52665
-
#10788 Ott nem is de én nem arról beszéltem... -
hungaryws #10787 Szia!
Nézelődj itt szét:
http://hungariants.tk/downloads.php?cat_id=15 -
vajo #10786 Hát azért... -
#10785 Előzésnél nem mindegy.. -
#10784 Miénkbe 85 van főnökébe is meg szegedi nyíltnapon is pár kocsiba 85.... De nekem oly mindegy ám az az 5km/h :D -
WinStar #10783 Sziasztok.Valaki dobjon egy pm-et pls amibe olyan oldal van ahonnan az STDS-hez tudok letölteni mappokat :)
Volt valaki aki egy jó oldalt linkelt be,csak már jó pár oldallal hátrébb van.Pls,valaki legyen olyan kedves,köszönöm!Vagy linkelje be ide :) -
#10782 89 van ráírva :)) -
#10781 Ezt még nem tudni! Mert ugyebár egy teljesen új rendszerről van szó, ami pár hét múlva startol... Majd kiderül. -
#10780 Csak ugye, ha jön a valve, jön a valve time is -
#10779 Én arra a kis szürke matricára gondolok SpeedLimit 85 aszem ez van rajta. -
#10778 Ha a VALVE átkarolja az SCS Software vállát, az a későbbiekben a multiplayer közösségi funkcióit nagyban megkönnyíti... szerintem az SCS ezért is lobbiz ennyire érte. Röviden ennyi. -
komiki #10777 Udv.Legyünk öszinték.A menü szinte az összes játékukban egykaptafára készült.Semmi egyediség nem volt bennük.De hogy most ez nagy olyan nagy szám lenne,legalábbis az hogy megreformálták azt azért én nem mondanám.Egyébként nekem tetszik.Más.A szélvédőn elcsattanhatna néhány rovar,meg a szerelvény is besározodhatna egy idő után,nekem is ez a véleményem.A törés az necces az autógyártók nem szivesen törik a saját gépeiket még játékon belül sem.Inkább a javítás árát vihetnék feljebb, hogy tényleg vigyázni keljen a "kicsikére". -
#10776 Ezt csak én nem értem, hogy ez miért jó? -
Ubi52 #10775 Törés? Inkább a koszolódás fog hiányozni, mert arról én még egyáltalán nem hallottam. :(
Vagy csak én voltam figyelmetlen? -
WinStar #10774 hát ez a menü....nagyon érdekes,meg nekem nem tetszik.Lehet kell egy kis idő majd hogy hozzászokjak :D -
#10773 Mióta szabályozzák a Scaniákat 85-re? Fateré nincs 1 éves 90-re van szabályozva és nincs hozzá nyúlva.. Az előző Scania is 90-nél volt szabályozva. :) Mind a 2-ő új R-es csak annyi volt a külömbség az egyik Highline 420 a másik Topline 440 :) -
#10772 Szerintem nagyon jó az új menü :) Kezdik vissza hozni a jó dolgokat.Már csak a törés hiányzik -
JohnBart #10771 Új hír a blogon, fordítás itt! -
Delko91 #10770 én értem de nem ez volt a kérdés :) -
#10769 Scania Truck Driving Simulator... Nem véletlen van benne a SIMULATOR szó, amúgy örülj a 90-nek valójában 85-re vannak szabályozva. -
Delko91 #10768 senkinek nincs tippje hogy akkor hogyan lehetne megváltoztatni? -
#10767 Az tényleg nagyot dobna az egészen.Lehetne menni haverokkal s mikrofonnal beszélni egymással
Hátha egyszer lesz ilyen is.... -
Ubi52 #10766 Új hír a blogon!
http://blog.scssoft.com/ -
#10765 gondolom valahol a base.scs-ben kell vmit működni...
szivesen repesztenék 120km/h-val de akkor már igen csak labilis a kamion vezetése..
-
Delko91 #10764 STDS-ben nem lehet valahogy feloldalni a 90-es max. sebességet? -
#10763 multi! és mindenki megveszi,lásd ls11 -
#10762 amugy meg meg kell venni. -
#10761 Ki sincs adva még... de tudom kérdezni könnyebb mint valaminek is utána nézni. Bannerba is ki van írva '12 szeptember. -
jawol #10760 Le lehet már tölteni az ETS2-őt? -
Meglesz tessa... -
#10758 De elsö dolgod legyen,hogy a nyugdijkorhatárt felemeled 110 évre és a minimálbért 40 ezerre légyszi:) ja és a nagycsaládosok had szo...nak. -
Plett #10757 áá, meg sem kérdem mikor lesz kész, annyira jó hogy nem idegesítelek ilyennel... :) grat, nagyon jó lesz! ;) -
#10756 Bekaki -
danyr #10755 Volvo Truck Driving Simulator...
-
#10754 Ment a reg. :D -
#10753 Köszönjük...
Hmmm Kezd úgy kinézni a dolog, mint egy választási kampány...
"... ígérem, ha engem választotok, akkor sz@rásig tömöm a zsebeimet, meg az apósomék zsebeit is zsetonnal, megszüntetem az iskolatej programot, a forgalmi adót a lehetőségekhez mérten megszavaztatom 35%-ra, de előtte, hogy legyen erőm és kitartásom ezeket véghezvinni, mindenképp elutazok a Bahamákra létrehozni a Magyar Narancs Kartelt, természetesen a ti adótokból, ha már egyszer azt akartátok, hogy kú..am el... Nem kicsit,... NAGYON!!!..."
Bolond a Magyar... Én mondom... Csak nem forog. -
#10752 Én is regeltem. -
#10751 -
#10750 én is regisztráltam, még reggel valamikor...
ha már így mindenki bejelenti, akkor gondoltam, én is :D :D :D -