52665
-
Plett #10910 Fura ez a hiba, mert ahogy olvasgattam ezt a warez verziósoknak csinálja... :S Neked meg ugye eredeti mint írtad. A SCANIA oldaláról szedted le a patchet? Esetleg a Dokumentumokban található Scania mappa törlése nem segít? -
#10909 Oké ezt megcsináltam kb 10x és most meg játszok vele 10 ms-et és csak úgy magától kilép a menübe. De ezt csak az 1.4 csinátlta eddig nekem. -
WinStar #10908 töröld majd tedd újra.Nekem is szarakszik minden patch felrakása után. -
mjociko #10907 Mikor adták ki a stds-t ???
-
#10906 like! -
#10905 Szóval itt:
-
#10904 Itt egy kis segítség az új 1.4.0-ás Free Map - térképhez:
-
vajo #10903 Off, de jó. :D -
#10902 Dehoooggy, a topikon valaki belinkelte és onnan töltöttem le, beírtam azt a kódot amit a cd-hez kaptam, és hát ez lett vele. : ( -
#10901 Ugye nem warez? -
#10900 itt vannak: kép
kép2 -
#10899 Hát ezt nem értem miért nem tölti fel
-
-
#10897 Nem tudom nektek jó e az 1.4-es játék de nekem nem mert, a térképen be van rajzolva de nem látom sehol. Itt van 2 kép: [IMG]http://www.kephost.com/view3.php?filename=7tful6qrqhi2fj969y5v.png][IMG][/IMG]
[IMG]http://www.kephost.com/view3.php?filename=l4763tggg8va9vyal116.png] -
#10896 Én a helyükben 10 projekten dolgoznék egyszerre... -
endy papp #10895 Személy szerint az "Egyszerű" váltót használom,abban is lehet 1-es fokozatban szép lassan gurulni,és átmenni ilyen nagy köveken hibátlanul.
-
mjociko #10894 de inkább jobb legyen mint ,hogy el siessék a kiadást ráérünk úgy is akkor adják ki amikor eldöntik! :) -
mjociko #10893 Helló :) én azt halottam sajnos hogy november körül jelenik meg az ETS 2 :( de remélem nem -
Triantafillo #10892 Mivel a blogon azt írják, hogy a legutóbbi patch még nem az utolsó volt, és terveznek még frissítést az STDS-hez, ez számomra azt jelenti, hogy az ETS2 nem igazán fog kijönni még jó darabig. Remélem tévedek.....
A legutóbbi patch-al kapcsolatban kérdezném a hozzáértőket, hogy ez mit jelent, mert nekem lefordítva sem mond semmit: " Fixed slowdown in SLI AFR2 mode."
Előre is köszönöm! -
#10891 Ezért kell használni a manuális váltót... 1-es fokozatban kijön... (játék közben is át állíthatod) -
WinStar #10890 itt akkor is elfog akadni ha nem esik az eső.... -
szép -
miért nem teszi a képeket egymás után
-
http://kepfeltoltes.matrixtech.hu/images/54422663719410217221.jpg
http://kepfeltoltes.matrixtech.hu/images/37030132837700381948.jpg
simán elakadt a vas az esöben
-
#10886 Van valami ebben a videóban. -
#10885 Akkor a javító csomagokat mégis ki csinálja ha nem az SCS? :D -
vajo #10884 Szép álom. :)))) Soha nem kaptunk egy játékhoz sem patch-et. Soha. Semmit. SCS kiadja és onnantól szarik rá. STDS meg fogjuk rá. 2 nap alatt egyedül építek annyit, mint amekkora térkép részletet tettek be ezekben a patch-ekbe. :D -
#10883 Hátha egy patch, vagy egy külön kiadás keretein belül kapunk ilyet :) -
vajo #10882 A Haulinban volt. :) -
#10881 Hooogyne.. -
#10880 EZ volt már?
Piotrek from www.eurotrucksimulator2.pl has posted a video preview of Euro Truck Simulator 2 gameplay.
"The raw footage for this video was recorded on a testing machine, a four years old Intel Core 2 Duo E8500, with 2 GB of RAM, and with not so fast passively cooled edition of Nvidia GT 9600 video card. The game was not only playable but in fact some performance was still left for the video grabbing software. The game may not be running at the best visual quality settings, but the use of a G27 steering wheel makes the ride feel smooth in the video." -
#10879 Üdv!
A "pártonnásakat" én is elviselném a játékban, pl. azzal kezdenél, és küzd fel magad kamionosnak. A tandem, és a sima pótos gépek sem lennének megoldhatatlanok, max. nem lenne belőlük AI változat (vagy csak a gépes). Nem is értem, miért nem foglalkozik az Scs ezzel.
A saját pótkocsi már volt valamelyik részben, és azt hiszem volt már róla szó, hogy ez az opció az ETS2-ben is benne lesz. -
#10878 Kell a reklám:D -
#10877 megértelek :)
csak szóltam, hogy neki az sg a 'specialítása' , de ez nem képmutatás akar lenni, csak megjegyeztem -
#10876 Ha szemetelni akar, nem válogat... Én inkább megelőztem a kellemetlenséget... -
WinStar #10875 hát persze hogy engem :D Ez a legrosszabb az egészbe,szabályosan mész,fékezel normálisan szépen lassan a lámpánál nem hirtelen erre beléd száguld a civil..cuki dolog.... -
DANIELTRUCKER #10874 Ilyenkor legalább téged büntet meg? -
#10873 A képeket és a videókat elnézve, én úgy gondolom, hogy az eddigi kamion szimulátorok közül a legjobbat kapjuk az ETS2-vel, számomra meg fogja érni a pénzét :)
Nekem nincsenek nagy igényeim, hiszen ez csak egy szimulátor, nem kell ajtónyitás, tükör behajtás, ablak lehúzás és ilyenek, a videók alapján így is rengeteg újdonságot kapunk majd. De mégis hiányolok 1-2 dolgot, amit szerintem megoldhattak volna. Nagyon hiányolom belőle a tandem, és pótos szerelvényeket, bár nem tudom ennek a kifejlesztése mennyi időbe és pénzükbe kerül, így talán felejthető is ez a téma, nem is beszélve a kisebb kategóriákról (gondolok itt 10-15 tonnás autókra). De amit mégis megvalósíthattak volna, az a saját pótkocsi. Saját magadnak vennél vagy bérelnél egy pótkocsit, és folyton azt húznád, és mint a KOTR idején úgy tudnál munkát vállalni. Szerintem ez nem egy megvalósíthatatlan dolog. De így is nagy érdeklődéssel várom a játékot! :)
Üdv. -
WinStar #10872 Eddigi újjítások amiket észrevettem:
-Lefulladhat a motor
És végre az AI is tud balesetet csinálni...ezt értsétek úgy hogy megálltam és teljesen nekem jött.... -
komiki #10871 Tényleg jó lett.Itt már el lehet gurulgatni az "IGAZI" megjelenéséig.Remélem azért az idén kiadják.Nem tudom ,lehet "láma"kérdés ,de az ETS2-ben is lesz ranglista illetve olyan dologra gondolok hogy a regelt játékosoknak a statisztikáit meg lehet e nézni majd?Levezetett km elszállitott fuvarok,stb.Ki tud róla valamit?