52665
-
vajo #10708 Ezek túl költséges kívánságok. -
endy papp #10707 Sziasztok.
Akkor hogy az új map-ról is essen pár szó(kritika) így előre, a megjelenés előtt.
Remélem azért nem a csőbe,vagy a pótkocsi közé szorult a kakas ,hogy többször is kukorékol ,a kelleténél,olyan helyen ahol nem is kellene.
Vagy csak visszhang.DDD.
Azért a készítők sem gondolták komolyan remélem hogy vezetés közben hallani ahogy kukorékol őkelméje.
Nem azzal van a gond hogy ilyet is raktak bele csak a megvalósítás kissé eltér a valóságtól.
De lehet városon nőttek fel.
Este 11-kor még nem hallottam kakast kukorékolni.
Ahogy nappal a csillagokat sem látni verőfénynél,stb,stb.
Más: Behajt a kamion abba a szűk utcába vagy nem tudom minek nevezzem.
Nem volt még az sem jelezve hogy egyáltalán milyen út ?
Egyirányú ,zsákutca,kinek van elsőbbsége ha netán jönne valami szembe,ja úgy sem jön.?
Se egy lakot terület kezdetét jelző tábla se egyéb.
Nem csak a hibákat kerestem de ezek nagyon hamar szembe tűntek.
Szép szép hogy fejlődik a játék meg minden jobb lesz de azért ilyenekre sem ártana jobban odafigyelni.
Nem hinném hogy pár táblát olyan nehéz lenne oda rajzolni,ha már a sebesség túllépést úton útfélen büntet.
Nem csodálom hogy nálam akad a játék de a vidin is, ha nem is olyan mértékben ,de észrevehető,ezen sem ártana optimalizálni,mire kijön az ETS2 ,remélem ott azért ennél jobban sikerülnek ezek a dolgok.
Az is elképzelhető hogy amit a vidin láttunk még béta stádiumban van és mire kijön a végleges minden a helyére kerül(sajnos ,szerintem nem)
No de örüljünk hogy kapunk nagyobb bejárható map.ot ,a többit meg majd hozzá gondoljuk, mindenki Ízlésének és vérmérsékletének megfelelően.
Bocs hogy picit hosszú lett.
-
Lovver2010 #10706 Az elősző hsz értelmetlen részben javítom életük múlna rajta .. ezt a részt sorry. -
Lovver2010 #10705 Én is várom az ETS2-t de nem úgy mint egyesek úgy csinálnak mintha az életük múlna róla attól hogy naponta kérdezitek nem fog megjelenni ha megjelenik észre fogjátok venni.. -
#10703 Én nem akartam senkit megbántani de nem kell mindenért beszologatni.Szerintem az helyet hogy veszekszünk inkább rakjunk képeket.Mégegyszer bocsánat -
#10702 -
#10701 Igen, Te néha naponta kétszer is, 3 egymás utáni hsz-ben.
Nyugodtan onthatod a személyeskedést, nem vagyok sértődős. Illetve nem feszkót vezetek le, ahhoz Te kevés vagy. -
#10700 attól, hogy várod, még várhatod csendben :)
felesleges minden nap beírni, hogy "jajj jöhetne már"
anno NFS topikban volt 3-400 felesleges ilyen hsz áradat, hogy mikor jön.
Banner alatt a dátum, ha kiadják hamarabb, úgyis észre fogod venni :) -
#10699 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem,hogy mitől van az,hogy amikor a fuvarokat csinálom meg az STDS-be, akkor 3. vagy 4. fuvar után kifagy a játék. Ez mitől lehet?
Válaszotokat előre is köszönöm,
Üdv. -
#10698 Mi legalább leírtuk, hogy már nagyon-nagyon várjuk :) -
#10697 Ne kímélj vezesd le a stresszt. Amúgy ha megfogalmazhatok valamit : Ne ríjjá, veszek neked atlétát. Te vagy az aki állandóan megbotránkozol, sírsz a szerinted nem tetsző egyének hozzá szólásan. Te is ugyan úgy a fórum oldalát úgymond szemeteled a marhaságaiddal. Olvasd el még egyszer mit írtam, nem siránkoztam, hanem kijelentettem valamit. Lekezelő hozzászólásokat én is írhatnék az irányodba , és lefogadom hogy otthon ülve a géped előtt bántana a dolog. Úgyhogy légyszíves vegyél vissza, mert bántó ahogyan viselkedsz, még ha valóban "siránkoztam" is máskor. Gondolkodj el rajta mielőtt írogatsz, hogy neked hogyan esne az a viselkedés amit másokkal készülsz megtenni. Másokat leminősíteni akár fórumon akár bárhol alacsony dolog. S senki se kért meg hogy személyeskedjünk. Nem vagyok a pajtásod. Úgyhogy csak semmi személyeskedés. Megpróbálok a viselkedésed ellenére ezentúl is normálisan hozzád állni, viszont ha ez se hat meg, most már nem is érdekel hogy mi a nyűgöd. Az egyént minősíti ahogyan viselkedik, még ha igaza is van. Lehet neked akár igazad is egy adott témában , de ha paraszt vagy senkit se fog érdekelni. Meglehet azt fogalmazni normálisan, úgy hogy másokat ne bántsál meg. Én is betudok szólogatni, és olyanokat tudnék írogatni ú apám hogy a fejed ketté állna , de én erős vagyok, nem mint te és igyekszek illedelmesen fogalmazni. Ez az erő öcsém. Nem az amit te itt levágsz. Ez a tudomány. :)))))))))) -
#10696 gumikacsa igazad van de gondolom már te is várod hogy milyen lesz a játék meg várodis hogy kiadják én legalább is várom -
komiki #10695 Ezt egy patch-el kapjuk?Mert akkor jó lesz. -
#10694 STDS - New Map
4:30-tól érdekes -
#10693 Most komolyan, ha van is kis esze az embernek akkor gyaníthatja, h nem fogja az SCS saját maga alatt vágni a fát azzal, h egy júliusban kiadott "sikeres" játékra 2 hónapra rá kiadja az azonos kategóriájú új játékát, ami gazdaságilag/üzletpolitikailag egy igen nagy öngól lenne!
Sztem ha van egy kis eszük már pedig sztem van, akkor a min., h negyed évet várnak a két játék között vagy még többet, pláne így, h az STDS egy sikeres játékuknak mondható! Szal ha még tehetnék se adják ki sztem ilyen rövid idő alatt ETS2-t STDS után...
Lovver2010: itt vannak mod-ok STDS-hez, gyakorlatilag kb. ennyi az összes ami kijött ez alatt a 2 hónap alatt. Ha vmi tetszik belőle akkor használd, ha meg nem akkor ez van.
-
Lovver2010 #10692 Lennétek kedvesek válaszolni a kérdésemre.... -
#10691 Fuszhi: Gyanítom, nem csak nekem van már elegem a siránkozásodból. Be lehetne már fejezni, majd jön a játék, amikor itt lesz a ideje, ha decemberben akkor decemberben.
mani13: Ha erre a fórumra érted, akkor, ha nincs semmi, minek irkáljunk hülyeségeket, mint például Te, vagy Fuszhi? -
#10690 üres a forum -
#10689 Neeemsokámostmá vagy ez a hónap vagy az ezt követő. Ez már kis idő. Az egy évhez képest. -
#10688 De ha behúzod a kéziféket, akkor sem kéne világítani amikor a motor le van állítva! -
#10687 Már javították... Csak akkor világít ha behúzod a kézit.. -
#10686 dátumot tud valaki hogy mikor adják ki ets 2 -
UTB #10685 Sziasztok engem ami zavar az hogy leállított kamionnál világít a féklámpa, remélem ets 2 be ezt javítják. -
Lovver2010 #10684 Sziasztok először is nagyon jó a játék :) Csak kár hogy nincs rendes térkép stb.. De nem ez a lényeg.. lehet e letölteni bele másik pályákat kamionokat stb.. mert mindent megcsináltam az úgymond küldiket szabad vezetés módba kicsit uncsi rövid távok stb..
-
#10683 Akkor fehér lesz :))) -
#10682 ja :D -
#10681 Mindenkinek a fehér tetszik. :)) -
#10680 fehér
-
#10679 Sztem is a fehér. :D -
#10678 sztem fehér -
#10677 Sziasztok!
Hoztam pár képet :)
Telepnél várom hogy lefőjön a kávé :)
Indulás :)
Szerintetek fekete vagy fehér? :)
-
vajo #10676 Jó lett. :D -
danyr #10675
-
#10674 Feldobom a képet :)
-
JohnBart #10673 Új bejegyzés a blogon, fordítás itt. -
danyr #10672
-
cbzotyoka #10671 2012 Szeptember amúgy fent van a fejlécen a cím alatt (Euro Truck Simulator 2 alatt ). -
Suba1993 #10670 Bocsánat a hülye kérdésemért, de egy órás keresés után sem jutottam eredményre az ETS2 megjelenési dátumával kapcsolatban (meglehet , hogy egy nem vagyok eléggé figyelmes), szóval annyi lenne a kérdésem, hogy ti tudtok valamit a megjelenési dátumról? -
#10669 ebben az esetben elnézést kérek, hogy hülyeséget mondtam :D -
#10668 Valószínű, jól gondolod.
Ám az első hivatalos dátum augusztus volt, így ezt nem tudtad jól.