52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • AudiQuattro
    Már linkeltem az oldalt,különben meg url beszúrása fület kéne használni
  • fuszhi
    Nem rég valaki említette hogy a scania szimulátorban bizony hallatszik a turbó hangja olyan sípoló hang én is mintha úgy emlékeznék kifejezetten hogy hallottam volna , de mára már nincs a scanianak ilyen hangja. Vajon miért lehet? Próbáltam hogy át állítom a váltót , sajnos nem változott semmit , pedig régen valóban nagyot dobott rajta maga a hangja. Már alig vártam hogy váltson. Lehet butaság , de létezik hogy bizonyos megtett kiló méter után elmegy a hangja. Vagy sokat ütköztem. Esetleg a tudtomon kívül van valami kamion szerviz a játékon belül? STDS ről beszélek.
  • max100
    Szépek ezek a videók de már nagyon ki van éhezve a kormányom a játékra!
  • ntex
    Szép meg jó lesz, de ezek a 3-4-5 utcából álló városok továbbra is kiábrándítóak. Pedig milyen fasza lenne egy kis városi vezetés is... Remélem valamikor ezen is bővíteni fognak
  • AudiQuattro
    ETS2 (Beta) Bratislava > Hannover
    Egész jó lesz éjszaka
  • AudiQuattro
    Bocs a sok hszért,de legalább a játékról írom :D Kivan írva Parkoló 500m de a számláló leszámol vagy 12 kilométert:D
  • AudiQuattro
    ETS2 (Beta) Swansea > Bratislava videónál 44:30 tól a felüljárón iszonyatos nagy bug:D felüljáron lelóg a pót az ainak:D
  • AudiQuattro
    Nézzétek a Scania dealert..Topline ből van pl 730,420 stb highlinből sem egy fajta van :DD
  • AudiQuattro
    Mégtöbb uj videó!
  • Gis80s
    Milánóból Stuttgartba.... :)

• Gis80s
    Ámidenitneki :) Nagyon szépen köszönöm! Úgy érzem olyan világban élünk, ahol a könnyű megoldás már eszembe se jut...gondoltam valami mod lesz a megoldás :) Köszi mégegyszer!
  • mrtcsapat
    nem mert te mást írtál a videó kártyánál :)
    te ezt írtad : System requirements Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 6800 or better), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7 hol ott a 256 Mb is jó hozzá
  • mrtcsapat
    üdv !
    Ha nincs kikapcsolva akkor : Beállítások -> Hangok és ott a tolatás hangja ( ha zöld pipa van akkor be van kapcsolva , ha meg piros X akkor meg ki van kapcsolva )
    Ha meg másik-ről beszélsz akkor nem tudom :)
  • Gis80s
    Valakinél még néhány hónapja láttam (hallottam), hogy az STDS-ben tolatáskor szépen hallatszódik a figyelmeztető síp....ezzel kapcsolatosan szeretnék kérni infot (akár pü-ben), hogy ezt hogyan tudom megcsinálni? Előre is köszönöm!
  • AudiQuattro
    Ha húzod 90 el meghallod a kerék suhanását,alagútban főleg.
  • Boxer HUN
    Ismerem, csak a többi weboldalon nincs ilyen problémám... Pedig üzemeltetek egy párat.
  • komiki
    Te,a pótok milyen hangot szoktak kiadni magukból,maguktól kifojólag?
  • AudiQuattro
    CTRL + egér görgő felfelé:)
  • Ubi52 #11379
    Természetesen, az én üzenetem is JohnBart-nak szólt.
  • Boxer HUN
    Aki esetleg valamilyen okból kifolyólag lemaradt a szombati ÉLŐ közvetítésről, az megnézheti a 4 óra 23 percbe zsugorított összefoglalóját a Fiatal Európai Kamion Sofőrök versenyének döntőjéről. Még egy darabig kint hagyom.
  • Ubi52 #11377
    Esetleg arra nem tudnál rákérdezni, hogy a pótok fognak-e valamilyen hangot kiadni magukból? Az, hogy csendben suhannak nem túl valóságos.
  • retoucher
    Hello,

olvastam a belinkelt oldalt és ha jól vettem ki az ottani szavaid, akkor te már szorosabb kapcsolatot ápolsz az SCS vezetőjével mint egy mezei felhasználó aki csak olvassa az infókat a játékról.

Esetleg nem akarsz kihúzni belőle vmi infót arról, h mégis mennyire lesz felhasználóbarát a játék módolás szempontjából? Gondolok itt pl. arra, h pl. az előbb belinkett Volvo tuningolásánál, lehet-e majd ott betenni saját készítésű kiegészítőket a játékba és azzal díszíteni a kamiont?!

Csak mert még a játék indulásánál erre tettek ígéretet, h hű de jó lesz majd nekünk, h majd saját objektumokat tehetünk be a játékba meg blabla..., de erről szinte azóta se jelent meg 1 aprócska hír se a közel 2 év alatt!

Szal, ha esetleg van rá módod, h kérdezhetsz tőle, erre kérdezz már rá, h ilyen téren mi a nagy büdös helyzet az ETS2-vel!!

Azt hiszem mondhatom azt, h előre köszi a közösség nevében is!

Alap gép mi he he, csak jó a windows?!!
  • Boxer HUN
    Vááá... Így már értem... De hiába van űber-hipper-modern számítógépem, ha a vesszőt is pontnak látom ezzel a skinnel... VAJOOOO! Egy picit nagyobbra vehetnéd a karaktereket...
  • Ubi52 #11373
    Nem gond, nem gond. Csak biztos van erre is egy fórum :)).
    Na tényleg nincs mostmár off. Vajotol így is kapunk.
    Mert én írtam hogy a sofőrök mit szoktak csinálni, és te nevetve blogatsz. érted?
  • milos620
    Én kérek elnézést,hisz én voltam ki kezdeményezte az offolást!

Még egyszer bocsi mindenkitől!
    Bocsi Ubi. Na ne off-ozzunk mert vajo lebaszarint minket.
  • Boxer HUN
    Majd Vajo másodállásban kitakarít... Amúgy OFF-olni lehet a restacar chat-jén... Ott meg én takarítok!
  • Boxer HUN
    Ez most hogyan is jön az én hozzászólásomhoz???
  • szabii98
    azthittem hogy kijött a játék...közbe csak a szokásos
  • milos620
    Bocsi!

Apám Olaszba dolgozik és uniózik egy Volvo fh12-el(állólápással), de nem is jön haza 3-4 hónapig,a bátyám belföldet járja egy Tga-val a nagybáttyám a Mogyinál van egy Axoron!
    Hát de nem, ha van gázolaj akkor egy kanna lejön ha nem gyilkolod a kocsit rakottan. magyarul nem eszik annyit. jó éccakát mindenkinek. :))
  • Ubi52 #11363
    Kicsit sok az OFF, nem?
  • Boxer HUN
  • Boxer HUN
    ...uff. Egyre jobban megy a "kiütöm a hozzászólásommal a másikét" dolog. Bocsesz.
    Azért a lopásba ne merüljünk bele ennyire. Minden sofőr így csinálja, meg a gabonával is pár zsák elad de ez csak természetes. :)) Te szüleid is gabonáznak?
  • Boxer HUN
    Már egy párszor említettem, hogy én csak eladom a gumiköpenyeket a kamionokra, mindössze ennyi közöm van hozzájuk. Finggom sincs arról, hogy a téli hónapokban mit csinál az a kamionos, akinek a környezetében van összesen 15 szárító siló... De szerintem ezzel a kérdéssel nem vagyok egyedül.
  • milos620
    És tegerőd is van,mivel km-et tekersz az órába és az így kapott gázolaj többletecske pénz formájában hullik a zsebecskébe? :)