52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
    Ahogy mondod :DDDDDD meg nekünk van tachográf óra kapcsolónk is. :) ha úgy van akk kikapcsoljuk az órát hogy több időnk lenyen.
    Kérdésedet köszi. Mit húzogatok?!! 1 szóval néha semit! DE vannak cégek ahol marék számra van gabona. és azt. Télen szerinted mit csinálnak a gabonások mi??? cégről>>cégre!
    #11353 kérd.. nem csak olaszba. De amugy annak a neve 'Trigó fix kft'
  • Boxer HUN
  • milos620
    Ui: hát akkor ti bőven cb-tek nem?

Legalábbis azért állítanám mert az ismerőseim is ezt teszik, hogy leadják a drótot, ha esetlegesen egy kpm paradicsom veszélye állna fent. :)
  • milos620
    Ismerek billencseseket kik gabonát szállítanak MAN-al csak azok Olaszba szoktak járni!
    Kell a téttának! :)

Túlsúlyba és éjszaka közlekednek!

• Boxer HUN
    Idén viszonylag nagy volt az aszály,... vagy épp a jégverés. Ha elfogy a gabona , akkor mit fogsz húzogatni?

Mielőtt bárki tahónak nézne, ÉREZZÉTEK A SZAVAIMBAN AZ IRÓNIÁT! Nem kívánok újból magyarázkozni a félreértések miatt...
    Őő. Már nem a scaniával járok. :) azóta már MAN F2000-rel. És pótos gabonás. bogis póttal (ebből már érted hogy mien is). :)) Merre járok?: hát magyarban minden felé. :DD
  • milos620
    Tudom érdekes a kérdésem, hogy ha valakinek már megvan a c+e, akkor miért játszik, de pl a bátyám is szokott néha gts-ezni az unalmas óráiban!
  • milos620
    Hát igen azok a régi szép idők bár nem úgy írom mindezt mint egy öreg sofőr(hisz még iskolás vagyok csak apámmal,keresztapámmal,nagybáttyámmal sokat jártunk ki és még most is ha a suli úgy engedi) de mikor voltak határok araszolás cb-zés stb azok voltak a szép idők!

Csak egy kérdés,mivel a 4-es szériába még korong van, van frizbi és az aetr smafu feltéve, ha vezetsz? :)

Persze az előbbit csak viccnek szántam!

De, amúgy komolyan, ha megvan a c+e meg az egyéb igazolványok merre jársz és nyerges vagy pótos?

420
    Jaa tényleg az a 4-es rég volt már.
  • Luspy
    Egy V8-ast ne mért egy soros6-ossal. Videóban aszem egy R440-es volt sor6-al nem pedig egy 730-as V8-as.
    De minden kamion kicsit más...
  • milos620
    Jó az a 124-es mert az a 4-es széria csak annyi különbséggel, hogy a mi gépünk jelzése 164L-es volt ami a 16 literes v8-as 480 lóerős motort tükrözi!

A tiétek meg 12 literes 420-as,vagy 360-as lehetett mert minden bizonnyal DC12 01-es motor volt benne!
    Most hogy így mondod Boxer, néztem vidit és mit mondjak :D (IGAZ) :) Nem teljesen ugyan az de nagyon hasonlít rá.
    Én még csak abban a 124L-esben ien újakban még nem, csak úgy kerestem.!
  • Boxer HUN
    ETS2 / Scania R 420 hangját kapta.
  • milos620
    De, amúgy nem is a valóság és a játékbeli hangokat vitattuk, hanem az ets2 és az stds-t vettük alapul!
  • milos620
    Igen ám, de nem is ilyen gépel mentünk 1,5 hete hanem 4-e szériával a Fazekas trans-nál amihez az stds hangja közelebb áll!

De, ha ültél már Scania-ba nem egy szériába, akkor tudnod kéne!
  • Boxer HUN
    Ezek már official closed beta videók. És egyre több lesz belőlük...
    Visszatérve erre a témára #11326 azért van eltérés (elég sok) a játék és a valóság közt...
  • komiki
    Teljesen mindegy.Akkor kölcsönadták a béta progit olyanoknak akiknek volt
  • JohnBart
    Lehet, hogy először az STDS-be rakták be a hangokat, elvégre korábban kellett kijönnie. Ha az STDS-ben bejött a népnek, az ETS2-be is annak kell kerülnie.

Új blogbejegyzés fordítása.
  • szabii98
    Az is lehet, hogy mivel férleírtam, és minden kamionból több fajta lesz, lehet hogy egy adott modult nem rakhatsz fel mindenre. De inkább a szintelés, az valószínűbb :D
  • Boxer HUN
    Mindenki észrevette... csak egy pár héttel ezelőtt.
    Azt nem vette észre senki, hogy a beta 2 videóban a tuningelemek közül le van egy pár db lakatolva. Én szerintem szintedtől függően tuningolhatod a kamionodat. :))
  • Boxer HUN
    ...mármint, ha a vga-d a 64 bit-es.
  • Boxer HUN
    A VGA-t dobd el jobb kézzel, a bal vállad fölött... Merő jóindulatból...
  • tpbence0323
    Hali anyit szeretnék kérdezni hogy Geforce GTX 550 Ti vidikártya 64 bit,win7, intel core 3.10GHZ procim van ja és 4,00 Ram szerintetek jó lesz?
  • Skypack
    Mivel még javában folyik a tesztelés és semmi konkrétum sincs, szerintem marad az október vége november eleje.
  • gyuri35
    Sziasztok!Nem vagyok türelmetlen,de lassan hónap közepe van,mi a helyzet a megjelenéssel?Köszönöm
  • Boxer HUN
    Az ominózus ETS2 Scania videó áprilisban készült. Még az STDS sem volt kész akkor, viszont az volt az elsődleges projekt. Én azt mondom, hogy az ETS2 -ben is az STDS-ben megszokott Scania hang lesz...
  • milos620
    Szerintem nem,legalábbis a youtube videok alapján nem!

Ets2 Scania és Stds között van némi különbség!
  • péistike
    Szerintem a táblát belső nézetbe be lehet lesz rakni mert belülről az üvegnél volt két pont alul.. vagy azok nem tom mire lesznek jók..:S
  • Boxer HUN
    "az Stds-ben lévő Scania motorhangja nagyon elvan találva!Hangmérnökök jól felvették!
    Már csak azt sajnálom, de nagyon, hogy az Ets2-ben a Scania-nak nem ilyen a hangja!(Váltáskor hallható sziszegés,sípoló turbó..)"

Szerinted nem ezeket a hangokat használták fel az ETS2-ben? Fura lenne...
  • Ricsi234
    Igen ezt már beszéltük régebben,de jó hogy újra felhoztad
  • Luspy
    Nincsen. Reméljük hogy még az idén.
  • wollnerd #11321
    De ezek nem is a SCS-ék videói... :D
  • komiki
    A videókról :Az látszik végre hogy sikerült beszerezni valamifajta kontrollert
  • mani13
    A lenti videók tetszetek .Dátum van már hogy mikor adják ki?
  • milos620
    Youtube alapján az Stds-ben lévő Scania motorhangja nagyon elvan találva!Hangmérnökök jól felvették!

Már csak azt sajnálom, de nagyon, hogy az Ets2-ben a Scania-nak nem ilyen a hangja!(Váltáskor hallható sziszegés,sípoló turbó..)

Ellenben nagyon várom már az ets2-öt is!

Lentebb be van szúrva egy youtube-os videó ahol egy megkülönböztető fényjelzéssel ellátott Volvo volt a tesztalany a Benelux államokba és az ott látható visszatükröződő fények nagyon bejöttek számomra!

Igaz nem olvastam vissza sokat, de gondolom ki lett vesézve az is ami még itt hiányt képez a különböző zászlók, díszek a szélvédőn,kábelek(fékező,töltő,elektromos stb)!?

Nem igazán lehet számolni rájuk igaz?