52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • jawol
    Hali.Lehet majd duda hangokat változtatni majd?
  • Luspy
    Belső nézetből nem látni a táblákat !
  • AudiQuattro
    Mért ez nem ugyazan?
  • mrtcsapat
    én meg ezt találtam :)
    Minimális gépigény:
    CPU 2,2 GHz, Windows XP / VISTA / 7, 1 GB RAM
    (2 GB szükséges Windows Vista vagy 7)
    Grafikus kártya legalább 256 MB (GeForce FX vagy ATI 9600 vagy jobb)
    Sound Card kompatibilis DirectX 9.0,
    1.2 GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott gépigény:
    Processzor Dual Core 2,2 GHz-es (vagy jobb),
    2 GB RAM,
    grafikus kártya 512 MB (GeForce 6-os sorozat vagy ATI Radeon 9800 vagy jobb)

• hungaryws
    Szia!

Itt tedd fel a kérdésed, mivel wareznak minősül!
  • milos620
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem!

Még csak most szedem az stds-t és a patch-el kapcsolatban lenne kérdésem,hogy ugye megjelent az 1.1.0 1.2.0 1.2.1 1.3.0 és végül az 1.4.0 amik közül elég lenne csak az 1.4.0-át felrakni vagy az összeset töltsem le?

UI. elnézést az offolásért,de sajna nem találtam stds-es topikot!

Segítségeteket és a megértéseteket előre is köszönöm!

• fuszhi
    Nekem nagyon tetszik most már. Pláne a MAN az nagyon ott van. :)
  • AudiQuattro
    Nem ő jobban tudja :D
  • gumikacsa
    Az ET2 nem feltűnő, hogy nem ETS2? (ET2=Extreme Trucker 2)
  • WinStar
    amúgy most néztem,az STDS-nél ha belementek a készítőknél,és a laptopnál megnézitek milyen címkék vannak felakasztva,elég érdekes :)
    Pl. ott van a Buy ET2?Nem célzás akar lenni az ETS2-re? :P :)
  • Ubi52 #11307
    Jól szét lehet majd tuningolni a kamionokat! :))
  • Gis80s
    Reggelt!

Újabb videók :)

• marko37

Amig várakozunk 1 próbát megér
  • vajo
    +1
  • fuszhi
    Tényleg nagyon ott lesz. Látom a scania-n kívül azt hiszem másik nagy kedvencem a MAN lesz sőt. Bomba lesz ez én már látom. :)
  • SimaSuna #11302
    Hard Truck 1-2 :D
  • Boxer HUN
    SoftLab-NSK
  • gumikacsa
    Sajnos nem, és aki itt most azt mondja, hogy minek fordítani, valószínűleg később ő rinyálna legjobban honosításér.
  • szabii98
    Arra szerettem volna rávilágítani, hogy nuku angol nyelv tudással is 80%ban érthető a játék :)
  • gumikacsa
    Kapufa.. A Rig'n'Rolt nem az 1C készítette
  • Boxer HUN
    Átvitt értelemben a játék kifelé kommunikáló felülete (lásd szöveges megjelenítés), sokban hasonlít egy átlagos weboldalhoz. Példaképp a viszonyítást megkönnyebbítő, a RestaCar jelenleg 5667 kifejezést tartalmaz, ami állhat egyetlen szóból, de akár 8-10 szavas mondatból is. Itt adok igazat gumikacsának, hogy a fordítás nem megy egyik napról a másikra. A RestaCar-t jelenleg is napi 10-15 kifejezéssel fordítom, és még legalább a 20%-a hátravan.
  • JohnBart
    Az a pár szó konkrétan 875 mondat volt az STDS-nél, ami igaz hogy alatta marad egy normál AAA-s akciójáték/szimulátor szövegkönyvének, de azért akkor is eléggé bőséges... :)

Figyelembe véve, hogy az ETS2 igen kidolgozott menedzsment-képernyővel, boltokkal, megvásárolható árukkal és munkát kínáló e-mailekkel érkezik majd, a lefordítandó mennyiség simán eléri majd ennek a dupláját is...
  • szabii98
    A pár lehet több száz is :D
    De az is biztos hogy nem lesz talán több ezer , vagy még annál is több mint pl CoD 1-2ben
  • Boxer HUN
    Attól azért egy kicsit több lesz benne...
  • szabii98
    Minek kell fordítás?:)
    Arra a pár szóra ami lesz benne...
  • Boxer HUN
    ...valakit kiütöttem. Bocsesz...
  • Boxer HUN
    A jellem gyengesége tükröződik azokon, kik hangot adnak aggodalmaiknak. By Boxer.
  • WinStar
    ez a sok rinya hogy jajj késni fog,jajj ez van..jajj az van...fejezzétek már be.Megfogjátok kapni a játékot...nem a Rig N Roll készítői(1C) készíti...nyugodjatok meg,és kész!Ne papogjatok a nem létező megjelenésről és a nem létező hülyeségeitekről.Sztem sokan megköszönnék ebbe a fórumba!
  • mrtcsapat
    +1 én is így vagyok ezzel :)
  • norbee46
    Hát remélem nem így lesz ahogy leírtad, már idegbajt kapok ettől a sorozatos csúszásoktól!
    Már-már olyan érzés kerít a hatalmába hogy sosem fog megjelenni!

Nem sértésnek szántam!
  • mrtcsapat
    így van de nem értem miért kell fordítani , hiszen a ets 1 sem volt fordítva és már kb 1 - 2 hónapja tudtunk vele játszani :)
    " angol mint második anyanyelv ! " szerintem jó lenne az angol is és akkor már külön letölthetős magyarosítás lenne vagy javítócsomag formában :)
  • gumikacsa
    Nos, az Scs-nek eléggé bevált a játékaik rajongókkal való lefordítása. Szinte biztos, hogy az ETS2 is ily módon lesz lefordítva.

Hogy ezt miért írom:

Még jele sincs, hogy elkezdenék a fordítást. Ha a napokban el is kezdenék, akkor is a folyamat legalább egy hónap, majd tesztelés, aranyozás, gyártás....

Tehát ha most elkezdenék fordítani is, akkor is legalább másfél, két hónap lenne, mire kijön a játék. Kb november, jó esetben.
  • mrtcsapat
    így van a hivatalosat a gyártó tudja csak
  • WinStar
    a megjelenésnél hányszor írták már le nektek amúgy hogy nemtudni,még hivatalos bejelentés sincs......jájj,ti ombrék..
  • WinStar
    ha-ha,ez se biztos :D
    Te se álmodozz még előre :)
  • R420
    Hát,nekem ez nagyon hasonlít a GTS-es hanghoz,TGX-ben voltam pár hétig és ehhez a hanghoz nem igazán van köze,de remélem javítják.
  • AudiQuattro
    System requirements Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 6800 or better), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7
  • AudiQuattro
    Oktober 19
  • mrtcsapat
    bár csak így lenne
  • TruckerDave
    Pedig legtöbb típusnak külön felvették a hangját mindenféle körülmény, sebesség, és hasonlók között.. :)