52665
-
#11277 Tükrök még mindig nem az igaziak ebben az egy nagy felosztásban sajnos nem olyan mint az eredeti és a hang sem valami bíztató az eredetihez képest talán ezzel a hanggal nem is foglalkoznak? -
#11276 Alapvetően jó lesz a játék.
Ám a navinak nem kellene működni egyáltalán, amíg az ember meg nem veszi.
A városok kritikán aluliak (nagyon kicsik). -
WinStar #11275 szeptember végén? xD Álmodozzál fiacskám,álmodozzál :) -
#11274 És ezt miért nekem írod? -
Szentis fiu #11273 oké értem -
#11272 Lehet azért mert még meg se jelent a játék -
dnbboyyy #11271 még nem jött ki szeptember végén fog ki jön oda van írva COMMING SOON -
#11270 Talán értelmezni kellene a szöveget! -
Szentis fiu #11269 Szia!
Nekem nem engedi ezt írja ki COMING SOON
Ez mért van? -
#11268 lehet :)
ETS2 download link. -
Szentis fiu #11267 sziasztok!
Érdeklődin szeretnék, hogy lehet már tőlteni az ets2-t? -
#11266 Igen, biztos így lesz, ez már ki is ment a fejemből, annyira alap. -
#11265 Alapból egyik kamionban sem lesz GPS. Mindent úgy kell majd venni, a boltnál lesz minden kamionból 1 darab, és nem lesz A-B-C Class hanem 1 sima 'c', abba vehetsz motort, +tengelyt, meg minden szart -
#11264 A VOLVO-nak elég fura hangja van, vagy csak szerintem?
Amibe meg nincs GPS oda külön vehető lesz majd biztosan. -
mrtcsapat #11263 szerintem ha be le veszed a gps t akkor benne van ha meg nem veszed meg akkor nincs benne !
én szerintem nincs annyira fel tulingolva az ivedo , mint a volvo :) -
#11262 Egyébként elég kihalt :/ lehetne Bicikliúton bicós,több gyalogos,utas:D Több repülőgép vagy ez-az. Benzinkúton kutas,stb. -
#11261 Már megosztottam egyszer :D -
retoucher #11260 Van egy másik videó is, egy MAN-nal:
Ha jól látom az Ivedoba nincs GPS, ezek szerint azt is külön lehet majd állítani, h kint legyen vagy sem, vagy majd külön venni kell az is, mindenesetre tetszik ez a megoldás?! Ill. ami még feltűnt abban a videóban, h abszolút nincs szembejövő forgalom, ill. általánosságba nagyon gyér a forgalom az utakon.
És ha már így belekezdtem ami még feltűnt (több videóban is), h az "út során" sehol nem látni kisebb épületeket, házakat, tanyákat, nem megy át falvakon, szal abszolút nincs semmi épület csak a városokban, és mindenhol csak fák, meg napraforgómező, és ezek váltakoznak függetlenül attól, h épp milyen országba jár az ember, ez így nagyon unalmas lesz! -
#11259 Tetszős -
#11258 jobb gépem van mint a videó felvevőnek, és frapsal nem akad be neki, asszem ez számomra biztató :D:D -
#11257 Új video
-
#11256 Ó, a valós időjárás az "egész" Európában...
El se tudom képzelni hogy ez milyen hatalmasan dobna!! Változna területtől és időtől függően!
JohnBart, megemlíted az ötletet a SCS-éknek? :) -
Ubi52 #11255 A valós időjárás csak egy kis ember nagy álma? Omsiban pl. nagyon bevált. -
#11254 Fasza,de ez a HDR vagy mien effekt nagyon nem kellene.Kár,hogy nem ment mellékúton is sokat.Amikor rányomja az összes lámpát akk adja :D Még a 3 erősségű eső,3 fokozatú ablaktörlővel elmenne :D igazából nemtudom kinek tetszene vagy nem,de egy ki kapcsolható drájver elmenne bele. Egyenesbe egyik kéz a váltón másik a kormányon,kanyarba pedig 2 kézzel tekerné a kormányt. -
#11253 Fantasztikus volna az üvegen lenne egy kis ez az például mit a képen, mert nagyon sokat dob ez a dolog is az össz élményen. üdv -
#11252 Nekem összességében tetszik. Remélem azért a villogó lámpást lehet külön majd ki be kapcsolni. Nappal amúgy se dob rajta semmit felesleges. Nagyon jól átjön a fülkén keresztül ahogy a fény árnyék váltakozik mikor akár egy oszlop mellett elhalad a járgány. A holdat tényleg nem tartana semmibe hogy kisebbre vegyék, ja de tényleg. Remek lesz azt hiszem. -
#11251 Amúgy igazad van. -
#11250 A képen, a LIGHTS CONTROL panelen vannak kapcsolók 1-től 4-ig. Ott kapcsolható be és ki a villogó a 4-es gombbal. Probléma megoldva. -
retoucher #11249 Azért nappal is látszik rendesen és vibrál tőle a képernyő jobb oldala (2:00-2:40-nél jól látszik), ami egy idő után sztem szemzavaró, sőt játékok esetében figyelembe kell venni, h kihatással lehet az epilepszia veszélyre is, ami már nem játék! Talán vissza kéne venni az erejéből és akkor nem lenne gond.
Csak, h miről is beszélek: "Néhány ember a mindennapi életben hajlamos epilepsziás rohamokra, vagy eszméletvesztésre, mikor hirtelen fényvillanásokkal, fényeffektusokkal kerül szembe. Hasonlóképpen ezekhez a televízió-nézés, illetve a videojátékok is okozhatnak ilyesfajta rohamokat. Ez a veszély akkor is fennáll, ha az ön családjában bárkinek valaha is volt valamilyen epilepsziás tünete a villanó fényektől, kérjük, forduljon kezelőorvoshoz a program további használatát illetően.
Kérjük a szülőket, hogy fokozott figyelemmel kísérjék gyermekeiknek a videojátékokkal való időtöltését. Ha Ön, vagy gyermeke észreveszi magán az alább felsorolt tünetek valamelyikét a játékkal tölött idő alatt, azonnal függessze fel a tevékenységet és forduljon orvoshoz! Ilyen tünetek például: szédülés, homályos látás, szem vagy izomgyengeség, eszméletvesztés, helytelen tájékozódás, önkéntelen mozgás vagy izomrángás." -
#11248 Nappal nem lesz zavaró...
-
#11247 "(bár ez remélem kikapcsolható lesz, mert egy idő után sztem már zavaró lesz)"
Majd kikapcsolod, ha leszállítottad az árút! -
#11246 " narancssárga vészvillogó visszaverődése a tereptárgyakról"
Jaa, én azt hittem hogy ezek direkt erős fény bugok.... -
retoucher #11245 Ami tetszett: Light control, müködő GPS a fülkébe, narancssárga vészvillogó visszaverődése a tereptárgyakról (bár ez remélem kikapcsolható lesz, mert egy idő után sztem már zavaró lesz)
Ami nem tetszett: qrva nagy hold!
És ez még mindig csak béta!
#11242: jól mondják a többiek, az a napellenző miatt olyan -
mk452001 #11244 Igen, az valószínűleg a napellenző, vagy szimplán sötétített üveg, mert jobb szélen a Hold teteje is le van vágva -
Triantafillo #11243 Szerintem az azért olyan színű, mert a napellenzőn keresztül látod, ami a szélvédő előtt van, annak meg az a szerepe, hogy "tompítsa" a nap fényét, ezért ilyen.
Aztán lehet, hogy tévedek. -
#11242 Ez most lehet hülye kérdés lesz , mert nem tudom a valóságban is ilyen-e de a játékban ilyen:
Ilyen szivü kell legyen ott a lámpa szine vagy ez még egy javitásra váró dolog? -
#11241 Egy kis videó...azt hiszem nem volt még. ETS2 - Luxemburgból Rotterdamba.
-
#11240 Köszönjük! -
JohnBart #11239 Király vagy, elküldtem! -
#11238 Off:
Ezért be se szúrom a videót csak így parasztosan ide dobom.
Bus Simulator 2012 nem játszottam vele de egy hasonlót el tudnék képzelni kamionosba :) Ez a kis és be szállás olyan GTA feelinget ad neki de még bele fér.
http://www.youtube.com/watch?v=PJquZjtN0B4&feature=related
Elnézést a csend zavarásért!!
On!