Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
Ez valószínûleg így van, fõleg hogy az ETS2 a fõ projekt

Renault magnum http://kamionszim.hu

Akkor nem jól értelmeztem. De ha az ET-ben fejlesztik az AI-t, akkor gondolom ETS2-be is fogják. 😄 Remélem.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gumikacsa
Üdv!

Nem vagyok túl jó angolból (sõt, kicsit sem vagyok jó), de ahogy én kivettem, errõl szó sincs, hogy a játékot a Valusoft fejlesztené. Ahogy én értelmeztem azt írják: A játékot õk fejlesztik, a valusoft megrendelésére, és a valusoft szabta igények szerint (vagyis a valusoft megrendelte, leírta, milyen legyen, és fizet érte, ezért dolgoznak ezen is, nem csak az ETS2-n).

Most is leírják, hogy nem ez a fõ projekt, 2011 legelején megjelenik. Ez inkább az elõzõ részhez hasonlóan arcade játék lesz. Két új pályát fog tartalmazni, és a régieket is kibõvítik. Új fizikai rendszer, átdolgozott AI.

yokel
Azért sín autó, mert így csinálták meg az editorba a prefab-okat.
A zöld vonalak mentén mennek az Ai-k, és ehhez sztem nem is fognak nyúlni, mert akkor gyakorlatilag tervezhetik újra az egész editor felépítését...

Am, mi lett a bannerrel, sztem ez a halvány merci bal oldalt csak zavaró tényezõ lett, mert a változás ami a lényeg lenne (új modell) így nem lehet látni, ergo nincs értelme oda betenni, de ezt csak megjegyeztem.

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Azért azt se, arra is volt már példa még a Haulin-ban. Emlékszem rá amikor hajtottam volna fel a kamionnal az autópályára és mellém ért az AI, valahogy mintha túl közel került volna, egyszerûen valami kajakra hozzám vágta. Hát... XD
Mágnes autó lesz belõlük 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ebben a kamionos játékszériában az AI az a tipikus sin autó. Mintha egy vágányon haladna mindegyik AI...
Remélem ezt orvosolják a jövõben.
tuzfal3
Jók lettek a módosítások a tápicon😄

Opel Movano 2.8DTi

Prémium driver
Elsõbbséget sem adnak amikor ki van téve a tábla nekik és még van pár érdekes helyzet 😄

Jamaica a Jamaicaiaké.

Stig95
Reméld is Vajo és én is remélem meg sokan mások is az az AI az valami katasztrofális népség!Jobb lett volna szerintem ha bele se kerültek a játékba

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Falkon
Az nem lenne rossz!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Na,ez jó hír!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jó hír van papik!!!

Az SCS azt írta, hogy fejlesztik a Mesterséges Inteligenciát a játékban....
Legalább a hülye AI-któl megszabadulunk...remélem 😄

AudiQuattro
jah 😮 kösz az infot 😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Tévedni tetszik. Az SCS Software az Extreme Trucker fejlesztését átadta a Valusoftnak, így az SCS az ETS2-re tud koncentrálni.

AudiQuattro
Behalok,idõpazarlás,ezt a munkát ets 2 be fektetnék má rég jo lenne...

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

az a fás pót szerintem jó 😄

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Gell97 kolega
a 2. képen a volvóó az vmi borzasztó..

És még pár... XD

Na már jobban tetszik ez is... Szerintem ETS2-is hasonló kaliber lesz táj szempontból, de remélem azért jobb lesz!

Amúgy itt van pár új kép az Extreme Trucker 2-bõl is 😄

Na ez már azért elég gyér!

Igen,ez már egész jó!

Hát az elég gyér igaz.. XD

De itt a Mercin nem olyan rossz..

Azért remélem,hogy az alvázra,meg a gép hátsó részére odafigyelnek majd jobban. Mert megnézed GTS-ben is...pff -.-

a DAF-nál a belsõ fülke kidolgozása legyen jó, és akkor kapnak licencet. Ez meg is volt, és az iveconál is ez volt a szempont, de az scs mindent a man-ra alapozott, így visszavonta a daf és az iveco, de most meglesz, és szerintem mindent újrafognak modellezni..még a daf interiort, és az exteriort is.!

Szobi30
mondjuk azt is újratervezhetnék egy picit 😊
nem azért, mert elég jó, de ez a merci után, aztis megcsinálhatnák még jobban 😊
és valószínûleg akkor megkapnák a licenszet is😊

www.szobi.picturepush.com

gumikacsa
Gyanitom, azért ilyen precizek a kamionokkal, mert a licenszekre hajtanak. És ahhoz azért normális modellek kellenek, ha nem akarnak úgy járni, mint a GTS-nél a DAF-al.

Amúgy az SCS-é még a valósnál is szebb. Csak a légkürt hiányzik róla, de úgyis tuningolható lesz a kamion, majd szépre megcsinálom a mergát. 😄 De szerintem MP2-es nem lesz benne tuti.. :S

Penge88
Úr Isten! Javaslom, hogy a nyelvtan órákat ne hanyagold!

Thank God, I\'m a Lada owner!

Valaki még online kocsmázni is akarna...

Falkon
Hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy ez nem egy Gta. Ez a sétálgatás teljesen felesleges. A kiszállás max. tankolásnál kéne. De szerintem felesleges.
Jobb irányítás, sok kamion, pót, szép grafika kell. Ennyi.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

<#zavart2>

biliard10
bocs a 2 hsz ért de 1 jo multiplayer rendszer csinálhatnának CB radioval és még lehesen sétálni utcán beszélhetni emberekel meg ilyesmik hogy jobb legyen a game igazam van ? ajtot kinithatod TDU kamin megtekintés vásárlás ellöt meg ilyesmiket csinálhatnának ja és a mercis képen már a pali már kisseb a feje sztwem ugy láttok

U.i. az also képen a háttérbe nézzetek bele a grafika is javvul lassan

biliard10
na ez a merci csodálatos és mintha a grafikán is dobtak volna 1 kicsit király game lesz

Legközelebb hanyagold az ilyen képeket légyszíves. köszi.

Más:

Szerintem most készül a Merci interior is.. 😄

Kistódi
Nem viccelek<#mf1>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Na,ez fasza!

Kistódi
ÚÚÚ az király lesz mert faterom am is most új mercivel jár decemberben megkapja a volvót a legújabbat.<#ravasz1><#ravasz1>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Na és akkor itt az angol is. Röviden, tömören a lényeget írom csak le.

Nekünk még sok dolgot kell csinálnunk, hogy befejezzük az Euro Truck Simulator 2-t, de boldogok vagyunk, hogy megmutathatjuk nektek az eddig munkákat, képeket itt a blogunkon.

Sok erõfesztést teszünk az új 3D-s épületekért, újra kell õket modellezni. Lesznek azonban a régebbi játékokból is átvett termékek, de nem sok. Lesz több traktor, (kamion), pótkocsik, több kamion a forgalomban, új épületek és növények.

Itt van néhány kép, az új kamionról. A tárgyalásokkal kapcsolatban eléggé optimistának érezzük magunkat, Reméljük hogy sikerül sikeresen tárgyalni a cégekkel, hogy minnél több márka legyen a játékban.

We still have a long way to go to complete Euro Truck Simulator 2, but we are happy to show you the progress that we are making here on our blog.

Major effort is going into building quite a lot of all new 3D assets for the new game. There will be some re-use from older generation games, but a lot of things are going to be new - several tractors, certain trailers and cargoes, larger fleet of ambient traffic cars, buildings, vegetation...

Here is a few images from another re-built truck. Keep your fingers crossed that we are allowed eventually to ship this model the way it's been built. We feel quite optimistic about our negotiations with several truck manufacturers that we are currently involved in - let's hope that we can conclude the talks successfully so that there would be more of real world brands represented in the game.

Bocs a sok hsz-ért, de pár infó, késöbb hozom az angolt is, csak lefordítom..de addig itt a holland...:

Az SCS Software kiadta a legújabb Mercedes Actros fényképeit a játékból. Valamint mindent elkövetnek a legjobb minõségért, fokozzák az új 3D modelleket, vagyis új, szebb, élethûbb teherautók, pótkocsik, rakomány, áruk, autók, épületek, növények, fák, rakodók lesznek.

Eredeti:
SCS Software heeft screenshots vrijgegeven van de nieuwe Mercedes truck. Tevens melden zij dat ze zoveel mogelijk nieuwe 3D-modellen maken van zowel; trucks, trailers, vrachten, auto's, gebouwen, bomen etc.

kutizsolt
<#mf1> nagyon jo lex

V-Power Shell

Itt van még egy kép!

Überkirályúlfasza...
SCS végre csinál valami jót, csak attól félek, hogy majd mire kiadják, azokból a jelekbõl megint Valiant lesz .... De remélem hogy nem..

jogos, elnézést kívánok

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

yokel
A 3. kép szted honnan van? Az lesz a "gyári"!
Ez ETS2 topik, nem ETS/GTS... <#papakacsint>

dobhattál volna még oda egy eredeti, a játékban gyárilag benne lévõ kamion képét is

azért ez már dobja az ívet.
Remélem azt a problémát kiküszöbölik ami az elõzõ részeknél volt (grafika minõségéhez képest indokolatlanul megfingatja a gépet) Bár asszem ezzel kapcsolatban valakinek már volt egy HSZ-e, hogy most ezt megoldották.

yokel
Kis összehasonlítás:

yokel
Újabb képek érkeztek, ezúttal mercikrõl...

Alakul a molekula! <#hehe>

Hehe. Én speciel közelebb vagyok már a 30-hoz mint a 20-hoz, és napokat tudok kamionszimulátor elõtt ülni (GTS-ben már majdnem elértem a lehetõ maxot, mindenhol van cégem, és majdnem mint upgraded, ETS-t végigjátszottam már többször is -modok nélkül, mert majdnem minden mod valahol bugos). Szóval ez abszolút nem korhoz kötött. Szeretnék kamion jogsit szerezni, párszor vezettem már kamiont és nagyon bejön (meg maga a fuvarosok "nomád" élete is), de amíg nincs durván 500.000 Ft-om (C+E jogsi, ADR-ek, PÁV stb) addig marad a párezer forintos kamionszimulátorok világa (megvettem az ETS-t, GTS-t, Rig'n'Roll-t; és tutira megveszem az ETS2-t is, 10ezer fölött csak nem lesz)

magyarkolega01

...:::|Supermoto is life |:::..