52665
-
#10626 Tegnap este mikor megírtam a levelet a supportnak, még megnéztem mégegyszer hogy be tudok e lépni. Igen beengedett a játék. Így a levél "itthon"maradt.
Ebben ( #10597) a hozzászólásban lévő map volt a gondok okozója! -
#10625 Halad is vele szépen :)
-
vajo #10624 Bocsi, de ez ebbe a topikba tartozik. :D -
#10623 a stds 1.3 verziojához kell másik kod ?(a kodot nem kell megadni) -
JohnBart #10622 Írd meg a supportnak, hogy gáz van. Kötve hiszem, hogy itt bárki tudna segíteni, nem ismert, hogy mit ellenőriz a játék, ami alapján kidobálja a júzereket. :(
Azt viszont írták, hogy az új peccsben majd finomítanak ezen, külön kapcsolóval lehet majd elvileg jelezni a játéknak, hogy moddoljuk-e vagy sem. -
#10621 ilyen videókat sztem nem ide kéne feltenni -
#10620 Ennek van külön topikja nem ide kéne.... -
#10619 Remélem ha az autópályán akarok haladni, kell venni pályamatricát vagy ilyesmi jólenne..így lehetne korlátozni, hogy a csóró időkben ne vegyünk matricát..lehetne úgy mint igazából, 3 napos stb... milyen cool lenne :D ha lejárna, menne le a pénzed amíg autópályán vagy.. tök komoly lenne:D -
#10617 NEM!!! Most akartam kipróbálni az a mapot amit pár sorral lejjeb linkeltek, beletettem, nem tetszett, töröltem...ennyi. Visszaléptem és már nem engedett belépni: zárolva 24 óriáig. Hmmm pedig az elsők között vettem meg a játékot! -
komiki #10616 Érdekes nekem nem tiltották le,de én nem is szarakodok minden kacattal.:( -
#10615 Nem cheateltél inkább? -
cbzotyoka #10614 A versenyről :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uGjomnE4hic -
#10613 Sziasztok!
Zárolták az online fiókomat?! Mert kipróbáltam egy lentebb linkelt mapot.? Köszi SCS! Valakinek valami ötlet? -
#10612 Mint már lentebb írták, a márciusi dátum nem volt hivatalos.
Az Scs által elsőnek megnevezett dátum Augusztus volt. Így most csúsztatnak először, és ha még fognak is, nem hinném, hogy sokat. Hogy nem készül el, és nem adnák ki.... na az aztán baromi logikus lenne (ki van zárva). -
Plett #10611 És tényleg! :) Így már nincs az a zavaró fénylés. -
#10610 Tettem egy próbát a HDR kikapcsolásával, mondom megnézem már milyen ... aztán csak bámultam, hogy itt egy elvileg képjavító funkció, erre kikapcsolva milyen *aszott jól néz ki a játék és még a fényesség is eltünt. Szóval különösen ajánlott kikapcsolni. :D
HDR-rel:
HDR nélkül:
-
#10609 A márciusi és egyéb dátum nem voltak hivatalosak, csak az augusztus de még abban sem vagyok biztos. Hivatalosan ez az első csúsztatás. Azok a dátumok csak a kiadók becslései.. -
#10608 "Figyúzzatok" már. A végén a vasat mikor mutatják egy épülettel együtt. Na ott . Nem sokat hagyták ám hogy essen rá az eső. Na mindegy. -
#10607 Na ragyogó, csak kicsit most már kapkodhatnák magukat. Tényleg látszik szép , látszik hogy raktak is hozzá szinte kész . A lényeg ugyanaz lesz, tehát jöhet a menet. Ügyesek , és jó nagy pancserok hogy tologatják a dátumot. :) -
#10606 ...azért valljuk be a S.t.a.l.k.e.r. elég jóra sikeredett :) Nem is kicsit. Máig nincs párja. Szerintem. -
Plett #10605 Szerintem a szeptemberben sem tuti... :( -
#10604 Az első 3 vidi fenn a blogon. -
jocking #10603 Rég nem jártam itt, most látom: 2012 szeptember??? Röhej, ami itt folyik. Az 1. megjelenési dátum március közepe volt, aztán augusztus, most meg már szeptember (szeptemberbe meg majd november)... Egyre inkább az a gyanúm, hogy ebből a játékból sem lesz semmi, és majd úgy jár, mint anno a stalker (egyik cég nem tudta befejezni, aztán 3-4 év múlva egy másik cég csapta össze). -
Plett #10602 Azt hittem hogy a mod mappába csak a scs fájlokat olvassa be, ezt nem tudtam. Németül meg nem tudok így meg nem igazán tűnt fel a readme-ben hogy oda írja. :) Sry és köszi! -
#10601 Nem kell kicsomagolni ahhoz semmi köze.. a mod mappába kell berakni de am megnyitod a Readme filet és ott van benne hogy hogy kell. -
Plett #10600 Telepítésben tudtok egy kis helpet? Gondolom a Base.scs fájlt kell kicsomagolni, az meg is történt és ott felülírni a fájlokat. De vissza csomagolni hogy kell? :) -
#10599 Nekem jobban tetszik mint a többi..:) -
#10598 Pontosabban kb 15%-a van megjelölve. :D
Amúgy nem olyan hosszú, mint amennyinek tűnik. 50km körül van az egész, nem az eddigi legizgalmasabb map.
170km-t mentem rajta kb, 100-ra a fogyasztás 34 literre jött ki. Érdekes, hogy ha nem nyomtam neki, akkor is ugyanannyit fogyasztott, ezt remélem javítják ETS-be. -
#10597 Sziasztok! Találtam egy nagyon jó mapot :) Reggel óta azon tolom..:) Nekem nagyon tetszik és megosztom veletek is :) (Néhány útvonal nincs megjelölve a térképen de minden elvezet valamerre :DD
Íme pár kép:
Letöltés/Download -
JohnBart #10596 Mi a baj vele? ETS2 Scenery a címe, annak megfelelően a tájat mutatja (nekem elég meggyőzően). Max a zene mehet az ember agyára a harmadik percre. :D -
#10595 legalább adtak valami infot -
#10594 Amikor felgyúlnak a fények naplementébe azok a legjobb részek -
SnyperD #10593 :D 1:30 nál a magnum egész nap körözget :D -
vajo #10592 Elég gáz videó, de maga a játék nem lesz rossz. :) -
#10591 -
#10590 Ok, hülye voltam. A megmérettetés utáni patch-re ígérik.
-
#10589 1.3.0-ban már benne van a kiterjesztett térkép? -
vajo #10588 Egy hsz-be nem ment volna? Legközelebb az ilyeneket kapásból kitörlöm és csak egyet hagyok meg!! -
#10587 De akkor még is csak korhatár besorolás, annyira szelíd és nem tartalmaz semmilyen nemű : Erőszakot , káromkodást, félelmet ébresztő, szexuális jellegű utalásokat, kábító szerekre való utalást, hátrányos megkülönböztetésre utaló jeleket, szerencsejátékra ösztönző esetleg , hogy online jellegű játék volna, hogy az nagyon szelíd. Sorry a 4 hozzászóláshoz legközelebb törekedni fogok egyben írjak amit csak lehet. Üdv. Kellemes nyarat mindenkinek. Még a dolgozó embereknek is. -
#10586 A pegi infó szerint, nem 3 éves kortól felfelé, hanem a 3. ilyen minősítésekkel ellátott termékük jelent meg. Legalább is ha jól értelmeztem , de tökmindegy a végeredmény a lényeg. Majd én eldöntöm mint mindenki a maga nézőpontjából hogy milyen is a termék.