Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is baj ha nem lesz több gép, mert szerintem elég az a 7x3, viszont lehetnének változatosabbak az egyes márkák, azzal hogy nem csak egy tipus választható.
PL:
VOLVO FH és FM
MAN TGX és TGS
SCANIA R és T
IVECO STRALIS és STRATOR
MERCEDES ACTROS és AXOR
DAF XF és CF
RENAULT MAGNUM és PREMIUM
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Elég meggyõzõ, ha ez ilyen lesz akkor ez nagyot fog szólni! <#eljen>#eljen>
"Vegetation will have several different Level of Detail settings, so it will look great on high-end machines, but even on low-end computers the game will be playable with lowered visual quality. Many of the subsystems were changed to use multi-threading, so on multi-core CPUs the game will run much smoother and faster. Release is still way off, definitely 2011, and definitely not early in 2011."
Vagyis a növényzet részletessége állítható lesz, attól függõen, h kinek milyen gépe van. Elvileg kihasználja majd a játék a többmagos procikat is, így minél erõsebb a géped annál szebb grafikával játszhatsz majd. És ami biztos, h nem 2011 elején fog megjelenni, hanem késõbb, sztem kb. 1 év múlva...
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Nyugi...!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
...:::|Supermoto is life |:::..
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Bocs az off-ért!
De Slovak Truck Simulator nincs??????
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
ez nem GTS topik, hanem ETS 2...mi köze van ehez a játékhoz?:/
www.szobi.picturepush.com
Opel Movano 2.8DTi
Az ATS már letölthetõ az alábbi link segítségével.341MB, viszont hibás a játék ezért csak ugy indul el, ha a GTS fõkönyvtárában lévõ specs.settings SETTINGS fájlt átmásoljátok az ATS fõkönyvtárába.
http://www.megaupload.com/?d=W16OEI1W
Valamint a dokumentumok mappában, a German Truck Simulator nevü mappát használja, ezért ha valaki inkább ezzel szeretne játszani, akkor törölni kell a GTS álltal létrehozott mappát, mert ez a játék nem tudja használni, ugyanis abban nincsennek benne az új városok, és ha pl egy osztrák városban szeretnétek kezdeni a játékot, akkor lefagy. Ez a játék saját magának hoz létre egy German Truck Simulator-nevü mappát a dokumentumokban.
A játékról annyit, hogy a telepítéskor egy teljesen új egyedülálló játékként indul saját fõkönyvtárral, és saját ikonnal az azstalon, viszont a játék indulásakor kiderül hogy valójában csak egy kiegészítõ a GTS-hez ami plusz 4 osztrák várost tartalmaz, és határátkelõket a két ország között (megállás nélkül át lehet rajtuk menni mint az ETS-ben, és még a jogokat sem kell megvenni).
De még az is lehetséges, hogy ez csak a 2011 ben megjelenõ eredeti ATS-nek az elõzetese (demoja), ahol az ausztriai részbõl egyelõre csak 4 várost lehet elérni.
Nekem minden esetre úgy tûnik ez csak egy gyenge kiegészítés amit valaki gyorsan összedobott, és ATS néven kiadta.
22 város van benne(4 új):
-berlin
-bremen
-dortmund
-dresden
-duisburg
-dusseldorf
-erfurt
-frankfurt
-hamburg
-hannover
-innsbruck
-kiel
-koln
-leipzig
-linz
-magdeburg
-munchen
-nurnberg
-rostock
-salzburg
-stuttgart
-wien
A kamionok, és a pótok megmaradtak a GTS-bõl.
Nekem az ETS meg a GTS is megvan eredetibe. Modolni nem szeretem.
Múltkor felraktam az egyik nagy térkép modot. Amikor nagynehezen felértem egy emelkedõre (valahol Dél-Magyarország és Szerbia környékén), megörültem hogy feljutottam, látom lefelé megy az út, de a szekér csak erölködik... tehát bugos volt a mod. Szal én nem modolgatok.
Az ETS2-t már nagyon várom. Nincs facebook accom, úgyhogy a kívánságlistába nem tudok írni. Ha valaki tolmácsolná oda az alábbiakat, azt megköszönném:
Szerintem ez reális és nem túl bõre eresztett lista
- vezetési idõ pontosítása
- kamion optikázása (mint az 18wos sorozatban meg a Rig'n'Roll-ban)
- trafizó zsaruk (vásárolható detektor/jammer "ellenük" a truckshopban, mint a 18wos sorozatban)
- ébresztõóra a sofõrnek (ha sietni kell, és nincs idõ a 8 órás pihire, akkor pihizhess kevesebbet is...)
- a sofõr néha éhezzen meg, kelljen esetleg wcre mennie... ezeket a benzinkúton lehetne intézni
- esetleg lehessen legurítani a benzinkúton 1-2 sört, vagy valami, és adna egy kis "ittas érzést" a vezetésben (mint a GTA4-ben amikor bepiál Niko)<#pias>#pias><#pias>#pias>
- részletesebb városok és részletesebb Európa (pl Berlin ne 3 utcából álljon) (a Rig'n'Roll-ban vannak pl elég szép méretû városok)
- esetleg "örömlányok" az út mellett<#wow1>#wow1>
Mielõtt mondanátok, hogy akkor miért nem játszom a Rig'n'Roll-al, egyszerû: a sztorija kicsit irreális.
Szerintem ez nem egy teljesíthetetlen lista, és kb "teljessé" tehetné a szimulátor feelinget. Akármilyen is lesz, én már nagyon várom az ETS2-t!
<#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Üdv mindenkinek!
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Opel Movano 2.8DTi
mondjuk ez is szép. Az ETS-hez képest ez mérföld kõ.
Én az ETS-t megvettem, azzal a hittel, hogy egy jó valósághû kamionszim......de mégse. GTS-t már nem vettem meg, mivel a képeket látva ETS2 pár új modellel. ATS nem kapható hazánkban, de ha látok majd képet ETS2-bõl, akkor eltudom dönteni hogy megveszem-e. De én már ATS-is szívesen megvenném, de mostmár nem fogom, így ETS2 szerintem eredetiben fog lapulni majd a fiókomban az elõdjével együtt 😄
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Opel Movano 2.8DTi
The man cannot be traveling so with a lorry already today how his intestine should not crash into car parks like that that no would be totally full. They could be like this in the game. You are from the firm let it be necessary to measure it when the man comes out the strikes
Let there be road controls, corks, accidents since the man faces one like this always. Let them be in the game BDF fittings, since this is increasingly more widespread already in Europe.
Let the cabin be shapable. Let it be possible to pull the window down , to pull drawers out , and other other things to move.If the game would like to be made very true to nature yet , it would be necessary to introduce the obligatory breaks doing the dirty then.the playing time would be extended a little bit , this would not be impossible.
Good work for the developers! 😊
Best regards: Renátó E. (Nenuns)
Röviden anyi hogy legyenek tömött parkolók, hoszab játék idõ vezetési idõk betartásával, lehessen ablakot lehúzni meg egyéb dolgokat mozgatni a fülkében, legyen várakozási idõ + mérlegelés a rakodásnál 😊
Opel Movano 2.8DTi
A másik, h itt elég sokan azt róják fel az SCS-nek, h legyen nagyobb parkoló, több ez, több az, nagyobb, szebb, részletesebb térkép, de erre csak azt tudom mondani, h konzol megnyit és beír, h edit germany (GTS esetében).
Minden adott hozzá, h olyan térképed legyen a játékhoz amilyet csak szeretnél, az SCS hozzáférhetõvé tett mindent ehhez, és az a legnagyobb varázsa a játékaiknak, h a felhasználok kényük-kedvük szerint alakítgathatják a játékot, kezdve a kamionok, trailereken át a térképig. Az egy dolog, h némi IQ, kitartás és tanulás kell mind ehhez, de vmit vmiért. Már így is rengeteg mindent megcsináltak a játékhoz és folyamatosan bõvül csak a lista, mindig egy picivel több lesz benne, lásd. pl. csak a fülke függönyt. Régen ez egyik modellben sem volt, vki elkezdte, ma meg már szinte alap, h beleteszik a modderek. A térképekbe is kerülnek be saját modellek, stb. szal ezeknek köszönhetõ, h nem lankad a játék iránti érdeklõdés és kitart addig amíg kijönnek az újabb részek, jelen esetben majd az ETS2. Ami sztem azért egy újabb mérföld kõ lesz ebben a sorozatban, mert azért az tisztán látszik, h az ETS óta sokat változott a játék az ATS-ig bezárólag!
Pl. itt egy kép ATS-bõl, amit most találtam és egybõl megtetszett:
Egyre szebb lesz a játék, és ha abból indulok ki, h ha jól tudom dolgoznak a dinamikus árnyékoláson az ETS2-ben, akkor egész élethû játék lesz, a fizika javításáról tett ígéretekrõl meg már nem is beszélve. A térkép is nagyobb lesz ha jól tudom, szal van mire várni!
Vajo - Épp ezért mondtam hogy legyen account.Ha már arra képtelenek hogy megvegyék a játékot akkor legalább az accountot fizessék meg.És akkor már érnek el annyit hogy van bevétel.
Opel Movano 2.8DTi
de azt ETS/GTS megvan eredetiben...és megfogom venni valószínûleg a következõt is...de van aki nem vette meg eddig se és ezentúl se fogja, akármilyen jó játékot is fognak csinálni, úgyis le fogja tölteni mert az olcsóbb...és hiába magyarázod neki úgyse fogja megvenni:/
Mert minden óhaj sóhaj, idõ! és az idõ az pénz. fizetni kell a programozókat, a villanyszámlát stb..!
Opel Movano 2.8DTi
Opel Movano 2.8DTi
#68: pontosín ígyvan, hogy minden az üzletrõl szól...de abban nem értek egyet, ha csinálnának egy szimulátort akkor nem lenne ennyi bevételük, mert szerintem azt még talán többen megvennék...de lehet h igazad van!
Ezt már kitárgyalta egy külföldi interjúban az SCS ügyvezetõje, h ha kõ kemény szimulátort csinálnának akkor még ennyi bevételük se lenne, mert még szûkebb réteget tudnának így megcélozni. És mivel már többször elmondták, h õk egy kis cég szinte pár emberbõl áll az egész csapat, nincs nagy kapacitásuk, pláne nincs sok-sok pénzük, h mki vágyát meg tudják valósítani. Ez kõ kemény üzletpolitika, az élet errõl szól, a pénzrõl hisz mki abból él. Tudom, h itt sok gyereknek ez még nem felfogható mert anyuka teszi a zsebükbe a pénzt jelenleg, de majd õk is rájönnek, h az élet teljesen másról szól mint amit õk most elképzelnek magukban!
Vagyis a mostani "no szimulator" játékukat sokkal többen tudják "kezelni" vagyis szélesebb a célközönség korosztálya mintha egy száraz szimulátort csinálnának. Természetesen én is azt mondom, h az lenne a pro ha minél jobban hasonlítana a valósághoz és hûen tükrözné a játék a nevét, de azért azt nem lehet kijelenteni, h az SCS nem próbál meg mindent ennek érdekében. De be kell látni, h mint mhol itt is vannak kompromisszumok amit meg kell kötni.
Arról már nem is beszélve, h azt is elmondták már, h a jövõbeni fejlesztések a legnagyobb mértékben az épp aktuálisan futó játék eladások utáni bevételektõl függenek! És azért azt tudni kell, h az SCS-nél pontosan tisztában vannak a régiós eladásokkal, vagyis õk maguk mondták el, h tudnak arról, h nagyon sok kelet európai országban vannak rajongóik, de a wareznak köszönhetõen szinte nulla a bevételi forrásuk ezekbõl az országokból. Ergo ha nincs pénz, nincs fejlesztés, de a közösség folyamatosan bombázza õket, h ezt meg azt is tegyétek bele és legyen ilyen is benne, meg olyan is, stb... De mibõl?!
Szal sztem mki becsülje meg azt amit kapunk tõlük, pláne h a warez ellenére sem adja fel és csinálja tovább, és próbál minél élethûbb, élvezhetõ, mki igényét kielégítõ "szimulatort" csinálni ez a "pár" ember akik az SCS-t alkotják!
Hát kb. ennyi a véleményem errõl... Köszi mkinek aki vette a fáradtságot és végigolvasta a hsz-em!
Szóba került régebben hogy a prims3d... ha lenne egy új motor akkor talán jobb játékélményt tudnának kihozni.
Szivemszerint én annak örülnék ha lenne a játékban választási lehetõség.Például miért csak nyergesek? Tandem vagy ilyesmi, vagy akár kisbusz, hisz azzal is szállítanak...Lennének pl olyanok hogy ha kisbusszal szállítasz akkor nem a céghez mész hanem a házhoz.Lehetne inditani vállalkozást.És a kamion parkolók lehetnének nagyobbak és zsúfoltabbak.Több parkolási lehetõség(ne mindig ugyanott) a kutaknál több és élethübb lehetöségek...Szóval lehetne mit még változtatni.
Nem akarok hasonlítgatni de ott van például a RoR.Abban mégis megoldották hogy kitudj szállni a kocsikból, igaz a grafika nem a legjobb de értitek mire célzok?! 😊
Opel Movano 2.8DTi