52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • R420
    Tükrök még mindig nem az igaziak ebben az egy nagy felosztásban sajnos nem olyan mint az eredeti és a hang sem valami bíztató az eredetihez képest talán ezzel a hanggal nem is foglalkoznak?
  • gumikacsa
    Alapvetően jó lesz a játék.

Ám a navinak nem kellene működni egyáltalán, amíg az ember meg nem veszi.
    A városok kritikán aluliak (nagyon kicsik).
  • WinStar
    szeptember végén? xD Álmodozzál fiacskám,álmodozzál :)
  • norbee46
    És ezt miért nekem írod?
  • Szentis fiu
    oké értem
  • Luspy
    Lehet azért mert még meg se jelent a játék
  • dnbboyyy
    még nem jött ki szeptember végén fog ki jön oda van írva COMMING SOON
  • norbee46
    Talán értelmezni kellene a szöveget!
  • Szentis fiu
    Szia!

Nekem nem engedi ezt írja ki COMING SOON
    Ez mért van?
  • SimaSuna #11268
    lehet :)

ETS2 download link.
  • Szentis fiu
    sziasztok!

Érdeklődin szeretnék, hogy lehet már tőlteni az ets2-t?
  • aerolive
    Igen, biztos így lesz, ez már ki is ment a fejemből, annyira alap.
  • szabii98
    Alapból egyik kamionban sem lesz GPS. Mindent úgy kell majd venni, a boltnál lesz minden kamionból 1 darab, és nem lesz A-B-C Class hanem 1 sima 'c', abba vehetsz motort, +tengelyt, meg minden szart
  • aerolive
    A VOLVO-nak elég fura hangja van, vagy csak szerintem?
    Amibe meg nincs GPS oda külön vehető lesz majd biztosan.
  • mrtcsapat
    szerintem ha be le veszed a gps t akkor benne van ha meg nem veszed meg akkor nincs benne !
    én szerintem nincs annyira fel tulingolva az ivedo , mint a volvo :)
  • AudiQuattro
    Egyébként elég kihalt :/ lehetne Bicikliúton bicós,több gyalogos,utas:D Több repülőgép vagy ez-az. Benzinkúton kutas,stb.
  • AudiQuattro
    Már megosztottam egyszer :D
  • retoucher
    Van egy másik videó is, egy MAN-nal:

Ha jól látom az Ivedoba nincs GPS, ezek szerint azt is külön lehet majd állítani, h kint legyen vagy sem, vagy majd külön venni kell az is, mindenesetre tetszik ez a megoldás?! Ill. ami még feltűnt abban a videóban, h abszolút nincs szembejövő forgalom, ill. általánosságba nagyon gyér a forgalom az utakon.
    És ha már így belekezdtem ami még feltűnt (több videóban is), h az "út során" sehol nem látni kisebb épületeket, házakat, tanyákat, nem megy át falvakon, szal abszolút nincs semmi épület csak a városokban, és mindenhol csak fák, meg napraforgómező, és ezek váltakoznak függetlenül attól, h épp milyen országba jár az ember, ez így nagyon unalmas lesz!
  • Luspy
    Tetszős
  • szabii98
    jobb gépem van mint a videó felvevőnek, és frapsal nem akad be neki, asszem ez számomra biztató :D:D
  • AudiQuattro
    Új video

• wollnerd #11256
    Ó, a valós időjárás az "egész" Európában...
    El se tudom képzelni hogy ez milyen hatalmasan dobna!! Változna területtől és időtől függően!
    JohnBart, megemlíted az ötletet a SCS-éknek? :)
  • Ubi52 #11255
    A valós időjárás csak egy kis ember nagy álma? Omsiban pl. nagyon bevált.
  • AudiQuattro
    Fasza,de ez a HDR vagy mien effekt nagyon nem kellene.Kár,hogy nem ment mellékúton is sokat.Amikor rányomja az összes lámpát akk adja :D Még a 3 erősségű eső,3 fokozatú ablaktörlővel elmenne :D igazából nemtudom kinek tetszene vagy nem,de egy ki kapcsolható drájver elmenne bele. Egyenesbe egyik kéz a váltón másik a kormányon,kanyarba pedig 2 kézzel tekerné a kormányt.
  • fuszhi
    Fantasztikus volna az üvegen lenne egy kis ez az például mit a képen, mert nagyon sokat dob ez a dolog is az össz élményen. üdv
  • fuszhi
    Nekem összességében tetszik. Remélem azért a villogó lámpást lehet külön majd ki be kapcsolni. Nappal amúgy se dob rajta semmit felesleges. Nagyon jól átjön a fülkén keresztül ahogy a fény árnyék váltakozik mikor akár egy oszlop mellett elhalad a járgány. A holdat tényleg nem tartana semmibe hogy kisebbre vegyék, ja de tényleg. Remek lesz azt hiszem.
  • Boxer HUN
    Amúgy igazad van.
  • Boxer HUN
    A képen, a LIGHTS CONTROL panelen vannak kapcsolók 1-től 4-ig. Ott kapcsolható be és ki a villogó a 4-es gombbal. Probléma megoldva.
  • retoucher
    Azért nappal is látszik rendesen és vibrál tőle a képernyő jobb oldala (2:00-2:40-nél jól látszik), ami egy idő után sztem szemzavaró, sőt játékok esetében figyelembe kell venni, h kihatással lehet az epilepszia veszélyre is, ami már nem játék! Talán vissza kéne venni az erejéből és akkor nem lenne gond.

Csak, h miről is beszélek: "Néhány ember a mindennapi életben hajlamos epilepsziás rohamokra, vagy eszméletvesztésre, mikor hirtelen fényvillanásokkal, fényeffektusokkal kerül szembe. Hasonlóképpen ezekhez a televízió-nézés, illetve a videojátékok is okozhatnak ilyesfajta rohamokat. Ez a veszély akkor is fennáll, ha az ön családjában bárkinek valaha is volt valamilyen epilepsziás tünete a villanó fényektől, kérjük, forduljon kezelőorvoshoz a program további használatát illetően.

Kérjük a szülőket, hogy fokozott figyelemmel kísérjék gyermekeiknek a videojátékokkal való időtöltését. Ha Ön, vagy gyermeke észreveszi magán az alább felsorolt tünetek valamelyikét a játékkal tölött idő alatt, azonnal függessze fel a tevékenységet és forduljon orvoshoz! Ilyen tünetek például: szédülés, homályos látás, szem vagy izomgyengeség, eszméletvesztés, helytelen tájékozódás, önkéntelen mozgás vagy izomrángás."
  • Boxer HUN
    Nappal nem lesz zavaró...
  • Boxer HUN
    "(bár ez remélem kikapcsolható lesz, mert egy idő után sztem már zavaró lesz)"

Majd kikapcsolod, ha leszállítottad az árút!
  • wollnerd #11246
    " narancssárga vészvillogó visszaverődése a tereptárgyakról"
    Jaa, én azt hittem hogy ezek direkt erős fény bugok....
  • retoucher
    Ami tetszett: Light control, müködő GPS a fülkébe, narancssárga vészvillogó visszaverődése a tereptárgyakról (bár ez remélem kikapcsolható lesz, mert egy idő után sztem már zavaró lesz)

Ami nem tetszett: qrva nagy hold!

És ez még mindig csak béta!

#11242: jól mondják a többiek, az a napellenző miatt olyan
  • mk452001
    Igen, az valószínűleg a napellenző, vagy szimplán sötétített üveg, mert jobb szélen a Hold teteje is le van vágva
  • Triantafillo
    Szerintem az azért olyan színű, mert a napellenzőn keresztül látod, ami a szélvédő előtt van, annak meg az a szerepe, hogy "tompítsa" a nap fényét, ezért ilyen.
    Aztán lehet, hogy tévedek.
  • lorci
    Ez most lehet hülye kérdés lesz , mert nem tudom a valóságban is ilyen-e de a játékban ilyen:

Ilyen szivü kell legyen ott a lámpa szine vagy ez még egy javitásra váró dolog?
  • Gis80s
    Egy kis videó...azt hiszem nem volt még. ETS2 - Luxemburgból Rotterdamba.

• Boxer HUN
    Köszönjük!
  • JohnBart
    Király vagy, elküldtem!
  • Luspy
    Off:
    Ezért be se szúrom a videót csak így parasztosan ide dobom.
    Bus Simulator 2012 nem játszottam vele de egy hasonlót el tudnék képzelni kamionosba :) Ez a kis és be szállás olyan GTA feelinget ad neki de még bele fér.

http://www.youtube.com/watch?v=PJquZjtN0B4&feature=related

Elnézést a csend zavarásért!!

On!