52665
-
ntex #11441 Jól láttam hogy az elején mikor fordult ki a depótól a kereszteződésnél az autós megállt és jelzett neki reflektorral hogy mehet? :D Állat! -
#11440 Az az igazság sok videót láttam már képet is lassan már kívülről fújom az egészet fantasztikus az egész , de most már ha ennyire egyben van játszanék is. Látom amit látok. Jöhet a menet. -
mk452001 #11439 Én sem tudhatok mindent :P -
Ubi52 #11438 SCS? Ezt nem is ők vették fel. -
mk452001 #11437 Az SCS-nél biztos a Volvora buknak
De én maradok a csőrös Scania-nál -
#11436 Majd kiderül, ha kint lesz a cucc... :-)
Nekem nincs ellenemre, ha linkelsz videókat, minden videó után egyre jobban kezd tetszeni az ETS 2! :-) -
#11435 Ezt a volvo mániát..:D Amugy,ha ne linkeljek már több videot szoljatok.
akos25,nekem kisebbnek tűnt valamennyivel.
-
#11434 Jó kis videó, csak egy dolgot nem értek... Nem úgy volt, hogy ETS 2-ben már a kis fülkés gépeknek a belseje is olyan lesz, mint a kis fülkésé? Mert például a kis fülkés mergánál nekem úgy tűnt, mintha a beltér magassága akkora lett volna, mint egy nagy fülkésé, vagy tévedek? -
Ubi52 #11433 DAV helyett DAF van végre kiírva menüben. Sikerült velük megegyezni vajon?
Az még igen érdekes, hogy 22.30kor szinte még világos van. Biztos bétás hiba, csak olyan érdekesen néz ki..
-
#11432 -
#11431 Adom,szerintem abban az volt a legidegesítőbb,hogy kanyar közbe forgott a kamera.Gondolok én billentyűzetes irányításra. -
#11430 Mondasz valamit! -
#11429 Egy youtube link nem warez,különbenis gondolom fake az alatta lévő link. -
#11428 Erre a tizenéves dologra kéne valami jobb szót találni :) Én is még bőven tizenéves éveimben járok szerintem mégsem vagyok annyira zavaró jelenség, és persze öregebbek közt is akad pár fura szerzet :D -
SuSu1992 #11427 kicsit többet kellett volna játszanod vele és akkor rájöttél volna hogy a hardcore modban nem arcade f0s -
#11426 TDU? Inkább ne, anno mentem vele pár kört, elég is volt belőle. Sok köze annak sincs a szimhez, arcade fos az is. -
#11425 Senkit nem kell rávenni ők nem rendelkeznek kamion vezetési tapasztalattal. De ezért nem hibáztatom őket mert ők csak egyszerű játék készítők, nem sofőrök. Tökéletes játékot egyik software sem tud csinálni. Ha mi nekünk kellene kamion simet csinálni, akkor igaz mi megbírnánk, mivel itt majdnem mindenki sofőr.Benne lenne minden amit csak egy sofőr tapasztal a teherautókon. (De ez csak álom) hogy mi iet csinálunk. :)) -
#11424 Igazad van, mondhatnám, hogy ne legyünk telhetetlenek, de akkor is jól esne pár ilyen dolog. Bizakodóan várom a játékot, biztos itt fog virítani a polcomon, ezt megérdemlik a fiúk, még csak BÉTA úgyhogy reménykedhetünk még talán némi változásban. A tizenéves korosztályt meg inkább ne is emlegessük, eléggé elvitték a kamion szimulátorok topikjait... -
vajo #11423 Ilyenek max akkor lesznek, ha olyan mentalitású fazonok ülnek össze mint mi, és csinálnak egy rendes kamionos játékot. Mint például OMSI. Vagy ha az EA-t valaki rávenné, hogy lenne rá kereslet, ha hasonlítana a TDU multijához a játék. És persze nem a 10 éveseket kell megcélozni. -
#11422 Már van 1-2 bug, autópálya felüljárón ment át az aszfalt összedolgozásánál aztán olyat koppant a kamion majdnem szalagkorlátot ért.
Véleményem szerint jó lenne megoldani azt is, hogy vezetés közben belső nézetben automatikusan fordulna a kamera a kanyar irányába pár százalékot.Elég szokványos megoldás autós játékoknál, véleményem szerint itt sem lenne hülyeség. Illetve jó lenne ha be lehetne állítani, mennyi időt aludjon a sofőr. De ez csak az én véleményem. -
vajo #11421 A kreszt nem tudja a hülye gyerek az biztos :)))
Meg ahogy látom "Pavel serege" még mindig nem jött rá, hogy az alagútban nem olyan idő van mint kint. Gondolok arra, hogy sötétebbnek kéne lennie a fényviszonyoknak egy "hangyafasznyival". -
#11420 Live videó:
http://hu.twitch.tv/dirt_devil -
#11419 Tudom hogy ha játék letöltésről van szó akkor az warez, de ez csak a demo verzíót lehet letölteni majd kezdetben. Nem tom játszol tippelek (pontosan nem tudom az időt) kb 10 percet, és úgy is kidob a játékból. Ha meg ki crackeled akkor vannak hibái a játéknak, tehát nem olyan mint az eredeti. -
#11418 értem.
gondolkodtam kicsit. az meg, hogy én hogyan szerzek meg egy játékot, nem ide tartozik :) -
#11417 Burkolt célzások... Imádni való.
Szabi. Azért, mert te esetleg előnyben részesíted a játékokhoz jutás egyszerűbb és olcsóbb módját, had ne legyen már probléma, hogy hangot adok a nemtetszésemnek egy warez kategóriába tartozó, az adott topikba nem való bejegyzés miatt... Gondolkodj el rajta. -
#11416 félreírtam , hogy nem jött ki*
am van off topik, aki meg warezzal jön azt lehurrogják azok akiket lehurrogtak régebben hogyne warezoljon. ez az sg rendje -
#11415 Akkor én kérek elnézést... úgy tudtam, hogy warezzal nem foglalkozunk. -
#11414 mért kelt ezzel flémet? mindenkinek tudnia kéne hogy jött még ki a játék...... -
#11413 De minek linkelsz akkor ilyet? Fölösleges FLAME keltés.
Vajo del #11412 -
#11411 -
#11410 Nagyon felületes voltál -
#11409 Én is megnéztem a videókat és ami nagyon szemet szúrt hogy NINCS ÉLET. Autópályán van hogy alig van forgalom, be mész a kútra szinte nincs ott senki, városba nincsenek járókelők, bringások. Én még hiányolom a buszokat is kisebb utaknál meg 1-2 mezőgazdasági gépet is eltudnék képzelni.
Ezeket azért meg kéne említeni Pawel Úrnak !
(Amit még hiányolok azok a pótos, tandem vagy a tridem szerelvények, kicsit unalmas már h mindig csak nyerges. )
-
#11408 Azért kíváncsi lennék hogy a "tuning"-nál az accessories résznél miket lehet berakni, mert sok videóba volt már, de hogy pontosan mit lehetne ott rakni még egybe sem, viszont a srác egyik videójánál pozitivum, hogy az AI kamionosok is változatos gépekkel járnak itt ott láttam egyedi festést meg egy két extrát. -
#11407 Hát most nézve a tuningolós videóját ennek a drak devilnek :D Vannak érdekes dolgok.. Így is van sok opció amit lebontva lehet már túl sok lenne.. DE Az nem túl szimpatikus számomra, hogy csak a luxus belsőnél van GPS ami nekem szvsz nem tetszik. Sokkal jobban tetszik egy sima szolid szürke belső. De ha GPS-t akarok le kell róla mondani :( A belső nézet választásnál viszont már látszik a névtábla legalább, ha játékban belül még mindig nem :D Mármint belső nézetben :) ÉS a másik hogy a Scania-nál Highline fülkéhez miért nem lehet spoilert tenni az is nagy rejtély. GTS-ből át véve is elég lenne, viszont így nélküle igen esetlen a gép. :) De nézzük a pozitív dolgokat :D Legalább már ők beletettek ezt a dolgot is és nem kell modokkal bajlódni. (egy egyszerű játékosnak :D a moddereknek meg ez a hobbijuk:D ) -
#11406 Mert már olyan motort teszel bele amilyet akarsz. A tegnap linkelt Volvó tuningolós videónál is látszódnak a választható motorok. :) -
vajo #11405 Mi a ***? Már kétszer kezdtem elolvasni, hogy mi a franc folyik itt, de nem vágesz az egész....
1-2 hsz-t azért töröltem. -
#11404 Letöltöttem egy egész jó kis map-ot STDS-hez, viszont a térkép elég hiányos. Hogyan lehet kinyomtatni a való rajzolatot? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! -
Ubi52 #11403 Szegény Vajo-nak lesz mit szanálnia... -
max100 #11402 asztal -
mrtcsapat #11400 akkor az volt a baja ?