

femate
Ja xd

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

v43 001
Lelopták a cigók <#idiota>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Hö...xDxDxD<#nevetes1>

Most nézem, hogy nincs a volvo-n tükör ASa😄AS?ASD😄ASD😄A?S

AudiQuattro
Alakul,de még rengeteget melozhatnak rajta..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

v43 001
Ja és remélem nem csak a felhõket hanem az esõt is javítják :S Olyan kéne hogy alig lehessen kilátni, nem olyan hogy ha esik és nem törlöd akkor is tök jól kilátsz :S
Sorry a 2 hszért.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
Remélem lesznek új modellek pl.: jobb körforgalom, autópálya lehajtónál lassító és gyorsítósáv, több fajta kersztezõdés, sok tábla stb..

Mapot még nem építettek...mert ahogy elnézem, ez Hamburg. 😛

szép

Kép a fákról...kurvajóó 😄

ÉS JAVÍTOTTÁK A FELHÕKET 😮😮 😊😊 (L)<#puszis>

thomson002

http://indafoto.hu/Thomson

v43 001
Csak nem tuningolni is lehet majd benne?

Euro Truck Simulator 2

Hát nekem kicsit nagyon feltûnõ, hogy mindig egyforma, a fák mint a beton.

Ezt lapozgassátok végig! Elnézegetnék ilyen felhõket a gémben is!...azon kívül, hogy az utat is nézem 😄😄

Szobi30
😄 😄
am, inkább csináljanak normális fizikát -.-
bár elismerem, az ilyen apródágok is javítanak a játékon, de a fizika az 1000X fontosabb...

AudiQuattro
Beszarok 😄 Kiafaszomat érdekel a felhõ mozgása XD

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Gerypapa 95
<#eljen>

Felkeslés után írtam, mert most ébredtem szal van benne hiba biztos, de majd megértik.
"hi SCS.

Give you more trucks, and cars to AI traffic. Will be some accident, stau,road lane close...
And New Sky! New HD clouds. The clouds are will move. Weather effect, how move trees, will be winds."

Úgy gondoltam, hogy nem elég nagy hangsúlyt fektetni erre a sok szarságra, miközben ilyen kihalt vidéken mászkálsz. Fák mint a beton, felhõk ratyik.
Szerintem nem lenne hülyeség ha lenne pl szél. mozognának a fák, Szép nagy HD felhõk, amik összevissza mozognak, nem csak az égbolt forog és mindennap ugyanúgy vannak a felhõk.
Szerintem jó ötlet.

a kiadás az úgy jó...de legalább minden héten adnának egy új képet...!Lehet akár ugyanaz a táj 80 pózból...de fotóóóó! xd

Szobi30
majd január körül fognak sztem beindulni(képkiadás szempontjából)
és utána nyáron megjelenik a játék...legalábbis remélem 😄

Szerintem nyaralnak. Nyári szünet van...

Gell97 kolega
ki..

kiadhatnának már egy új fotót....

Ajánlom is!!! 😄

"SCS Software Köszönöm a javaslatokat. Fantasztikus lenne, ha tudnánk húzza le mindezt - de ez a sok kemény munka és az idõt és energiát (és pénzt) költeni valamennyi elemét, reálisan, ez minket év-hoz csinál ez minden. De dolgozunk már elég sok a kért funkciók, így remélem ETS2 lesz egy nagyon kellemes meglepetés mindenkinek! "

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Stig95
Hát reméljük hogy kellemes meglepetés lessz.<#wink>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

yokel
Egy biztató kijelentést találtam az SCS Software oldalán:

"SCS Software Thanks for the suggestions. It would be fantastic if we could pull off all of this - but that's a lot of hard work and time and effort (and money) to spend on all those features, and realistically, it would take us years to do it all. But we are working already on quite a lot of the requested features, so I hope ETS2 will be a very nice surprise for everyone!"

Az utolsó mondat a lényeg! <#papakacsint>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Gell97 kolega
xD

pontosan... ez a vajostyle 😄

Gell97 kolega
ez az "okcsõ" olyan vajo-s volt 😄D

#123: omg.

Szobi30
ok, csõ!
szted mi köze van ehhez az ATS-nek? :/

kutizsolt
HELLO.. AKINEK KEL AZ ATS AZ A GTS FORUMBAN AZ OFF TOPIKBAN MEGKAPJA A TORRENTET!

V-Power Shell

tuzfal3
NEm buszra gondolok hanem a furgonokra....

Opel Movano 2.8DTi

Busz az nem kell. Legyen benne 4-es, R-es és az új R-es, aztán nem szólok egy szót se 😄 de felesleges. max az interiorok szempontjából lenne jó, ha több féle kamion lenne.

tuzfal3
Jaja, vagy felhasználnák még a kisbuszokat is amik elkészültek...Régen a king of the roadban is lehetett fuvart vállalni kisbuszokkal ha jól emlékszem.

Opel Movano 2.8DTi

Szobi30
valahogy ezt gondoltam...és tuti h marad csak a nyerges...de fasza lenne ha megvalósítanák!

tuzfal3
Ezekehez a választási lehetõségekhez lekell modellezni a fentemlített gépeket...

Opel Movano 2.8DTi

Szobi30
szerintem lehetne mondjuk MAN-ból TGX, TGA, TGS, TGL
és akkor lenne választék
DAF mondjuk: SC XF, SSC XF, CF, LF
stb...vagyis h többféle fülketípus legyen, többféle teherbírással...
egyébként pedig az fasza, hogy lehet majd állítani, hogy mennyire legyen részletes a játék (Y)