52665
-
jawol #11317 Hali.Lehet majd duda hangokat változtatni majd? -
#11316 Belső nézetből nem látni a táblákat ! -
#11315 Mért ez nem ugyazan? -
mrtcsapat #11314 én meg ezt találtam :)
Minimális gépigény:
CPU 2,2 GHz, Windows XP / VISTA / 7, 1 GB RAM
(2 GB szükséges Windows Vista vagy 7)
Grafikus kártya legalább 256 MB (GeForce FX vagy ATI 9600 vagy jobb)
Sound Card kompatibilis DirectX 9.0,
1.2 GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott gépigény:
Processzor Dual Core 2,2 GHz-es (vagy jobb),
2 GB RAM,
grafikus kártya 512 MB (GeForce 6-os sorozat vagy ATI Radeon 9800 vagy jobb)
-
hungaryws #11313 Szia!
Itt tedd fel a kérdésed, mivel wareznak minősül! -
milos620 #11312 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Még csak most szedem az stds-t és a patch-el kapcsolatban lenne kérdésem,hogy ugye megjelent az 1.1.0 1.2.0 1.2.1 1.3.0 és végül az 1.4.0 amik közül elég lenne csak az 1.4.0-át felrakni vagy az összeset töltsem le?
UI. elnézést az offolásért,de sajna nem találtam stds-es topikot!
Segítségeteket és a megértéseteket előre is köszönöm!
-
#11311 Nekem nagyon tetszik most már. Pláne a MAN az nagyon ott van. :) -
#11310 Nem ő jobban tudja :D -
#11309 Az ET2 nem feltűnő, hogy nem ETS2? (ET2=Extreme Trucker 2) -
WinStar #11308 amúgy most néztem,az STDS-nél ha belementek a készítőknél,és a laptopnál megnézitek milyen címkék vannak felakasztva,elég érdekes :)
Pl. ott van a Buy ET2?Nem célzás akar lenni az ETS2-re? :P :) -
Ubi52 #11307 Jól szét lehet majd tuningolni a kamionokat! :)) -
#11306 Reggelt!
Újabb videók :)
-
Amig várakozunk 1 próbát megér -
vajo #11304 +1 -
#11303 Tényleg nagyon ott lesz. Látom a scania-n kívül azt hiszem másik nagy kedvencem a MAN lesz sőt. Bomba lesz ez én már látom. :) -
#11302 Hard Truck 1-2 :D -
#11301 SoftLab-NSK -
#11300 Sajnos nem, és aki itt most azt mondja, hogy minek fordítani, valószínűleg később ő rinyálna legjobban honosításér. -
#11299 Arra szerettem volna rávilágítani, hogy nuku angol nyelv tudással is 80%ban érthető a játék :) -
#11298 Kapufa.. A Rig'n'Rolt nem az 1C készítette -
#11297 Átvitt értelemben a játék kifelé kommunikáló felülete (lásd szöveges megjelenítés), sokban hasonlít egy átlagos weboldalhoz. Példaképp a viszonyítást megkönnyebbítő, a RestaCar jelenleg 5667 kifejezést tartalmaz, ami állhat egyetlen szóból, de akár 8-10 szavas mondatból is. Itt adok igazat gumikacsának, hogy a fordítás nem megy egyik napról a másikra. A RestaCar-t jelenleg is napi 10-15 kifejezéssel fordítom, és még legalább a 20%-a hátravan. -
JohnBart #11296 Az a pár szó konkrétan 875 mondat volt az STDS-nél, ami igaz hogy alatta marad egy normál AAA-s akciójáték/szimulátor szövegkönyvének, de azért akkor is eléggé bőséges... :)
Figyelembe véve, hogy az ETS2 igen kidolgozott menedzsment-képernyővel, boltokkal, megvásárolható árukkal és munkát kínáló e-mailekkel érkezik majd, a lefordítandó mennyiség simán eléri majd ennek a dupláját is... -
#11295 A pár lehet több száz is :D
De az is biztos hogy nem lesz talán több ezer , vagy még annál is több mint pl CoD 1-2ben -
#11294 Attól azért egy kicsit több lesz benne... -
#11293 Minek kell fordítás?:)
Arra a pár szóra ami lesz benne... -
#11292 ...valakit kiütöttem. Bocsesz... -
#11291 A jellem gyengesége tükröződik azokon, kik hangot adnak aggodalmaiknak. By Boxer. -
WinStar #11290 ez a sok rinya hogy jajj késni fog,jajj ez van..jajj az van...fejezzétek már be.Megfogjátok kapni a játékot...nem a Rig N Roll készítői(1C) készíti...nyugodjatok meg,és kész!Ne papogjatok a nem létező megjelenésről és a nem létező hülyeségeitekről.Sztem sokan megköszönnék ebbe a fórumba! -
mrtcsapat #11289 +1 én is így vagyok ezzel :) -
#11288 Hát remélem nem így lesz ahogy leírtad, már idegbajt kapok ettől a sorozatos csúszásoktól!
Már-már olyan érzés kerít a hatalmába hogy sosem fog megjelenni!
Nem sértésnek szántam! -
mrtcsapat #11287 így van de nem értem miért kell fordítani , hiszen a ets 1 sem volt fordítva és már kb 1 - 2 hónapja tudtunk vele játszani :)
" angol mint második anyanyelv ! " szerintem jó lenne az angol is és akkor már külön letölthetős magyarosítás lenne vagy javítócsomag formában :)
-
#11286 Nos, az Scs-nek eléggé bevált a játékaik rajongókkal való lefordítása. Szinte biztos, hogy az ETS2 is ily módon lesz lefordítva.
Hogy ezt miért írom:
Még jele sincs, hogy elkezdenék a fordítást. Ha a napokban el is kezdenék, akkor is a folyamat legalább egy hónap, majd tesztelés, aranyozás, gyártás....
Tehát ha most elkezdenék fordítani is, akkor is legalább másfél, két hónap lenne, mire kijön a játék. Kb november, jó esetben. -
mrtcsapat #11285 így van a hivatalosat a gyártó tudja csak -
WinStar #11284 a megjelenésnél hányszor írták már le nektek amúgy hogy nemtudni,még hivatalos bejelentés sincs......jájj,ti ombrék.. -
WinStar #11283 ha-ha,ez se biztos :D
Te se álmodozz még előre :) -
#11282 Hát,nekem ez nagyon hasonlít a GTS-es hanghoz,TGX-ben voltam pár hétig és ehhez a hanghoz nem igazán van köze,de remélem javítják. -
#11281 System requirements Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 6800 or better), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7 -
#11280 Oktober 19 -
mrtcsapat #11279 bár csak így lenne -
#11278 Pedig legtöbb típusnak külön felvették a hangját mindenféle körülmény, sebesség, és hasonlók között.. :)