52665
-
#11399 Már linkeltem az oldalt,különben meg url beszúrása fület kéne használni -
#11397 Nem rég valaki említette hogy a scania szimulátorban bizony hallatszik a turbó hangja olyan sípoló hang én is mintha úgy emlékeznék kifejezetten hogy hallottam volna , de mára már nincs a scanianak ilyen hangja. Vajon miért lehet? Próbáltam hogy át állítom a váltót , sajnos nem változott semmit , pedig régen valóban nagyot dobott rajta maga a hangja. Már alig vártam hogy váltson. Lehet butaság , de létezik hogy bizonyos megtett kiló méter után elmegy a hangja. Vagy sokat ütköztem. Esetleg a tudtomon kívül van valami kamion szerviz a játékon belül? STDS ről beszélek. -
max100 #11396 Szépek ezek a videók de már nagyon ki van éhezve a kormányom a játékra! -
ntex #11395 Szép meg jó lesz, de ezek a 3-4-5 utcából álló városok továbbra is kiábrándítóak. Pedig milyen fasza lenne egy kis városi vezetés is... Remélem valamikor ezen is bővíteni fognak -
#11394 ETS2 (Beta) Bratislava > Hannover
Egész jó lesz éjszaka -
#11393 Bocs a sok hszért,de legalább a játékról írom :D Kivan írva Parkoló 500m de a számláló leszámol vagy 12 kilométert:D -
#11392 ETS2 (Beta) Swansea > Bratislava videónál 44:30 tól a felüljárón iszonyatos nagy bug:D felüljáron lelóg a pót az ainak:D -
#11391 Nézzétek a Scania dealert..Topline ből van pl 730,420 stb highlinből sem egy fajta van :DD -
#11390 Mégtöbb uj videó! -
#11388 Milánóból Stuttgartba.... :)
-
#11387 Ámidenitneki :) Nagyon szépen köszönöm! Úgy érzem olyan világban élünk, ahol a könnyű megoldás már eszembe se jut...gondoltam valami mod lesz a megoldás :) Köszi mégegyszer! -
mrtcsapat #11386 nem mert te mást írtál a videó kártyánál :)
te ezt írtad : System requirements Core 2 Duo 2.2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), graphic card 512 MB (GeForce 6800 or better), 1.2 GB HDD, Windows XP/Vista/7 hol ott a 256 Mb is jó hozzá -
mrtcsapat #11385 üdv !
Ha nincs kikapcsolva akkor : Beállítások -> Hangok és ott a tolatás hangja ( ha zöld pipa van akkor be van kapcsolva , ha meg piros X akkor meg ki van kapcsolva )
Ha meg másik-ről beszélsz akkor nem tudom :) -
#11384 Valakinél még néhány hónapja láttam (hallottam), hogy az STDS-ben tolatáskor szépen hallatszódik a figyelmeztető síp....ezzel kapcsolatosan szeretnék kérni infot (akár pü-ben), hogy ezt hogyan tudom megcsinálni? Előre is köszönöm! -
#11383 Ha húzod 90 el meghallod a kerék suhanását,alagútban főleg. -
#11382 Ismerem, csak a többi weboldalon nincs ilyen problémám... Pedig üzemeltetek egy párat. -
komiki #11381 Te,a pótok milyen hangot szoktak kiadni magukból,maguktól kifojólag? -
#11380 CTRL + egér görgő felfelé:) -
Ubi52 #11379 Természetesen, az én üzenetem is JohnBart-nak szólt. -
#11378 Aki esetleg valamilyen okból kifolyólag lemaradt a szombati ÉLŐ közvetítésről, az megnézheti a 4 óra 23 percbe zsugorított összefoglalóját a Fiatal Európai Kamion Sofőrök versenyének döntőjéről. Még egy darabig kint hagyom. -
Ubi52 #11377 Esetleg arra nem tudnál rákérdezni, hogy a pótok fognak-e valamilyen hangot kiadni magukból? Az, hogy csendben suhannak nem túl valóságos. -
retoucher #11376 Hello,
olvastam a belinkelt oldalt és ha jól vettem ki az ottani szavaid, akkor te már szorosabb kapcsolatot ápolsz az SCS vezetőjével mint egy mezei felhasználó aki csak olvassa az infókat a játékról.
Esetleg nem akarsz kihúzni belőle vmi infót arról, h mégis mennyire lesz felhasználóbarát a játék módolás szempontjából? Gondolok itt pl. arra, h pl. az előbb belinkett Volvo tuningolásánál, lehet-e majd ott betenni saját készítésű kiegészítőket a játékba és azzal díszíteni a kamiont?!
Csak mert még a játék indulásánál erre tettek ígéretet, h hű de jó lesz majd nekünk, h majd saját objektumokat tehetünk be a játékba meg blabla..., de erről szinte azóta se jelent meg 1 aprócska hír se a közel 2 év alatt!
Szal, ha esetleg van rá módod, h kérdezhetsz tőle, erre kérdezz már rá, h ilyen téren mi a nagy büdös helyzet az ETS2-vel!!
Azt hiszem mondhatom azt, h előre köszi a közösség nevében is!
-
#11375 Alap gép mi he he, csak jó a windows?!! -
#11374 Vááá... Így már értem... De hiába van űber-hipper-modern számítógépem, ha a vesszőt is pontnak látom ezzel a skinnel... VAJOOOO! Egy picit nagyobbra vehetnéd a karaktereket... -
Ubi52 #11373 Nem gond, nem gond. Csak biztos van erre is egy fórum :)). -
#11372 Na tényleg nincs mostmár off. Vajotol így is kapunk. -
#11371 Mert én írtam hogy a sofőrök mit szoktak csinálni, és te nevetve blogatsz. érted? -
milos620 #11370 Én kérek elnézést,hisz én voltam ki kezdeményezte az offolást!
Még egyszer bocsi mindenkitől! -
#11369 Bocsi Ubi. Na ne off-ozzunk mert vajo lebaszarint minket. -
#11368 Majd Vajo másodállásban kitakarít... Amúgy OFF-olni lehet a restacar chat-jén... Ott meg én takarítok! -
#11367 Ez most hogyan is jön az én hozzászólásomhoz??? -
#11366 azthittem hogy kijött a játék...közbe csak a szokásos -
milos620 #11365 Bocsi!
Apám Olaszba dolgozik és uniózik egy Volvo fh12-el(állólápással), de nem is jön haza 3-4 hónapig,a bátyám belföldet járja egy Tga-val a nagybáttyám a Mogyinál van egy Axoron! -
#11364 Hát de nem, ha van gázolaj akkor egy kanna lejön ha nem gyilkolod a kocsit rakottan. magyarul nem eszik annyit. jó éccakát mindenkinek. :)) -
Ubi52 #11363 Kicsit sok az OFF, nem? -
#11362 -
#11361 ...uff. Egyre jobban megy a "kiütöm a hozzászólásommal a másikét" dolog. Bocsesz. -
#11360 Azért a lopásba ne merüljünk bele ennyire. Minden sofőr így csinálja, meg a gabonával is pár zsák elad de ez csak természetes. :)) Te szüleid is gabonáznak? -
#11359 Már egy párszor említettem, hogy én csak eladom a gumiköpenyeket a kamionokra, mindössze ennyi közöm van hozzájuk. Finggom sincs arról, hogy a téli hónapokban mit csinál az a kamionos, akinek a környezetében van összesen 15 szárító siló... De szerintem ezzel a kérdéssel nem vagyok egyedül. -
milos620 #11358 És tegerőd is van,mivel km-et tekersz az órába és az így kapott gázolaj többletecske pénz formájában hullik a zsebecskébe? :)