52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Kistódi
    Megtörtént a regisztráció :)
    Danyr: Nagyon Zsír Tisztelet megvan! :))
  • dgufoplast
    Jó lesz
  • danyr
    [i]Igencsak feszegetem az STDS határait. Béta verzió, amely sajnos nem sokat fog tudni fejlődni, de a tőlem tellhetőt megteszem. Terveim szerint letölthető lesz Restacar-on, a hozzá tartozó Volvóval.

• Boxer HUN
    Nagyon helyes! Szerintem senki sem fogja megbánni...
  • ronso
    én már regeltem
  • vajo
    Holnap regelek. :)
  • Boxer HUN
    Fészekrakás...

A RestaCar fóruma landolt az új tárhelyén és jelentem, nem ment zökkenőmentesen. Sajnos hiába lett mentve a "régi" adatbázis, azt az "új" egyáltalán nem akarta megenni. Állandóan nyelvi inkompatibilitási hibákba ütköztünk amikor importálni akartuk a biztonsági mentést. Ezért maradt az alap verzió, hogy új regisztráció szükséges. A RestaCar domain alatt közvetlenül még nem tudom, hogy mi kapjon helyet, az a későbbiek folyamán ki fog derülni, mert képtelenség az eddigi CMS motort rábírni a Magyar nyelvre.

Bár úgy volt, hogy JohnBart barátom jelenti be az új tárhelyünk birtokba vételét, és semmiképp sem szerettem volna megfosztani Őt ennek a jó hírnek a bejelentésétől, viszont azt sem szeretném, hogy az esetleges kellemetlenség miatt, ami az újra regisztrációval jár, Ő rá fújjatok. Nem tehet róla semmit.

Az átregisztrálásokat követően a "régi" adatbázist és az ott szereplő adatokat megsemmisítem. Visszaállítására lehetőség nem lesz. Ahogy az előzőhöz, úgy a mostani adatbázishoz is csak én férek hozzá. Személyes adatok nem kerülnek harmadik kézbe. Az új fórumunk több költözésen nem fog átesni, tárhelyünk az elvárásainknak tökéletesen megfelel. Sőt... !!!

Tehát a fórumunk új elérhetősége: http://restacar.hu/forum/

Köszönjük a megértéseteket, és várunk benneteket!
  • Boxer HUN
    Ej-ej...
    Ez legyen szerintem a legnagyobb probléma... Mégis csak világmárkákról van szó, akik milliárdokat áldoztak arra, hogy idáig eljussanak. Valószínűleg ezért nem adják "fillérekért" a nevüket és/vagy emblémájukat. Talán én is így tennék a helyükben... Sőt! Magyar mivoltomból fakadóan egészen biztos, hogy ezt tenném én is!
  • TruckerDave
    Nem biztos hogy van licensz. Ott van az embléma mégis Runner a neve, nem Renault
  • bmwcrash
    ok, köszi
  • Kistódi
    Sziasztok! Kérlek titeket segítsetek!
    -Leszedtem ezt az "scs_extractor" ..
    -Bemásoltam a főkönyvtárba.
    -Társítottam..
    -Rákattintottam a "base.scs"-re 2x.
    -Felugrott ez a fekete ablak.. (jobb képet nem tudtam csinálni mert, nagyon hamar eltűnik)
    -És hiába várok órákat.. Nem történik semmi..
    Ha valaki tudná az okát miért csinálja ezt kérem segítsen!!..
    Előre is Köszönöm és Szép napot Nektek!
  • Ubi52 #10737
    Ha saját céged van, akkor lehet, hogy csak szépen lassan tudsz terjeszkedni. Nem mehetsz rögtön minden ismeretlen céghez/városba. A Magnumon van licensz, csak a takarásban van az embléma.
  • bmwcrash
    Ezt én most nem értem, a videoban 0:30 körül franciao.-ban ilyen kevés város lesz vagy csak régebben vették fel és ezért nincs, meg ezért nincs licencelve a renault sem?
  • Boxer HUN
    Ne morogjál... nem vagy te bolhás kutya!

Kellett már ilyen promó is a játéknak. Pár óra után bekötött szemmel is tudod majd kezelni a managert, annak érdekében, hogy ne csak nézd a többiek tuningolt kamionjait, hanem legyen neked is elég zséééd, hogy fejleszthesd a vasad és a vállalkozásod.
  • AudiQuattro
    Pf.. Hát arrol láttunk szerintem eleget..

Szerintem teljesen jó,pedal to the metal-ból veszik vissza és fejlesztik úgy látom a dolgokat,helyes.
  • fuszhi
    Én azt mondom , bár mutattak volna mást. Nem ezt a manageres businesses részt. A játék menetéről néztem volna egy részt mikor megveszi az első kamiont és megy vele egy fuvart. Ennyi nem több.
  • vajo
  • joceruza
    Nagyon tuti lesz!
  • luspaydavid
    Nída ! Ismerős kép
  • JohnBart
    Kielemeztük a videót... :)
  • cbzotyoka
  • cbzotyoka
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OooxYft0KaQ
  • gomze
    Van új videó a blogon és 2 új pótkocsit véltem felfedezni a videóban. 0:47-nél új billenős pót látszik (végre)
    valamint 0:50-nél a konténeralvázon tartály van.
  • Plett
    A linkre gondolom a cdgalaxisra/576 boltokat értette... :D
  • joceruza
    Ne told el a brinyót! A WAREZ miatt említette a korodat.

A LINK-re visszatérve: ez nem az a hely.
  • kis kindertojás
    nem tudtam hogy korhatáros játék bocsánat ...
    el is tolom innen a biciklimet!
  • Szobi30
    csak várjad nyugodtan...ne is nézd a topikot, majd írunk neked ha megjelenik...

szerinted, ah tilos a warez, akkor majd pont privátban fogjuk neked küldözgetni a letöltő linket...gondolkozz már egy kicsit ember
    bár mit is várnék, kor: 14 alatt
    de anyucit meg apucit fűzd majd meg, hogy vegyék meg neked, mert azt biztosra veheted, hogy itt senki nem fog neked letöltő linket adni...
  • joceruza
    Egyáltalán nem hülye kérés! Hát persze hogy értesítünk!
  • kis kindertojás
    hali :D
    tudom hogy hülye kérés de ha valaki lenne olyan szíves ha kijön a játék akkor írna nekem egy privátot link-kel együtt?
    nagyon szépen köszönöm!

üdv.: kis kindertojás
  • hungaryws
    még egyszer a képek

http://kep-feltoltes.hu/image-AB5D_5028BF67.jpg
    http://kep-feltoltes.hu/image-40EE_5028BF67.jpg
  • hungaryws
    Ezen a héten egy újabb videóval fognak elő rukkoli az Excalibur Publishing cég.

Addig is tekintések meg azokat a képeket amiket a Facebook-os oldalukra töltöttek fel.

• Szobi30
    a padkás részhez annyit fűznék hozzá, hogy ha kis sebességgel mész rá, akkor nem írja, hogy baleset...
    ha pedig a való életben is, rávágtázol 80-90 el, akkor igenis, lenne belőle baleset...
    ha fel nem is borítana, de a gumikat elég szépen szétnyírná, a 15-20 centis padka...
  • fuszhi
    Lehetne az ets 2 ben a hó és az utak is lehetnének csúszósabbak. Illetve a holdat picikét kicsit kisebbre vehetnék. Na meg az aszfalt csíkot egy folytonos vonalvezetésbe átnyomhatnák. Ez a rendszámos dolog felesleges időhúzás, még ha dob is rajta valamicskét. Ha van eszük olyasmin dolgoznak ami kevésbé időigényes és sokat dob rajta. Nem pedig rendszámgenerátort készíteni ami majd meggyőz róla hogy ott vagyok ahol vagyok. Akkor már az épületeket is megfigyelhetnék és nem sablon városokat raknának be az is többet dobna a rendszámos dolog helyett. Akkor előttem említették hogy jelzőtábla hiányban küszködik a játék. Dobhatnának pár jelzőtáblát. Illetve ha rámegyek a padkára jó lenne ha nem írná ki hogy baleset, hiszen nem történt semmi. Láttam az oldalon bátorítanak hogy az emberek írják meg az észrevételeiket. Én arra kérnék mindenkit, hogy ha ír nekik tegye már meg hogy ezekre felhívja szíves figyelmüket. Azután majd meglátjuk mi az ami ebből megvalósulhat.Tiszteletem
  • fuszhi
    :)))))))))))))) véretlen mi? :))))))))))))
    Nézz szét jobban, és meglátod hogy nemcsak nekem van helyesírási hibám. Megállt a világ úhhh jaj, hogy 1, na jó 2 betűt eltévesztettem VÉRETLEN!!
  • fuszhi
    Sziasztok valaki esetleg egy ilyen pótkocsit nem tudna varázsolni az stds hez és később a ets 2 hőz . Hatalmas
  • komiki
    Már csak egy helyesírási tanfolyamra kell beiratkoznod, és mindenki örül majd neked,hogy jó a fizud és jó dologra költötted.
    Igen ien gtabonás, megvan havi 350-400 ezer között. :))
  • Pupuci
    ien? :D :D
  • endy papp
    Sajnos igen.
    De azért jó volt egy kicsit "álmodozni"