52665
-
#10828 De ha meg megtudták úgy csinálni,hogy euban km/h Angliában mp/h legyen,akkor grat. -
Ubi52 #10827 Akkor majd élesben kiderül, hogy is van. -
#10826 Kizártnak tartom,hogy mértékegységet váltson a gép. -
Ubi52 #10825 Akarom mondani, Angol földön 50-es tábla mp/h-ban értendő. Azaz, a 80km/h annyira már nem lassú :) -
Ubi52 #10824 Az 50 mp/h sok? :) -
#10823 2:16 nál az ainak nem sikerült befejezni az előzést lol :DDD Kicsit idegesítő,lakotton kívül az a sok 50 es tábla :S Sokat csipog az a szar h túl gyorsan mész:D -
#10822 Körforgónál allig húzza be a pótot:DD -
#10821 Szánalmas, ahogy vezet... -
#10820 -
#10819 -
#10818 dettó ezen vagyok, csak nemrég valaki kereste...
amúgy nekem nem működik. el se indul tőle a játék..
-
#10817 Ennek is akkor lenne értelme, ha kilométerekre nyúló, 2x6 sávos autópályák lennének benne... szerény véleményem volt... -
#10816 Sebességlimit feloldás.
-
#10815 hát igen -
JohnBart #10814 Azon konkrétan szakadtam, mikor megláttam a fatelepen. :DDD
#10800: Megsúgom, nagyon valószínű, hogy peccsekkel bővítik majd a térképet, pont ahogy az STDS-nél is csinálták. Hogy merrefelé, azt nem tudni biztosan, bár pár hónapja a lengyel ETS2-es fan oldalon olvastam egy interjút, aszerint a CD Projekt (ottani kiadó) nagyon szeretne egy bejárhatóbb Lengyelországot, szóval lehet hogy először ott viszik el az utat Varsóig. Talán nem. Ki tudja.
Ami biztos, hogy a bétatesztereknek többször is elmondták, hogy Franciaország, Olaszország, Csehország, Lengyelország, meg Szlovákia nagyon hülyén néz ki azzal a 2-3 várossal, akárcsak az, hogy Szlovákia meg Ausztria között nincs ott Magyarország... ;) -
vajo #10813 Legelső kép volt. :DD -
#10812 Hát már ez se mai... sajnos. Ne érts félre... Nem a te hibád. -
#10811 bocs -
#10810 http://www.gamekapocs.hu/media/galeria/jatek/6/6270/10570/172068_orig_17.jpg -
DANIELTRUCKER #10809 Az az ufó a végén ! -
JohnBart #10808 Kedvcsináló videó az új STDS peccs bejárható területéről! -
komiki #10807 Ha ennyire kell akkor vedd meg a játékot ,ahelyett hogy itt kuncsorogsz a hülyeségeddel. -
#10806 Bocs!
SimaSuna! Lehet hogy nem kapott hozzá dobozt!?! -
#10805 nemtudom, nekem a dobozban volt benne.
nem hagytad el? :)) -
Tomca #10804 Sziasztok! Valaki tudja hogy mi a játék telepítő kódja? Mert nagyon kéne. -
#10803 Előbb utóbb a kedves Orosz vagy Lengyel kollégák úgy is csinálnak teljes európa térképet ha el kapja a hév őket még Afrika is benne lesz -
#10802 Nekem tetszeni fog még a térkép is mert STDS-ban hogy megyek 30 km-ert 1 óra alatt (jó lehet csinit túlzás) így azért osztrák-francia fuvar nem lesz gyenge :) -
Ubi52 #10801 5* -
komiki #10800 Én elfogadnám azt a megoldást is hogy a megjelenés után dlc -ként vagy patch formájában bővítenék a terepet.Ha a játék jó lesz akkor hajlandó vagyok fizetni is a további országokért(persze egy korrekt áron bellül).De addig még eltellik egy kis idő,mert szerintem a szeptemberi megjelenés necces. -
#10799 Egyetértek veled, mivel csak első látszatra tűnik kicsinek az a térkép, mert nem teljes Európa, de ha a léptéket nézzük meg benne, akkor azért lesz benne elég húzós táv is rendesen.
Mellesleg már most borítékolható, h (főleg a kelet eu-i) modderek ezt a játékot is szét fogják módolni (előbb-utóbb), bár megnehezíti a dolgot, h a beharangozással ellentétben nem lesz felhasználóbaráttabb a modding része, mert sok minden megváltozott a kamionoknál is (de erről pl. Danyr tudna mesélni, a konvertálásról) ill. jelenleg STDS-t is elég nehéz mókolni, nem is jönnek ki naponta hozzá cuccok.
Zmod3-at is lehet majd újratanulni, mert az is teljesen megváltozott, amivel elvileg lehet majd ETS2-be konvertálni, szal sztem eleinte nem lesz sok cucc ETS2-höz se, de idővel beindul majd biztosan, főleg az orosz modderek részéről. Azok egyébként hihetetlenek mindent szétmódolnak, legyen az játék, LCD TV, telefon, tablet, stb... -
DANIELTRUCKER #10798 Ez nem egy Európa körutazás! A lényeg a vezetés "szimulálása" és 40 órányi úton szerintem lehet is! Én is meg fogom venni és játszani is fogok vele mert hiába vannak benne hibák akkor is ez lesz a legújabb és szerintem a jelenleg legjobb Kamion "SZIMULÁTOR"! Bár én is örülnék egy teljes Európának, attól még nem fogom elkezdeni fikázni, hisz meglehet hogy az SCS (az ez után következő projektjük mellett) bővíteni fogja a térképet! Elvégre az STDS esetében most ugyanezt teszik! Én is várom és kíváncsi leszek milyen lesz, de amíg ki nem adták addig biztosan nem fogom fikázni! -
vajo #10797 Hát igen. Nem lesz akkora durranás mint amire számítunk az biztos. Én azért kíváncsi vagyok az új kamionokra, meg a belsejükre. :D A térkép pedig számomra csalódás, még akkor is ha már 1 éve tudom, mekkora lesz, mert azért Európának kicsi lesz a térkép, de nem foglalkozok vele nagyon. Felesleges. :D Szar lesz, de megveszem. :D -
WinStar #10796 köszönöm szépen :) -
#10795 Na jó, akkor nem új, csak szép képek...
Am, ha már itt tartunk ezek kb. 8 hónapos képek, de akkor viszont semmi változás nem történt azóta, mert az új képek is ugyan ilyenek amik legutóbb megjelentek!
Egyébként külföldi oldalakat olvasgatva egyre inkább az az érzésem, h már másoknál is kezd betelni a pohár, h közel 2 éve csinálják és még mindig csak találgatni lehet a megjelenést! Az az igazság, h mások is úgy látják, h nagyobb a füstje mint a lángja lassan ennek az ETS2-nek, és addig-addig húzzák míg a nagy tűzijáték helyett lesz egy kis pukkanás mikor megjelenik a rajongók körében, pláne ha betalálják az SCS-t a bent maradt hibákkal, h "ezért volt ez a nagy tologatás"?! Remélem lelkileg már készülnek erre a csehek, mert biztos h lesz "köpködés" 1-2 embertől...
Sokaknak fog tetszeni, bár vizuálisan/grafikailag nem lesz meglepetés, hisz STDS dettó így néz ki, bár fura lenne ha nem :) Max. a játékmenet, és a térkép hoz újdonságokat a többi már el lett "lőve".
Mind1, talán még idén kijön... -
#10794 Én így is úgy is az ets 2 ben is scania-val fogok robogni. Már megszoktam és tetszik. Azt hittem kaptunk megint le pár képet, de ezek valóban a régik képek. Jók. Nekem a naplementés képek tetszenek a legjobban, és azok közül is talán az 50 es táblás. -
vajo #10793 Ezek már nagyon régiek. :))) -
#10792 Újabb ETS2 képek:
-
JohnBart #10791 Restacar-exkluzív képek az új STDS-peccsből a fórumunkon! -
#10790 Te nem tudsz olvasni??
"Igencsak feszegetem az STDS határait. Béta verzió, amely sajnos nem sokat fog tudni fejlődni, de a tőlem tellhetőt megteszem. Terveim szerint letölthető lesz Restacar-on, a hozzá tartozó Volvóval." -
#10789 hello mindenkinek... mar reg nem jartam erre...
danyr az a volvo kaphato? vagy privatban megkaphatom?