52665
-
cbzotyoka #10667 Amúgy lehet tudni hogy benne lesznek a 2012-es kamiono.pl.:MP4-es merci,vagy az új MAN? -
#10666 szerintem ők is akkor fogják megkapni, ha megjelenik a játék, csak ők ingyen megkapják a sorozatszámot :)
én legalábbis így gondolom... -
WinStar #10665 amúgy én azon gondolkodtam ma,hogy akik megnyerték a döntőt az STDS-be s kaptak ETS2-höz kulcsot hogy kipróbálhassák,azok között nincs véletlenül warezos? :P :D Vagy nem juttatja el valakinek? :D Hátha valaki segít abban hogy kipróbálhassuk a játékot... :) Hisz kitudja...meg sztem rengeteg külföldi ombre is várja a játékot..aztán hátha valakinek megesik a sok várakozó emberen a szíve :D -
#10664 :)))))))) A rosszhoz meg még több :))))) na jó befejeztem igazatok van mind kettőtöknek. Szabii 98 , és szobi 30 neked is, de reméltem szülinapomra elkészül. Jó az már ahogyan van addig-addig szeretnék csinosítgatni meg javítgatni ameddig túl sok lesz a jóból. Időnek előtte meg kéne állni ameddig nem csinálnak valami bődületes dolgot. Csak aztán ne emlegessem később, hogy én szóltam. :)))))) -
#10663 akkor ülj be a kocsiba, oszt eridjéé :DDD
egyébként pedig az augusztus sose volt hivatalos megjelenési dátum, szeptember volt az első, de az scs azt is csak talán-ra mondta, a többi csak találgatás volt, a kiadók részéről... -
#10662 Vezesd az áramot..a jó munkához idő kell :) -
#10661 ....tényleg augusztus 8 at írunk és ettől vagyok ki hogy nem tudták megcsinálni augusztusra. ezt hoooóóógy? Miiiíít? Jó lenne ha összekapnák magukat , mert ahogy gumikacsa írta én helyből fogok most már írogatni olyanokat. Sajnálom hogy húzogatják. Egyértelmű ha azon múlna hogy hibáznak e vagy sem akkor nem kérdés mi a válasza mindenkinek. Viszont Nem fest jól hogy halogatják. Legyen jó szakmájuk. Ha a főnököm kérdez és nem tudnék válaszolni szakmabeli dolgokra egyértelmű nincs ott a helyem. Tessék ezt helyből írtam. ;) :))) Áh mindegy. Biztos az bújik már ki belőlem hogy vezethetnékem van. -
#10660 Helló!
A Music FM rádió stream-át valaki le tudja nekem írni? Nem jöttem rá, hogy kell megcsinálni :S
Kösz! -
#10659 Sziasztok!Nekem az STDS-el lenne az a problémám hogy szaggat.Olvastam olyat hogy indítsam a directx-es verziójával és úgy okés lesz minden, de ugyanolyan talán egy fokkal jobb..
Gépem szerintem bőven megvan hozzá:Egy 4magos 3.0Ghz-s Amd proci 4gb Ram
és egy ASUS 6670-es videókari, és persze 64-es win7.
Ha lenne valami megoldás erre írjátok már le légyszi!:)
Köszi! -
#10658 VÓTMÁ!!4
-
vajo #10656
Már tovább lett fejlesztve :D -
#10655 Lehet, hogy hiba, de komolyan, még senki nem látott olyat, mikor megy le a nap, vagy hajnalodik, tök világos van, de még/már a csillagok nagy része látszódik? -
vajo #10654 De ha nincs eső az úton, kidobhatják az egész grafot, mert kb a realizmust rontották el vele... :S -
komiki #10653 Ok.Hiszek neked:)) -
#10652 Jah,eddig legalább volt,vicces menyi időt nyomnak a grafra meg az időjárásra,vannak fontosabb dolgok is. -
#10651 ...vagy november eleje. -
#10650 SCS-nél ez nem így megy...
Szinte csak akkor indítják el a játék honlapját mikor az megjelenik.
Am, ez a szeptember is csak egy "talán" ígéret volt az SCS részéről, hisz mikor erről írtak a blogjukon, már akkor megjegyezték, h a szeptemberi megjelenést nem tudják garantálni. Szal én már úgy vok ezzel, h jó ha okt. közepén már realizálódhat az időpont.
-
#10649 Ne parázz... Az enyém sem üzemel per pillanat. Hiába kaptam meg a brutális tárhelyet, ha az SQL adatbázis nem eszi meg a "régi" adatbázisomat, és nyelvi kompatibilitási hibák vannak. Épp azon dolgozunk, hogy lehetőleg ne kelljen majd újra regisztrálni, bár az sem kizárt. Sry...
Tehát egy weboldal indítása egy klikk, a létrehozása kerülhet több időbe. Én a CMS-ünk "újragondolását" kb.: 3 hét alatt alkottam meg egyedül. Ők viszont tuti nem egyedül teszik ezt. -
komiki #10648 Sziasztok.Engem azért az is nyugtalanít így a szeptemberi megjelenés előtt,hogy a honlapja sem üzemel a játéknak,még csak bemutató szinten sem.Azért a játékkészítők nem a játékok megjelenésekor szokták megnyítni,hanem pl egy hónappal előtte. -
endy papp #10647 Én ilyet még viccből sem kérnék senkitől.
De ha megnézed ott vannak rendesen és nem is kevés ,végig tele van vele az ég.
0:52-1:24 -ig
Szerintem ennél jobban nappal nem lehet,mivel süt a nap még ha késő délután is van.
De nincs különösebb jelentősége,csak kissé valótlan,hogy nappali fénynél lássuk a csillagokat.
Az meg hogy milyen grafikán tolják ,nincs jelentősége.
Mert akkor most ha ők 480p-s felbontásban tolják mert csak arra telik akkor mindenki abban nézze.
Mellesleg most megnéztem 360p-s felbontásban még abban is látszanak,pedig a szemem már eléggé rossz és öreg. -
#10646 Nekikezdhetsz, biztosan nagy sikert aratsz majd vele!
Kereken 1:00 -tól számolgathatod a csillagokat... -
WinStar #10645 én keresztbe leszopom magam ha megmondod hogy hol van a videóban nappal csillag...illetve szted max grafikán tolják ők?Nem hinném..... -
endy papp #10644 A videóról.
Nem kötekedni szeretnék de, az eső még a STDS-ben is jobban néz ki,remélem javítják ,mert ez így elég gáz.
Arról nem is beszélve hogy a csillagokat azért nappal nem kellene hogy lássuk,itt sem.
Hogy jót is mondjak a köd az jól néz ki ,no meg szépen arat a kombájn (ha nem is hatékonyan) és úgy összességében szép lesz a játék,de még van mit foltozgatni rajt. -
#10643 -
http://kepfeltoltes.matrixtech.hu/images/84326694298214381609.jpg
kis dugóba futottam
-
vajo #10641 Esőnek nyoma sincs az aszfalton? Ez miez?? -.- -
SnyperD #10640 Országonként megkérik a népeket hogy gyűjtsenek infót az országonkiénti rendszám fajtákról és azok kinézetéről. pl autó fehér rendszám lassú jármű piros meg kamionoké azt hiszem sárga :D meg hogy elől hátul esetleg ha van eltérés a rendszámon méret vagy két sorba tagolódás, és a pótkocsikon elhelyezkedő rendszám. és vagy linket vagy képet kérnek inforól a blogra vagy az email ükre :D -
#10639 Jól néz ki! -
#10638 Ha valaki értelmezni tudja a rendszámról le irtakat a blogon,az legyen szíves leírni :)) -
#10637 -
#10636 Ez nem ide tartozik, de amúgy azért nem írja ki a dolgokat mert a térképet így csinálták meg. Itt kérj segítséget:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504 -
petyko19 #10635 Szia, csak, hogy tudd, mielőtt beszólsz másnak, mikor megjelent a játék én is megvettem, csak közbe sajna tönkre ment a lemezem és nem lehet használni, ezért gondoltam, hogy leszedem, és majd az új játékot veszem meg ha megjelent. És azért ide írtam, mert ezen a fórumot sokan használják, és gondoltam segítetek, de ha nem akarsz akkor ne segíts de ne ugass itt nekem. Remélem egyszer visszakapod, hogy neked se segítenek, -
vajo #10634 Úgy érzem kezdik meg találni az "SCS célközönségei" a topikot. :DD -
Plett #10633 Biztos paypal-al megvette és le kellett szedni... :D -
#10632 Szia!
"mit csinálok rosszul?":
1. Ez nem az ETS1 topik, ez ügyben ott kérj segítséget.
2. "Nem rég szedtem le" Hát ba***eg, komolyan mondod, hogy nincs kemény 1000Ft-od az eredeti játékra? -
petyko19 #10631 Sziasztok
Bocsánat, hogy ide írok, de talán ti tudtok nekem segíteni. Már több oldalon néztem, de sehol sem találtam megoldást a bajomra. Nem rég szedtem le az Ets 1 részét, felraktam az 1.3 patchet, fut is rendesen, és találtam egy ets mega mix map-ot, amit leszedtem, és beraktam a mod mappaba, és amikor kezdenék egy új játékot, akkor az útvonalakat mutatja, de semmi zászlókat és városneveket nem ír. Tudnátok nekem segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Már többször újra raktam, a mod mappába nincs ezenkívűl semmi sem, ez pedig több mint 1 GB-os scs fájl. Aki tud az legyen szíves segítsen. Előre is köszönöm szépen -
#10630 Nem -
#10629 az angolok tényleg játszanak a ets2-vel? -
#10628 Ezt elfelejtettem ideírni, a fekete SCANIA-kat nézzétek. :)) -
#10627 Itt ha képeket nézegetitek ebbe a másik topikba nekem pont ien melóm van, meg ien fajta kamionnal járok, csak nem SANIA-val járok.